Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Bambanő háza tája
- Asszociációs játék. :)
- Testösszetétel nyomonkövetése Samsung Galaxy Watch6 okosórával
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- 🖥️⛅
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
-
LOGOUT.hu
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
jookomak
őstag
Vetnétek erre egy pillantást? [link] Jelenleg ez a max kb, amit ki tudok hozni belőle. Jobb lenne ik sapi helyett az earth, akkor mehetne a magefist a mostani helyére. Vagy páncélból az ik, és akkor ismét lenne végtelen cota. Leoric crown patch előtt esett, hogy szomorodjon meg, így zúzda lett, nem kapta meg az új legendary tulajdonságot.
-
jookomak
őstag
válasz szallasi007 #67971 üzenetére
Nem kell hozzá T6, nekem 3 esett alacsonyabb tormenten, sőt anno tán még az alatt. Act1 bountykat kell csinálni kitartóan.
Bár ahogy olvasom a többieket, azt érzem, hogy szavam nem lehet a dropra, p200-at tegnap értem el, lényegében 2 hónap alatt. Barbárral volt már ik, eq, raekor, magefist, tasker, rrog, soj, maximus. -
jookomak
őstag
válasz Kareszovics #68199 üzenetére
Vedd meg mindenképp, azzal együtt lesz kerek egész a játék.
-
jookomak
őstag
Sziasztok! Leírná valaki pár szóban röviden a húzás menetetét? Mit kell csinálni, ha én, illetve ha engem húznak?
Azon kívül lenne valakinek kedve/ideje felrántani egy dh-t? Annyit írtok róla, most már kipróbálnám, mivel a raerkor-os barbim gyenge mint a tavaszi szellő, dam van, de rögtön fekszik némi ground effekttől.btag: jookomak#2756
-
jookomak
őstag
Nekem meg nagyon nem akar esni a bombardier. Lgt dh buildhez való quiver meg volt, csak betörtem, nem tudtam, hogy az is jóféle. Persze uskang már esett mellé.
-
jookomak
őstag
Sentry dh-nál számít valamit a fegyver elemental sebzése?
-
jookomak
őstag
válasz granini #69980 üzenetére
Felfoghatatlan számomra is, holott ha én is megnézem a top rank barbikat, akkor azt látom, hogy olyan nagyon sokkal nem vagyok elmaradva cuccokkal, mégis papírkutyának érzem. Jó pályán tényleg nagyon darál, de mikor egy rift bossnál vagyok, és előtte lőttem el az ancienteket, és várni kell, akkor lófütty. Sőt még csak nem is kell hozzá rift boss, félrenyomok egy charge-ot, azonnal hívom a 3 fős sereget, hogy ne deglődjek meg, Utána meg malmozás, hogy dolgozzon a cooldown reduction.
27-es gr-t nem tudtam vele megcsinálni. Jó, nyilván ebben benne van az én lámaságom is, vagy hogy nem érzem a játékmódot. -
jookomak
őstag
Buriza, vagy Helltrapper? Statok hasonlóak. Dex, burin 8, ht-n 10%dam (enchantolt), buri alapból 10% cdr, ht-n 6. Viszont a ht ki van lyukasztva, buri nincs, és egyelőre ramaladni híján vagyok.
(Volt egy taskerem, de barbárnak esett strenght-el, 40%-al, mióta lecseréltem mara kesztyűre, azóta jobban büntet)
[ Szerkesztve ]
-
jookomak
őstag
Mikor esik etrayu? Nyilván ma, tudván, hogy már lassan vége a cold dh buildnek. Ó je.
-
jookomak
őstag
válasz Mirman #70983 üzenetére
Gemeket fejleszd fel, Furnace-en a socket-et tekerd át 10% dam-ra, és ramaladnival lyukaszd ki. Tasker helyett raekor kesztyű, és vállasból mehet akkor a vile ward, ami a sava borsa az egész buildnek. Rankings-en a legelőrébb levő barbik diamondot használnak mindenhol. Strongarm helyett lehet ancient parthan defender, wh öv helyett pride of cassius, vagy chilanik. Amuletből érdemes valamelyik resistest (light, vagy fire) összeszedni.
[ Szerkesztve ]
-
jookomak
őstag
válasz Joezyka #71107 üzenetére
Mondjuk innen nézegesd ki a top helyezések buildjeit. [link]
Dh-nak marauder set, tasker, barbárnak raekor és vile ward, monkot meg nem ismerem.
Amúgy most jön új patch valamikor, szóval megint változni fognak a dolgok.
Ha van egy jó karid, akkor azzal szerezz shardokat, aztán a többivel kadalázd el. Amíg nincs meg a teljes szett, addig publicban t1-t2 játékokkal nyomd, hátha esik.
Az a tapasztalatom, hogy ha 1-2 db megvan egy szettből, utána a többi már relatíve gyorsabban esik. -
jookomak
őstag
Amióta bekerült a vault a patchbe, azóta nyílt 1 db össz vissz.
-
jookomak
őstag
Pottyant egy pride of cassius. Mondom hű de jó, erre 4 sec-es.
-
jookomak
őstag
Nincs crusaderem, de dobott ma egy fate of fell-t a dh-nak. Intelligens drop. Ja.
-
jookomak
őstag
válasz Infranyuszi #71282 üzenetére
Semmi konkrétum, illetve a szokásos whenitsdone.
-
jookomak
őstag
Az alapjátékot elviheted 60-as szintig, legalább végignyomod a sztorit, kicsit megismered a karaktered képességeit. Valóban igaz, hogy a kiegészítő (nem dlc, annál azért több) sok új elemet hoz be, de ami az igazi előnye, az az endgame tartalom. 70-es szint után kezdődik a móka, újabb játékmód, setek, gemek, cuccok, minden más lesz.
-
jookomak
őstag
Azt én is eltettem, pottyant pár max közeli statos.
Hogy is lesz az új patchben? Chakramos tegezhez mi lesz a jó fegyver? Vagy kridershot, és marad a bombardier? Tasker helyett magefist, vagy armornak mara helyett cinder? Fire ág lesz a tuti? Vagy írta valaki, hogy ptr-en a coldos chakram is aprít. Ahhoz frostburn kesztyű, többi maradhat? -
jookomak
őstag
válasz vJokka #72156 üzenetére
Próbáld meg kifarmolni a lut socks csizmát, az az eq build lényege. Én cserélném, és nem is biztos, hogy átpörgetném a cdr-t.
Nézz utána, van physical-os build ezzel a fegyverrel. Állítólag baromi gyors t6-on. Én kipróbáltam, elvileg minden cuccom megvolt hozzá, de valami nem stimmelt. Igaz, nem socketeltem a fegyvert, féltem rááldozni egy ramaladnit. Utólag jól tettem.[ Szerkesztve ]
-
jookomak
őstag
Tegnapelőtt dh-val mentem, kiesett a Star of azkaranth. Reménykedtem, hogy ne dex-es legyen, szerencsére str-es volt, így megkapta a barbi. Ennek köszönhetően, meg az új raekor bónusznak hála ma behúztam a solo 36-os gr-t. Ami úgy nézett ki, hogy a bossig 4 perc, utána püföltem azt az egy szerencsétlen további 5-6 percig. Kari link: [link]
-
jookomak
őstag
válasz killerjohn #73202 üzenetére
Már hogyne kéne hozzá, azáltal tudja fenntartani a folyamatos feart, meg egyebeket.
Összelapátoltam egyet én is, de enélkül nem tudok elkezdeni se vele játszani, így esély sincs rá, hogy kiessen valahol. Tiklandian sapival ugyanez a helyzet.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft Surface Slim Pen 2 és töltő eladó !
- Ubiquti Nanobeam M5 2DB irányított antenna
- +monitor+ i5 4570 /8-12-16GB DDR3 / 240GB SSD /takarítva, telepítve / Lenovo M73
- Lenovo Thinkpad Pro Dock 40H dokkoló 135W-os tápegységgel
- ÚJ HP 250 G9 /2027.11.06. GARANCIA/INGYEN FOXPOST/12th Gen Intel Core i3-1215U/512GB NVMe SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest