Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A fénynél gyorsabban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT.hu
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
szoval akkor tele tomegbe, fagyasztas, aztan ugy olvad le a cdr es ugy gyulik jobban a chanto buffja. nem hangzik hulyesegnek, csak DHval pont az ellentetet szoktam meg.
bracer archon alatt viszont nem er semmit, vagy arra van valami megoldas a thunderfury+vyrvward+oculus templaron kivul?
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
Thrawn
félisten
-
_ocsisajt
őstag
SzezonHC... Kóreai autista... 104-es GR solo... aha...
(jéé be tudott 82-ik helyre férni egy sader )
[ Szerkesztve ]
tl;dr: ENFP-T, 2w3 :) | proud cat dad ^_^ | Loving ARPGs (only Hardcore mode!) | Epic genre and Psytrance forever! :)
-
SQX_Barto
addikt
"de persze lehet onnan is nézni hogy minek, pár hónap és S7 lehet mindent elölről kezdeni, a most felgemezett cuccok és felhúzott 100+-os gemek mind az ns kihalt harcmezején fognak porrá válni."
En arra hasznaltam az utolso 2 seasont, hogy felhuzzak eros karikat, meg persze a ladahely miatt.
s5-ben a vege fele voltak jo partik support wdmmel, s6 nem sikerult eddig a legjobban. A flash wizardot osszehoztam, az LB huszar karikkal meg csak szivok, mert nem igazan ugy megy, ahogy kellene.
Szerintem nekem s7 lesz az utolso seasonom. Meg egy crusader hianyzik a repertoarbol (meg a Set Dungeonok miatt is) Ennyi stash nekem boven eleg lesz es valoszinuleg en utana atvaltok nonseasonra.[ Szerkesztve ]
If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
SQX_Barto
addikt
válasz Grafirka #91459 üzenetére
A season Journey-ben Conqueror-ig kell eljutni. Hogy eppen hol tartasz, azt a jatekban tudod megnezni, a menuben is latod ha a season karakteren vagy, meg ha jatekban vagy, akkor a jobb felso sarokban van egy kis leveles ikon (billentyukombinacio azt hiszem Shift J, de nem biztos)
A Conquesteket (2 kell a ladahoz), az Achievementeknel talalod meg a Season fulon. (Y billentyu)#T.M.: "Nekem arra volt jó, hogy kipróbáltam végre a Raekor barbárt.
Remélem a következő szezonban a crusader végre túllép ezen a LoN-os baromságon. Majd csekkolom a ptr-t, addig is itt a jó idő, meg hideg a sör"Nekem hasonlo lett volna a celom a wizarddal, de egyszeruen nem tudok eletben maradni 70 felett, 72-ot hoztam le egy olyan karival, aminek 99 a Leaderboardon a vege...
Az meg nekem nem poen, hogy elvanszorgok a solo 75-ig ugy, hogy minden elitnel fakereszt vagyok...[ Szerkesztve ]
If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
Grafirka
őstag
Van valami modszer , hogy a karakternek az osszes beallitasat ( cuccok, skillek, runak, passziv skillek) elmentsem ? Automatizalt modszerre gondolok ami pl elmenti a mostani karakter osszes jellemzojet.
-
DjDanee87
addikt
válasz Grafirka #91463 üzenetére
Nincs rá semmi megoldás. Többször felhozták már ötletként a játékosok , hogy elmentett skillezést és geart lehessen egyszerűen váltogatni, mert más kell GRre mint TX riftre,de egyelőre nem volt semmi lépés ilyen irányban a fejlesztőktől. Csak a manuális átállás van sajnos.
-
CactuS
Arcképgyáros
Volt anno egy - mint utólag kiderült - kamu banhullám a turbohuddal kapcsolatban. Ugye, mint kiderült, akiket bannoltak azok végül botoztak és nem a hud miatt kapták a banánt. Na, nem is ez a lényeg, hanem, hogy ha jól emlékszem KJ felvázolta a helyzetet egy postban, de azt nem találom. Utólag ki lett moderálva?
(Másik játékban is hasonló helyzet alakult ki és példának akartam linkelni, de nem találom).
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
Peppo
őstag
válasz DjDanee87 #91465 üzenetére
Ez azért is vicces, mert már a D2-ben is volt rá lehetőség, hogy két gear között választhassunk. Igazán nem értem, miért nem lehet itt is valami hasonlót csinálni, mert baromi dühítő, mikor a Griftben veszem észre, hogy mindent visszaállítottam, kivéve pl. az element gyűrűt, mert azt elfelejtettem. Ha csak két geart lehetne így tárolni, az is nagyon jó lenne.
-
törölt tag
válasz CactuS #91466 üzenetére
ez eléggé kényes és összetett témakör volt mindig, mert enyhe gerillamarketing is felfedezhető volt a háttérben, és a letöltés gomb mellett ott volt a donate gomb is. általában indulatokat szült (csaló, nem csaló, stb), így moderálva lettek emlékeim szerint, illetve eulába is ütközik a dolog. a banhullám után csatlakoztam újra a diablo világába, és talán egy streamer dereng, aki élő adásban kapott banánt ezért. most rákeresve találtam egy live bant, de ott nem láttam hud-ot, csak chat-ben emlegetik. de láttam már este ott felejtett stream botozást, amit reggel gyorsan kikapcsolt a gazdája. szóval az is előfordulhat, hogy botozás helyett a hud-ot vállalta fel a linkelt streamer.
[ Szerkesztve ]
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz #92888064 #91470 üzenetére
Igazából arra akartam rámutatni ezzel a példával is, hogy sokan inkább rákenik másra a dolgot, mintsem felvállalják, hogy csaltak. GTA V-nél is az overlayekre fogja mindenki, hogy bant kapott, de steam profilok alapján majdnem mindegyiken látszik, hogy sáros az account (achik alapján).
De azért köszönöm a felvilágosítást.
[ Szerkesztve ]
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
Grafirka
őstag
válasz DjDanee87 #91465 üzenetére
Az otlet az lenne , hogy ha kiprobalok egy masik buildet, utanna tudjak "visszatalalni" a mostani osszeallitashoz. Mivel egy egyszeru casual jatekos vagyok nagyon lassan es nyogvenyelosen alakitgatom a karakterem es egyszeruen attol tartok. hogy ha nehany napig masik osszeallitasban jatszom akkor keptelen leszek visszaterni a mostani buildhez.
-
Thrawn
félisten
válasz proci985 #91461 üzenetére
Sehogy, mert nincs rá időm gyakorolni, meg úgy egyáltalán a játékra sem jut jelenleg. Kipróbáltam, tudok játszani vele, fent tudom tartani az összes buffot amit fent kell tartani, de ha egyszer is hibázol akkor az sokba kerül. Elúszhat rajta az egész GR is, mert újraindul a 30 sec-es FoK buff, szóval ha 29 secnél lecsaptak akkor az máris 1 perc csúszás és óriási dmg kiesés. Arról nem beszélve, hogy nagyon ki kell tapasztalni melyik ütésbe álljon bele az ember, hogy ne haljon meg de 25% alá kerüljön a HP-ja. Wudijo-nál 8M körüli sheet dpst láttam szinte maxos gearben, nálam az összetákolt felszereléssel 4.5M körül van.
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
Cadal
őstag
#Pitti!
Korábban említettem, hogy van egy 2 főből álló elite (kék) csapatat. Tegnap GR közben spanoltak! Shrieking Terror. 1, 2. A srácok kint egy Bogan csapattal ismerkedtek én pedig a szomszéd helységből csalogattam ezt a párost!
(#91463) Grafirka: A skilleket le tudod menteni a Skill Calkulátorral a bnet profilodnál.
[ Szerkesztve ]
-
Andie
őstag
Sziasztok!
Fél év (de lehet 1 is van már) után levettem újra a polcról a jó kis D3at, de mivel az új laptopomon nincs CD, ezért letöltöttem a klienst. Szépen fel is installálódott bnettel együtt, beléptem a mailcimemmel, elindult a játék, és tudok is játszani, bár eltüntek a korábbi karaktereim, van 2, nemtom ezeket én hoztam-e létre...
Nemis ez a lényeg, hanem hogy nem kérte sehol a CD kulcsomat, viszont a bnet accountnál azt irja, hogy Starter Editionom van.
Mikor rámegyek a weblapon a Redeem code-ra, azt irja, hogy ez a kulcs már already claimed.Most akkor mivan? Enyém ez a D3 példány, vagy nem? Hogy tudnám aktiválni? Vagy a bnetbe bejelentkezve tudja, hogy én ezt eccer már aktiváltam? (3 éve). Miaz a stater edition?
Samsung Galaxy A50 - Samsung UE46D6100 - BNet Tag: Andie#2999
-
AtHoS
nagyúr
Ha megfelelő bnet fiókkal lépsz be, akkor nem lesz gond és nem starter edition -> kipróbálhatod verzió módban tudod majd használni.
Jelenleg nem jó fiókkal vagy bejelentkezve.
Böngészőben is beléphetsz [link], ahol a Manage My Games részen láthatod milyen játékverziókkal rendelkezik az éppen használt bnet fiókod
[ Szerkesztve ]
read-only mode on the forum
-
Andie
őstag
Hát ez érdekes. Valóban, azt írja, hogy a tag-em most #2354
Holott amint az aláírásomban is látszik, 2999 volt anno.
Pedig ezzel az email címemmel léptem be annakidején is, 100%. Nem értem, mi lehet...
És honnan tudja, hogy Andie vagyok? Csak létezik az accountom ezexerint.Samsung Galaxy A50 - Samsung UE46D6100 - BNet Tag: Andie#2999
-
AtHoS
nagyúr
Én ilyenről nem tudok, de support biztos tud segíteni kideríteni milyen e-mail-es fiókra lett regisztrálva a kérdéses kód.
Amúgy itt a 2999-eshez tartozó fiókon levő profilod [link]
Ahogy kiveszem alapjátékkal játszottál csak, kiegészítőhöz tartozó tartalom nem látható itt
Ha véletlenül korábban valahova felírtad, böngészőben/jelszókezelőben elmentetted a belépési adatokat, akkor onnan hamar ki tudod deríteni a szükséges infókat
Itt meg a 2354-hez tartozó profil oldal látható [link], szóval biztos nem stimmel a mostani, új kreálásnak tűnik
Szerk.
Ha véletlenül korábban bekapcsoltad az sms védelmet és regisztráltál telószámot a fiókra, akkor oda kérhetsz egy sms-t: [link]
[ Szerkesztve ]
read-only mode on the forum
-
Andie
őstag
Köszi, hogy utánajártál! Nem is gondoltam, hogy ennyi minden fenn van rólam a neten
Beszéltem a live chat-tel. döbbenet, hogy tart a technika, és egyes cégek milyen profi ügyfélszolgálatot tartanak fenn - ilyet tán egyedül a brókeremnél tapasztaltam, dehát az erősen profitorientált.
Elmondtam neki a bajom, kérdezett 1-2 dolgot, és megmondta az email cimem. Hát persze, hogy a telefonon használt címem az, amin az authenticator is fut. Én hüje, arra nem is gondoltam...
Úgyhogy bejutottam, megy minden, köszi!Samsung Galaxy A50 - Samsung UE46D6100 - BNet Tag: Andie#2999
-
SQX_Barto
addikt
válasz H_András #91488 üzenetére
Miert ez jo valamire valahova?
Max, amirol tudok, hogy a csaj kovetonek jo fegyver...If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
SQX_Barto
addikt
válasz proci985 #91491 üzenetére
Szinte mindenkinel templart hasznalok, de elraktam egy vagy ket ilyent is most seasonban hatha alapon...
-
_ocsisajt
őstag
válasz proci985 #91491 üzenetére
Eddig csuklóból törtem ezeket(mert én is templaroztam), de most elgondolkoztam azon, hogy a csajszi+ez páros lehet jobb az azurewrath-nál nagyobb CC% miatt... Sosem néztem, hogy a bossok tudnak vakulni? mert azure szépen fagyizza őket mert akkor rakom el őket szépen mostantól, nem fog érdekelni, hogy anci vagy sem.... csak a proc legyen max (közeli) és/vagy duplaCC-s + AS/CDR max. tekeréssel
Ja a talált item meg pláne jó, mert van egy extra CC a blind mellett
szerk: azon morfondírozom, hogy hiába nagyobb CC proc érték, ha tempihez képest lassabb az overall attack speed (templar 1h azure vs encsi lassabb 2h)... ezt ki kellene theorizny valahogy. (nem vok otthon, nem tudok rápróbálni, pláne nincs blindom sem elrakva)
[ Szerkesztve ]
tl;dr: ENFP-T, 2w3 :) | proud cat dad ^_^ | Loving ARPGs (only Hardcore mode!) | Epic genre and Psytrance forever! :)
-
Thrawn
félisten
válasz proci985 #91487 üzenetére
Sokat segítettem
A lényeg, hogy ha tudtál sima Nat+RoV builddel játszani akkor ezzel is tudsz. Itt nem kell 2:1 vagy 3:1 EF : RoV-re figyelni, elég félpercenként FoK-t lőni CoE buff alatt, persze addigra illik összeterelni annyi mobot amennyit csak lehet. Ha nem elég sűrű a GR vagy szemét mobok vannak akkor instant leave.[ Szerkesztve ]
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
proci985
MODERÁTOR
-
Grafirka
őstag
Hol van elszurva ez a "fire wizard" (jobboldali oszlop) karakter ? Osszehasonlitaskent baloldalt van egy DH ami sokkal de sokkal erosebb. A firewizardal maximum 40 GR -t tudok futni de azt is szerencsevel es nagyon nyogvenyelosen. Valmiert iszonyat kicsi a sebzese es irrealisan konnyen kihal es nem jovok ra miert mert a szamok nem ezt mutatjak. Vagy egyszeruen rosszul ertelmezem a szamokat.
Ez a wizardom
[ Szerkesztve ]
-
Sárpac
nagyúr
válasz Grafirka #91496 üzenetére
Ha már a nyers számokat nézzük mint láthatod több mint duplája a dh armora a wizzardénak és bizony az a fő tényező. Pl. 9K armor mondjuk 70% damredet ad 20K meg 90-et. A megmaradt sebzésre jön rá a resist. DH-é ad 70% wizé mondjuk 85-öt mindenre. Ezért szoktak a wizre allres helyett armort tekerni mert az a gyengéje.
Amúgy meg még messze nincs kész a wized simán tudsz tenni rá még 50% damredet gyűrű+amu párosból+parthan bracival tömegbe halo gyűrűvel szinte hallhatatlan lesz gr80ig.
[ Szerkesztve ]
Alapfesz alatt a maximumon túl!
-
SQX_Barto
addikt
válasz Sárpac #91497 üzenetére
"bracival tömegbe halo gyűrűvel szinte hallhatatlan lesz gr80ig."
Hat a ranged mobok engem lazan 70-en is kifektetnek, 72 lement foljebb nem volt idegzetem meg menni (full anci Firebird, az ekszerek nem azok mar csak) Az ekszerek pont nem a legjobbak simanak sem (mindig is utaltam ezt a szettet, mert sose esett normalis rollos belole)Valoszinuleg megvarom a zarast, aztan utana fogom a nonseasonos kovekkel bekovezni, hogy jobb legyen.
Azert 80-ig jo lenne elvergodni vele, ha mar masok a 99-et viszik (a legit FB-rol beszelek s6-ban, a bugger nem erdekel)#Grafirka: Nezd meg az enyemet (bar inkabb meg jobb lenne SirDan-et )
Nincs meg par kotelezo cucc, ha solo GR a cel: Chantodo set - "nyaloka" + offhand
Hianyzik a bracer is
Ja es a focus reastraint helyett az Endless walk set kellene, de akkor ugye kiesik a HF, szoval az talan meggondolando... Ha Endless Walkbol nincs jo, akkor maradhat igy is akar. (Bar lehet ez solo GR-ben kicsit limitalni fog, nem tudom)[ Szerkesztve ]
-
H_András
tag
válasz _ocsisajt #91493 üzenetére
Most, hogy már extra stash tabok vannak, minden kiemelkedően jó anci cuccot elteszek én is, sose tudni.. ugye set nélküli acsik is vannak.. meg ugye
FortunaKadala is ritkán kegyes, tuti akkor esik ki valami nagyon jó tárgy, amikor nem kell...
Csak azért raktam ki a képet, mert ekkora sebzésű fegyver semmiből nem esett még nekem.Az ember egész életében gyermek marad, csak a játékai változnak / Sarcasm - because beating the shit out of people is illegal
-
SQX_Barto
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple notebookok
- Sweet.tv - internetes TV
- PlayStation 5
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Az EU utasította az Apple-t, hogy hagyja abba a földrajzi blokkolást
- Milyen billentyűzetet vegyek?