- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
-
LOGOUT
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ilovedigweed
senior tag
válasz
speedydb23 #4774 üzenetére
Én is itt vettem meg.
-
ilovedigweed
senior tag
Elkezdtem a karrier módot és kaptam egy szerződés ajánlatot a saubertől. A kérdésem az lenne, hogy mennyi időm van eldönteni, hogy szerződöm-e velük vagy sem?
-
ilovedigweed
senior tag
válasz
werszomjas #4751 üzenetére
Igen regisztrálam is már a GoCompete-en, de én is úgy tudom , hogy ne lesz a közeljövőben liga ahova beférnék.
Kösz mindent.
-
ilovedigweed
senior tag
Tudna valaki mondani egy magyar ligát ahova beférnék kezdőként tanulni, illetve ahol több kezdő van mint "szélvész"?
-
ilovedigweed
senior tag
Tudna valaki segíteni kormány beállításban?
Logitech Formula Force Ex a kormányom és a probléma a következő lenne:
Megpróbálom makrózni a kormányon a gombot de hiába állítom be például,hogy le - le - fel (Fékerő előre lenne a cél), ha megnyomom a gombot akkor az üzemanyagot rakja Mix 3-ra (fel - fel -fel)
Valakinek valami ötlet?
-
ilovedigweed
senior tag
Holnap érkezik meg az F1 2012 és érdeklődnék, hogy lenne-e olyan Player aki tudna segíteni benne, elmagyarázni az alapokat stb. Kormánnyal tolnám és beállítások és egyébre gondolok.
A segítőkész jelentkezők vegyenek fel Steamen: ilovedigweed néven.
Köszönöm!
-
ilovedigweed
senior tag
Vennék én szívesen G25-27, de a pénztárcám sajnos letilt. A formula Force EX-et is csak akkor tudom megvenni ha eladom ezt vagy elcserélem erre.
-
ilovedigweed
senior tag
Sziasztok!
Szeretnék áttérni az MMO illetve FPS játékokról a versenyzés világába és érdeklődnék egy kormány felől.
Számomra elérhető áron (ha sikerül eladnom egy Razer Naga egeret, és/vagy egy Logitech Chillstream joy-t) találtam egy kormányt, név szerint Logitech Formula Force EX-et.
Első sorban F1 2012-re szeretném használni, mert jelenleg azt tetszett meg, de későbbiekben lehet,hogy áttérnék más versenyzős játékokra is.
Kérdésem az lenne, hogy mennyire jó ez a kormány az F1-hez, illetve ha későbbiekben áttérnék pl bármi más játékra, hogy élethűen lehetne-e irányítani a kormánnyal mondjuk egy nem F1-es autót is?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- iPhone topik
- Mikrotik routerek
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD CPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Videós, mozgóképes topik
- További aktív témák...
- DELL Optiplex Micro 7010 - i5 13500T - 16GB DDR4 - 512GB SSD
- LG UltraWide 34WQ650-W Monitor
- LG UltraWide 34WQ500-B Monitor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 9th ,14" ,i7-1185G7 ,16GB RAM ,512GB SSD, magyar bill, 1 év garancia
- Új Lenovo 14 Ideapad 5 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! "ÚJ" Cooler Master Masterliquid 360L CORE vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- Keresünk dokkolókat
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3109
- LG 29WP60G-B - 29" IPS LED - 2560x1080 Wide FHD - 75Hz 1ms - AMD FreeSync - HDR10
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest