Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
xatos3
senior tag
háh én a 2200+ omat 1800 ról 2200on hajtottam 400 fsbvel, verte a bartont bocs
vulcano 9 ment 5600al rajta[Noctua NH-D15 Chromax.Black] [RYZEN 5900X] [ASUS X470 PRIME-PRO] [ASUS TUF 6700XT OC 12GB] [32GB CORSAIR VENGEANCE SL 3600] [LIAN LI O11 DYNAMIC XL ROG] [szerver: synology DS923+]
-
MiklosSaS
nagyúr
Sokszor olyan ostoba es feledekeny vagyok hogy felulmulom onmagam. Elfelejtettem szolni a felesegemnek hogy kicsereltek a 7 colos tapogatos xart es megvan egy jobb verzio. Ma amikor magara maradt 2 orat, kaptam egy ajandekot, ezt : [link]
Most van 2 darab tapogatos xar. A samut nem tudom eladni mert ajandek, a masikat meg nem biztos hogy valakit erdekelne. Ha szoltam volna akkor most kaptam volna egy nexus 4-et vagy S IV-et, igyhat maradok az otromba Lumia 800-al meg 5 honapot es van egy mereg draga tapogatos xarom amire most ugyelhetek.
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
MrM94
addikt
-
MiklosSaS
nagyúr
A helyzet az hogy ajfon 4-rol valtottam. Megutaltam az almat, nem akartam droidot mert mindenki azt hasznalta (vagyis alma vagy droid) es akartam egy alternativat, de szopas lett sajnos a vege. A telefon buta, nem olyan jo a terero, stb.
-
MrM94
addikt
-
MiklosSaS
nagyúr
Nekem ez volt kb 5 evig [link], az egyik legjobb telo ami letezik. Azota jottek-mentek a telefonok de egyik sem volt olyan mint az. Azt a telefont az Istenek csinaltak !
-
MrM94
addikt
válasz MiklosSaS #1607 üzenetére
Keresztapumnak meg mindig megvan.Sot a haver apjanak is es mai napig azt hasznalja.en ezt imadtam nagyon
Az alvástól megéhezek,az evéstől elálmosodok.Így Macskasztikus az élet.
-
miresz
veterán
Nem tudom ki szereti,de nekem bejött. Végre egy faxa repülős online ingyenes game. War Thunder
-
ViZion
félisten
Jó lenne... de a f@szom tele az ilyen installerekkel. Miért a bánatos büdösf@szért nincs offline installer? ~6 GB-ot miért akarják, h leszedjem? rohadna meg az össze ilyen majom cég, de komolyan. Ettől a hackerek nem lesznek kevesebben. Azon
sírtamröhögtem régen is, h BF engem kivágott PB error-al, mikor játékba kerültem, akkor meg nem lehetett egy jót játszani a sok walhackertől. A glitcherekről nem is beszélve. Mikor meg írtam a fórumon a fejlesztőnek, hogy, baszki, a dekorációnak szánt dobozba be lehet dobni az autocannon-t és azt nem lehet kilőni... fel sem fogta mit írok. Aszongya' ha egy csapatban vagytok, akkor nem tudod kilőni... mondom nem erről van szó. Írtuk és linkeltük videón a glitcheket, semmi nem történt. Szal. a legtöbb játék felejtős sajna. Ezt is ha meglepik a csalók, akkor vége. BF P4F is már durván játszhatatlan, Nekem továbbra is az Urban Terror a kedvencem, főleg, ha van admin.
A videó amúgy jó... elég mókás a figura, azt sem tudja milyen géppel repül...[ Szerkesztve ]
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy
-
mackosajt
addikt
keress meg benne, haverokkal szoktuk tologatni
Tegnap b@szkódtunk rendesen a grátisz aranysasok miatt
AMúgy tuti vannak és lesznek ebben is csalók, de mivel eleve orosz fejlesztés, remélhetőleg nem fognak hemzsegni.
http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
mackosajt
addikt
-
ViZion
félisten
Nah, végeztem a krájzis 2-vel. iszonyat csőjáték, STALKER után eléggé retardnak hat, akkor is, ha szép. STALKER sajna kiábrándított, egyedül a call of Prypiaty volt végigjátszható, a másik kettőben minden bug előjött nálam, szal. rohadtul nagy csalódás. Mielőtt vki beszólna, mind eredeti, dobozos. Csak ilyen fércmunka sajnos. Dead Island-ra gyúrok, jó áraon van már, esetleg mellé még egy kis hentelős, jónak tűnik (video), Ghost in the Shell fíling, bejövős. Ti mikkel játszotok?
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy
-
-
-
Jim76
aktív tag
Ti milyen hangkártyát használtok? (ha nem az alaplapit persze)
Van olyasmi, ami játékok mellett ajánlott zenehallgatásra, esetleg fejhallgató erősítős is?
Vagy inkább úgy kérdem, hogy az alaplapi "7.1 CH HD Audio with Content Protection (Realtek ALC892 Audio Codec)" -nél , ha kb. egy 20-ast szánok rá, van ami jobban fog szólni?There is no elevator to success - just the stairs. So take it one step at a time!
-
Jim76
aktív tag
Az a baj(om) az alaplapival , hogy a minőségét nem is tudom megkritizálni, mert egyszerűen nem szól elég hangosan hozzá, hogy rendesen visszaadja a zenében a dinamikát, basszust, ha érted mire gondolok.
A házimozi erősítőm messzebb van a géptől, ha oda el is viszem a hangot, a fejhallgatót visszafelé nem akarom 5-6m-re hosszabbítgatni, valahogy a gépnél kéne megoldani a fejhallgató erősítést, és azért gondoltam egy olyan hangkártyára, hátha még a minőség is jobb lesz, de legalább elég hangereje lesz a zenéhez is. (játékokhoz nekem most is elég, mert nem sokat játszok, azt is halkan)
There is no elevator to success - just the stairs. So take it one step at a time!
-
mackosajt
addikt
Ezért vettem én is egy SB Audigy 2-t, de mióta CF-ben vagyok, sajna nem fér el a gépben.
sokkal gagyibb a realtek
Valahogy a régi, 775-ös lapomban bármelyik jack-et bárminek tudtam állítani.
Ebben a lapban semmit, sőt, ha felteszem a drivert, olyan 80-90%-osra csökken a max. hangereje a lapnak.SB igaz nem mai darab, cserébe olyan szépen szólt, és tisztán.
Nem akar valaki 2 db 7770-et cserébe egy 7850-ért?
http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
Jim76
aktív tag
A fiamnak adtam az FM1-es Giga GA-A75-D2H lapom az A6-3650-el, azon is jobban szólt az alaplapi, hangosabban is, és ott is, mikor bedugtam bármelyik jack-be valamit, megkérdezte, mi legyen, fejhallgató, mic, vagy mi.
Azon gondolkodom, hogy meglepjem-e magam egy ilyennel, még, ha többe is kerül, vagy elég lenne a célra egy ilyesmi is, ez is erősítős, de sajna hálózatos vagyok, nem hangtechnikás, nem értek hozzá, mi a valódi különbség (nem audiofil cuccra vágyok, nem Mozart-ot hallgatok rajta, de azért szóljon rendesen)
@mackosajt: az drágább mulatság azért, ugye? Nem találtam hirtelen pontos aktuális árat, régebbi tesztben még 50k-ról beszélnek.
[ Szerkesztve ]
There is no elevator to success - just the stairs. So take it one step at a time!
-
xatos3
senior tag
azért van egy másik lehetőség
ha optikain küldöd ki a jelet, akkor az erősítő kodecjén múlik a hangminőség, a gépen semmi
esetemben az onkyo 5.1 szépen teszi a dolgát
persze tudom hangtechnikában 10szer akkora pénzekről is beszélhetünk mint pcnél
de tx-ds474 em csak akkor cserélném ha 300 ezres onkyot vennék, hogy érezzek is különbséget@(#1631) Jim76 átlag embernek 10-15 ezres asus xonar, utána a hangcuccodon múlik minden
pl pioneer, onkyo, yamaha, maranz erősítő, meg rendes hangfalak, 50-150(használt új vegyesen) rugó közt minden átlag ember megtalálja a neki valót kompletten
[ Szerkesztve ]
[Noctua NH-D15 Chromax.Black] [RYZEN 5900X] [ASUS X470 PRIME-PRO] [ASUS TUF 6700XT OC 12GB] [32GB CORSAIR VENGEANCE SL 3600] [LIAN LI O11 DYNAMIC XL ROG] [szerver: synology DS923+]
-
mackosajt
addikt
áááá dehogy,
Ha az SB-t kérded, az angolból, postával, ebay-ről véve került 5e Ft-ba, cakk-pakk.
De nem most.Jó kis kártya, szeressem, csak sajna nem PCIE, hanem csak sima PCI.
Az meg pont rossz helyen van a lapomon a CF miatt.http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
MiklosSaS
nagyúr
Ez igen: [link]
-
MrM94
addikt
Ha mar a vizrol beszelunk akkor offolokez tok erdekes
Az alvástól megéhezek,az evéstől elálmosodok.Így Macskasztikus az élet.
-
MiklosSaS
nagyúr
Mondjatok valami olcso halk es jo ventiket. Ha LED-es jo de ha nem akkor is jo.
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Trebron09 #1639 üzenetére
Munka kozben olyan hangja van a gepnek mint egy kisebb helikopternek. Ugy muzsikal a silver arrow + 7 cooler master haz venti hogy suketulok meg.
Elkezdtem komolyabban elgondolkodni hogy jo volna ujra kiprobalni a H100i-t, lecserelni a Silwer Arrow-ot. Istenien hut (5.1 ghz, 3 ora full load 74 fok) de a hangja az durva.~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
Jim76
aktív tag
válasz MiklosSaS #1641 üzenetére
Rendben van ez, köszi - a 11k a vga-nak is ok, de szerintem is lehet még benne tartalék, a driverből meg a 3dmark11 hajlamos a legfrissebbet nem ismerni, így van ez nvidia-nál is, a 314.22-es még valid, a 320.00 hiába az nvidia oldalról whql, ugyanezt írja, mint neked. Van amikor egyébként az új driver-el valamivel gyengébb a 3dmark érték, mint az előzővel, mert épp a metro vagy vmelyik másik játékhoz optimalizálásra fordítottak nagyobb hangsúlyt, azok mennek is 5-7%-al gyorsabban, de a bench meg romlik.
Mindenesetre király a cucc, az biztos
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Malibutomi #1645 üzenetére
Ja, csak nalam a silver arrowmaxon elviselhetetlen. Egyebkent kezdtem komolyan elgondolkodni a corsair h80i vizijatekon. Ha teljesitmenyben par fokot lehet visszaesek de csend lessz vegre.
-
xatos3
senior tag
-
miresz
veterán
válasz MiklosSaS #1647 üzenetére
A H80,és a H100 mellett ha most hangosnak találod a silver arrow-ot,megőrülsz. A Corsair ventilátorai marha hangosak. + a kompakt víz a nyomába sem ér a silver arrow-nak. Be! Quiet Ezekben nem fogsz csalódni sem hűtés sem pedig hang tekintetében ezt garantálom. Be! Quiet 140mm
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest