- potyautas: A teljesség igénye
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Meggyi001: Párizs a magasból, ahol nem Eiffel a főszereplő...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
-
LOGOUT
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
D5
aktív tag
válasz
werszomjas
üzenetére
Köszönöm

-
D5
aktív tag
Itt tehetem fel a "milyen kormányt vegyek max. 20.000 HUF-ért, ami jó élményt nyújt az f1 2012-ben" típusú kérdéseket, vagy van erre egy külön topic?

-
D5
aktív tag
válasz
_stick_
üzenetére
Hát ezen a képen én nem veszek észre semmi olyat, ami különbözne pl. az enyémtől. De lehet csak rossz a szemem

Fényáradatot én sem kapok, meg HDR-t sem, csak fakó színeket... A CD nem nagyon ért ehhez, úgy látszik.
Én olyan fényeket akarok tűző napsütésben, mint amilyen az rfactor2 monaco-i pályáján. -
D5
aktív tag
Sziasztok!
Nem tud valaki vmilyen megoldást az undorító HDR orvoslására?
Vagy valamilyen colour MOD, vagy "bánomisénmi..."
ez valami elképesztő, hogy milyen irreálisak ennek az f1-nek a fényviszonyai...
Új hozzászólás Aktív témák

- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ASUS Vivobook Go E1504GA-NJ284TW Notebook
- Dell Latitude 7330 i7-1255U 16GB 256GB 400nites legjobb kijelző! 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs