Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Öregszem
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Derail Valley
- Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT.hu
Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik! Ha más, de hasonló nevű szolgáltatásról szeretnél kérdezni, kérjük használd a megfelelő fórumot:
Digi Internet
Digi Mobil
Műholdas (tányéros, DVB-S) digiTV
Digitális Földfelszíni televízió (Mindig TV, DVB-T)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kwisatzh
senior tag
válasz Solya19 #11145 üzenetére
Úgy látom te is nehezen olvasol...
Volt egy olyan opció is, hogy a BEJÖVŐ JEL KEVÉS....
Ez a motyó elég korrektnek tűnik, így mielőtt nekiállnál bárminek, én a Te helyedben BETELEFONÁLNÉK a DIGI nek, hogy szar a kép....
Kijönnek kimérik, sőt tapasztalatom szerint ha mégis a belső motyó rossz akkor cserélik szó nélkül.Tehát: telefon, ÜFSZ, semmi ragozás, semmi mese a saját osztásról, csak annyi: Szcsókolom szar a kép, tessenek kijönni.
[ Szerkesztve ]
[moderálva]
-
VGYke
addikt
Sziasztok! Elnézést a visszaolvasás hiányáért, nem követem napi szinten a fórumot, a fórum keresője meg nem adott választ (lehet rossz kulcsra kerestem).
Szóval Digikabel, Samsung B7000 TV kapcsolat, tehát a TV-ben benne van minden régi földi jó.
Jó néhány hónapja eltűnt a digitális csatornák közül az m1, m2, duna1, duna2. Gondolom (tudom) nem csak nálam, sok helyen. Csak hogy másnál újra kerestetéttessel visszajöttek a csatornák, nálam nem.
Utóljára tegnap csináltam a TV-n egy új "automata" csatorna keresést (digitális-analóg), beállítva hogy "teljes"... és továbbra sincs digitális csatornán az M1-2, Duna1-2.
HOL A HIBA? A készülékemben, vagy a Szolgáltatónál?[ Szerkesztve ]
kutya az ember legjobb barátja... lenne, ha tudna kölcsönadni
-
Kwisatzh
senior tag
Egyikben sem, hanem a fejedben...
Ha igazán visszaolvastál volna MÉG EGY OLDALT SE csak 11118 Zhagyma ig , akkor ott megtaláltad volna, de egyébként hetekig ezzel foglalkoztunk.
Megváltoztak a frekvenciák, sok LG nem találja meg automatán.
Kézi keresés 121,5 Mhz és 128,5 Mhz, 6000K/s, 256 qam a keresési opciók... (Budapesten)
[ Szerkesztve ]
[moderálva]
-
VGYke
addikt
válasz Kwisatzh #11153 üzenetére
De nekem Samsung, nem LG
Meg kézzel is próbáltam mivel 2db Samsung van. Az egyiken néztem a régi frekit (amit nem barmoltam el) és a másikon annak környékén szarakodtam órákat....
(Mi ez a megkülönböztetés? LG, Samsung nem jó, többi jó? 4 láb jó, 2 láb rossz - Orwell)
ui: megelőztél válaszomban[ Szerkesztve ]
kutya az ember legjobb barátja... lenne, ha tudna kölcsönadni
-
Solya19
csendes tag
válasz poli27 #11150 üzenetére
Köszi az ötletet, levettük a hpf-et, de igazából nincs változás, se nem jobb, se nem rosszabb... Igen, az árnyékolás vissza van hajtva, mert direkt a lelkünkre kötötték mikor vettük a csatlakozót . A szigszalag csak a biztonság kedvéért van rajta, nem esik le anélkül sem. Ja a kettes elosztó tutibb lenne. Ezek között van valami különbség? Tudtok mondani konkrétat, ami jó, vagy amilyet kapok olyan lesz?
-
-
Kwisatzh
senior tag
válasz Solya19 #11162 üzenetére
Szívesen. Tudod ez egy "barkács" fórum rengeteg kábelvarázslóval, ezért itt majd mindenki fúr farag (engem kivéve) ha valami "elromlik".... Aztán a vége úgyis az általában, hogy a júzer mégis beszól, kimegy a DIGI és rendbe rakja... A hibák 90% -a ugyanis szvsz az Ő saruk.
Én nem szívatom magam, ezért inkább azonnal betelefonálok.... Hidd el nem fognak elhajtani. Nekem csupa jó tapasztalatom van velük. Beszólsz, kijönnek megcsinálják, örülsz. Majd emlékezz erre, hogy megmondtam előre. Felesleges bármihez is nyúlni.
[ Szerkesztve ]
[moderálva]
-
Kwisatzh
senior tag
-
veterán
Nat Geo HD-n hogy lehet a magyar hangot elocsalogatni?
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
HoryThePooh
aktív tag
válasz MaciLaci1970 #11127 üzenetére
most találtam a DIGI FB oldalán...
ÁSZF szerint 2012. július 1-e után a DIGIFON 500 csomag már nem rendelhető, viszont azon ügyfeleink, akiknek már aktív a DIGIFON 500 csomag, az nem változik, továbbra is élő csomag marad.
Kérjük, további információért hívd a 1272-es telefonos ügyfélszolgálatunkat, ahol kollégáink készséggel állnak rendelkezésedre.Üdvözlettel:
DIGIazt nem írta, hogy marad a 0FT-os telefonálás....
The one who has a true friend doesn't need a mirror :)
-
br.rak
őstag
válasz gyuri81 #11173 üzenetére
Úgy tudom sehogy (most még biztosan), a Nat Geo HD nem egyezik meg a magyar paicra szánt nat geo -val, hiába vannak rajta olyan műsorok, amik a magyaron is vannak, két külön csatorna. Ellenben a Nat Geo Wild HD-s és sima változata egy és ugyanaz, a HD-s változaton még sincs magyar hang, (ha minden igaz van már olyan szolgáltató, ahol a Wild HD-s verziója magyarul jön)
Br
[ Szerkesztve ]
-
Kwisatzh
senior tag
válasz Solya19 #11170 üzenetére
Minden LG-t én sem ismerhetek, és ne várd tőlem, hogy helyetted olvasgassak, ezért először is elő kéne venned, vagy letöltened a HASZNÁLATI UTASÍTÁS-t.
Ökölszabály: Ha nincsenek jelenleg a menüben digitális kábeltévé beállítások, akkor újra be kell állítani az országot, de FINNORSZÁG lokalizációval. A nyelv marad magyar.
(Egy ideig az LG úgy vélte, hogy csak Finnországban van digitális kábeltévé, ezért csak erre az országra állítva jönnek elő a digitális kábeltévé beállítások)Ez után ha van benne DVB-C tuner, akkor megjelennek a digitális kábelopciók, és innentől lásd használati utasítás szerinti hangolást.
Leggyakoribb hiba:
A hangolás előtt a kötött csatornalistát ki kell ikszelni, mert különben utána NEM TUDOD úgy sorba rakni ahogy szeretnéd, vagy megszoktátok.[ Szerkesztve ]
[moderálva]
-
SirKero
őstag
válasz HoryThePooh #11174 üzenetére
Szerintem az marad. A vodafone is meghagyta a ( szerencsére ) flottásoknál az ingyen beszélgetést és más kedvezményeket.
Bár ezektől minden kitelik[ Szerkesztve ]
Most olvastam a rendőrségi hírekben hogy rasszista támadót keresnek, felhívtam őket, erre kiderült hogy nem állásajánlat.....
-
zichie
senior tag
válasz br.rak #11175 üzenetére
Korábban volt róla szó, hogy a magyar nyelvű NatGeo Wild HD egyszerűen megoldható Digikábelen. A lehetséges alternatívák:
1. NatGeo Wild HD képe HD boxról, NatGeo Wild analóg változatának hangja PVR-es analóg HDD felvevőről hozzá timeshiftelve a képhez,
2. NatGeo Wild HD képe HD boxról, NatGeo Wild SD válatozatának hangja PVR-es SD boxról hozzá timeshiftelve a képhez,
3. NatGeo Wild HD képe dvb-c tuneres tévén, NatGeo Wild analóg változatának hangja PVR-es analóg HDD felvevőről hozzá timeshiftelve a képhez,
4. NatGeo Wild HD képe dvb-c tuneres tévén, NatGeo Wild SD válatozatának hangja PVR-es SD boxról hozzá timeshiftelve a képhez.
Szerencsére az SD és az analóg változat adása pár másodperccel előrébb jár, mint a HD változat, így hozzá lehet timeshiftelni az esetek többségében.
-
VGYke
addikt
-
Egon
nagyúr
Panasonic tx-p50s20 tévé + Digi M1 (M2) HD továbbra sem szereti egymást...
A behangolással nincs semmi gond, de ha át akarom rakni más helyre (mondjuk az M1-et az egyesre, 1053-ról), azt pár percen belül elfelejti a tévé (visszaáll 1053-ra). Próbáltam átállítani az országot (Finnország/Helsinki), de nem működött...
Egyéb tipp valakinek? Előre is köszi a segítséget!"Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
-
zsolt501
nagyúr
Ha ilyet csinál a tv-d az a készülék szoftverének a hibája, érdemes utána nézni szoftver frissítésnek, illetve ha nincs újabb szoftver akkor jelezni a gyártónak, hogy javítsák ki ezt a hibát.
''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''
-
skorpio954
csendes tag
Sziasztok!
Van egy Samsung tévém (DVB-C), és van egy Pioneer analóg felvevőm (DVD író is). Mindkettő tökéletesen működik jelenleg. Ha jól gondolom, az analóg adás megszüntetésével a Pioneert már nem tudom használni, illetve egy STB-vel (ha jól gondolom) tudnám használni.
Tudnátok-e olyan készüléket ajánlani, ami egyben digitális felvevő és STB is? Valószínű, hogy a TECHWOOD DVB-C TW-C7100-632 megfelelne(?), de nekem magyar menüs kellene.
Előre is köszi!
Üdv: Tibor[ Szerkesztve ]
-
sandró60
addikt
válasz skorpio954 #11191 üzenetére
Szia!
Ezt tudom ajánlani Magyar menűs -
Egon
nagyúr
válasz zsolt501 #11190 üzenetére
Szerintem meg inkább a Digi hibája.
Érdekes módon csak azóta produkálja a tévé ezt a jelenséget, amióta átvariálták az M1-M2-t (amivel más jellegű hibája - ahogy olvasom - sokaknak van). Csak az M1-M2-t érinti: próbaképp beraktam valami mást (ha jól rémlik a Nat Geo-t) az 1-es csatornára, és az nem tűnt el...
Merem remélni, hogy van más megoldás is, mint hogy firmware frissítésre várni (illetve ezügyben levelezni)..."Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
-
zsolt501
nagyúr
Azt se felejtsd el, hogy Samsung TV estén nincs gond, illetve ahogy nézem az LG-k is vették az akadályt, szóval akkor mivel is van gond a Digivel??? De több BOX is gond nélkül vette a váltást, illetve ahol gond volt ott szoftver frissítés után a probléma megoldódott.
Én még most is azt javaslom, hogy csinálj szoftver frissítést, és ha ez nem oldja meg a problémát jelezd a gyártónak, mert ez a hiba más készülék típusok esetén nincs.
Az meg végképp nem a Digi hibája, hogy a te készülékedben nem tudod az egyik helyről átrakni egy másik helyre az egyik csatornát, de ha ezt meg tudod tényekkel magyarázni, hogy ez bizony a gonosz digi hibája azt szívesen elolvasnám
[ Szerkesztve ]
''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''
-
Egon
nagyúr
válasz zsolt501 #11194 üzenetére
Keress már rá az "m1" kifejezésre: kb. több tucat találat van, hogy "Nálam 2 napja nincs m1" stb. - nyilván a tévék hibájából...
Az, hogy ezt különféle módokon lehet orvosolni (manuális adatok megadása, más régió kiválasztása stb.), más lapra tartozik. Nem kellene hetente-havonta babrálni a frekvenciákkal, és nem lenne szívás, ez ilyen egyszerű...Az meg végképp nem a Digi hibája, hogy a te készülékedben nem tudod az egyik helyről átrakni egy másik helyre az egyik csatornát, de ha ezt meg tudod tényekkel magyarázni, hogy ez bizony a gonosz digi hibája azt szívesen elolvasnám
Rendkívül egyszerű. Tény1: a többi csatornát oda rakom ahova akarom. Tény2: a korábbi frekvenciaosztás idején, az M1-M2 HD-t se mászott el. Tény3: az én tévémmel semmi sem változott, ellenben a Digi (sokadszorra) átvariálta a csatornakiosztást, azóta nem bírom fixálni az M1-M2-t - szóval ez akkor miért is nem a Digi f*szsága?
Részemről a témát lezártam.
"Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
-
Misi 007
Közösségépítő
-
Kwisatzh
senior tag
Cseréld le egy LG-re, azokkal semmi gond nem volt.
De komolyra fordítva, volt valami itt bizonyos samukkal, hogy nem is a feles frekvencia volt jó, hanem a negyedes, vagy a háromnegyedes? Szóval nem 121500 Khz, hanem mondjuk 121250? vagy 121750? egy próbát megér...
[ Szerkesztve ]
[moderálva]
-
Multibit
nagyúr
Biztos befolyásolja a firmware. Az eggyel későbbi szériába tartozó tv-m (Pana tx-p42s30), nem zavartatta magát az átállástól. Közölte, hogy új adót talált, ezután megváltoztattam a programhelyet és annyi. Azóta is jól működik. Országot sem kellett váltanom, maradt Magyarország.
[ Szerkesztve ]
-
Egon
nagyúr
válasz Multibit #11199 üzenetére
Nem nagyon van új firm sajna. Egyet túrtam a neten (meg ajánlották is), de az elég régi (még az is lehet, hogy az én tévémen már az van gyárilag).
A csatornafrissítés kikapcsolását javallották még a plazmatévés topicban: azt (is) ki fogom próbálni (no meg Svédországot is). Remélem a legjobbakat."Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
1. Olvasd el a téma összefoglalót!
2. Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik. Nem a műholdassal és nem az internet szolgáltatással.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest