Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
SQX_Barto
addikt
Kiírtam és megvettem az összes Rare tervet Nem került sokba, nagy részük 10k alatt volt, egy vagy kettő volt 100k felett kicsivel, simákból meg volt, ami 1k sem volt.
Illetve egy nincs eladó AH-n!
Exalted Sovereign Vambraces
Persze az RMAH-n van 1€-ért...If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
Edge
veterán
ROS készülődés részemről, leírom hátha adok 5letet másnak.
Ami biztos hogy eleinte a saját gearből kell kiindulni és egyből enchantolni kell, mivel nem fog olyan hú de hamar minden slotra upgrade esni, erre nem lehet építeni(kivéve ha eleve low a gear).
Mi a cél? Hogy minél magasabb Tormenten lehessen csapatni. Hisz a leírásból is látszik PTR-en hogy a legek és gemek drop esélye exponenciálisan nő a Torment lvl-el. Ehhez soksok DPS kell.
Mivel a paragont beváltják szétosztható pontokra egy p100-as kari ROS-ban egyből bukik egy csomó statot, többekközött vagy 10k hp-t ennek következtében és valljuk be nem vitre fogunk pakolni az tuti, én legalábbis nem az biztos.
Enchelni bazi nagy mainstatot is lehet többek között a meglévő gearre, mainstat=DPS.
Vagyis hogy kell készülni ROS-ra, mi az elképzelésem?
Minden slotra érdemes beszerezni a meglévő itemek mintájára közel maxos itemet low mainstattal és magas vit-el, így a vitet lehet pótolni és a hp megmarad, a dpst-t meg majd az enchelés megoldja.
Remélem amit leírtam nem az a tipikus ahogy móriczka elképzeli dolog lesz de majd meglátjuk én mindenesetre bestokiztam pár itemet már.Többékevésbé: éééééééééééé bbb
-
GrooveHero
addikt
Tegnap elkezdtem este farmolni kicsit mp5-ön, ahogy írtam jött is kulcs, de én nem vágom, hogy nekem ilyen faja cuccok miért nem jönnek. Ok, jobb lenne mp10, na de kérem, a cuccok 30%-a sárga, 60%-a kék, a többi meg poti meg könyv, esetleg apróságok meg pénz. Mé nem esik nekem is valami normális cucc? Pölö mind a 4 szinten végigpörgettem a játékot, de set cucc még nem is esett abszolute
Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
nightmare13
őstag
válasz GrooveHero #45255 üzenetére
Nekem kb 200 óra után esett az első legendary-m anno Az első setet kb 1.06 környékén láttam Kiemelkedő cuccom nem is esett... Isten hozott a Diablo 3 világában!
Persze amióta csak megtalálós karaktert nyomok, örülök minden legendarynak, mert azért van esélye, hogy jó lesz valamelyik karakteremnek
WoT: nightmare1367 Az élet egy játék... De játszd keményen!
-
SQX_Barto
addikt
Nekem tegnap esett az első szett cuccom, Legendary meg talán ha 10-15 esett eddig a játék alatt.
56 órát játszottam Monkkal és 82 órát Demon Hunterrel... Mindegyik 60+ -os.
Akinek "durva" cuccai vannak, azok nagy része AH-ból van.
Nekem ph-sok adták szinte az össze normális cuccomat, vagy pedig én vettem AH-n.Probléma az, hogy óriási szakadék van az eső cuccok között és az AH cuccai között, kíváncsi leszek, mennyire lesz ez majd kompenzálva. Ha az ember komolyabban felöltözik AH-ból, akkor nagyon meg sem kell néznie a talált tárgyakat, mert szinte minden kuka... (eladás vagy bezúzás)
[ Szerkesztve ]
If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
Gorneck
legenda
Mit értesz normális alatt? Leg/set jobb rollal vagy eleve leg/set nem esik?
A loot már lassan fél éve olyan szinten vissza van fogva, hogy vmi döbbenet...persze esik hébe hóba 1-1 jobb cumó, de azt meg eladni képtelenség...kb olyan szinten forognak nálam a motyók, mint anno HCn...heti 1-2 eladás...szal többnyire csak szintezni járok már csak fel...
Leg/set meg kb a fülön jön ki...ami nem baj, mert így el tudtam kraftolni 2k DEt.
Gorneck#1239
-
GrooveHero
addikt
Na ez az, hogy a normális cuccok, fegyverek páncél ilyesmi nekem is itteni srácoktól van, amit ezúton is köszönök. Gondolok itt Megalodonra és Gyurira is
Na de kérem, így nehéz lesz még jobbakat szerezni, hogy nem tudok olyan szinten játszani, ahol van értelmes drop. Azt meg lehet nézni, hogy eddig hány órát játszottam vele? Vagy csak játékban? Olyan 20 krül van sztem, vagy még annyi sincs. Ez alatt amikor egyedül játszottam esett két legendary, vagy 3, egy alabárd, egy páncél, meg talán még valami. A másik 2-3 megközösen, mikor partyban voltunk, de egyik sem volt nagy eresztés. Amúgy van esetleg a játékban olyan hely, ahol jöbban esnek a cuccok, jobban jön a pénz? Az xp az ok, mert vannak a farm helyek, amiket tegnap Gyuri mutatott, az ok...de azon kívül? Mert amúgy közös chat-en mindig írják a crypt-et, is, gondolom mp10.De ha már megveszem AH-ból aranyé, vagy ojróé, akkor meg sem kell néznem, hogy mi esett a földre. Akkor mi értelme a játéknak? Innentől kezdve (számomra) értelmét veszti. Kicsit óckodtam is elfogadni a faja cuccokat, amikor kaptam, de atták, ha köllött, ha nem. Na persze örültem is neki, hogy legalább vmi sikerélmény is legyen, mert azért ha folyton halok és 2-3 körönként javítani kell a -10% durability miatt, akkor gyorsan fogy a pénz. Tegnap este mikor kaptam segítséget diablo kinyírásához, onnantól kezdve míg be nem fejeztem a játékot kb. fél milla pénz jött össze. Nem tudom, az jónak, vagy rossznak számít e.
Gorneck: mi számít nekem normális cuccnak? Olyan cuccok, amik a te, vagy a többiek barbárján van, hogy legyen legalább legendaryn egy olyan 200k körül dps buff nélkül, mert most a buffolt is 130k. csak.
[ Szerkesztve ]
Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
sto1911
veterán
válasz GrooveHero #45260 üzenetére
20 ora alatt egyreszt ne vard el, hogy te majd mp10-en fogsz jatszani, masreszt melyik masik modernebb jatek ad 20 oranyi jatekidot egy karakterrel?
Majd, ha tobb szaz ora utan se lesz ertelmes drop, akkor keseredj el - es neked mazlid van, mert jon a loot2, amive lelvileg javitanak a szerencseden. -
bugylee
tag
D3-ban nekem esett legendary/set szinte minden szinten mindenhol, bár hulladék volt mind. Hullából, fatörzsből, stb. RoS-ban meg van, hogy Act1 legelején az első hányós csaj dobott, van, hogy semmi nem jön. Most pl Act3-ban végigszaladtam a keepen és a legvégén dobott egy terror kulcsot, pedig csak torment 1-en mentem. Szal ember legyen a talpán aki tuti tippet mond.
-
Gorneck
legenda
A loot nem rád kerül, hanem kereskedésre...erre van belőve a loot rendszer...ami jelenleg kb ollan kifuttatunk mindent az AHból szinten van...mint írtam.
Így aki most kezdte annak szívás...persze azé ígyis be be esik 1-1 jobb motyó, de többnyire nem magadra...ha ilyen elvárásaid vannak go HC. Ott magadra is lehet szépen lootolni...nekem legalábbis ment elég jól...
Elvileg a loot 2ben már magadra is fog esni motyó, mert ugye no AH.Ahol jön az XP ott a loot is...minél gyorsabb vagy annál gyorsabb fejlődés és nagyobb mennyiségű loot, szal nagyobb az esély egy jobb itemre.
Csak játékban tudod megnézni mennyit toltál összesen bele és persze karinként...
Egyébként nekem az első legend/set cuccom vhol 2-300 óra után esett anno...azóta 2k óra felett vagyok aszhem...
Ami pl a barbimon az full AH összerakás...ilyen és hasonló cucc nagyon kevés embernek adatik meg...200k unbuffhoz meg alig kell már gold...
[ Szerkesztve ]
Gorneck#1239
-
mikromanus
veterán
Akinek van bétája az esetleg nyilatkozhatna. Már ha enchantolt 60-ason is. Ha egy itemet 60-as szinten enchantolsz, majd utána 70-en is, akkor a 70-es enchant már 70-es értékeket ad, vagy amit egyszer 60-ason gyúrsz újra az 60-as értékeket ad mindig utána az affixekre?
Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
annonmi
tag
Nekem se esik ne aggódj, ez már csak ilyen, mióta játszom megjelenés óta egyetlen egy használható fegyver nem esett, nem hogy eladható. Néha esett csak olyan ami eladható volt, de inkább ezt töredékként jellemezném. Ami egyébként nem feltétlenül rossz, mert akkor mindenki a legjobb cuccokban rohangálna, nem lenne az annyira jó.
Pár nappal ezelőtt ez esett:
Lacuni Bracer ez azért nekem nagyon jónak mondható.[ Szerkesztve ]
Diablo 3 - NMI#2665
-
-
GrooveHero
addikt
válasz annonmi #45266 üzenetére
Hasonló esett tegnap is party közben, de elég retkedék volt, sok minuszt adott volna, ment is a lecsóba
amúgy köszi srácok, igaz ami igaz, én kicsit később kezdtem, mint ti, azt hiszem, hogy tegnap volt 2 vagy 3 hete, hogy vettem a kódot. Egy karakterem van, mindig is a barbárt szerettem, de majd nekiállok a többinek is. Kicsit akkor úgy látszik elhamarkodottan gondolkodom, meg naivan is, azt hittem, hogy pikk-pakk lesznek frankó cuccok...hát ez nem így van
-
Gorneck
legenda
válasz GrooveHero #45270 üzenetére
Majd loot2-vel valszeg...addig max goldért AHból...amit ugye szintén talált tárgyakból tudsz beszerezni...
Gorneck#1239
-
Zoona
aktív tag
válasz mikromanus #45264 üzenetére
Én csak olyat csináltam hogy a 60-as chantodo fegyveremen lvl 70-en enchantoltam és az 1100 dps ből lett 2100-as dps-ű fegyver kb. De majd megnézem bővebben amit irtál
Diablo 3 Battletag - Jessa#2832
-
Bird
addikt
válasz Gorneck #45273 üzenetére
Azaz ha nincs ló jó a szamár is. Meg aztán este kő az irányfény, a pontszerű fényforrások fél 11 környékén már nem mutatnak kellő iránymutatást (mert alszanak. ).
[ Szerkesztve ]
.:A konzolozás körülbelül olyan, mint a Canon / Nikon: amelyiket előbb veszed a kezedbe, azt szokod meg.:.
-
granini
őstag
Jo poszt Dan. Egyet ertek, en is hasonlokeppen cselekszem. Persze nem kezdtem el a meregdraga mp10-es gearem eladni es lecserelni mindent magas vitesre, de magam is azt gondolom hogy a mostani 3 karakterem valamelyike csak fog mukodni rendesen, es a mostani jo cuccaim kozul egyet kettot meg fogok enchantolni annak erdekeben hogy tudjak menni master / alacsony torment fokozaton. Majdnem minden cuccomon van main stat meg vit, uh a ketto kozul valamelyiket majd probalom novelni.
HF ring: osztom Gorni allaspontjat, uj material lesz es ujfajta gyuru, ezert a mostani portaljaimat el fogom uberezni a kieg elott, es ami addig esik gyuru material az el is fogom craftolni.
Demonic Essence: miutan szamomra nincs mar ertelme +2-3k dps-ert neki allni craftolni igy en minden tovabbi DE-t elrakok a kiegre, mert az vilagos hogy kelleni fog, csak ugye meg az keplekeny hogy mire es mennyi..
Egyeb material / items: a mostani crafting materialokbol, tome-okbol en raktam felre meg regebben par ezer darabot.. valszeg nem fog kelleni, de ez mai AH aron parszazezres tetel, uh max elbukom es kuka. Nehany rare es legendary itemet is felretettem, amikben 'latok fantaziat' egy esetleges enchant / re-roll eseten.
Csak egy pelda: ice climbers amiket lattam RoS kepeket lesz rajta mondjuk 500 dex, 600 vita, 80 allres meg 2 pickup mondjuk.. ehhez kepest egy olcso climbersen ma van 100-150 dex, 50-60 vita (most csak mondtam valamit..), 70 allres, 40-50 valamilyen masik resist, esetleg 12 MS, socket meg 7 pickup peldaul.. ezek variacioja. Ha egy ilyen climbersre lehet rollolni mondjuk 500 dexet vagy 500 vitat akkor lehet hogy atmenetileg jobb lesz mint az 'uj' climbers amit esetleg talalni fogok, mert tobb soros lesz, jobban lehet vele meg a paragon pontokkal egyutt kibalaszolni a karaktert. Uh ebbol a megfontolasbol tettem el par olyan majdnemjo cuccot amit ma eladni nem lehet mert nincs ara, de meg lehet mokazni.
Reszemrol ennyi a preparation (hogy DH-san fogalmazzak.. )
<CotS> Children of the Skorn Clan | Uplay / Steam: PecoHUN78
-
granini
őstag
az szep ahogy itt ketten hurkazzatok a rolit
abbol amit anno hallottam titeket is ki lehetne adni egy Live TS BluRay discenszerk: ja nem, roli hurkaz le teged.. mind1 a fenti kijelentesem tartom
[ Szerkesztve ]
<CotS> Children of the Skorn Clan | Uplay / Steam: PecoHUN78
-
Bird
addikt
válasz Gorneck #45279 üzenetére
Mátéka a mi intendánsunk, sőt néha már azt érzem, hogy szellemi mecénásunk is. Néha magvas gondolatokat közöl, néha pedig csak egyszerűen hallatja gyönyörű magas C-ben pompázó hangját. Ilyenkor amolyan Kodály módszer szerint már- már konkrét részleteket kiragadva hallhatunk a tyúkokról meg aztán az egytál dödölléről is. Mindenről van saját véleménye, néha keveri Géza bácsit Gorni bácsival, de azt hiszem már tudja mi az az erős pista, és megismeri a sárga villamost is. A húrkák nála gyűjtőfogalom, azaz aki hozzánk bármilyen szálon köthető a játékban a klán része. Ja és az archon wiz mutatja az irányfényt, és általában Ő Géza bácsi Az, hogy miért csak Ő tudhatja... De ezek már szakmai titkok.
.:A konzolozás körülbelül olyan, mint a Canon / Nikon: amelyiket előbb veszed a kezedbe, azt szokod meg.:.
-
Zoona
aktív tag
Jó elgondolás, én is ilyesmire gondoltam
Esetleg még annyi kiegészítés, hogy aki kevés golddal rendelkezik jelenleg, de vannak maxos gemjei (nem a marq) akkor azokat szerintem nyugodtan eladhatja amíg érnek valamit, pár 100 milliót össze lehet belőlük szedni, mert bizonyos nezéségi fokozaton már rögtön Marquise gemek fognak majd esni, addig meg simán ki lehet bírni 1-1 olcsóbb gemmel, még ha nem is pl a flawlessel.
Amit eddig láttam, az itemek enchantolásával a gemek craftolásával, és 1-1 gem kivétellel - pl nekem van olyan gem bent aminek már 250 ezer arany lesz a kivétele, természetesen /db... egy 3 socketes gemes chestnek az 750 ezer arany és a pénz szerintem koránt sem jön olyan jól, hogy ezeket bárki fedezni tudja. Ad2 egy legendary enchantolás is kb 200 ezer aranytól indul 70-en. Ha véletlen nem azt az affixot kapod meg amit szerettél volna, vagy nem éppen maxosan akkor igen hamar bele lehet szaladni olyan összegekbe hogy már 1 millió gold az item sokadik enchantolása - mert minden egyes re-enchantnál nő a gold. A sárgáknál persze olcsóbb, de ha ott is sokat próbálkozol, az is szép összeg lehet.
Nekem nincs sok goldom most igazából, de ha a gemek eladásából még bejön egy kevés összeg, még lehet veszek is euróér. 500 millióval tervezek én átmenni, biztos ami biztos.
-
Zoona
aktív tag
válasz granini #45277 üzenetére
A crafting úgy változik, hogy a demonic essence kell, esni fog lvl 70-en is. Ha szeretnél fejlődős geart craftolni akkor maradhatnak a régi materialok is, de nem tudom már hanyas szinttől teljesen új matsok lesznek. Illetve minden crafthoz kell majd fehér craft material is - amiket a fehér itemek törésével szerezhetsz majd.
Tome of secrettel nem találkoztam, azt kivették teljesen a játékból. De majd este megnézem teljesen, lvl 70-en tuti nem kell. de 60-70 között sem ha jol emlékszem Majd megnézem
-
GrooveHero
addikt
öccá millijó... OMG az már szép. Én még a milliónál sem tartok. összességében persze igen, de mivel mindig költök is belőle, ezért csak nagyon lassan gyűlik.
Apropó: van szóbeli chat-re lehetőség? Teamspeak, vagy ilyesmi? Mert akkor csatlakoznék, ha már úgyis annyira kartok segíteni überezniWords like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
Bird
addikt
válasz Gorneck #45283 üzenetére
Ja a legfontosabbat kifelejtettem.
rol33:Tiszteletbeli klán-tag. Ha látom a bölcsődében legközelebb megkérdezem tőle, hogy nem akar-e diablozni velünk.
[ Szerkesztve ]
-
Thrawn
félisten
Na végre találtam egy Nemesis bracert
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
Zoona
aktív tag
válasz GrooveHero #45284 üzenetére
Lehet túlzó picit, bétára olyan 120 millió goldal mentem be, igaz 2 karit gearelünk mert ismerősöm is játszik, ő a Wizzardal én pedig Crusaderrel - már simán megy vele Torment I farm. De még nincsenek maxos gemek csak közeliek, illetve a gearen is lehetne csiszolni, főleg ha legendaryt próbálsz enchantolni pikk pakk elmehet a pénzed. a 120-ból van még kb 45 millió.
Nyilván ha elindul a kieg meg fognak jelenni a trade topicok - remélem az itteni topic is feléled - és lesz esély a kereskedésre, (S)játékon belül szerintem nehézkesebb lesz mert mindenki azt fogja használni és annyira pörögni fog a chat szerintem hogy el fogsz veszni benne(/S)De inkább legyen több gold mint kevesebb[ Szerkesztve ]
-
Bird
addikt
"Nyilván ha elindul a kieg meg fognak jelenni a trade topicok - remélem az itteni topic is feléled - és lesz esély a kereskedésre..."
Khm.... Annak a kereskedésnek azért még nézz utána. Jelen állás szerint akivel partiban vagy csak azzal fogsz tudni kereskedni, és ráadásul idő limites is lesz a dolog.
Konkrétabban:
[ Szerkesztve ]
-
.OM.
aktív tag
Sziasztok,
Ha van karakterem másolva PTR alá és a normállal is játszom, melyik állapot lesz ami a márciusi patch után megmarad?
Köszi,
.om.ex .Oldman.
-
mikromanus
veterán
A PTR az Public Test realm. Azaz semmilyen hatással nincs az éles régiókra. Külön van választva. Ha ez így van, akkor szerinted mi lesz?
edit: megfejtés: a mostani karakter itemek lesznek az "éles" régióból átemelve. Az állapot nem lesz azonos, mert a skillek teljesen átalakulnak, a craft is módosul, a nehézségi szintek is mások lesznek és az új dobott itemek is más rollokat kaphatnak. A meglévő itemek maradnak, de egyes részei gyengülnek (mondjuk itt "csak" a life stolen affix jut eszembe. 60-as szinten fele hatásfokú, 70-en 0% hatásfokú).
[ Szerkesztve ]
Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
.OM.
aktív tag
válasz mikromanus #45297 üzenetére
minimális segítő szándékod ellenére megválaszoltad a kérdésem, köszönöm..
ex .Oldman.
-
LLKobe
veterán
válasz mikromanus #45297 üzenetére
Ezt most jól értem hogy nerfelik a life steal-t? Vagy félreértettem?
Through the darkness of future past, the magician longs to see one chance out between two worlds... Fire walk with me!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest