Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Olcsó használt workstation építése. (Dell T5810, 18 mag, 64Gb ram)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sith7
félisten
Aki billentyűvel játszik, árulja el nekem, hogyan lehet úgy kanyarodni, hogy ne pördüljek meg minden 2. kanyarban ?

A demo - ban nem volt ilyen gond, de elkezdtem egy karier - t, és nem igazán tudom még az időmérőt sem teljesíteni, oké, hogy a 3 leggyengébb csapat közül az egyikben ülök, de a demo - ban , ugyanezekkel a beállításokkal, ugyanilyen nehézségen Williams - sel nem volt gond az első hely, itt meg kapok vagy 5 mp - et
Úgy megyek, mintha hímes tojást vinnék, de ez így nem kifizetődő

Új hozzászólás Aktív témák

- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elden Ring
- Milyen TV-t vegyek?
- Napelem
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- E-book olvasók
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 17 Mist Blue 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4443
- 27%! LG 86UR76006LC (86") UHD (Active HDR, 60 Hz, Smart TV)
- SK Hynix, Samsung és más 16GB DDR4 so dimm 3200MHz modulok számlával, 6 hó garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest