Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Szólánc.
- Mindent a StreamSharkról!
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
-
LOGOUT.hu
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
GrooveHero
addikt
Üdv. Sajnos jelenleg nincs lehetőségem megvenni a játékot. Lenne olyan rendes vki, hogy "kölcsönadja"?
Csak szeretném egyszer végigvinni. Anno kóddal játszottam az elejét az első act-ig. Nagyon jó volt. Nem érdekel az AC, meg semmi, csak annyi, hogy single-playert egyszer szeretném végigjátszani. Kivel tudnák meg állapodni?
Köszi előre is.Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
GrooveHero
addikt
válasz ReFleXx #32396 üzenetére
Tudom. De még nem akadt gazdájuk. Azért próbáltam itt, hátha van, aki pillanatnyilag nem használja, vagy megunta. Csak kölcsön kell, nem barmolok szét, adok el, vagy törlök karaktert, nem vagyok olyan fajta. Csak szimplán szeretnék vele játszani, a régi dio2-s emlékek kedvéért
Ha nem, hát nem, majd megkérdezek valakit ismerősök közül.Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
GrooveHero
addikt
Sziasztok. Egy rendes PH-s kolléga segítségével múlt éhten én is szert tettem a dio 3-ra. Jelenleg 47-es barbár vagyok. Mi i pontosan ez a MP10 meg ilyesmi amiket irogattok? Vannak frankó cuccaim, mármint ami nekem jó, olyan űber brutál még nem jött persze. Még csak nightmare-en vagyok, van kb 12k hp-m, 1200 körüli dmg és olyan 2k defense. Ezek nagyjából jók lehetnek? Ha kell screenshot, akkor csinálok a karakterről, ha kell a cuccokról is. A helyzet az, hogy normálon semmi gond nem volt, simán átmentem mindenkin, mint a fing a gatyán. Itt nightmare-en már kicsit más a helyzet, fogy rendesen a hp-m, ha sokan vannak, a champion-ök is durvák már. Attól félek, hogy hellen végem lesz mint a botnak. Mit tudok tenni az ügy érdekében? Hogyan csináljam, hogy a későbbiekben is kicsit jobban bírjam? Aztán még két dolog. Még nem esett se set, se barna színű cucc. Azokat mikorra várhatom?
Köszi előre is a válaszokatWords like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
GrooveHero
addikt
Köszi. Most azonnal nem tudok olvasni, mert tegnap vettem egy TV-t, szóval most már 46 coll-on írtom a dögöket, de azért bele-beleolvasok
Az AH-t már néztem, de nem vettem még semmit. Bár látom chat-ben árulnak cuccokat, de még 1 millió alatt nem láttam semmit. Meg úgy vagyok vele, hogy inkább szereznék olyan cuccot, mint vennék. Pénzem az úgyis csak olyan 250k körül van, az elején elég sok elment a blacksmith a fejlesztésére.Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
GrooveHero
addikt
Sziasztok. Olvastam az #1-es hsz.-ben erreől a Monster Power level-ről. Most melózok, szóval lövésem sincs, hogy mire van állítva, csak fogtam a játékot és elkedtem játszani, elindultam normálon, oszt csókolom. Most nightmare-nél tartok. Biztos lehetne jobb is a karakter, de azért az én laikus gondolatom az, hogy nem rossz ehhez as szinthez képest (47). Kérdésem lenne, hogy be tudom kapcsolni ezt a monster powert? Van értelme? VAgy csak új karakter indításnál? Vagy mostmár hiába kapcsolnám be, mert úgyis ledarálnának?
Hogy is van ez pontosan? Mert a cikkben ilyenre nem tértek ki. Eléggé érdekelne a jobb, több cucc, de azon az áron, hogy 2-t lépek is die, úgy azért necces. Meg a pénz is elég lassan gyűlik. Most vagyok kb. 250k-nál, ahogy már írtam, az elején elég sok elment a kovácsra. Úgy szoktam csinálni, hogy ha vannak alkatrészek a forge-hoz, akkor eladom a kékeket, a sárgákat meg szétszedetem, persze csak azt, ami nem kell. Jól csinálom? Egyáltalán van értelme a kovácsnak?
És a végére egy noob kérdés. Hogyan eredményesebb egy barbár? két fegyver vs. 1 fegyver+pajzs, vagy 1 db kétkezes fegyver?
Köszi előre is a válaszokat.Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
GrooveHero
addikt
válasz mikromanus #44483 üzenetére
Szia. ezt az első 3 sort nem igazán értem:
Az MP szint állítgatás akkor hasznos 60-as szint alatt, ha nem éred el act4 végére a következő nehézség szintkövetelményét, vagy ha valaki "húz", esetleg megadpár questet/wp-t.
Hogy is van ez pontosan? Megvan egy szintkövetelmény a következő nehézségi fokhoz? Mert az előbb linkelte a kolléga a profilját, az ő barbárja 50-es szintű és már hellen van, én meg csak lvl 47 nighmare és most tartok az act 3 közepén, szal lesz ebből kb 52-53, mire hell-re jutok.
Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
GrooveHero
addikt
válasz mikromanus #44488 üzenetére
Ok, nagyjából most már világos. Tehát ha ma hazamegyek és elkezdem nyomni a játékot, akkor nyugodtan nyomhatom MP1-re, nem fogok észlelni olyan nagy nehezítést, viszont több szörny lesz, ergo több xp, több drop és több rare, stb...Fura is volt, mert eddig se set, se legendary nem jött. Csak az a durva, amit már említettem, hogy a kolléga lvl 50 és 10-szer annyit sebez, mint én, pedig csak 3 szinttel van lemaradva. Na ez a durva. Ennyit nem lehet behozni 3 szint alatt. Bizonyára ez azért van, mert ő indulásnál lehet beállította mondjuk MP lvl 1-2 körül, mi?
Egyáltalán így ütős lesz a karakter hell-en és még azután?Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
GrooveHero
addikt
Na itthon vagyok, már be is léptem, de a gameplay-nél engedélyezve a moster power levelt, nem rakja ki a szintet. Azt írja a magyar oldal, hogy új játékot kezdve....akkor én már ezt el is felejthetem a mostani karakterrel?
Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
GrooveHero
addikt
válasz sto1911 #44505 üzenetére
Köszi meglett. Egyelőre mp1-re állítottam. Gondolom olyan sok javulást ne várjak tőle, de kipróbálom milyen. Ha nem annyira húzós, akkor megpróbálom az mp2-t, mert valahogy fejlődni kell. Van egy elég franyesz kis karrd a kovácsnál, csak nem tudom használjam e, elég sok hp-tól esek el ( több mint 1k). De kétkezes a mostani 1 kezes+ pajzs kombómmal ellentétben. Van értelme?
-
GrooveHero
addikt
válasz DjDanee87 #44514 üzenetére
Köszi a tippet. Most már átálltam egy kétkezes fegyverre (kard) csak azt nem tudom, hogy milyen primary attackot válaszzak hozzá, mert gondolom így egy kétkezes fegyvernél a frenzy már nem olyan jó. Vagy tévednék? Amúgy kicsit mintha kezdene normálisabb cuccokat szórni, most jött gyűrű és gatya is, azok is egytől egyig fejlesztenek a karakteren. Az MP szintet most állítottam 1-esre, eddig be sem volt kapcsolva. Így azért jóval nehezebb, de talán teljesíthető. Kicsit többet halok, ennyi.
-
GrooveHero
addikt
Jó reggelt Tegnap este 11 után meglett Diablo Nightmare-en MP1-en. Jól meg is szop@tott a kis köcsög. Úgy általánosságban: nem tudtam, hogy bossoknál, ha meghalok, akkor újjra kezdhetem előröl. Diablo-val sem volt gond az első részig, aztán amikor azon a szürke részen kell vele harcolni és még jönnek a kis baltás köcsögök, na az sok volt. De végüli 5-ödjére elkaptam a tökét, dobott is egy elég franyesz fejszét és nacit is. A nacival még kell majd kezdenem valamit, mert elég sok hp minusz van rajta, de cserébe jól megdobja a sebzést.
Apropó. A tome of jewelcrafting könyvet hol találom? Mert a kovácsnál bent van a fegyverek között, de az ékszerésznél nincs. És nem tudom fejleszteni. Pedig le akarom cserélni a köveket nagyobbra.Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
GrooveHero
addikt
Üdv. Tegnap mikor ovlastam, hogy vkinél már jött a peccs...nos nálam semmi sem történt? Vagy van valami, amiről én nem tudok? A closed beta RoS gondolom csak azoknak megy, akik elővásároltak, mi? Majd én is tervezem a mgevételét, bár nem azonnal sztem. Új akt, új krakater, talán több loot és szörny...hm..jó lesz az.
Amúgy mit tippeltek hány évig lesznek még szerverek? Mert nemám aztán 3-4 év múlva elő akarom venni a játékot, mert megjön hozzá megint a kedvem, oszt sehun' semmi Ebből a szempontból jobbak a sima single player játékok, bár ok, azokhoz nincs annyi támogatásWords like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
GrooveHero
addikt
válasz Rebourne #44547 üzenetére
Nem a D2-re gondolok, hanem egyéb más RPG jellegű játékra, amik offline is játszhatók, persze nem ennyire népszerűek. Torchlight sorozat, vagy éppen TitanQuest. Oké, jöttek hozzá peccsek, de semmi jelentős. Meg ugye itt jóval több a loot. Mármint a karakterre aggatható cuccok száma. Ruhák, fegyverek, stb, stb.
-
GrooveHero
addikt
Na akkor még egy gyors kérdés, mert nem akarok dolgozni a melóhelyen
tehát. Mivel kódot vettem itt PH!-ról és nem a full dobozos játékot, ezért van lehetőség arra, hogy a játékot valahonnan beszerezzem iso formátumban? Remélem ez nem warez, még1x mondom, van hozzá eredeti kulcsom, amúgy se nem sikerült feltörni.
-
GrooveHero
addikt
Azért gondoltam így, mert gyorsabban feltelepíti ISO-ból, mint ahogy letölti netről. Ahhoz azért jó gyors net kell, hogy elérje ugyanazt a sebességet. Csak kb 2-3 óra volt, mire az egész lejött, de már ugye korábban is használható volt, csak sokat töltött a pályák között. Minden esetre vinyóról telepíteni és utána csak peccselni gyorsabb lenne
[ Szerkesztve ]
-
GrooveHero
addikt
válasz mikromanus #44556 üzenetére
Értem, és nem szeretnék vitatkozni ,de akkor egy konkrét példa, még ha nem is pontos:
a játék mondjuk 10 giga feltelepítve (csak mondtam valamit) ez ISO-ból kb 10-15 perc
a patch-ek telepításe mondjuk 2 giga, ez netről leszedve telepítve 15 perca játék teljes telepítése patch-elése nettől függően 1-3 óra. Melyik a gyorsabb?
Vita lezárva. Csak szerettem volna egy szép díszdobozt a polcra
-
GrooveHero
addikt
válasz sto1911 #44558 üzenetére
Nem csak az ISO-van van a hangsúly, hanem magán a lemezen. De azé' ha a teszkóba járok, akkor megkérdezem a csajtól, hogy nincse nekije olyan dio 3, amihez démon túlsz kell. Szerintem nézni fog egyet
De ha működik ez a megoldás, akkor ok, csinálom majd így.Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
GrooveHero
addikt
Üdv. Na végre sikerült, hell-en kész az act I. de vissza kellett vennem a MP-t 2-ről 1-re. Még az 1 is elég erős, általában 1-15 percenként hullottam el, nem is egyszer. Ez a 10% durability loss ez mondjuk köcsögség. Amúgy ti használtok követőt? Eddig a templar volt, de meguntam, hogy elég gyenge. Aztán váltottam a nyilas csávóra, de az is. Nem tudom, hogyén csinálok e valamit rosszul, de úgy érzem, hogy itt lvl 54-en sokkal erősebbnek kellene lennie a karakternek, nem?
-
GrooveHero
addikt
válasz MegalodonS #44674 üzenetére
Gondolom akkor ezzel már nem sok mindent lehet csinálni, ugye? Azért sem vásároltam, mert naiv módon azt gondoltam, hogy nem veszek semmit, mert azért van a játék, hogy találja. Persze akkor még nem tudtam a levelről sem, így nem is kaptam olyan jó cuccokat. Most, mióta kb. nightmare felénél átállítottam MP1-re, majd kettőre jöttek a jobb cuccok. De mostmár késő. Volt egy tippem, hogy ezt már bachatom
-
GrooveHero
addikt
válasz Thrawn #44676 üzenetére
És pénzem honnan lesz rájuk?
Jelenleg olyan 330k-m van, gondolkodtam, hogy kellene venni vmi frankó fegyvert, láttam is olyan 4k körül, hirtelen emlékezetből...olyan8k-val sobná meg a sebzésemet, tehát akkor már olyan 11k körül lenne. Meg is nézem AH-t.Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
GrooveHero
addikt
válasz Thrawn #44678 üzenetére
Hm..mi az a flippelés? Na amúgy vettem egy egész frankó két kezes fejszét 300k-ért, nagyon megérte. A sebzésem most olyan 12,5K, kicsit gyorsabban jön az xp is
-
GrooveHero
addikt
Huh srácok, most pörgettük végig Megalodonnal lvl 60-ig. Esznéletelen mit tud a WD. Nagyon hálás vagyok.
-
GrooveHero
addikt
Üdv. Elolvastam az 1-esben a rövidítéseket, de van egy olyan érzésem elolvasva az uccsó 20 hsz-t, hogy itt nem is magyarul beszélnek
-
GrooveHero
addikt
válasz mikromanus #44727 üzenetére
nemsokára leírom, most melózom amúgy. De amit így hirtelen láttam:
Torment haton amit a kolléga írt nem olyan régen
a többit már leírtátok, csak még gondolkodni kell rajta, hogy mi is az a,mikor olvasom, de majd összekeresgetem őket.
-
GrooveHero
addikt
válasz mikromanus #44730 üzenetére
Köszi. Akkor az nekem még nem jön szóba, én még nem bétázok. Arról tudni valamit, hogy mikor lesz éles ez a peccs?
Meg még valami. Az fentebb látható 1 kezes bökő tervét, vagy egyáltalán akármilyen tervet hol lehet lőni? Vagy az dropból van?
Mit gondoltok, hogy hellen 21,5k dps-sel milyen MP-re lőjem be a játékot? 4-5?Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
GrooveHero
addikt
válasz mikromanus #44736 üzenetére
Szal oda bármikor visszamehetek megcsapkodni a gyíkot, akár egymás után többször is? Mármint amikor megyek, akkor kill, aztán leave game és újra? WP-ból vissza tudok menni act I-be, mondjuk act III-ból, mint anno a dio 2-ben? Megnézném mit tud hellen a gyík
-
GrooveHero
addikt
válasz MegalodonS #44740 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
GrooveHero
addikt
Énmá gondoltam rá, de pszt, nehogy meghallja. Meg azt se, hogy majd behívom partiba, oszt mikor elfordul, vagy varázsol, oszt nem figyel oda, kiveszem a hátizsákból, tuti nem veszi észre
-
GrooveHero
addikt
Sziasztok. Printscreent hogyan kell csinálni a játkban? Simán a gombbal? Vagy menti valahova a képeket?
Találtam egy cuccot, oszt gondoltam megmutatom, hátha kell valakinek
Jópé'zé persze[ Szerkesztve ]
-
GrooveHero
addikt
válasz granini #44766 üzenetére
Köszi, megvan.
Erről lett volna szó amúgy. tudom, nem nagy eresztés. Mármint nem a kard, hanem a másik cucc a WD-s. Mennyit érhet?
[ Szerkesztve ]
-
GrooveHero
addikt
Sziasztok. Egy barbi (nem a baba ) szakértőt szeretnék megkérni, hogy segítsen nekem, mert most jutottam el inferno elejére, de mp1-gyen a legelső zombik is elég csúnyán hazavágnak, még nem is jött kék, vagy sárga szörny. Elég gyenguszka sztem az a 21k dps ide inferno-ra, csak azt ne mvágom, hogy hogyan növeljem, amikor jobb cuccokat nehéz lesz találni ilyen alacsony mp szinten. Néztem AH-ban, vannak írtó jó dolgok, de nincsenek millióim. Sőt, még 1 millióm sincs, csak fél
tudna esetleg segíteni valaki, hogy milyen skilleket kellene használni? Vagy mit tegyek az ügy érdekében, hogy kicsit ütőképes legyen a kari?
Köszönöm előre isWords like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
GrooveHero
addikt
válasz mikromanus #45051 üzenetére
Valamivel kissebre gondoltam. Mert végülis csak 1+ akt jön meg egy új kaszt, stb apróságok, a játék meg 3akt, stb, stb..mindegy, nem számít, csak mondom
-
GrooveHero
addikt
válasz mikromanus #45053 üzenetére
Értem én, csak azt hittem, hogy lön van az egész, mint a Windows-hoz a service pack, nem beleintegrálva, hanem külön.Mindegy, nemsokár playable lesz. Egyébként ha jól olvastam, akkor nem is kell új karaktert csinálni, hanem átmásolható a régi, ugye? Amúgy mikor fog élesedni a peccs? Csak a RoS-zal együtt? és ha én azt nem veszem meg mindjárt az elején?
Gyick görgess lejjebb, ott lesz a lap alján
első linket megniytod, sima diablo 3 standard-ot kiválasztod. Akkor megjelenik a sima diablo 3 doboza, stb...lejjebb görgetsz és ott lesz Public Test Realm néven.[ Szerkesztve ]
-
GrooveHero
addikt
Más is sorban áll ptr-en? Be akarok lépni, de várnom kell. Kiváncsi lennék a crusader-re, meg a többi RoS-os cucc-ra is, de há' nem lehet
-
GrooveHero
addikt
válasz Thrawn #45064 üzenetére
Nem tudok róla. De új kreálható karakterek között ott van, de kiírja, hogy vegyed meg.
amúgy kéne egy kis help. Ez a ptr most bekavart: mondom visszalépek a sima játékba, erre nincs ott a karakterem, mert amerikai régióba lép be. hol tudom visszaállítani? Mert az options-ben a lenyitható fül-nél nincs semmimegoldódott, a launcheren átállítottam ptr-ről európára, már megy is
[ Szerkesztve ]
-
GrooveHero
addikt
Sziasztok. Mióta inferno-t tolom feltűnt, hogy mindegyik aktban van egy keywarden. Először fields of misery-n tűnt fel, stb, stb...akkor még nem tudtam mire vélni a dolgot. Aztán kicsit utánaolvastam tegnap és ugye az van, hogy az infernal machine-hoz kellenek a kulcsok, hogy nyíljon a kapu és lenyomjunk kapunként két db üverbossot. Na most kérdésem lenne, hogy ez miért is jó nekünk? A drop miatt? Vagy van a hellfire ring, az miatt?
Itt olvastam egyébként:
de e gy sort nem értek, ezt légyszi valaki magyarázza el:
A Monster Level és a valor befolyásolják a dropot: 5-ös valorral 10-es MPL-en 100% a drop esély a kulcsokra.
köszi előre is a válaszokat
[ Szerkesztve ]
-
GrooveHero
addikt
válasz nightmare13 #45171 üzenetére
na oké, akkor még1x: mi az az 5-ös valor?
Meg hát ugye csak ebben az esetben 100%, hogy esik a kulcs. De nekem még néha az mp2 is sok inferno-n, tallán az mp4 bevállalható lenne, de mp 10 tuti nem, max ha szólok vkinek, hogy segítsen[ Szerkesztve ]
-
GrooveHero
addikt
Köszi a választ fiúk. Akkor a 90k unbuffed dps-sel ne is álmodjak, ugye?
-
GrooveHero
addikt
Köszi megint
Ma még diablo-t megcsapom és akkor meg is lesz a játék mind a 4 nehézségi szinten. Aztán elkezdek egy mp5 körüli szintet, megnézem mennyire lesz erős.
Tehát lényegében az 5-ös valor úgy szedhető össze, hogy le kell gyaknom 5 csoport elite szörnyet, azaz 5x3-at úgy, hogy nem nyiffanok ki egyszer sem. Mármint még a keywarden előtt. Ha megmurdelek kezdhetem előről. Hm....[ Szerkesztve ]
-
GrooveHero
addikt
válasz nightmare13 #45179 üzenetére
És azt látom valahol, hogy éépen hányas valor-om van?
-
GrooveHero
addikt
-
GrooveHero
addikt
Tegnap elkezdtem este farmolni kicsit mp5-ön, ahogy írtam jött is kulcs, de én nem vágom, hogy nekem ilyen faja cuccok miért nem jönnek. Ok, jobb lenne mp10, na de kérem, a cuccok 30%-a sárga, 60%-a kék, a többi meg poti meg könyv, esetleg apróságok meg pénz. Mé nem esik nekem is valami normális cucc? Pölö mind a 4 szinten végigpörgettem a játékot, de set cucc még nem is esett abszolute
-
GrooveHero
addikt
Na ez az, hogy a normális cuccok, fegyverek páncél ilyesmi nekem is itteni srácoktól van, amit ezúton is köszönök. Gondolok itt Megalodonra és Gyurira is
Na de kérem, így nehéz lesz még jobbakat szerezni, hogy nem tudok olyan szinten játszani, ahol van értelmes drop. Azt meg lehet nézni, hogy eddig hány órát játszottam vele? Vagy csak játékban? Olyan 20 krül van sztem, vagy még annyi sincs. Ez alatt amikor egyedül játszottam esett két legendary, vagy 3, egy alabárd, egy páncél, meg talán még valami. A másik 2-3 megközösen, mikor partyban voltunk, de egyik sem volt nagy eresztés. Amúgy van esetleg a játékban olyan hely, ahol jöbban esnek a cuccok, jobban jön a pénz? Az xp az ok, mert vannak a farm helyek, amiket tegnap Gyuri mutatott, az ok...de azon kívül? Mert amúgy közös chat-en mindig írják a crypt-et, is, gondolom mp10.De ha már megveszem AH-ból aranyé, vagy ojróé, akkor meg sem kell néznem, hogy mi esett a földre. Akkor mi értelme a játéknak? Innentől kezdve (számomra) értelmét veszti. Kicsit óckodtam is elfogadni a faja cuccokat, amikor kaptam, de atták, ha köllött, ha nem. Na persze örültem is neki, hogy legalább vmi sikerélmény is legyen, mert azért ha folyton halok és 2-3 körönként javítani kell a -10% durability miatt, akkor gyorsan fogy a pénz. Tegnap este mikor kaptam segítséget diablo kinyírásához, onnantól kezdve míg be nem fejeztem a játékot kb. fél milla pénz jött össze. Nem tudom, az jónak, vagy rossznak számít e.
Gorneck: mi számít nekem normális cuccnak? Olyan cuccok, amik a te, vagy a többiek barbárján van, hogy legyen legalább legendaryn egy olyan 200k körül dps buff nélkül, mert most a buffolt is 130k. csak.
[ Szerkesztve ]
-
GrooveHero
addikt
válasz annonmi #45266 üzenetére
Hasonló esett tegnap is party közben, de elég retkedék volt, sok minuszt adott volna, ment is a lecsóba
amúgy köszi srácok, igaz ami igaz, én kicsit később kezdtem, mint ti, azt hiszem, hogy tegnap volt 2 vagy 3 hete, hogy vettem a kódot. Egy karakterem van, mindig is a barbárt szerettem, de majd nekiállok a többinek is. Kicsit akkor úgy látszik elhamarkodottan gondolkodom, meg naivan is, azt hittem, hogy pikk-pakk lesznek frankó cuccok...hát ez nem így van
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest