Hirdetés
- GoodSpeed: Ennél jobb Windows 7 Aero Skin nem igen van Windows 11-re (WindowBlinds 11)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
-
LOGOUT
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ilovedigweed
senior tag
válasz
speedydb23
üzenetére
Én is itt vettem meg.

-
ilovedigweed
senior tag
Elkezdtem a karrier módot és kaptam egy szerződés ajánlatot a saubertől. A kérdésem az lenne, hogy mennyi időm van eldönteni, hogy szerződöm-e velük vagy sem?
-
ilovedigweed
senior tag
válasz
werszomjas
üzenetére
Igen regisztrálam is már a GoCompete-en, de én is úgy tudom , hogy ne lesz a közeljövőben liga ahova beférnék.
Kösz mindent.

-
ilovedigweed
senior tag
Tudna valaki mondani egy magyar ligát ahova beférnék kezdőként tanulni, illetve ahol több kezdő van mint "szélvész"?
-
ilovedigweed
senior tag
Tudna valaki segíteni kormány beállításban?
Logitech Formula Force Ex a kormányom és a probléma a következő lenne:
Megpróbálom makrózni a kormányon a gombot de hiába állítom be például,hogy le - le - fel (Fékerő előre lenne a cél), ha megnyomom a gombot akkor az üzemanyagot rakja Mix 3-ra (fel - fel -fel)
Valakinek valami ötlet?
-
ilovedigweed
senior tag
Holnap érkezik meg az F1 2012 és érdeklődnék, hogy lenne-e olyan Player aki tudna segíteni benne, elmagyarázni az alapokat stb. Kormánnyal tolnám és beállítások és egyébre gondolok.
A segítőkész jelentkezők vegyenek fel Steamen: ilovedigweed néven.
Köszönöm!
-
ilovedigweed
senior tag
Vennék én szívesen G25-27, de a pénztárcám sajnos letilt. A formula Force EX-et is csak akkor tudom megvenni ha eladom ezt vagy elcserélem erre.
-
ilovedigweed
senior tag
Sziasztok!
Szeretnék áttérni az MMO illetve FPS játékokról a versenyzés világába és érdeklődnék egy kormány felől.
Számomra elérhető áron (ha sikerül eladnom egy Razer Naga egeret, és/vagy egy Logitech Chillstream joy-t) találtam egy kormányt, név szerint Logitech Formula Force EX-et.
Első sorban F1 2012-re szeretném használni, mert jelenleg azt tetszett meg, de későbbiekben lehet,hogy áttérnék más versenyzős játékokra is.
Kérdésem az lenne, hogy mennyire jó ez a kormány az F1-hez, illetve ha későbbiekben áttérnék pl bármi más játékra, hogy élethűen lehetne-e irányítani a kormánnyal mondjuk egy nem F1-es autót is?
Új hozzászólás Aktív témák

- GoodSpeed: Ennél jobb Windows 7 Aero Skin nem igen van Windows 11-re (WindowBlinds 11)
- World of Tanks - MMO
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bestbuy játékok
- OpenWRT topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Autós topik
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 640 G5 - i3-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3653,100% Akkumulátor
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest