Hirdetés
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A fénynél gyorsabban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT.hu
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
schwartz
addikt
válasz tibee77 #90696 üzenetére
El se tudom kepzelni, mit müvel ez ns-ben ott 4szer annyi paragonom van.
Sokszor eldobod az agyad, hogy mit muvel... Nyilt nagy terulet kell, (pl. az at4-es palyak egyike) semmi szuk folyoso, act3-as mobok (pukkanos dagadek, nagy faronk meg hasonlok), A garga eszement idiota, sok repozicio, stricken felesleges (ha megis viszed akkor 25-os gem boven eleg). Ha a guardian pl. Eskandiel akkor egybol kilepsz... (ma GR89-en 3 percem volt a RG-ta majd adta azt a rohadekot. 17 percig vazelinezett mire sikerult kibelezni... )
nem lehet kombinälni a gargas meg a acidos buildet?
Nem, mert max a zombi kutyakat lehet elhagyni a skillsorbol viszont a gear-hez nem nagyon nyulhatsz a toughness rovasara. Skill-kutyak es Furnace helyett probaltam Sacrifice Provoke the pack-el (cube-ba a macsek kezbe Homunculus) Kb ugyanott voltam vele...
[ Szerkesztve ]
If he dies, he dies.
-
grimm2015
senior tag
válasz J0shu4M1ll3r #90700 üzenetére
-Vicc... van még vagy 3-4fajta event, és mindig max egy van bent, megtalálod kb minden 8-10re, nálam úgy eddig 10-15ből még egyszer sem volt cursed...
Ghoost
Avagy, hogyan kezdjük új karaktert! (grat)
OMG[ Szerkesztve ]
Battlenet: Grimm#22690
-
D5
aktív tag
Ba..ki, hogy csináljátok ezt, hogy már mindenki legalább 500 para??
Mennyit toljátok naponta? -
Cadal
őstag
A minél magasabb szintű party GR a titok nyitja. Tegnap GR85-ös köröket toltunk speed-ben (7-9 perc). Volt egy olyan szituáció hogy 3-4 elite összejött és annyi trash, hogy a képernyő televolt mobokkal, kb 3 szintet lépetem egy álló helyben míg leirtottuk őket.
Ha bevállalod az aktuális GR party valamelyik szerepét, te is fejlődni fogsz sokat!
-
Norbee87
tag
Sziasztok a plusz ládához mit kell megcsinálni ?
Bocs a tudatlanságomért -
D5
aktív tag
Peppo & Cadal & & sandor906: az a bajom, hogy a nyitány után kimaradt 2 teljes nap, és mire újra tudtam folytatni, már messze nem volt party az én szintemen (hétfőn voltam lvl25). Most vagyok lvl 63, és T1 is izzaszt rendesen
Bízok benne, hogy a zárás majd csak júliusban várható. Addig meg majd csak összeszed egy-két élettapasztalatot DH-m.@ (#90708) sandor906: azért az DURVA
-
J0shu4M1ll3r
senior tag
válasz grimm2015 #90705 üzenetére
Igen, sajnos vannak nagyon ritka eventek. Pl a Tollifer, na azt farmoltam vagy 3 teljes napig, napi szinten úgy kb 60 próbálkozásig striguláztam egy papírlapon, aztán már csak mentem. Azóta kb kétszer találtam meg.
Vagy pl A5 pandemonium level 2, ott is van 1-2 olyan event, meg 1 olyan mob ami fehér holló kb.
Nem tudsz mást csinálni, csak keesed, aztán ha nincs, akkor leave game, és megint."There are things you can't fight. Acts of God. You see a hurricane coming, you get out of the way. But when you're in a Jaeger, suddenly, you can fight the hurricane. You can win."
-
Peppo
őstag
A nyitásra általában én sem vagyok ott, bár egyszer már szeretném akkor kezdeni a seasont, mikor mindenki más. Így általában mire megérkezem, már van olyan haver, akinek van T1-2 körül életképes karaktere. Vele gyorsan felmegyek én is 70-re, aztán rift és gr. Sajnos 70-ig el kell vergődni valahogy, utána viszont feltárulnak a lehetőségek.
-
tibee77
őstag
válasz schwartz #90701 üzenetére
Na lätod itt jön ki, hogy meg uj vagyok nagyon ezzel a wd-vel, meg nagyon optimistän ällok a dolgokhoz. Igen a garga pozicionäläs nem egyszerü de nem lehetetlen.En pont ezert gondoltam az acidra, mert a garga egy idiota, igy ha ö nem is üt legaläbb az acid az savazza öket.Kezbe gondoltam az acid fegyvert, kockäba meg a harvestert, igy a kutyäk kikerülnek meg a furnace is, viszont van ällando dmg-em, nem kell värni a garga-ra.Vagy a kutyäk nelkül tul halando vagyok?
poe:https://www.pathofexile.com/account/view-profile/slicchabib/characters
-
Gorneck
legenda
válasz tibee77 #90718 üzenetére
Nagyon kevés a DMG-e az acidnak...mondhatni lepkefing...nem hiába van ez így...
Van build ahol nem kell kutya, de sztem eléggé kötelezőek...sok esetben nem baj, hogy tankolnak...bár Én akkor szeretem őket a legjobban, mikor mister dupla buzogány a fejemet masszírozza ezek meg lábnál a nemtom mire várnak... Lépek egyet, akkor támadnak...csak nem őt...
Nagyon imádom...
Gorneck#1239
-
KubanitoS
veterán
válasz malacka87 #90703 üzenetére
Amúgy ha belegondolsz, előző sezlonyban 77-80 körül 800-900-as parával, 75-ös gemekkel erősített cuccokkal lehetett érvényesülni, akkor ez az eredmény még mindig igencsak jóféle, pláne 600-as paragon mellett. Lesz az még jobb is.
Azt meg nem igazán értem, hogy mi köze van a megfekvéshez a CoE-nek, vagy a Jeramnak.
Jeram + Endless walk set alapból (majdnem) végig megad(hat)ja a 200%-os sebzést. A coe nagyon időszakos, nem is használja kb senki, ahogy nézegettem.
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
Shadowguard
senior tag
Conquestek közül nincs olyan, amit még össze lehet hozni könnyen? A 350es van meg eddig (alig 20 percbe telt spawnoltatni az eventet), de ötletem sincs melyikkel kellene próbálkoznom még... GR 75-öt nagyon messzinek érzem, és a gemeket se tudom hogy bírnám felimádkozni 65ig.
-
törölt tag
válasz Shadowguard #90722 üzenetére
barbárral a gemes conquest-tel kezdtem, azt este/hajnalban sikerült megcsinálni. viszont én is gondban vagyok a másodikkal, mert a 350-es ezzel a kaszttal szerintem esélytelen, gr75 is távolinak tűnik értelmes gear és saját "skill" nélkül, így már csak a 20 perces boss ölés maradt a realitás talaján. ahhoz viszont party kell.
________
szóval party-t keresek a barbárommal 20 perces boss conquest-hez.[ Szerkesztve ]
-
Peppo
őstag
Public gr a kulcs a magunkfajtáknak, akiknek nincs stabil 3-4 fős csapata. Ott kis mázlival jó csapatba kerülsz és beindul a fejlesztés.
-
grimm2015
senior tag
válasz #92888064 #90723 üzenetére
Nekem a 2perces t10 riftet GR 65+ adta meg 7perc körüli teljesítéssel.
(Amire mondták, hogy az valószínűleg hiba, de végül is megadta, és meg is van a teljes szezonos küldetés.)Am a bossos egyedül kb lehetetlen kategória, és kitudja hányszor bukod be. (Így utólag jó, hogy nekem nem kellett)
Battlenet: Grimm#22690
-
Joezyka
senior tag
most lehet, hogy a szövegértésemmel van baj, de FB set bónuszai, hogy égetik az eliteket, mobokat, meg mindent, és ha elit ég, akkor kapod a durci buffot. De ha ég az elit, akkor meg is hal elég hamar, azaz pápá buff. Ergo nem értem / látom, hogy lehet a buffot fent tartani.
Ami meg itt látszik is, hogy ott a buff és nekem ez az ami változó időtartamban van fent. Van hogy 5-10 percig is, van hogy pár perc után leesik. Remélem így érthető mi a kérdésem.Ha szép nem vagy, hülye ne legyél!
-
SQX_Barto
addikt
válasz #92888064 #90723 üzenetére
Senki nem mondta, hogy barmit is kotelezo egyedul megcsinalni (kiveve a solo75-ot persze)
A 350-es chest eventben egyedul az a nehezseg, hogy megtalald a legritkabb chest eventet, ha van 4 ember, akik keresik, akkor biztos hamar megvan. hivja a tobbit, 4en lezuzzak, mindenki boldog.
65-os kavics a mai vilagban sem olyan nehez partiban.
2 perces T 10 rifthez csak szerencse kell, hogy jo palyat, sok enemyt kapj, szinten nem fog senki pisztolyt tartani a fejedhez, hogy csinald meg egyedul. De a jelek szerint egy gyorsabb 65+-os GR is eleg hozza.
A 20 perc alatt 16 foboss T 10-en, eleg macerasnak hagzik, 4-es partiban valoszinuleg az sem olyan nehez jol megszervezve (nem probaltuk meg)
Egyebkent vicces, hogy a 3db 65-os kavics a Guardian egyik feltetele is es az egyik conquest is. (lehet a 75-os kavics jobb lett volna, de igy kenyelmesebb)[ Szerkesztve ]
If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
Joezyka
senior tag
csak értjük egymást
én is bugra tippeltem, mert picit OP, hogy 5-10 percig így mászkálok és még kb skillt se kell nyomnom és hal minden... akkor mégse én értettem félre örülök.még1 kérdés: ugye arconban a skillek arcane. De fire kell az égetéshez. Ha a fire skill damot feltolom (amu, braci, stb), akkor az is fire-nek számít? vagy elemental független, és csak a dmg a lényeg?
Ha szép nem vagy, hülye ne legyél!
-
jookomak
őstag
Dh-val, vagy puffogós wizzel meglehet a t10 2 perc rift is. A gemeket meg szintén nem olyan nagy szám felhúzni.
-
Edge
veterán
válasz Joezyka #90732 üzenetére
chantodo destruction wave-e a legmagasabb elemental % szerint sebez, ezért kell fire skilldam a gearre hogy a chantodo gyújtsa be a mobokat. archonból a teleport rúna meg azért hogy lehessen normálisan közlekedni, combustion rúna(fire rúna) is jó lenne dehát akkor oda a mobilitás.
És ezért a tökéletes összeállítás fb archon esetén hogy amun és bracin van skilldam de egyiken 20% fire másikon 19% arcane.jokoomak: onepunch monkkal is meglehet simán, nekem már S6 második napján meglett archonwizzel, 2 onepunch monk volt még a partiban, szóval az sokat számított .
Többékevésbé: éééééééééééé bbb
-
grimm2015
senior tag
-
tibee77
őstag
Schwartz,Gornecköszi a tippeket, akkor acid felejtös, minden marad ugy ahogy van.Viszont kezdem ugy erezni, hogy a compass rose set csak a vedelemre jo, mert nagyon sokat futkoräszok, igy oda a plusz dmg.Ezek helyett lehet, hogy tenyleg egy coe lenne jobb ahogy malacka is irta?Mondjuk ok, hogy a vedelem sem egy utolso dolog...Egy dolog viszont meg a gargak segitsegere lehet, az area dmg.Ha azt föltolom 100% föle, akkor a garga majdnem mindegy hogy mit üt nem?Jo persze kell a nagy tömeg de azert az nem elhanyagolhato, hogy nem muszäj pont az elitet ütnie es megis viszi be a durca sebzest.(föleg ha 100% fölött van az ad)
poe:https://www.pathofexile.com/account/view-profile/slicchabib/characters
-
malacka87
őstag
válasz tibee77 #90739 üzenetére
77-es riftemen egyszer sem haltam Map függő ez is miket dob be. De sztem 80 felett már jobb lesz a compass. Most tekertem fegyvert végre anci lett 10%dam in vit. Vit helyére tekertem life /hitet.
[ Szerkesztve ]
btag:Sveryn#2510 uplay:MoRu_PManiac87 Origin:partymaniac87 World of Warships:partymaniac87 E60 520I
-
schwartz
addikt
válasz grimm2015 #90737 üzenetére
Nem szarakodik csak a surujet irtja. (a Parthan nem tart eletben ha csak egy-ket mobot cirogatsz) Ugyanez (sot meg rosszabb) a helyzet a charge-os barbarral.
(#90739) tibee77
CoE nem jo solo magas GR-re. Sok olyan szitu lesz mikor mozgasban kell lenned kulonben az + 50% dmd red nelkul nem elned tul. A gargan meg eleg nagy CD van... Csapatban, tank mellett mehet.
[ Szerkesztve ]
If he dies, he dies.
-
Beretvás
veterán
kiváncsi lennék kinek menyi pet van már meg....
-
42861
senior tag
Butcher dobott egyet pár napja. Valami kis rohadék, négy lábbal, masszív fogsorral. De jófej, összeszedi az aranyat az egész képernyőről.
-
pruzsi
őstag
Hali!
Season Hc Boostot vállal valaki? -
SQX_Barto
addikt
-
Joezyka
senior tag
Barto kollégának küldeném ezt a képet. tök kuka cuccokban, gem húzás közben kíváncsi voltam mit bír ez az arcon (3x35-ös gem-es q-t csináltam). Ahhoz képest, hogy van 2 anci itemem, gemek lowak és 55% cdr-em van és nincs még gogok gemem sem , szerintem jóféle. Harap a cica keményen. 60-az és 65öt is 6-6perc alatt toltam le.
Szerintem valamit rosszul csináltok[ Szerkesztve ]
Ha szép nem vagy, hülye ne legyél!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest