Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• oxox

addikt

válasz Rayner #82052 üzenetére

tegnap ketto griftben (40-50 kozottieket szaladtam) esett...a harmadik mar nem emlekszem, hogy bountny vagy rift alatt..amugy altalaban akkor esik, mikor mar tervezem, vagy el is hasznaltam egyet...

griftet soloban szoktam tolni, minden mast publicon....
    remek, hogy mar van 10-11db a ladaban, csak nincs mit likasztani vele...ill. az a fenti sunkeeper kap egy likat, ha megmondjatok mit forgassak rajta :DDD

T10 riften kaptam publicon amugy...tetszik a T10 rift mert potyog minden szepen.
    amugy ha van nyitva egy vault, akkor csak uj jatek inditasaval lehet masikat nyitni? reggel kaptam ket puzzle-t az emlitett riftek alatt (egyet el is lottem)...vicces volt, mert harman voltunk a szeron, mikor bementunk vaultra, kozben jott egy negyedik emberke (DH), aki csori gondolta addig nyomja a riftet...10m-nel a bejaratnal lehalt....

Zombiland: legfontosabb szabaly " Dont be a hero...."

WD-re visszakanyarodva: tegnap a kopi wd-mel megprobaltam gogok helyett trapped-el...hamar a sorrend somplicity, trapped....nem jott be, kb fele olyan "gyors" voltam vele

[ Szerkesztve ]

Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés