Hirdetés
- Yodafon: :L
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
- hcl: Amúgy mi a terv?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
-
LOGOUT
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
cNpowa
tag
A büntetések letöltése eléggé furcsák, meg az is amiért néha kapok büntetést. Például Multiplayer közben Monzában rajt , első helyről, első kanyar fordulnék elsőnek erre be száguldozik előttem egy ferrari, elvitte az első szárnyamat levágta a kanyart, erre én kaptam büntetést veszélyes közlekedésért...vicc

Nálam is így volt. Melbourne-i időmérőn(automata szintén) 4 kört mentem, 5. levezetőnek terveztem, de a motor feladta a küzdelmet. Még most se értem, hogy mitől ment tönkre...Második multis versenyemen 2. voltam ,bemegyek kereket cserélni, erre a hülye szerelő nem akarja leszedni a bal hátsó kerek.El is úszott az első helyem

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Hardcore café
- SSD kibeszélő
- Most tényleg 8 GB VRAM-mal szúrja ki szemünk az NVIDIA??
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Synology NAS
- IDC: 2025-ben a Huawei megnyerte Kínát, az Apple a világot
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- új iPhone 17 Pro 256GB silver ezüst független Apple 1 év garancia
- új iPhone 17 Pro 256GB deep blue mélykék független Apple 1 év garancia
- új iPhone Air 256GB space black asztrofekete független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 17 Pro Max 256GB deep blue mélykék független Apple 3 év garancia iStyle
- újszerű MacBook Air M1 256GB SSD space gray asztroszürke Apple magyar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3497
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 PLUS Seasonic 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest