Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Szólánc.
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
-
LOGOUT.hu
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cadal
őstag
válasz mikromanus #993 üzenetére
DH-val még csak act 1-ben jár a DH csíkja alapján. Amúgy nem értem, nem szokott az bugozni.
-
Cadal
őstag
WD-nek érdemes life on hites cuccot venni? Egy ilyen lenne 10M -ért. Erősen gondolkodom rajt.
-
Cadal
őstag
Bocs ha volt már! Hivatalos 1.0.5 Monster power level infók: [link]
Lesz olyan is, hogy Bonus Item chance![ Szerkesztve ]
-
Cadal
őstag
Nem szükséges nyomkodni az ALT-ot, hogy lásd a lootot, beállíthatod úgy is, hogy mindig mutassa mi van a földön. Így ha valamit meg akarsz nézni elég csak a CTRLal meglesni aztán eldöntheted hogy felvedd-e.
Amúgy ha belegondolsz, pl ACT3 kráter területen van pár hely ahol egy narancssárgás-barnás "Belt" felirat nem feltétlen tűnik ki a környezetből. Szerintem én is hagytam már el legendaryt. Várom már hogy 105-ben külön jelezve legyen a leg/set drop.[ Szerkesztve ]
-
Cadal
őstag
Miért kell ACT 3 komptaibilissé tenni? 1.0.5.-től bárhol farmolhatsz mindenhol ugyan az eshet. A nehézséget ezentúl az MPL-el állíthatod be és utána abba az act-ba mész, ahova csak akarsz (illetve ahol nagyobb az elit sűrűség megj.: esélyes az Act II vault of assassin).
MPL beállítások itt megtalálhatóak, szájbarágósan. [link]
[ Szerkesztve ]
-
Cadal
őstag
Ja hogy a végigjátszás a lényeg és nem a farm. Akkor bocs, más a megoldás. Alacsony MPL szintet kell beállítani így könnyebb lesz a játék 1.0.5-ben.
szerk:
"kérem ACT3 farm kompatibilissé fejleszeni" Most nézem, hogy a farm a lényeg, akkor meg nem értelek miért jössz a végigjátszással...[ Szerkesztve ]
-
Cadal
őstag
válasz hackeeeee #5792 üzenetére
Ez így van ahogy mondod, magasabb MP szinten több bónusz jár. De ugye el kell dönteni mi a cél. Végigjátszásnál, a megfelelő nehézség kiválasztása. Farmnál pedig a minél magasabb MP level beállítása/kiválasztása a célszerű (amit még ésszerűen tudunk farmolni).
[ Szerkesztve ]
-
Cadal
őstag
-
Cadal
őstag
Nerfelik a MP level sebzést infrnón!
-
Cadal
őstag
válasz ProEvoFan #7261 üzenetére
És mi a helyzet az Echoing Fury esetében a "chance to fear on hit" képességgel? Az szükséges jó, vagy rossz? Megmondom őszintén vettem egy echoing furyt de elég idegesítő amikor elfutkároznak az ellenfelek. Igaz ugyan az is, ha sarokba szorul és úgy félemlítem meg akkor viszont nem támad. Szóval érdemes alacsonyan tartani, vagy jobb a magas érték?
-
Cadal
őstag
Monkoktól kérdezem, hogy az equipped fegyót cserélném le egy a képen találhatóra, az jó döntés lenne vagy nem?
Pro: magas AS, 2.5 spirit/sec, main stat 170+
Kontra: -57% CHD - 79 vita Ár: 32M starting price.
Sebzésbe ~1600 damaget hozna pluszba, de ugye itt nem csak az a lényeg. Az a 2,5 spirit/sec nagyon tettszik. -
Cadal
őstag
Lassan meg lesz a 100K unbuffed damage a monkommal. Esetleg megnézhetné valaki, hogy merre érdemes tovább fejlődni. Karakter detail. Resistből már nem nagyon mehetek lejjebb. Így MPL 5 simán megy.
-
Cadal
őstag
válasz Robert1987 #10415 üzenetére
Ahogy mar_tin is mondja ha megpróbálsz rá bidelni és azt írja ki hogy "Starting price" akkor a kutya nem bidelt még rá, de ha azt írja ki, hogy "current bid" akkor már valaki megadta a szükséges összeget. Így tudod legegyszerűbben megállapítani, hogy egy tárgyra már licitáltak-e vagy nem.
[ Szerkesztve ]
-
Cadal
őstag
válasz Gorneck #11310 üzenetére
"Azt mondjuk még nem néztem, hogy ilyenkor az allresire hat e, de kétlem."
én úgy emlékszem, hogy hat rá. és azért 3000 intnél az már 300 @res... jó kis karakter a WD.Más:
Hmm benéztem d2jsp-re, majdnem leestem a székről, mikor megláttam ezt a furyt, 850M-nál jár a licit...[ Szerkesztve ]
-
Cadal
őstag
válasz Gorneck #12340 üzenetére
Valóban nem követelmény a teljes Inna set, én is csak kettőt használok belőle. (Itt a monkom, nem nagy szám, de nem is került sokba) Írták, hogy a fejesbe nem fontos az Inna, de ha használni fogod az Fist of Thunder/Thunderclap skillt akkor talán érdemes olyan fejest keresni (Amúgy a FoT termeli a leggyorsabban spiritet) amiben sebzés növelés van.
Amit én ugyan nem használok, de nagyon sok értelmes monkon látok az a Natalya csizma és egy Natalya gyűrű (csak ez utóbbi nagyon drága ha CHC-s)
Fegyver: Igen, továbbra is Fury és mellé egy Axe/Mace (ha sweeping wing buildet építesz), mert ezeknek a legmagasabb a min-max sebzése.
Itt D1rect jól leírja az SW build használatának lényegét: [link] ha gondolod olvass bele.
és jó játékot a monkhoz.Megj: A Mantra of Conviction csak rád hat a csapattársaidra nem, fentebb rosszul írták.
[ Szerkesztve ]
-
Cadal
őstag
válasz Helmoras #12342 üzenetére
Igen, rosszul fogalmaztam, valóban a monk körül található mobokra hat (és nem a monkra), de az nem csak a monk ütéseinél érvényesül? Valóban mindenki aki a partyban van és olyan mobot üt amely alatt ott a pirosas aura az annyival (24/48%) többet sebez rajta?? Én azt hittem, hogy ez csak a monkra vonatkozik.
"bónusz dmg-et kapnak" gondolom, hogy örülnek a mobok ennek a bónusznak..
[ Szerkesztve ]
-
Cadal
őstag
-
Cadal
őstag
válasz Dadan01 #12589 üzenetére
"Olyan vért kell, amin van sok dex vit, két reziszt és 3 socket. Egyik szet sem tudja ezt." Ezzel azért vitatkoznék, mert a Blackthorne's Surcoat kb tudja ezeket egy bizonyos szinten. Ha keresel egy 90+ >100 dexel rendelkezőt, mellé jöhet nyugodtan 170+ vita és egy tetszőleges res. már meg is vagy ~240+ dex + nem kevés vita..stb. Fix 3 socket fix allres és ranged dam reduced. Hozzá még egy pl BJM gatya és nagyon masszív élet bbostot kap a kari LoH-al karöltve.
#12589) Dadan01: Paypal beállítás valóban nem tart sokáig, utána oda is mehet a pénz. (csak ha jól tudom kell hozzá sms protect)
[ Szerkesztve ]
-
Cadal
őstag
válasz cowboy_bebop #12595 üzenetére
DH-nak nem nagyon tudok jó tippet adni, inkább itt kérdezz itt vannak DH guruk!
#12594) ProEvoFan: Igen, tudni kell megtalálni az arany középutat a vásárlások során. Mármint hogy kinek mire van lehetősége, mennyire tehetős, vagy inkább a bid-es motyók közt keresgél elfogadhatóbb darabokat.
Amúgy mit értesz "haladó Monknak"? 100K+ DPS-el rendelkezőt, vagy aki jó gyorsan halad?[ Szerkesztve ]
-
Cadal
őstag
válasz Sirandrish #12709 üzenetére
Az európai régióban szerdánként szoktak karbantartani (lásd első hsz. ). Ma valszeg az US régióban zajlik a művelet. Bár elég kevés infó volt erről az akcióról, azon kívül amit fentebb a kolléga linkelt.
BoGyesz_24: Grat a kislányodhoz! 2012. Okt. 17.-én jött ki az 1.0.5 patch. Nagyon sok újítást hozott, a legjelentősebbek: The Infernal Machine és a Monster Power (magyarul)
[ Szerkesztve ]
-
Cadal
őstag
válasz DIMITRIUS #14475 üzenetére
Hátőő, itt csak 175K DPS-t ír mert még nem volt frissítve a profil és a kezében van a két fegyó is. De persze így is szép.
#14478 DIMITRIUS: Én sem gondolom hogy kamuzik, de ott vannak a számok...
[ Szerkesztve ]
-
Cadal
őstag
Juppííi. A reggeli bid warnak hála az új Furymmal meglett a 140K unbuffed DPS. (Tudom nem sok, de inna gatyesz, mempo és lacuni nélkül nem volt egyszerű elérni) Aminek igazán örülök, hogy a VWard és a rare gyűrű+alkarvédő triót magam találtam. Viszont a magas dmg hátulütője, hogy így most már végképp neki kell állnom keresni egy jó LS-es fegyót, mert a refiseknél, ha nem figyelek kinyírom magam hamar.
-
Cadal
őstag
válasz Gorneck #14747 üzenetére
Gorni, ha jól látom rajtad csak a 2.9%LS van, elegendő ez a refisek ellen MP5-6+ szinteken? Illetve mivel csak egy kezedben levő fegyveren van LS így csak minden második utésnál érvényesül a hatás, vagy mindkét ütésnél? A tornádóknál is érvényesül a LS abból is kapsz life-ot amit ők sebeznek?
-
Cadal
őstag
válasz fahrii #16111 üzenetére
Mi lett a többi karaktereddel? Törölted Őket? Miért? Itt még látszanak a korábbi karaktereid is, volt Plvl 12-es DH-d, akkor miért indítottál újat? Fura.
-
Cadal
őstag
Farmra használt WW barbinak mik az ajánlott fegyvertípusok? Vagy mindegy, csak jó nagyot sebezzen? Régen ha jól tudom off handbe pl. tőrt ajánlottak, jó magas CHd-vel és sockettel. Használom a veapon master passzívot, így a main hand fegyó Axe/Mace kellene hogy maradjon.
[ Szerkesztve ]
-
Cadal
őstag
Épp a hétvégén frissítettem a játékosok listáját. Mi lenne vele a gond? Azok szerepelnek rajta akik jelezték, hogy fel szeretnének kerülni és azok kerülnek róla le akik jelzik, hogy le szeretnének kerülni. Hogy a fent levők játszanak-e vagy nem, azzal nem foglalkozom. A patches részt, ha kijön az 1.0.7 akkor terveztem rendbe rakni. De minden építő jellegű kritikát, ötletet szívesen fogadok. Annyi még, hogy ha valaki szorgalomból kiegészítené az első hsz.-t az szóljon, mert én viszont mentett anyagból frissítem így simán törlődik az a tartalom amiről nem tudok és bekerül az elsőbe.
-
Cadal
őstag
válasz JGery81 #17819 üzenetére
Első hsz. Starter edition link:
1; Any characters you create while using the Starter Edition will be retained when you upgrade to the full version of Diablo III. Vagyis megmarad a karakter
2;Note: Most Diablo III Starter Edition restrictions will remain in place until payment verification is fully complete. This may take up to 72 hours. Vagyis ez eltarthat 72 óráig is.
[ Szerkesztve ]
-
Cadal
őstag
válasz ProEvoFan #18024 üzenetére
Nah közben beugrott a 2. számú battle tagje. KJohn#2437
És nem is nagyon lepődtem meg, hogy a korábbi karakteréhez hasonlóan már ez is 100000+ elite killnél jár... Szóval megy az a bot még mindig...Jó kis wizard ismét...
Remélem így már senkiben nem marad egy fikarcnyi kétely sem azt illetően, hogy fórumtársunk nem javult meg és nem tanult a bannból sem.
-
Cadal
őstag
Pofám leszakad, hogy nyilvánvalóan csaló gyilkosjános barátunk elszalad a modkerbe és a fél topikot kimoderálják. És még ő van megsértődve hogy lecsalózzák... Ember nincs aki család esetleg meló és hobbi programozás mellet két accountal 200K+ elit killt megcsinál, ember kit nézel te madárnak? És azokat a hozzászólásokat törlik amit a rendes játékosok írnak a nemtetszésüket finoman kifejezve.
-
Cadal
őstag
Hali, ha komolyabb dps-t szeretnél elérni, akkor a blackthorne cuccoktól mihamarább meg kell szabadulnod. Nagyon jó dolgokat adnak resist és élet szempontjából is, illetve a gatyeszba ugye van LOH de egy idő után nem tudod majd lecserélni őket mert rengeteg mindent buksz amit már nem tudsz máshol pótolni. Hasonló cipőben járok én is, nem tudok tovább DPS-ben fejlődni, mert ahhoz szinte újra kellene gearelnem a monkom. Megjegyzem csak egy inna naci hozna 10K+ Dps-t egyszerűen nem tudok megszabadulni a Blackthorn cuccoktól... Illetve nincs annyi aranyam...
#18217 -=Libria=-: Nem a paragon szinteddel van gond, ugyan ezt megfigyeltük mi is haverokkal. Az utóbbi egy- két hétben mintha csökkentették volna a leg/set dropot. Míg korábban napi szinten este azért cuccok, mostanában alig.
[ Szerkesztve ]
-
Cadal
őstag
Köszönöm mindenkinek. Tesztüzem ON!
-
Cadal
őstag
Tudna valaki wizardhoz XP farmolásra valami jó kis skill buildet? Van kb 100 - 110K sebzésem és XP szeretnék farmolni. Thx. Skill Calculator
-
Cadal
őstag
válasz tPedro_ #19951 üzenetére
ha nem gond, hogy én válaszolok: theasiangamer (Jah és igen benne van az első hsz.-ban )
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- EA Sports WRC '23
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- PlayStation 5
- Gumi és felni topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja