Hirdetés
- Send to qBittorrent (with SavePaths): Egy apró Firefox kiegészítő qBittorrenthez
- Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- A Magyar Néphadsereg emlékére
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
-
LOGOUT
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Syz
senior tag
Újra kellett ma raknom a rendszert és elfelejtettem elmenteni a backup fájlokat úgy hogy ment minden a levesbe,nem mint ha sokat játszottam volna vele.Viszont felraktam meg a 2013 Season Modot is és elkezdtem megint egy új profillal,de a Young Driver Testnél a Hairpin pont alól egyszerűen nem tudok továbblépni mert mindig azt írja hogy lassú vagyok a kanyarban..Még anno nem volt semmi fennakadás.Erre most megiszok valamit

-
Syz
senior tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Jön lefelé mind a két mod,kipróbálom őket

-
Syz
senior tag
Szevasztok!Azt a Realism modot érdemes letölteni?Javít valamit az AI butaságokon?Illetve találtam egy F1 2013 modot is ami kb. 600 Mb.Próbálta már valaki?
-
Syz
senior tag
Úgy látszik tényleg lejöttek a patchek a játékkal mert rengeteg változás történt.A flashback normálisan működik és azonnal,a grafikai hibákat sem észlelem mint eddig illetve nyomtam egy esős futamot rendes esőgumikkal és most már tapad rendesen,mikor legutóbb játszottam vele akkor olyan volt mint kacsa a jégen,meg mínusz gyök kettővel lehetett csak közlekedni esőben,most már azért tapad rendesen.A steam minden játék esetében automatikusan leszedi a patcheket mikor letöltöd amit vásároltál?
-
Syz
senior tag
válasz
werszomjas
üzenetére
Köszönöm a választ!Jó éjt mindenkinek

-
Syz
senior tag
válasz
werszomjas
üzenetére
Csak azért kérdem mert amíg nem a legális verzióval játszogattam akkor azt hiszem kiadtak hozzá 4 talán 5 patchet ami elérhető volt steam nélkül is,le is töltöttem őket de pl. a visszajátszás funkció nem működött így aztán már a Young Driver Testnél is bukta volt mivel kötelező volt használni a flashback-et
Ha lejön akkor szedem akkor mindet.A steam leszedegeti nekem programon belül vagy a CM honlapjáról kell?
Új hozzászólás Aktív témák

- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen okostelefont vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen légkondit a lakásba?
- ASUS routerek
- One mobilszolgáltatások
- Opel topik
- További aktív témák...
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- UPDATE 11.13. HP üzleti laptopok Elitebook, Probook 4-13. gen gar.
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 15 Ultra Silver Chrome 120 Hz WQHD+ LTPO AMOLED, Leica 1 + 200 MP periszkóp 16/512 GB
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest