Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Szólánc.
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
Új hozzászólás Aktív témák
-
stratova
veterán
válasz hackeeeee #40608 üzenetére
Pár hónapja láttam egy sötértvörös/bordó Model S-t a Dombóvári úton. Nem akartam hinni a szememnek, mondom idehaza még töltőállomásuk sincs, biztosan az osztrakoktól szökött át. Most keszülnek elérhetőbb modellel is, amit a Chevrolet Bolt árszintjére akarnak pozicionálni.
-
mackosajt
addikt
válasz hackeeeee #42223 üzenetére
Helyes!
Gyors kérdés, szappanoperám nyolcszászhuszonharmadik része:
63-at megér egy Asus R9 290 DCU2? Nem az OC-s. Postával ennyi!
http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
Habugi
addikt
válasz hackeeeee #42253 üzenetére
Kiderült végül, hogy pontosan mi kakukkolt le?
Amúgy ha hívogat a nagy kékség és nem tudsz ellenállni a kísértésnek akkor mindenképpen K-s procit vegyél.
Te pont azok közé tartozol akiket szórakoztat néha buherolni ezt-azt a lappal/procival/biosszal, pláne ha nyersz is vele némi extra teljesítményt, egy K nélküli gyíííőt/hét neked olyan lenne, mint egy páfrány az ablakban!..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
Habugi
addikt
válasz hackeeeee #42256 üzenetére
Ez cudar egy eset...
Nyugodjon békében..Épp írni akartam, ha maradnál az FX-nél nagyon nézd meg mit veszel, mert valóban.., olyan anti-tunning procik dingeltek be manapság a topicba, hogy nem hittem el és sajnos nem egy és nem kettő..
(#42260) miklosss2012:
Közben látom beállították, zsivány..
[ Szerkesztve ]
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz hackeeeee #42256 üzenetére
Ha valtasz akkor minimum 4690K legyen. Mondjuk az volna egy elfogadhato elorelepes....de inkabb egy 4790K...amire erdemes volna.
A helyedbe keersnek egy tuningos 8350-et es varnek meg egy kicsit. Majd talan jovore amikor lesz skylake&co .
@mackosajt: megertelek...
(#42258) mackosajt: jah, nem belekotes volt hanem ebben az esetben oktatas. Tolni a hulyesegeket azt mindenki tudja...jo volna ha valaki valakinek tanacsot add vagy ir valamit, annak legyen lenyege is.
[ Szerkesztve ]
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
mackosajt
addikt
válasz hackeeeee #42261 üzenetére
Annyira mégsem volt jó, mert nem bírta ki és elszállt.
Én is gondolkozom folyamatosan a 8120 fejlesztésén. Csak elveszi a kedvem, hogy szerintem horror áron mennek a képességeikhez mérten az intelhez képest.
http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
Habugi
addikt
válasz hackeeeee #42261 üzenetére
Próbálj valami kontaktot szerezni, legalább egy kicsit válogathass a procik között.
8320asból ezt bátran tudom ajánlani pl:
(#42262) mackosajt:
A 8320ról sok minden elmondható, de az pl marhára nem hogy drága lenne, főleg nem a kékségekhez képest.
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
norbert1998
nagyúr
válasz hackeeeee #42340 üzenetére
mindegy, azzal is cserélnék
Ettől besírtok mind! Komolyan, az operatőr nem bírt csendben maradni, annyira durva volt
-
MrM94
addikt
-
MrM94
addikt
válasz hackeeeee #42403 üzenetére
ennel tobbet ne is adj neki.
phenomoknal a 4ghz az mar jo. nem mennek annyit mint az fxek.
ha jol emlekszem 4.5 az mar nagyon jonak illetve kb olyan mibtha az fx jarba 5.2 5.3an.
miklosass fel b+ miutan haccazhatvanhaccorfelhivsz hajnalok.hajnalan!Az alvástól megéhezek,az evéstől elálmosodok.Így Macskasztikus az élet.
-
MrM94
addikt
válasz hackeeeee #42409 üzenetére
1,5 az már sok... nem éri meg 100mhz ért.
Nem tudtad stabilizálni a 3adik magot?
pfú ha emlékeznék,hogy hogyan is voltak már evvel az unlock stabilizálással...Próbálj adni egy kis feszt a CPU NB nek. hátha akkor egy két lépcsőt csak..
Nem is emlékszem már rá pontosan.Olvass be a magfeloldós totyikba..Az alvástól megéhezek,az evéstől elálmosodok.Így Macskasztikus az élet.
-
MrM94
addikt
-
CJ4567
nagyúr
válasz hackeeeee #42615 üzenetére
Tudom, StartisBacket használok.
Más: előbb eléggé megijedtem, nagynehezen leellenőrizte a játékfájlokat, felmennék játszani, és adjam meg a CD kulcsot hitelesítéshez, vagy jelentkezzek be(amibe már be voltam ), bejelentkezem, és nem tudja hitelesíteni a játékot, másodjára sikerült, csak megijesztett.
A 10 megoldása jó lenne, csak nem tudom hogy 8.1-re van-e olyan.
Átlátszóságra van megoldás?
[ Szerkesztve ]
No Sana No Life
-
MrM94
addikt
-
CJ4567
nagyúr
válasz hackeeeee #42627 üzenetére
Tudom hogy van Aero, nekem Aero Glass hiányzik. Böngésző hol átlátszó? Csak kérdezem.
Nekem nem jön be a csempés full screen megoldás, keresést tud ez is, számomra jobban bejön. Telefonon tetszik a csempe, használom is, szerintem tableten még jó, de számítógépre már nem való, képernyőhelypazarlás még egy 18.5"-s 1360x768-as monitoron is. Elhiszem hogy van aki szereti a csempét gépen, nem szúrom nyársra mint mások Egyelőre még nem MS fiókkal használom, összességében a rendszer tetszik, már csak az Aero Glass hiányzik. Csak a Fifa World menne rajta
A Start képernyőn a keresés egy 3.6GHz-re húzott E8400-el nagyon késik, írok és nem látom, majd hirtelen megjelenik, sima 8-ban meg azonnal keresett és adta az eredményeket.
[ Szerkesztve ]
No Sana No Life
-
MrM94
addikt
válasz hackeeeee #43367 üzenetére
Na királyság.
Meglesszaz stabilan.
Én szurkolok. Imádtam a phenomomat.Láttam az aprón a városkámban egy fx 9590et egy rog lappal 16gb rammal.S elkapott a vágy hogy mit tudnék művelni vele evvek a vízzel ami nekem van...
Az alvástól megéhezek,az evéstől elálmosodok.Így Macskasztikus az élet.
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz hackeeeee #43393 üzenetére
Igen, de valahogy sikerul nekiek elcseszni azt is.
@fekete
CsokaHollo: nekem EVGA G2 1KW-os tapom van, nagyon tetszik. Imadom, nem is lehet hallani a ventiket. Visszont tobb kozep es belepo kategorias gepet raktam ossze EVGA 500-600-750 W-os tapokkal, XFX-bol is szinten...soha senki nem panaszkodot meg.~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- POSZTER NYOMTATÁS - NAGYFORMÁTUMÚ FÉNYKÉP / FOTÓ NYOMTATÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest