Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrM94
addikt
Gazsi és az unokája sétálgatnak és az útjuk éppen egy szeméttelep mellett visz el. Ott egy konténerben egy cigány asszony turkál, félig benne a szemétben olyannyira, hogy a miniszoknyából kilátszik az egész feneke.
Erre komiszul megszólal az unoka:
- Pápá! Nézd mán milyen jó picsa, oszt ki van dobva!!Az alvástól megéhezek,az evéstől elálmosodok.Így Macskasztikus az élet.
-
MiklosSaS
nagyúr
A fene egye meg. Ma talaltam az interneten valami projektet ami hozna nemi lovet a konyhara, de jol jonne a CUDA. Pont amikor Radeont vettem.
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
ViZion
félisten
válasz MiklosSaS #1754 üzenetére
Jajj, azt ne mond, h bitcoint akarsz bányászni az mekkora egy lehúzós piramisjáték... háttérben rángatják a szálakat páran, és gazdagodnak a sok hmmm... szerencsétlenen.
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy
-
xatos3
senior tag
jaja hatalmas lehúzás 200 forintot lehet kitermelni 16 óra számítással közbe 500 watt/óra
lehet számolni, csak lopott áramal érné meg
[Noctua NH-D15 Chromax.Black] [RYZEN 5900X] [ASUS X470 PRIME-PRO] [ASUS TUF 6700XT OC 12GB] [32GB CORSAIR VENGEANCE SL 3600] [LIAN LI O11 DYNAMIC XL ROG] [szerver: synology DS923+]
-
MiklosSaS
nagyúr
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz BomiBoogie #1758 üzenetére
2000-3000, kb ennyi, hozavalok kb: 500 font, ha meg beruhazom egy 690-re ami 800 font akkor 1300 font kiadas, a jobbik esetben 3000-bol levonom marad 1700 - az ado 20 % = 1360 font haszon.
Inkabb el "docogok" a 7970-el vagy talalok valakit aki cserelne 680-at 7970-re.
-
=HG=
addikt
Vagy lehet jobban jársz egy 650Ti-vel Ha ragaszkodsz hozzá, elcserélem az enyémet a 7970-re
[ Szerkesztve ]
-
ViZion
félisten
válasz MiklosSaS #1764 üzenetére
Többen jeleztük, h átvesszük a megunt VGA-id. Természetesen ezek már használtak, sőt! Szétnyúzottak... Nem valami sokat érnek, de hát ne maradjon a szekrénybe, megvesszük. 30 k a jobb állapotúért, jó?
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy
-
mackosajt
addikt
Én adok érte kettő 7770-et. Szerintem ezzel én vagyok a best deal!
http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
xatos3
senior tag
válasz MiklosSaS #1764 üzenetére
ha beteszel egy gtx 660at abban is van elég kúda, és tudod használni 7970 alatt is dedikált kúdázáshoz köhöm köhöm
[Noctua NH-D15 Chromax.Black] [RYZEN 5900X] [ASUS X470 PRIME-PRO] [ASUS TUF 6700XT OC 12GB] [32GB CORSAIR VENGEANCE SL 3600] [LIAN LI O11 DYNAMIC XL ROG] [szerver: synology DS923+]
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz BomiBoogie #1769 üzenetére
Mennyire maceras ?
A tobbieknek: koszonom az ajanlatokat, de amig nincs minimum egy 680 nem targyalhatunk.
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz BomiBoogie #1772 üzenetére
Szetnezek milyen arban vannak, meg hatha valamelyik haver kolcson tudna adni valamelyik kartyajat vagy esetleg csere a projekt idejere.
@Ezredes Ur ! : tudom, igazad van. Szeretem a Radeonokat, a 7xxx szeriabol volt (7770,7870 most 7970). A kivancsisag hajtott az NV-fele.
-
Jim76
aktív tag
válasz BomiBoogie #1769 üzenetére
Maximálisan egyetértek veled. Én kicsiben gondolkodva a nagy Sasss-hoz képest, de azért vettem végül GT640-et, és nem GTX650/660 közül valamelyiket mert kellett a CUDA, de a GT640-ben is már 384 CUDA mag van, és utánaolvasgatva, ez H264-hez, AE6-hoz, meg minden egyéb CUDA-t igénylő dologhoz bőven elég.
Ilyet mások is csinálnak, hogy egy 100+k-s amd gamer kártya mellé betesznek egy 20k-s kis nvidia-t dolgozni, elég, ha a futuremark 3dmark11 teszteket megnézegeti az ember, és rákeres, hogy pl. GT640-el milyen értékek jöttek ki. Majd, mielőtt besírna, hogy az ő GTX660-a a felét hozta, lenyitja a kis fület, és észreveszi, hogy secondary kártyának ott figyel a 7970 (ha arra keres, azt hozza primary-nak, és a GT640-et secondary-nak, de a kis nvidia-kra keresve vannak ilyen vicces dolgok ott)There is no elevator to success - just the stairs. So take it one step at a time!
-
Jim76
aktív tag
válasz MiklosSaS #1775 üzenetére
Egyébként melyik sw-hez kell? OpenCL-t nem támogat? Azt tudja az AMD is szerintem - csináltam kb. 30 perces video rendereléssel tesztet, olyan formátumnál, ahol az AE támogatta a CUDA-t és az OpenCL-t is, és <15mp volt csak a különbség a CUDA javára (nélkülük dupla idő lett volna, de azt lelőttem egyből )
There is no elevator to success - just the stairs. So take it one step at a time!
-
ViZion
félisten
SaSSSS a tré vírust szintetizálja, és mivel -mint az köztudott- az emberiség rég megérett a "zombifikációra" így nincs olyan, hogy elég.
Komolyan: engem is érdekel, mi a bánatos p!csára nem elég az a CF, meg a csillió GHz proci
-
MiklosSaS
nagyúr
Mindegy, targytalan mar a dolog. Az egyik indiai freelancer ram licitalt es 10 %-al olcsobb bert ajanlot es ove a munka.
Ez van !~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
xatos3
senior tag
haló xy számítástechnika tessék??
hálóóó.... háló? heló! Csiccsai Ántált kerresném!!!-hát bmeg én úgy beleröhögtem a telefonba.... XD
----------------------------------------------------
jónapot jöttem a telefontokért
értem, és én miben segíthetek?
----------------------------------------------------
bejön 4 12-13 éves
egyik levesz az üres 7970 gigabyte dobozt: úúú mekkora processzor!!!!![ Szerkesztve ]
-
ViZion
félisten
válasz MiklosSaS #1778 üzenetére
Néztem anno én is ilyen-olyan melós oldalakat, egyszerűbb Photoshop melókra vadásztam. Ott is ez volt, ahogy mások epésen megjegyezték, ha lemész 1 $-ra, akkor az indiai megcsinálja ingyen... Amúgy a többségük kamu játékos, valakinek dolgoznak, aki szedi össze a melót nekik. Ahogy WoW-ban a farmer kínaiak, freelance oldalakon a mittomén 20$/hét pénzért melózó indiaiak visznek mindent.
Ne bánkódj, maszek melókat jobb személyes kontakt alapján intézni szvsz. Bár jelenleg kicsit én is feladtam, köcsögök az emberek sajnos.Ez azt is jelenti, h nincs ócó VGA-d eladó
xatos3: németben dolgoztam, pultosként. Haver az ablaknál volt, azt már megszoktuk, h kint is ugyan úgy öltöznek a cigányok, mint itthon. Egyszercsak röhögve/sírva fordul hozzám: menjek az ablakhoz kiszolgálni. Cigók voltak, szokásos ruha, 2 mázsás öreglány (ami azt jelenti, h 25-55 év között bárhol lehetett, nem lehet tudni náluk) és kérte a fagyit:
- hábezi kókosz (ejj, leírva nem megy át, az az igazi Győzikés akcentus...)
majdnem én is elröhögtem magam...Másik, német helyi "humorista" odaáll a fagyispulthoz:
- kérem, van eladó fagyi? (faarcal...)
Erre én, mivel értem a tréfát, szintén faarcal, kicsit megdöbbent tekintettel:
- fogalmam sincs, megkérdezem a tulajt...
...és elsétáltam, be a főnökhöz. Elmondtam mi van, persze kirohant, de végül mind jót röhögtünk rajta. Amúgy a góré nagy zsonglőr volt, gyerekeknek sokat bohóckodott fagyival (dobálás-forgatás, ilyesmik)[ Szerkesztve ]
-
-
xatos3
senior tag
minden áldott napra jut egy hülye
másik kedvencem:
kérek egy gigás kártyát mert azon elfut a crysis mán
tessék itt egy 8400GS 1024 (nincs 10 rugó)
és ezen elfut?
nem de gigás....
hát akkor min fut el?
50ezer magyar forinton
úúúhh há máshol olcsóbb a gigás, kíni piacon is láttam máWTF????
[ Szerkesztve ]
-
xatos3
senior tag
-
MrM94
addikt
En emlekszek mikor hivogatott at magahoz egy csajszika,hogy nem megy a gepe csinaljam meg neki.Mivel en a varos egyik vegen lakok o meg a varos masik vegen felhivtam a havert,hogy menjen mar le hozza nezze meg mivan a geppel.Lemegy a haver felszerelkezve,kapcsolna be nem kapcsol...kozbe beszeltunk telefonon a sraccal majd ugy 3 perc utan megtalaltuk a problema okat.
A csaj valahogy kihuzta a tapkabelt,vissza kellet dugni es tokeletesen ment a gep[ Szerkesztve ]
Az alvástól megéhezek,az evéstől elálmosodok.Így Macskasztikus az élet.
-
ViZion
félisten
vááááá...
Az a baj, h kb. a 90%-a igaz. Anno a szerkesztőségben ahol dolgoztam, szépen mindenkinek rendberaktama gépét: reinstall (XP korszak), friss driverek, friss progik és csak ami kell, semmi extra (voltak gépek, amik otthonról kerültek be, a dolgozó kapott egy újat ide meg jó a régi... hehe, tele játékkal, vírussal, stb. ). Nah, kiváló kolléganőm sikítva ordította a nevem a másik irodából:
- níííiiincs interneeet.
megnéztem a gépemen, van. Milyen oldalt néznél, nyomj F5-öt, hátha...
- De mit nyomjak, ha egyáltalán niiíiíííííííííncs NET!
Nah, erre odabaktattam, Firefox indít, oldalak jönnek, stb. Mondom mi nem jött be?
- az egész. nincs meg az internet ikonja se, eltűnt a gépről. tudod, az e betű...jah, ma bejöttek hozzám az irodába, lépjek be gmail fiókjába, ott egy doksi, továbbítani kell. Mondom OK, ezt otthonról? Háát, mindig csak egy oldal jött be, pedig többnek kellene lenni. Megnéztem, egy db. jpg volt. Mondom ezt vagy elb.ták, és nem több oldalas pdf-et küldtek, vagy csak az első oldalt küldték. Megnézi, jah hát egy oldalon rajta van minden, akkor ez jó. Továbbítsam... OK
Egyébként durva, h emberek mennyire pikk-pakk kiadják a jelszavukat, nyomdába sokan jöttek úgy, h az állomány a mailukon van. Mondom ez a címünk, küldjed át. ÁÁÁ, lépj be, töltsd le ...bakker.
De volt, aki telepítésre a gépét komplett mail, MSN, face jelszavakkal adta, h ezeket "telepítsem fel".Másik: nyomdára telefonált ügyfél: az állományt felraktam FTP-re, ellenőrizzük. Kolléganő ment a kollégához: nézd már meg, mert hozzám nem jön meg az FTP...
[ Szerkesztve ]
-
MrM94
addikt
Aztakurva
Az ilyen emberi butasagrol most hirtelen az jutott eszembe,hogy nagyba adom volt osztalytarsakkal az ECDL vizsgat,srac sutymorog nekem h segits mar segits mar.Rendben.Odafordulok mondom mivan?Aszondja szegeny Ez most NULLA vagy ZÉRO?Engem egy akkora rohoges kapott el.Persze o is valami mast akart kerdezni csak hirtelen igy osszekeverte.Az alvástól megéhezek,az evéstől elálmosodok.Így Macskasztikus az élet.
-
MrM94
addikt
Volt egy olyan is,amikor keresztapukam ugyeskedett.
Nala ugy vlt hogy volt valami arab windows azt felrakta ra meg valami angolt,jelzem XP volt.tokeletesen mukodott.
Na de amikor hazajott 12 ora melo+ tulora utan nekiallt Windowst installalni vegzett valami reggel 4re programok telepitesevel meg ilyen dolgok,utana mar felkomasan egy kis zseblampaval matat a gepbe hogy tegye vissza a masik HDD-t veletlenul elfelejtette kikapcsolni a gepet lehuzta aramrol a hdd-t utana meg mire eszbekapott gyorsan visszatuszkolta fordiva ra a molex csatit es kifustoltAz alvástól megéhezek,az evéstől elálmosodok.Így Macskasztikus az élet.
-
Malibutomi
nagyúr
Régi melóhely számtech bolt:
- Jónapot xy hdd van-e?
- Igen van.
- Megnézhetem?
- Tessék.
- Aha ilyen kell azt hiszem..jaj-hoppá...püfff....
- 25.000ft lesz a garancia sajnos nem jár már hozzá.Azóta is röhögök rajta.
-
ViZion
félisten
ómájgád...
Fordítvaaa? Jó erős lehet...Malibutomi: muhahahaaaa... Egyszer kivittem gépet összeszerelni a házban, amit anyuka vett a kislányának (mittomén 12-15 éves lehetett). Minden fizetve volt, komplett asztali gép, csak webcamot nem tudta milyen kell. Kivittem 3 félét, dobozban, h kipróbálja, ami tetszik a lánykának azt megveszi. OK.
Rakomössze a gépet, beszélgetünk, lánya jön, mondja neki, h a 3-at tesztelheti azért hoztam, amelyik tetszik, az lesz... Erre a kiscsaj, mintha karácsony lenne, széttépte a dobozát a legdrágábbnak...
Mondom OK, akkor ezt el is döntöttükAnyuka a fejét fogta, mert az majdnem 9000 Ft volt, a másik kettő meg 4 körül...
[ Szerkesztve ]
-
MrM94
addikt
válasz Malibutomi #1790 üzenetére
@ ormanyos kormanyos orditva,szo szerint ra tuszkolta[ Szerkesztve ]
Az alvástól megéhezek,az evéstől elálmosodok.Így Macskasztikus az élet.
-
MiklosSaS
nagyúr
-
ViZion
félisten
Nah, sárkányFX-el csak összezörrentem, a jóember beírta, h ért a VGA-khoz
Erre borult a toalett, mondom OK, hogy megmondóember rangod lett, és a síma= OC VGA, meg az i3 mindenre elég... de vegyen vissza. És ha akkora mester, akkor bizonyítson: kapcsolja be a helyesírás-ellenőrzést. Ne mondja senki, h genya vagyok, felajánlottam, ha megírja milyen browsert használ, akkor csinálok róla egy tutorialt. Mert kib.szott f@szagyerek az ormányos-kormányos, akárkicsinálta!Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy
-
ViZion
félisten
válasz mackosajt #1796 üzenetére
Jah, tényleg, Te is ott vagy Dörmi!
A korábbi i3 fan klub is 90%-ban sárkányharcos érdeme, mert mindenkit meg akart győzni, hogy az bizony mindenre elég, talán sok is...
Eleinte röhögtünk csak, meg jeleztük, hogy talán-esetleg mégiscsak indokolt lehet bizonyos esetekben a nagyobb, akár fHD alatti játéknál is...
...utána beláttuk, igaza van gyíííháromatmindenkinek![ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest