Hirdetés

2024. május 10., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#122307) #Morcosmedve válasza hackeeeee (#122306) üzenetére


#Morcosmedve
veterán

Hablaty mode is on:

En ezt tudom, de ettol meg egy lejatszo, hogy tud netrol leszedni tartalmat. De ez nem baj, hiszen erre van...nem vitattam, hogy jo lejatszo, ellenben ezt mind szamtalan app onmagaban tudja az iOS-en egymagaban/kozel egymagaban... Az aTV másra van, mas szintet kepvisel, mas a hasznalhatosaga, (tobb)felhasznaloi elmenye. Ez egy komplett termek, nem egy lejatszo. Persze, iPhone/pad/Mac még jobban kihozza, hogy mikre lehet (még) használni. Egyebkent nem draga, jokor kell vasarolni.

iTunes mire kell? Mikor dugod az aTV-t barhova is a hdmi-n kivul? Hova tovabb barmilyen apple eszkoznek minek az iTunes? Zenet feltenni? Ha ma valaki meg nem online hallgat (spotify, apple music, stb.), akkor kellhet. Biztosan nagy keresztre feszites kulturaltan listazott zeneket kijelolni, adott esetben lejatszasi listakat keszitve, felmasolni (drag&drop), nem mappakat, kotoraszni (regebben Media Player is tudodd hasonlokat, nem minden eszkozon). Masra nem hiszem, hogy kellene...ja de, pl. Beta OS-rol vissza allitani egy mentest, mikor mar meguntad vagy, ha valakinek barmiert force-olni kene egy rendszer telepitest.

Azert tertem ki (sokadjara), mert ugy erzem, hogy mindig csak annyit reagalsz minden apple temara, hogy "haha, alma, draga, instant fos" sorolhatnam. Mert mas nem lehet az... videokrol nem dontheto el, hogy valojaban, kezbol mit valtozik egy iOS gen, hardver gen, miert jobb-miert nem. Sajat magam sem hiszek el dolgokat, mikor cserelek generacionkent, csak miutan hasznalom... ez szerintem tok jo, ezt nem tudja mas gyarto (csak felulet valtassal). Ertem, hogy teged zavar, de ahogyan minden cegnel, itt is van egy arculat, ami homogenitast visz a kulonbozo termekek koze. Barmilyen felhasznalas eseten: azt tapasztalom, hogy sokkal tobben vannak az ellen, hogy allandoan az ujjal kelljen megismerkedni, kinlodni a rendszerrel, keresgelni, stb., tamogatasra inkabb ki sem terek bizonyos gyartoknal.
Sajnalom, mert szerintem Te pont nem ilyen vagy, ez az egy tema, ahol kiborulsz kicsit, nem ertem, hogy miert. :B Ezert probalok inkabb élből egy eltero helyrol hozott hasonlatot berakni, mert azt jellemzoen be tudod fogadni.

u.i.: az akarni kell mit jelent? feltenni a kodit?

[ Szerkesztve ]

© asszongya'hogy

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.