Hirdetés
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
stratova
veterán
Miklós limójában van hely aludni, szerintem társaság is hozzá, ha már lezajlott a casting. Jó regenerálódást!
(én is nyertem egy 6-os kezdést, du. ledőltem és húztam a lóbőrt 16-19-ig; az a gonosz az egészben, hogy messze a legpihentetőbbnek érződik egy ilyen délutáni "mint akit leütöttek" szunya, csak nem biztos, hogy így éjjel tud az ember aludni).[ Szerkesztve ]
-
Mahrenburg
őstag
Ez gyönyörű gép! Szerintem az Alfák közül a mai napig a 75-ös a csúcs! Klasszik hátsókerékhajtás, s egy 3.0 V6-ossal... Azóta várom, hogy kijöjjenek újra egy hátsókerekes modellel. Talán majd most, az új Maserati Ghibli padlólemezén az új V6-ös Ferrari motorral...
[ Szerkesztve ]
"Egy fel nem használt Phenom II matrica olyan mint egy nap ami sosem kelt fel, egy múló szerelemről szóló dal amit sosem énekeltek, egy harcos szív amely sosem dobbanhatott..!" by Habugi
-
Yeffy
veterán
-
kovsol
titán
Bazi nagy OFF-olos FX(es nemcsak) -tulajdonosok topicja máshogy is értelmezhető
Amúgy nekem jóval több AMD procim volt mint intel. Jövő héten be lesz dobva a gépbe még1 7870. Na itt jött volna el a szitu amikor szegény fx6100 procim tényleg padlót fogott volna[ Szerkesztve ]
May the Force be with you!
-
Yeffy
veterán
nem fogok, én is kinőttem már ebből...
csak ez a "szutyok jügermittudoménmi" duma egy picit meglepett... no mindegy...de tény, h olasz, de főleg csigazabáló autót nem vennék... na jó, Lambó jöhet, azt csípem
egyszerűen nem tetszenek... talán az Alfa Brera. az egész dögös, az tetszik. de más semmi.
meghát panaszáradat van rájuk bőven, és nem fikázóktól, hanem tulajoktól...németből se mindet, igazából Bimmerb_zi vagyok, az a mindenem, meg néhány OOOO
mellette japán meg amcsiverda fan vagyok, szóval...a Bosch elektronikában, meg gyertyában egy kalap szar, arra felesleges is alapozni... csodálkozom, h mégis ilyen elterjedtek, mert másban pl egész jók. (pl elektromos kéziszerszámok, mérőműszerek, amiket árulunk)
Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!
-
kovsol
titán
xfx 7870 a dubla ventis verziót.
Referencia nyákra épül ez is, mint a sapphire kártyám, később vízhűtés fog menni majd rá a tervek szerint. Bár ha kellően halk lesz CF ben is és hűvös akkor lehet marad csak a CPU -s víz.
Azért ezt a vizet kipróbálnám egy FX procival, 5ghz körül lehűti-e ilyen radiátor már szépen le tudná hűteni.Sapphire nekem még a legelső szériás van, tökéletesen fut, az újakat már félve próbálnám be, mert tuti amilyen mákon van kifogok egy BS hibásat.
[ Szerkesztve ]
May the Force be with you!
-
kovsol
titán
Én is
Mondjuk jobb lenne két XFX kártya, mert azok jól néznének ki, de marad a sapphire és az XFX felállás majd ha minden jól megy jövő héten már publikálok pár eredményt. Full HD -ra szeirntem ez jó lesz. Volt már korábban is CF a gépemben. Következő generációt ki szeretném hagyni és nem nagyon bántom a gépemet. Inkább az xbox 360 mellé gondoltam beszerzek majd egy új generációs konzolt ha megjelennek.May the Force be with you!
-
Yeffy
veterán
OMG...
ha már olasz gépek... berakom már az egyetlen csinoskát, ami tetszik tőlük...
de azért nem hagyom ki az örök szerelmemet sem, nehogy megboruljon már a topik egyensúly...
[ Szerkesztve ]
-
Yeffy
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új állapotú HP Pavilion 15 colos laptop, még 14 hónap garanciával
- Lenovo G505 alkatrészek
- 10x R5 430 2GB DDR5 egybe (zörgő ventis)
- Topton N100 (4mag,4szál) 1xDDR4, 1xNVME, 2x2.5Gbit LAN, SATA PORT HIBÁS GÉP
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest