Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Öregszem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
Új hozzászólás Aktív témák
-
bandi0000
nagyúr
válasz MiklosSaS #112500 üzenetére
jó, te megengedheted, én próbálom kihozni 0-ra a bulit, hero 7-et is 50 ért vettem, ezek meg drágultak sokat fene enné meg, ph-n meg nincs is nagyon használt lap, bár találtam egy 7-es asrock lapot az elég jónak néz ki, de nem hiszem h addigra el tudom adni a cuccaim
Xbox One: bandymnc
-
bandi0000
nagyúr
procira már van is vevő, 56k ért, nem akarom sokáig váratni, ennyiért jól járnék
-
bandi0000
nagyúr
válasz #Morcosmedve #112506 üzenetére
köszike
mivel jobb annyira a 7600k? csak mert itt a ph-n 6600k van csak, újonnan nem nagyon akarok procit venni
-
bandi0000
nagyúr
jól van,akkor várok hátha lesz 1-2 fent majd ph-n, de lehet megcélzom inkább az i7 et
-
törölt tag
sufni modding kérdés:
szerintetek hogyan kéne kályhacsövet kivezetni hullámlemez tetőn?
-
törölt tag
hullámlemez tehát fém lemez. pont mint amilyennel a bádogosok dolgoznak. mivel lesz jobb ha tesznek rá még lemezt? valami szép szabályos kört kéne vágni, és körbenyomni hőálló pasztával. Nemde?
oldalfal nagyon vastag, kőfal, de gondoltam rá
[ Szerkesztve ]
-
MiklosSaS
nagyúr
Abu vakvaganyon, vagy nem is volt annyira ertelmetlen a plettyka hogy az Intel szeretne Radeon IGP-et . Most mar csak az AMD-nek kellene processzorokat vennie az Inteltol , IGP-et meg a zoldektol....igazan faCCa volna:
AMD Rajzen Core i7 with GeForce GTX
Akkor en sem szidnam annyit az AjemdEt
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
MrM94
addikt
válasz MiklosSaS #112517 üzenetére
Pont most olvastam a cikket,hát én alig várom a drivereket hozzá.
Jelzem megint volt nálam ugyanaz az X54H lapost újratelepítésen egy hónapja kb.Még mindig képtelen voltam találni egy működő drivert az AMD oldalán hozzá ~cca egy év elteltével.Megint a HDD men lévő egyetlen működő drivert kellett hozzá telepítenem.Úgy érzem ez érdekes lesz
Az alvástól megéhezek,az evéstől elálmosodok.Így Macskasztikus az élet.
-
MrM94
addikt
válasz hackeeeee #112519 üzenetére
Ragaszkodtak Win7hez.
Nehogymár a nyúl vigye a puffkát érted,nehogymár még meg legyen kötve a kezem hogy milyen windowst használhatok egy szaros VGA miatt mert ők képtelenek egy drivert írni ami hivatalos b+..(#112521) MiklosSaS
Azért mer nem csekineltem féjszbukkra,asszed nem voltam?[ Szerkesztve ]
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz MrM94 #112520 üzenetére
Notebook-nál ez elég elég kényes kérdés, hogy OEM, nem OEM ..stb, stb.
Van amelyikhez fel lehet tenni a gyártói drivert, van amelyikhez nem, stb.. Sokszor eléggé macerás, sajnos.
Amúgy, driver kérdés. Már most is több olyan notebook van, amiben az Intel IGP drivere egyben tartalmazza a Radeon drivereket is, amikor ugye 2 gpu van a masinában.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
bandi0000
nagyúr
szerintetek mit lehet tenni akkor, ha a szerviz szerint egy adott cucc hibátlan, merőkmérték de mielött elküldtem, csináltam róla videót hogy a hiba él csak nem folyamatosan?
-
MrM94
addikt
válasz hackeeeee #112524 üzenetére
nv laposnál megnézem matricán mit ír rajta nV oldal driver keres letölt telepít boldog
Radeonnál még olyan nem volt,hogy ne legyen valami error.Haver zsír új laposánál először HP oldalról szedtük le a VGA drivert utána pedig AMD oldalról.Hápersze hogy errozott a telepítő
Na mindegy,én nem mondom mert úgyis rámmondják hogy nem úgyvanaz(#112527) bandi0000
Addig dobigáld nekik vissza amíg náluk is produkálja a hibát.(#112526) MiklosSaS
Istenem mi folyik itt..én komolyan gyilkolnám az emberiséget,hogy milyen szinten butulnak el az emberek az valami hihetetlen dolog..[ Szerkesztve ]
-
Habugi
addikt
válasz bandi0000 #112493 üzenetére
Pont ma majdnem beadtam a derekam egy 6600K + ráfizetés = 7700K cserére, ismerősnek elég a 4.5 és kiderült h az i7 is fölös, nem is kellett vna sokat ráfizessek csak az a kurva ZEN...
Úgy voltam vele h kár egy fillért is most Intelen belül költekezni amíg nem jön, ki nem derül h mit tud.
[ Szerkesztve ]
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Habugi #112532 üzenetére
Attól függ mennyi a különbség.
Lényegében itt csak 1 procicsere, és minden frankó, ott meg komplett platformváltás (ram kivételével) és a 6600k még lehet veszíteni fog az árából.
Arról nem beszélve, hogy tényleg a nagy büdös semmire várunk, mert tények még mindig nincsenek.. Ha az a korábbi elhintett táblázat félig is igaz, akkor 16 szállal fognak menni a 8 szál ellen.. ami hát, nemtudom.
Ez most olyan, mint, amikor arról beszéltünk, hogy várjam meg az 1080Ti-t, mert lehet olcsóbb lesz/lett volna az 1080, vagy vehettem volna Ti-t.. Ehhez képest még mindig semmi nincs a Ti-ről... És az 1080 ára sem csökkent nagyon semmit, sőt inkább drágább lett.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz #Morcosmedve #112537 üzenetére
Mondjuk igaz, mert lényegében még arról sem tudni semmit.
Véleményem szubjektív...
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz hackeeeee #112536 üzenetére
Mondom, nem hiába 16 szál vs 8 szál. Meg aztán amig lesznek komoly felhasználói vélemények meg a driverek is kiforrják magukat...lesz az plussz 6-7 hónap.
Én lehet ebben az évben ülök a fenekemen és nem cserélem le sem a platformot sem a 980Ti-t. Keveset játszok, a cpu is elég erős.[ Szerkesztve ]
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
törölt tag
van a hónapban 90 ezer forintnyi gyorshajtásom
gecc csődbe fogok menni
-
törölt tag
válasz norbert1998 #112548 üzenetére
47-es út 30 ezer
német 100 eur
német 50 eurmittomén hol
Az éven kocsivásárlással ( nem átírás, csak az adó része) együtt az államnak mindenféle indokkal 350ezer forintot fizettem eddig be ilyen adók meg büntetések formájában
Magyarország jobban teljesít !
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Házimozi belépő szinten
- Gaming notebook topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Ford topik
- Óra topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Interactive Brokers társalgó
- További aktív témák...
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest