Hirdetés
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- aquark: Flipper PC-n!
- Hieronymus: Hogyan parkolj hátramenetben profi módon
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
op.rendszer
csendes tag
Sziasztok!
Tudom nem szép dolog, de szeretnélek megkérni titeket, hogy ha esetleg van egy két potya lapotok, amivel nem tudtok mit kezdeni, küldjétek el deathun-nak.. Hogy nehogy azt hidjétek, hogy csak úgy kuncsorgok egy kicsit hátha akad néhány lap, elmondom mi történt:
Már jó rég volt, hogy megvettem az eredeti játékot bf pontért. Játszottam is vele pár hónapig, majd egy ideig nem tudtam játszani ( azthiszem egy hónap ). Majd miután feltudtam lépni, hát.... képzeljetek el egy nagy semmit..azt duplázzátok meg... na az volt az accountomon. Még azokat is elvitte, amit alapból megkapunk. Mostanában kedvet kaptam a játékhoz, mert hát nem rossz egy program ez
. Csak még mindig bűntudatot érzek hogy ennyi pénzt beleöltem, és csak így elveszik.. és hogy lehetne egy kiválóan profi paklim is, de nem.
Előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4441, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Formula Air Mesh G3 Adata 600W
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár INGYENES SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Csak még mindig bűntudatot érzek hogy ennyi pénzt beleöltem, és csak így elveszik.. és hogy lehetne egy kiválóan profi paklim is, de nem.