Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
oxox
addikt
válasz Rayner #82052 üzenetére
tegnap ketto griftben (40-50 kozottieket szaladtam) esett...a harmadik mar nem emlekszem, hogy bountny vagy rift alatt..amugy altalaban akkor esik, mikor mar tervezem, vagy el is hasznaltam egyet...
griftet soloban szoktam tolni, minden mast publicon....
remek, hogy mar van 10-11db a ladaban, csak nincs mit likasztani vele...ill. az a fenti sunkeeper kap egy likat, ha megmondjatok mit forgassak rajtaT10 riften kaptam publicon amugy...tetszik a T10 rift mert potyog minden szepen.
amugy ha van nyitva egy vault, akkor csak uj jatek inditasaval lehet masikat nyitni? reggel kaptam ket puzzle-t az emlitett riftek alatt (egyet el is lottem)...vicces volt, mert harman voltunk a szeron, mikor bementunk vaultra, kozben jott egy negyedik emberke (DH), aki csori gondolta addig nyomja a riftet...10m-nel a bejaratnal lehalt....Zombiland: legfontosabb szabaly " Dont be a hero...."
WD-re visszakanyarodva: tegnap a kopi wd-mel megprobaltam gogok helyett trapped-el...hamar a sorrend somplicity, trapped....nem jott be, kb fele olyan "gyors" voltam vele
[ Szerkesztve ]
Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
- FIFA KEDVELŐK FIGYELEM!! Playstation 3 Fifa 08-15-ig CSAK 2990FT
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest