Hirdetés
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- WireGuard VPN a mindennapokra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Norton 360 Premium: 75GB Cloud PC Backup for 10 Devices 14.99€-ért? Igen!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Feribacsi555
senior tag
Bocs ha valakit megbántanék vele, de egyértelműen sz@r az f430. Nálunk a csapatból, aki csak tehette megvált tőle! Tényleg nagyon törős a pedálja és hiába mondják, hogy nem kell annyira taposni, az anyag elfárad és 4 hétig nem lesz kormányod (ha egyáltalán gari van rajta). Csapatunk 90%-ának már legalább egyszer eltört az f430 pedálja. Persze vannak szerencsés emberek, akik véletlenül egy jót fogtak ki vagy csak nem használják annyit. Amúgy meg érdemes megnézni a nagy kormányos topikot, ott is szidják sokan, ahogy hallottam.
-
makkai
aktív tag
Nekem is tört a pedál kar maga, de gariban megcsinálták, az már más kérdés, hogy hogyan.
Kivették belőle a mágneses ellenállást és gyengépp rugót tetteg bele, hogy ne törjön el újra a kar.
Rá pár hónapra belül tört el a fékpedál tengely csapjának rögzítő furata!
VideóEzek után már nem küldtem gariba, mert az megint 3-4 hét lett volna.
-
joca1
tag
Én csak a tapasztalataimat irtam le,nekem semmi gond nincs a pedállal.
De teszteken is irják,hogy anyaghasználatban jobb az f430 ha nekem nem hisztek,de nekem tök mind1,csak véleményt alkottam és irányt próbálok mutatni,hogy melyik miben jobb a másiknál illetve miben gyengébb,teszem ezt úgy,hogy egyik márkát sem részesitem előnyben.
Új hozzászólás Aktív témák

- Samsung Galaxy S24 Ultra 8/256 GB Titanium Gray 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E544 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I 14" HD+ I DP I Cam I W10 I Garancia!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest