- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- gerner1
-
LOGOUT
Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik! Ha más, de hasonló nevű szolgáltatásról szeretnél kérdezni, kérjük használd a megfelelő fórumot:
Digi Internet
Digi Mobil
Műholdas (tányéros, DVB-S) digiTV
Digitális Földfelszíni televízió (Mindig TV, DVB-T)
Aktív témák
-
akicsrak
csendes tag
Szerintetek kapunk a Digitől M3D-t?
-
ronson
őstag
válasz
pumpaduda1 #11264 üzenetére
A mindenképp a Network Search-öt használd ezzel a beállításokkal.
Start: 106000
Stop: 858000
Search Step: 8000
SR 1: 6000
SR 2: 6900Amikor elindul a keresés, akkor ne ijedj meg, hogy nem találja az elején, mert érdekes módon közben fog visszaugrani és megtalálja.
Tehát feltétlen engedd végig a keresést és ne lépj ki közben!!!
Először én is ezt a hibát követtem el.Nekem is 13.1-es firm van, így meg kell, hogy találja a közszolgálatikat.
-
Kwisatzh
senior tag
válasz
lehasznalo #11295 üzenetére
Felesleges beszerzés lesz...
-
lehasznalo
tag
Szia!
Nekem uez a problémám Samu 6100-al.
Külső játékosról nincs problémám (Dune 101) és a DigiSport HD-n sincs, csak az M1 HD-n.
Nem nagyon néztem az M1-HD-t, csak az EB alatt vettem észre.A jelerősségem 95-96 a 100-ból, amikor 85 volt többet szaggatott.
Holnap beszerzem a jobb minőségű csatikat meglátjuk.
Olvastam Pityu hsz-ét is, nem csodálkoznék ha hardveres a lenne a hiba.
Sokadjára csalódom a Samu Led-ben... -
Ahab77
tag
-
Nincs baja a tévédnek,mármint nem romlott el. Tipikus D sorozatú(6-os sorozattól felfele,ahol már van valós 100Hz)Samsung hiba. A Samu fórumban szinte az összes 6-os sorozatú tulaj beszámolt a jelenségről. És nem csak tévéadásnál hanem pl ha külső hdd-ről stb nézel filmet. Személyesen is láttam ezt a jelenséget ezeknél a tévéknél. Nekem egy samsung 40"c650 van és tavaly akartam venni pont egy 46"D6500-at a másik szobába. Ez volt az egyik ok amiért nem vettem. Végül is kiderítették,hogy hardveres gondja van ezeknek a tévénéknek,ezért van időnként a szakadozó és akadó kép,különösen a gyors mozgásoknál.
-
Kwisatzh
senior tag
Az M1 "tökéletes", és a többi is, a DIGI-nél is, és máshol is gondolom.
A tv-d sem valószínű, hogy elromlott, hiszen egy hiba általában generális, és nemcsak 1-2 adót érint.
Szerintem a jelminőség "ugrál".... Nézd meg a két adón a jelminőséget, és a BER-t....
Aztán: Belső hálózat ellenőrzése, és ha az jó: ÜFSZ telefon hibabejelentés.
-
delig
tag
Sziasztok!
Nem tudom fel lett e már vetve ez a dolog, nem láttam pár oldallal visszább:
Samsung Tv-m van, D6500, digikábel.
Most az EB ideje alatt vettem észre jobban, hogy az M1HD néha beszaggat. F1nél már párszor előfordult de most EB-nél jobban előjött. Legtöbbször ha egy lassításnak vége, akkor szaggat be 1-2 mp-ig, és ált. F1-nél is ez van.
Samsung fórumnál írták már páran, ott az a vélemény, h az M1 ilyen.
DE ma a HírTV-nél is észrevettem szaggatást! Most vagy ellenőriztessem a kábelt, vagy a tv-m kezd beszarni 4 hónap után? Más forrásból ilyet nem tapasztaltam.
Tájékozottabbak nem tudják véletlen, hogy a digi-nél az M1HD tényleg ilyen (v minden szolgáltatónál), vagy csak Samsung jelenség, vagy a tv kezd behalni?Köszönöm a válaszokat!!
-
maylay
csendes tag
Hi.
A FIXHD-tv és a PAX tv adás nálunk Debrecenben nem jön be. Másoknál sem?
Üdv. -
corran9
tag
-
Misi 007
őstag
Nekem nem lehetett frissíteni a Selteka CIC-412HD-t de ahogy látom jobban is jártam.
Az EPG-vel nincs bajom most is szépen lekérte az EB meccs ideje alatt.
Az meg hogy néha meg kell nyomnom AR gombot hogy belője a képet nem okoz nagy problémát.
Még max két hónap és veszek saját tv-t akkor pedig eladósorba kerül majd úgyis. -
corran9
tag
Sziasztok!
Nemrég vettünk Samsung okostévét, amin automatikusan bejött pár hd adás, de ugye a foci eb miatt fontos lenne az m1 hd-sítése
Nosza, ma felhívtam digit, és elhangoztak a fenti beállítási paraméterek (121500 stb), amikre szépen be is jött a 4 közszolgáltai adó hd-ben... eltelt egy kis idő, gondoltam az esti meccsbe azért belenéznék hd-ben, erre sehol semmi úgy, h kb 1-1.5 órával ezelőtt minden faxa volt... most akkor mi van?!
Nem hiszem, hogy idő közben áttették máshova a csatornákat, és az a szép, h a kábel forrásból még az sd sem jön be...
-
konrada
tag
válasz
sandró60 #11266 üzenetére
Ezt a firmware-t csak annak ajánlgasd, akire haragszol!
Mielőtt feltöltöttem, addig volt egy pici problémám a képméret beállításával csatornától függően, amit a tévén gond nélkül kiigazítottam.
De mert új frissítés, hát rányomtam, hátha javítja.
No azóta vagy szétfagy, vagy visszaáll 2009-re, de alkalmatlanná vált programozható felvevőnek....nem tudja valaki hogyan lehet visszaállítani a régi programot? Mert innen nézve nagyon tudnám értékelni azt, ha a legnagyobb problémám vele csak annyi lenne, hogy a képméretet kell váltani a tévén!
-
-
poli27
veterán
válasz
zsinnyegtet #11268 üzenetére
Ha 8 évig kibírtad, sztem ez a pár hét már nem okoz gondot nem?
-
szabonagyur
félisten
Sziasztok!
Picit off a dolod, és nem teljesen Digi kábel de ehhez nem találtam más topicot. A kábel tv szolgáltató amely nem használ semmilyen dekódert vagy valamit az milyen módon tudja kiszűrni, hogy a kábelen ami jön jel az csak net vagy kábel tv is?
-
FerNandor
őstag
hali,
lenne egy problémám. van egy lg lh2000-es tv-m 32". jó egy éve még volt m1-em HD-ban is, viszont már jó ideje eltünt a digitális adások közül, csak analógon jön be borzalmas minöségben. nem is zavart eddig, de most az EB miatt jó lenne, ha tudnám a digitális m1-et nézni. m2 és duna sincs azt hiszem digitálisan. karácsonykor vett a müvaterom egy újabb ledes LG-t és azon megtalálta a TV a digitális m1-et ugyanitt a lakásban.
mi lehet a baj? -
zsinnyegtet
aktív tag
Üdv!
Ma kötöttem a Digivel szerződést.
8 év UPC után (elég lett belőlük is meg a Monortelből is)
Tényleg minimum 30 nap mire jönnek bekötni?
Mi lesz velem addig
Ha valakinek van esetleg ilyen irányú tapasztalata netán szintén ebből a nyomorult 29-es körzetből az megosztaná velem?
köszönöm -
poli27
veterán
válasz
pumpaduda1 #11264 üzenetére
Az Orion tv-ken sem sikerült nekem 1-2 fajtán behozni a feles csatikat....
-
sandró60
addikt
válasz
gatto_ #11265 üzenetére
Én nem vagyok Selteka tulajdonos,de azért olvasd el a Selteka- Magyar forgalmazó oldalán,hogy mit kell csinálni ha estleg valami probléma adódott a csatornák beprogramozásával.A megoldást szépen leirják és az ehez szükséges firmware is ott van
Selteka program -
gatto_
senior tag
Esetleges Selteka tulajok! Hibátlanul működik nálatok az EPG? Nekem azt csinálja, hogy nem frissül. Hiába állítgatom a csatornát amiről vegye az időt, nem csinál semmit. Bekapcsoláskor 2009.10.04 péntek12:00 van rajta. és innen számolja az időt. Aztán van hogy rendbe jön, de a következő bekapcsolásnál megint ez a dátum, és van hogy napokig nem frissíti le az időt. Manuálisan meg minek is lehetne beállítani....
-
pumpaduda1
csendes tag
válasz
ronson #11263 üzenetére
Akkor a tiedben valamilyen másik szoftwer lehet mert nekem nem találja ezekkel a beállításokkal:
Start Frequency 121500
Stop - II- 858000
Search step 1000
Symbolrate 1 6000
Symbolrate 2 6900a soft verzió száma 13.1
Ha kézi keresésre állítom és beírom a megfelelő értékeket akkor alul megjelenik a két csík az egyik 100% a másik 95% ahogy elindítom a keresést azonnal kidob és nem rakja be a csatikat. -
ronson
őstag
válasz
pumpaduda1 #11262 üzenetére
De bejön rajta csak a hálózati keresést engedd végig.
-
g0dl
addikt
válasz
Azurooandrew #11254 üzenetére
Valaki korábban azt írta 1 boxot adnak ingyen is. Vagy csak SD? Vagy az sem?
Egyébként szerintetek lesz az új 3D csatorna ( eb döntő + kis olimpia lesz rajta) kábelen?
-
sylas
tag
válasz
Azurooandrew #11254 üzenetére
Szia
Mennyi a bérleti díja a boxnak? -
Azurooandrew
tag
Sziasztok!
Ma délután bementem, és elhoztam a boxot. Vadi új a készülék, minden szépen bedobozolva, a beállítással sokkal könnyen boldogultam mint azt előre gondoltam, összeraktam, menü és manuális keresés, jelenleg 90 akárhány csatorna van - ebben a HD-k is benne vannak.
A HD adások, főleg az MTV 1-2 HD adásai nagyon szépek még az én öreg HD ready Braviamon is, az SD digitális adásoknál nincs szignifikáns minőség emelkedés.
Nincs hűség úgyhogy max. visszacipelem ha sikerül végre megvennem a LG 42LM660S-t (már léptem is volna ha biztosan tudnám hogy a mellé kapott Xboxot biztosan el tudom majd passzolni), az mpeg4-es tuneres, annál vélhetően már nem lesz rá szükségem, ha mégis akkor marad, én sajnos nézek annyi angol meccset hogy megérje a box havi 1 ropiért.
Tehát a "Humax segített" ha nem is teljes mértékben, de lényeg meglett - HD csatornák és immáron van MTV és Duna hd is - és gyorsabb a csatornaváltás mint volt a sony digitális tunerje esetében.
Köszönöm a gyors segítséget és tanácsokat Nektek!
-
konrada
tag
-
Aktív témák
1. Olvasd el a téma összefoglalót!
2. Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik. Nem a műholdassal és nem az internet szolgáltatással.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Milyen NAS-t vegyek?
- Egyes Galaxy A mobilokon is gombnyomásra indulhat az AI
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Gaming notebook topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Ford topik
- Gyúrósok ide!
- Formula-1
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- APPLE Airpods PRO 2 , Airpods 4 Airpods Iphone 13 14 15 16 Bontatlan Új DEÁK TÉRNÉL AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Raynox-250 makró előtétlencse
- Tchibo Esperto Caffe szemes kv föző hibátlan működéssel
- HDMI 2.1 8K 60Hz - 10 méter hosszú
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Gold Edition! Olvass!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 1350W Thermaltake Toughpower GF3 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest