Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
xatos3
senior tag
már egyszer kéccer belinkeltem de tess
szivesen cserélném, csak ugye szépen sorba egyessével bírom bele venni a cumótha megjön végre az a vízhűtés, kibelezem a gépet és újra összerakom majd
[ Szerkesztve ]
[Noctua NH-D15 Chromax.Black] [RYZEN 5900X] [ASUS X470 PRIME-PRO] [ASUS TUF 6700XT OC 12GB] [32GB CORSAIR VENGEANCE SL 3600] [LIAN LI O11 DYNAMIC XL ROG] [szerver: synology DS923+]
-
ViZion
félisten
Nem kritikánok szánom, de nem-e lehetséges-e esetlegesen, hogy egy iciri-picirit, de tényleg csak éppen hogy, de ezt a kecót QRVÁRA kinőtted?
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy
-
xatos3
senior tag
szószerint!!!
és képzeld el milyen érzés szemezni a munkahelyemen a kiállított cm trooper/stryker // corsair c70 // HAF // thermaltake level 10 gt battle edition..... stb kiállított házakkal
de nembaj, rövidesen nekiállok komolyan átalakítani, amíg lesz lé a nagy házra
[ Szerkesztve ]
[Noctua NH-D15 Chromax.Black] [RYZEN 5900X] [ASUS X470 PRIME-PRO] [ASUS TUF 6700XT OC 12GB] [32GB CORSAIR VENGEANCE SL 3600] [LIAN LI O11 DYNAMIC XL ROG] [szerver: synology DS923+]
-
MrM94
addikt
7.40 tol nezd nekik igy sikerult elkabelezni
nekem pedig igy[link]
[link]
Szoval pl a videokartya alatt vezethetned a 8pines tapkabelt es szepen elnyomkodni a kabeleket hogyha latszanak akkor legalabb egyenesek legyenes es ugy rendezett hatast kelt[ Szerkesztve ]
Az alvástól megéhezek,az evéstől elálmosodok.Így Macskasztikus az élet.
-
Malibutomi
nagyúr
Nem akarnék nagyon belefolyni a H100 pro és kontra vitába, de ez megragadta a szemem:
"Sokan felteszik a ház tetejére és 2 ventivel tolják kifelé a levegőt azt nem értik miért nem jó a hőfok.Az eszükbe sem jut,hogy a lap halál forró fet-jeiről egyenesen rászívatják a meleg levegőt a radira"Ez egy kicsit fura indok a H100 mellett, hogy azért nem hűt jól, mert a házból rámegy a meleg levegő a radira, Az összehasonlításként felhozott léghűtők is ugyanazzal a levegővel dolgoznak, és ráadásként ugye ott ülnek bent a meleg dobozban. Innen nézve a H100 még gyengébb konstrukció, ha ez így lerontja a hatásfokát.
Számomra a kintről befelé fújás sem elfogadható, akkor meg a proci leadot melegével szépen még megküldjük a FET-eket, vga-t, stb.
Még egy plusz a fentebb már említett dolog, hogy teljesen kívülre nem is rakhatnám a gyerkőcök miatt dolog.Biztos jó valamilyen elrendezésben, de nekem pl nem ér annyit, hogy az 5 perces hűtőfelrakás helyett fél évig keressem, hogy a szoba melyik legárnyékosabb, és kellően hideg fuvallattal bíró sarkába vigyem el a radit, hogy végre mutathassam hogy nnnaa ugye hogy lenyomja a nagy léghűtést is.
Száz szónak is egy a vége, nekem ennyi jött le a H100 tud annyit mint a nagy levegők, bizonyos helyzetben, és nagyon sok hátránnyal.
Szigorúan csak magánvélemény, nem akarok flamet, sem meggyőzést, nekem ez jött le.
-
Jim76
aktív tag
válasz Malibutomi #1705 üzenetére
detto... (szépen összefoglaltad )
There is no elevator to success - just the stairs. So take it one step at a time!
-
ViZion
félisten
...ha ott dolgozol és nem idénymunkás vagy, akkor nem lehet megbeszélni a főnökkel, h 3 hónap alatt vonja le? Azért egy 30k-s házat nem adtok el minden nap, meg amúgy is na. Sőt! Moddolt cégeset kellene KAPJATOK, mert reklám! Ezt add elő, várjuk a logout cikket az új kecóról. Ráérsz megköszönni, szívesen segítek.
Valaki mondja má' mit kezdjek a cicergéssel. Játszanék, kicsit gépigényesebbet, erre cicereg. Változatos ás zavaró frekik elegyével. Amint lesz pénzem (ősz ), tápcsere. Ha az sem oldja meg, akkor karira új VGA-t nézek... Nekem olyan, mintha lentről, a VGA/táp felől jönne. VGA minimál tuningot kapott, azt levéve is zajong. Unigine heavennel is az, most fut egy nagy adag defrag, az ugye csak CPU-t terhel, alig van hangja, az is inkább a HDD lehet. Prime vagy LinX alatt is kussolt, VGA terhelésre jön elő ahogy én hallom.
Ötlet?[ Szerkesztve ]
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy
-
xatos3
senior tag
de meg lehetne, csak az egyetlen ami nekem kéne az a trooper ,DE plexisen!, és azt pont külön le kéne rendelni fene a válogatós számat, és ott nem lehet 3hónapozni mert ugye azt egyből pénzezni kell XD
vagy a fehér stryker, de a főnöknek meg pont olyan van és akkor már legalább színben legyek más XD
szóval ilyen hülye apróságokon bukik el...
[ Szerkesztve ]
-
xatos3
senior tag
válasz MiklosSaS #1710 üzenetére
a szélén lévő fém görbe valamijé, pedig bontatlanul jött a nagykerből, de vettem egy radi8tor jó embertőr egy ilyet
azóta peckes egyenesen áll
6 hónapja van meg 0 problémával
ja lol amit te látsz az optikai csalódás, de jó észrevétel
[ Szerkesztve ]
-
ViZion
félisten
válasz mackosajt #1708 üzenetére
"Tekerd fel a hangerőt!"
Ezt nem érthetitek. A tudat attól még ott van, h "ezbaszmegcicereghogyalónerúgjonmellé" és ezen még az sem változtat, ha langyos szöggel szúrom át a dobhártyám. Tudom, mert próbáltam Azt mondták, h mégis talán táp lesz. Meglátjuk.Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy
-
mackosajt
addikt
Pedig autó esetében szokott segíteni, hogy ne hallja az ember a furcsa zajokat. Igaz, egészségtelen hatása lehet, de működik.
http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
xatos3
senior tag
nekem oltári mákom van mert kizárólag akkor cicereg ha 3d módban van de pl 2d menü és ezért 300-1200 fps
azt meg kb kibírom amig nyomok egy continuet vagy load savegame ....(#1714) miklosss2012 nekem normál játék mellett nem nagyon megy 65 fok fölé, bár fossá vagyok ventizve az igaz, oldalról kapja a 20 centis ventit pl
[ Szerkesztve ]
-
xatos3
senior tag
válasz MiklosSaS #1716 üzenetére
viszont feltehető a 280as radi, belefér 8*3,5"+4*3,5"+5*2,5" vinyó meg ilyenek
meg van cipelős füle
meg ami nekem rettentő fontos, neki van a legnagyobb ablakakivéve ha obsidian 900D de szerintem az nem az én pénzemnek való
[ Szerkesztve ]
-
Milka 78
nagyúr
-
miresz
veterán
válasz Milka 78 #1720 üzenetére
Hát akkor,jól van. Nekem mindegy,hogy hiszed-e vagy nem. A lényegen nem változtat,hogy a H széria egy kalap,és semivel sem tud többet,mint egy normális léghűtő,persze kivéve a te pro enginier verziódat leszámítva. Ezen nem fogok,és nem is akarok, vitázni veled. Részemről vita lezárva.
[ Szerkesztve ]
-
mackosajt
addikt
Maradjatok annyiban, hogy a kompakt hűtés, legyen az H50-H100, nekem mindegy, arra jó, hogy a procit hűti elég jól. Cserébe a gyári venti nem éppen halk, illetve felmerül egy olyan probléma, hogy míg léghűtés esetén a házban van szellő, ami hűti az egyéb alkatrészeket, addig a kompakt víz esetén ez vagy megszűnik a proci környékén, ahol a táprész van, vagy teszel be ventit, hogy legyen ott is légmozgás. Vagyis hiába hűtöd jól a procit, ha a táp részen túlmelegedés lép fel.
Vízben vagy csak komplett, vagy semmi.
H100 esetén azt meg különösen nem értem, hogy miért a blokkon van a szabályzó.
http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
xatos3
senior tag
tegyék meg tétjeiket uraim hogy a drága nagyker, akinél ápr 24ikén rendeltem a vízhűtésem és 1 hete érkeznie kellett volna, mennyit késik még? én jövhétre tippelek
ÉS MAGUK??
-
xatos3
senior tag
válasz BomiBoogie #1724 üzenetére
dehogy, közöltem hogy kell és hozzák, mert partnerek vagyunk
pedig hivatalos corsair partnerek azt nem képesek egy nyomorék h110et időben lehozni gyalázat
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
Én meg arra, hogy az FX mellett i5-ön hogyan fognak futni, már csak azért is, mert a Haswell is csak 4 magos lesz, szóval vagy nagyon elhúz az AMD, vagy... nem.
-
MrM94
addikt
válasz BomiBoogie #1727 üzenetére
Ja.Nagyok kivancsiva tett,hogy mi lesz.
Az alvástól megéhezek,az evéstől elálmosodok.Így Macskasztikus az élet.
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz BomiBoogie #1727 üzenetére
Most megvan a lehetosege hogy kicsit javuljon a merleg AMD vs Intel szinten. A haswell meg 10-15 % plussz az ivy-re.
Valahol olvastam hogy a steamroller kb 20 % fog hozni, remelem jobb lesz mint bull vs piledriver.~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz MiklosSaS #1729 üzenetére
Igen, csak úgy értem, vajon mennyit fog számítani a 8 vs. 4 szál, mert az Intel valamiért nem kapkodja ezt el, tehát annyira nem verheti el az AMD, szóval kérdés, hogyan portolják majd a nexgten játékokat.
Tudom, hogy a Haswell erősebb lesz az Ivynál (értelemszerűen), de akkor is marad a 4 szál/mag az i5-nél, holott nyilván tudták, mi az ábra konzolfronton.
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz BomiBoogie #1730 üzenetére
Igen, igazad van. Szerintem meg raernek a tobb szalal. Egyenlore a multitasking ahol eros az FX meg eleg gyermek cipoben jar. Normal juzernek a 4 szal szerintem eleg.
De ha a jovot figyeljuk azert egyre tobb programok mozgatjak meg a tobb szalat. Nalam a meloban a CAD-CAM, SimULVA, SDS-APPEX II, stb mar rendesen kihasznalja a 8 magot az FX-nel, holott ezek a programoknak a 2009-es verziojuk meg 2 szalat sem nagyon hasznaltak ki.
Szerintem 2-3 ev es a tobbseg a sok szalat fogja kihasznalni.Az XboX meg a PS4 szerintem is azert dontott az AMD melett, igy varhato hogy a kovetkezo jatekok jobban fognak futni az AMD platformon, persz ha az nVidia nem kavar bele mint a Metro LL-al.
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
-
MiklosSaS
nagyúr
Igen tudom, csak azt akartam mondani hogy hiaba eros a 7xxx ha kijon egy jatek ami jobban megy mondjuk 660ti kartyan mint a 7950-en, es patch kell hozza mert maga a jatek NV parti. Ezt akartam mondani a peldaval.
Cirmos: igen, tudom mivel NV kartyad van.
-
xatos3
senior tag
válasz MiklosSaS #1734 üzenetére
ok de 3 napra rá jött a peccs, szóval 3 napig nnem volt jó a játék amd-N, na bumm és?
szóval messze nem akkora probléma mint amennyire fel lett fújva
én a buggal toltam el 75%ig, akkor kijött rá a peccs, feltettem és örültem hogy mostmár szépen fut ennyi és kijátszottam, leghamarabb 1 év mulva veszem elő, szóval egy ilyenért vga-t cserélni?BITCH PLEASE
-
MiklosSaS
nagyúr
Teljesen igazad van. En nem is jatszottam meg a LL-vel, majd ha lemegy az ara akkor lehet megveszem de meg a 2033 sem toltam vegig mert nem tetszik a jatek.
Van egy tag aki adna 100k + a giga 7970-ert egy zotac gtx 690-et. Elgondolkodtat mert a giga + 100k huf az 650 font, ezek a kartyak meg 780-850 kozott mennek .
A kartyaja 1 honapos.~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
ViZion
félisten
Hát ja, ki tudja milyen cuccok vannak az engine-ben... Elég egy egyszerű "ha AMD VGA akkor goto hullámokat számolni a szárazföld alatt" parancs, mint arra már láthattunk példát
Szal. köcsögök azok is, akik ennyire lefekszenek egy-egy HW gyártónak. Sajnos az user le van sz@rva.Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy
-
xatos3
senior tag
válasz MiklosSaS #1736 üzenetére
teljesen hülyeség keplerre átmenned, a gcn jobb
most is visszhangzik a net hogy xbox meg ps4 amdre megy, amúgy se érné meg a cserét szerintem, inkább add nekem az ugyanolyan kártyádat és lesz egy ZSEAR cfem XD[Noctua NH-D15 Chromax.Black] [RYZEN 5900X] [ASUS X470 PRIME-PRO] [ASUS TUF 6700XT OC 12GB] [32GB CORSAIR VENGEANCE SL 3600] [LIAN LI O11 DYNAMIC XL ROG] [szerver: synology DS923+]
-
xatos3
senior tag
válasz MiklosSaS #1739 üzenetére
áh annyiért már én téphetem fel a zármatricát (tudom tied is 4 napos kb )
de már nem új XD[Noctua NH-D15 Chromax.Black] [RYZEN 5900X] [ASUS X470 PRIME-PRO] [ASUS TUF 6700XT OC 12GB] [32GB CORSAIR VENGEANCE SL 3600] [LIAN LI O11 DYNAMIC XL ROG] [szerver: synology DS923+]
-
xatos3
senior tag
gyerekek komolyan kéne egy olyan hely ahol össze lehet gyüjteni az idióta vásárlóktól az idézeteket
elmegy a bolt előtt, meglátja a CM strykert ... nézd már drágám!!! drágám gyere nézd!!! ...... húúú aztaa milyen TUDOMÁNYOS!!!.... XDDDD
-
miresz
veterán
válasz MiklosSaS #1736 üzenetére
Ennyit az Nvidiáról. Xbox One konzolra is lesz PhysX SDK Érdekes olvasnivaló,PhysX fanoknak. Amit eddig is szajkóztam. Mindenki leszarja a PhysX-et,még a nagy cégek is. Jobban fut a PhysX CPU-n ,mint Nv kártyán,de még GCN-en is jobban fut,a párhuzamos számolások miatt.Eddig csak azért futott Nv-n mert már eleve a játékban le volt tiltva a CPU-s számolás. Szépen le is feküdt az Nvidia a konzol gyártóknak,hogy támogassa a PhysX-et,természetesen ezért egy petákot sem fizetnek az Nv-nek,mert azt mondták,hogy akkor leszarják a PhysX-et,ha nem ingyen lesz.
-
ViZion
félisten
Ifijú koromban nagy gazdaboltban az idős eladót nyaggatta egy még idősebb úr. Sokféle fa van, meg szőlő, stb. Mivel permetezzek Bandikám? Az öreg elmondta, h ez meg az, végül egy általános gombaölőt ajánlott:
Ezzel valamennyi növényt beszórhatja, érti bátyám?
Értem én Bandikám, mindre nem jó, csak valamennyire...De mai amit hallottam: A szerkesztőnek a megrendelő: az impesszáriumba bele kellene írni ezt vagy azt... szerkesztő írt neki, h az impresszum, a másik az meg fogamzásgátló
Van rengeteg történetem... mert öregszem, hehe
-
xatos3
senior tag
a nagy betűs rész iszonyatosan mély debil szellemi fogyi hangon képzeljétek el
pistike! mondd hogy alma!
ALMA
szépen mondjadSZÉPEN
-
MiklosSaS
nagyúr
Vagy en hulyulok/oregszem vagy kezdek szeszelyes lenni a zajra. A tablarol (amit kezdek megszeretni, nah samsung nem olcso kinai xar) a mediaPC-hez ultem, kicsit hangos (csak a tapban van venti, a tobbi passziv) aztan leultem az FX-hez, hat ugy erzem mintha az osszes venti az agyamban daralna. Fura hogy ilyen hangosnak erzem, igaz van benne mindenbel egyutt (tap+cpu+vga+hazventi) 13 darab venti (1 tap, 2 cpu, 3 vga, 3 oldalso, 1 elol, 1 alul, 1 hatul, 1 fent.)
-
ViZion
félisten
Pistike és apja a vonaton utaznak, a sínek mellett legelnek a tehenek.
-apúúúú, apúúúú mijaaaz?
-tehén kisfiam
-hooool?Jancsi és Juliska paráználkodnak, Jancsi belesúgja Julcsi fülébe:
-Szeretlek
Juliska: Jancsiiii, mééélyeeebbeeen...
Erre Jancsi mély hangon:
-szeretleeek...Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest