Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Szólánc.
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
Új hozzászólás Aktív témák
-
norbert1998
nagyúr
válasz Balathruin #36399 üzenetére
Nőstényállat?
-
norbert1998
nagyúr
válasz CJ4567 #36406 üzenetére
És egy digitális, paintben rajzolt kategóriás poktol is lehet félni? Azt hiszem, ez nagyban megváltoztatta a világról alkotott képemet...
Laci:
hat ne is mondd mit szenvedtünk vele mire belefért a töve a lyukba... A fának... A karácsonyfa tartó lyukaba... Négyszer vastagabb volt és a nedvesítés nem segített hogy beférjen. az összes szomszéd azt leste, hogy ezek a marhák stihl-el faragják a karácsonyfát a tartóba.[ Szerkesztve ]
-
-
norbert1998
nagyúr
válasz stratova #36422 üzenetére
Üdvözlök én is mindenkit, aki a fő FX topikban nem túl gyakori vendég és nem ismerős ez valahogy kimaradt, nyilván arra számítottam, hogy kicsit kevesebb ismeretlen lesz itt, elnézést
Péter Árpád ilyenkor mit csinál? Felköltözik dél-hollandiába?
Na jó, azért ezzel már bizonyítottad, hogy enyhén szólva nem egy naponta többször modilátogatott szakmai topik szintet kell elképzelni itt komolyság terén
Balathium: miért van olya nérzésem, hogy nem rendes állatról van szó, hanem másról? Ilyen csillámpóni féle?
mikloss: csak nehogy magával rántson és lecsereréld az asszonypajtást
LaciCRM: legjobb a Modern Combat 5-ben (androidos játék), karácsonyi zene a főmenüben, multiplayer mapokon meg karácsonyfák mindenütt, télapó meg mászik a falon a létrán
Habugi: Hát, nem tudom elképzelni milyyen erzés lehet a fának ez, de szadista allat
Amúgy viccen kívül, a karácsonyfát legkésőbb 23-án meg kell venni és 23-tól 24-ig végig egy átmeneti hőmérsékletű helyen kell tárolni (pl. belsőterasz, pince)Akkor nkeed is megváltozott az életkped, gondolom
Az volt apoén, hogy annyira vastag volt a tegnapi fa(2,5M magas) töve, hogy eyszerűen nem találtunk hozzá scövet, hogy ideiglenesen ráhegszetjük a régi talpra, valami lótakonnyal lekenni és jóvanazúgymégidén, pedig azért van itthon alapanyag nem, nem tezsvírlakLacielvtárs: egy kispénzzel a szilikonra? nekem legalábbis gyanús
otto: Üdv!
Pont azért ne legyélszomorú!
Süt a nap, nehogy szomorú légy...
Amúgy nálunk isMost nézem, alig egy éves a topik, és 36 ezer kommentje van, midenkinek
[ Szerkesztve ]
-
norbert1998
nagyúr
válasz Lacielvtárs #36440 üzenetére
de tud, de nem hiszem, hogy pont az az egy-két lány csinálna ilyen képeket. inkább gerincterápiára járna
-
norbert1998
nagyúr
[ Szerkesztve ]
-
norbert1998
nagyúr
válasz mackosajt #36445 üzenetére
erre való a stihl firísz
rengeteg ingyenes app és játék, amik kivételesen tényleg értelmesek, boldog karácsonyt!
-
norbert1998
nagyúr
Van hóóó!
Mióta vártam már ezt[ Szerkesztve ]
-
norbert1998
nagyúr
válasz Malibutomi #36479 üzenetére
KEELLL!
-
norbert1998
nagyúr
válasz stratova #36490 üzenetére
WOW! EZ kellett van karácsonyi verzió?
Hogy lehetséges az, hogy egy 18 gb-os 1080p-s 3d-s filmet konvertálok, durván 4 óra a konvertálás ideje, és abszolút nem terheli a gépet, nem jelez semmit a teljesítmenymutató, nem visít a venti, stb. és mégis
dolgozikmegy a csík -
norbert1998
nagyúr
válasz norbert1998 #36491 üzenetére
ebben a pillanatban (99%) felpörrgött minden, fullon zúg a macsó
-
norbert1998
nagyúr
Juhujj, micsoda overkill masinám lett, gyerekeek!
fx8320@4,3GHz, 4GB DDR3-1600, Sapphire HD6450 2GB-DDR3
és két héti ezzel kell jászanom! -
norbert1998
nagyúr
válasz Balathruin #36523 üzenetére
miért füstölt volna el? fél órája raktam be, mert a 7850 elmegy, lesz helyette kétszer annyi ramú 7870 vagy talán 7950
CJ4567:
Igen, a bf4-et próbáltam. minimumon, VGA-ban 2-3 FPS átlag...ha mozgott a karakterem. ha nem, akkor ultrán 1080p-ben 200 fps( mindegy, hogy a háttérben és előttem mi folyt, hogy éppen cafatokra robbant a képernyő, stb.)
fc4-et meg majd ha visszajön a deszka a szervízből és meglesz az új vga-m[ Szerkesztve ]
-
norbert1998
nagyúr
válasz Balathruin #36526 üzenetére
még csak most mászott fel a driver! vagyis még mászik! de majd csinálok hard testet, hogy milyen az, mikor egy ilyen proci van mellette, és nem egy c2d@1,8GHZ (e4300)
-
norbert1998
nagyúr
válasz CJ4567 #36529 üzenetére
én nem tudom mi baja volt neki, de nem az volt a lényeg, hanem hogy ha nem nyúlok hozzá, akkor sokszorosa FPS-t hoz, mintha mozgatom. aztán valahogy belűtem, mire leestem a pálya közepén egy korcsolyapályára, na én akkor mondtam, hogy nekem ennyi a bf egy életre, köszönöm, EA.
Malibutomi: megpróbálom, és akkor talán, mondom TALÁN menni fog már highon a witcher 3
[ Szerkesztve ]
-
norbert1998
nagyúr
válasz Balathruin #36526 üzenetére
futtattam poénből burn-in stress furmark-ot. teljes tuninggal (60-63 fokig melegedve passzív "borda"-val) a 13-öd teljesítményét hozta a 7850-nek. (azaz 4-5 FPS-t)
-
norbert1998
nagyúr
Aaaaarg! Elvitték a 7950-eket!
-
norbert1998
nagyúr
válasz ViZion #36610 üzenetére
hétköznap:
nálunk is ez van. én pc-n nézem a neten, ami érdekel (vagy mobilon), kint, nappaliba egyik műsor, húgomnál másik, öcsém meg általában a telefonjár nyomkodja vagy pihen. de azt hozzá kell tenni, hogy azért elég későn érunk haza, lévén, hogy vidékre nagyon rossz a buszközlekedéshétvégén általában alkotunk, nagyon sokmindent csináltunk mi magunk itthon (pl építkezéskor egyedül az ács volt szakember hívva, minden egyebet magunk csináltunk, beleértve az alapásást is) pl hifi állvány, emeletes ágy (ami messze masszívabb, mint a praktikeres, akármekkora árkategóriában, és nem mellesleg szebb is volt, igaz, hogy a praktikeresnél nem nehéz ), teraszra tető, kulső előszoba a terasztető alá, 100 négyzetes nappalit kettéosztani egy 4. hálószobának és még sorolhatnám. kevesebb a vásárolt dolog, mint a csinált
viszont ha nem, akkor mindannyian A-AA-AAA filmeket nézünk a nappaliban
igazából 4 TV van nálunk, 2 csak dísznek, mert hülyén nézne ki a szekrényben a luk, a nappaliban van előfizetett telekom hd csomag akármi a 40"-os csamu led-lcd-n, tudom, belépőszint; húgomnál egy 40 centis képcsöves csamu, szimpla előfizetéssel, öcsémnél dísznek van, és nálam is. nem tudom, nála hogyan van, nálam még a hosszabbító sincs elhúzva oda a tv-hez (és már nem is tudnám, csak ha szétrobbantanék minden szekrényt)
szerk: ennek kb. a tizedét akartam írni
[ Szerkesztve ]
-
norbert1998
nagyúr
válasz Shokkolo #36615 üzenetére
mi 150-ért vettünk egy f6320-as csamut, legalapabb 3d-s okos "kétmagos processzor"-os változata (de ugyanolyan csigabiga, mint a legalapabb), az összeszerelése borzalmas, az ujjam befér a panel és a keret közé, tipikusan ami a samsungtól tőlem elvárt... és ezzel az a baj, hogy komolyan mondtam
pedig az az eldzsí nagyon decensen fest kár érte
-
norbert1998
nagyúr
válasz Shokkolo #36619 üzenetére
azért a 3d meg a pendrive-ból 20 mbps-os filmet akár 3d-ben is bírja, ennyi elég, nekem... vagyis én rádugnám a pc-t, úgy még jobb! de a nappaliban erre nincs lehetőségem... már, és ezelőtt is necces volt, de az alábbiak miatt kellett :3
végigvittem a tv-n a crysis 3-at 3d-ben, eszméletlenül jól nézett ki, igaz, hogy ebben benne volt, hogy a 7850-emet nagyon szerette a crysis, és valamiért EZ ment ultrán 1080p-ben.
-
norbert1998
nagyúr
válasz ViZion #36621 üzenetére
ajánlom letöltésre, ha film:
the giver (nincs magyar szinkron, de szerintem nagyon jó)
kamuzsaruk
a védelmező
az útvesztőmondjuk amit elfelejtettem írni fent a tv-kkel, hogy megvettük azt, két nap múlva látom PH-n , hogy 150 ezer átszámolva a xiaomi 4k-s, snapi belsővel (?)!
[ Szerkesztve ]
-
norbert1998
nagyúr
válasz ViZion #36630 üzenetére
Majdnem
Miki:
Én egyszer toltam a 6450-en egy e4300-al,egyszer az új nagy gépen 2 és egyszer 3 dimenzióban.Hg
Igazából először fura, főleg mert az első egy óra fekete fehér. Aztán lassan megérted hogy miért (miután színes lesz), aztán rájössz, hogy a sztori az magában nagyon jó és a megvalósítás sem rossz. Mondjuk vannak benne klisék a hóban a kisbabával de nem spoilerzek, majd megérted
Azt nem tudom, hogy felirat van-e hozzá, mert én anélkül néztem.Cskj1
Igazából jó szerintem, de klisés az is. Ilyen "na persze, mert egy ember egyedül ezt meg tudja csinálni mikor xy-nak nem ment" felvetések lesznek. De ezt is csak a végén érted meg
-
norbert1998
nagyúr
-
norbert1998
nagyúr
válasz Balathruin #36659 üzenetére
-
norbert1998
nagyúr
válasz Habugi #36663 üzenetére
Szerintem ne várj a kalmopurinnel. Este kapj be egyet, takarózz be rendesen hogy jól kiizadj, és menj így aludni. Ha ez nem gyógyít ki belőle egy nap alatt, akkor nem fogsz lanozni menni, mert akkor nem szimpla megfázás, azt a kalmopirun egy éjjel alatt elviszi. (orrfolyás maradhat)
-
norbert1998
nagyúr
válasz ViZion #36683 üzenetére
a ME3 nagyon jó, most készülök másodszorra, immáron értelmes angoltudással
nekiállnibefejezni(anno elég gyermeteg tudásom volt)más
kértem kölcsön fogyasztásmérőt, és ilyen eredményeket kaptam:
6450-el futtattam őketidle 53W
GPU stress (FURMARK) 85W
bngészés 55-100W (jell 60)
fullos aida64 kergetés 170W
CPU only 150W
FPU only 215W
Cache only 140W
System Memory only 110-120W
GPU only 56Wazt mondja meg nekem valaki, hoogy hogyan lehetséges, hogy az FPU only-ban ennyit egyyen a gép, mior CPU onlyban és all-inbban meg sem közelítette ezt?
[ Szerkesztve ]
-
norbert1998
nagyúr
válasz ViZion #36685 üzenetére
annyit sem szoktam tolni, csak az aktuális fogyasztást lesem és egy fejbeni átlagot veszek. elvileg kedden megjön a 7950-em, azért kértem a mérőt, hogy összehasonlítsam és nagyjából tudjam, mi lesz a számlán.
de az fura, hogy a monitorom 10 w-ot eszik, minden kikapcsolva összesen 10, az erősítőm (2x50w, vagyis ink csatornánként) full hangon is meg minimumon is 10 w-ot eszik
IBT? what is this miracle?
[ Szerkesztve ]
-
norbert1998
nagyúr
válasz ViZion #36690 üzenetére
El indítottam. 230w,5mp után totális befagyás. Gép ujraindit. Nincs net. De még a router is olyan szinten kiakadt, hogy a 192.168.1.254-re sem reagált. Router újra, már csak net nincsen. Most jött vissza. Eddig még totál KO volt. És abban a pillanatban ment el, hogy a gép meghalt. De olyan, hogy a router meghalt volna így még sosem volt.
-
norbert1998
nagyúr
válasz stratova #36696 üzenetére
Ugyanannyit evett mindkettőnél (fpu és ibt), de az fpu stabil volt az ibt meg öt másodpercig bírta. Bár mondjuk, az alaplapra az van írva, hogy max 130w. Ezt nyilván egy 6300 is megeszi ha úgy van állítva, én majdnem a dupláját etettem vele, amiből csak max 60 w volt más, tehát egy jó plusz 50w terhelés volt a lapon majd szerzek egy jó lapot, csak idő kérdése.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- POSZTER NYOMTATÁS - NAGYFORMÁTUMÚ FÉNYKÉP / FOTÓ NYOMTATÁS
- Canon A-1
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-5G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest