Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 10 – Alapanyagok/készételek többféle felhasználása
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
speedydb23
senior tag
válasz
ilovedigweed
üzenetére
Jó, lebuktam, én is.

-
Stafni
aktív tag
válasz
ilovedigweed
üzenetére
Korábbi hozászolásokban olvastam, hogy volt ilyen is.
A kis csapatok nem vonták még vissza. Remélem lesz valami nagyobb csapat, mert nem szeretnék még egy évet lehúzni.
-
werszomjas
addikt
válasz
ilovedigweed
üzenetére
A http://gocompete.hu/ közösségét tudom neked ajánlani.
Noha most nincs kezdésre váró liga, de nagyon sokan vagyunk, vegyél fel embereket steam-en, és a hétközbeni gyakorlásokra kérd meg őket, hogy hívjanak be, egy-két ilyen fun race nagyon jóra szokott sikerülni, kb mintha liga futam lenne

Vagy az itteni társaságot is mondanám, de aki itt van szinte mindenkit megtalálsz a gocompete-n is

-
válasz
ilovedigweed
üzenetére
Nagyon szívesen

-
válasz
ilovedigweed
üzenetére
TT: Time Trial. Fejből nem tudom, hogy melyik menüpont. Magyarul talán a gyakorlótér alatt az időfutam menüpontban található. Itt teljesen optimális körülmények között tudsz egy adott pályán menni egyedül, gumi- és üzemanyag szimuláció nélkül. Leginkább arra jó, hogy rögzüljön a pálya nyomvonala a fejedben. A rendes versenyeken természetesen máshogy viselkedik az autó, mert ott van súlya az üzemanyagnak és változik a tapadás is a gumi állapotától függően.
25%, 50%-os verseny: az igazi futamok (valóságos) idejéhez képest 25, illetve 50%-os versenytávot lehet futni. Pl, egy 70 körös versenyből így lesz 17~18, vagy 35 körös verseny. Nekem gyakorlásra a 25%-os futamok jönnek be, mert itt azért már van hatása a gumikopásnak és az üzemanyag mennyiségnek is, viszont nem kell 1,5 órát köröznöd egy adott versenyben.
Kormánybeállításban sajnos nem tudok segíteni, mert nekem DFGT-m van.
-
válasz
ilovedigweed
üzenetére
Milyen vezérlővel tolnád? Billentyűzet, kontroller, kormány?
-
hermanyi
addikt
válasz
ilovedigweed
üzenetére
EX egy elfogadható kezdő kormány . Arra tökéletes ,hogy megtetsszen a játék de ha igazán élvezni szeretnéd akkor egy G25 minimum . Nekem volt EX volt G25 azt cseréltem le a jelenlegi G27 re amit így utólag bánok megmondom őszintén . Nekem jobban kézre ált a G25 .
-
mikrosuttii
aktív tag
válasz
ilovedigweed
üzenetére
Vegyél egy Logithec G27-et.
Új hozzászólás Aktív témák

- Warhammer 40.000
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- OLED TV topic
- PH! Darts
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mini-ITX
- Kisétvágyú Radeon RX 9060 XT-t hozott az AMD
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 550W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3878
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 2TB SSD RTX 5070Ti 16GB Asus ROG Strix Helios GX601 750W
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V15-IIL: i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi