Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
Új hozzászólás Aktív témák
-
op.rendszer
csendes tag
Sziasztok!
Tudom nem szép dolog, de szeretnélek megkérni titeket, hogy ha esetleg van egy két potya lapotok, amivel nem tudtok mit kezdeni, küldjétek el deathun-nak.. Hogy nehogy azt hidjétek, hogy csak úgy kuncsorgok egy kicsit hátha akad néhány lap, elmondom mi történt:
Már jó rég volt, hogy megvettem az eredeti játékot bf pontért. Játszottam is vele pár hónapig, majd egy ideig nem tudtam játszani ( azthiszem egy hónap ). Majd miután feltudtam lépni, hát.... képzeljetek el egy nagy semmit..azt duplázzátok meg... na az volt az accountomon. Még azokat is elvitte, amit alapból megkapunk. Mostanában kedvet kaptam a játékhoz, mert hát nem rossz egy program ez
. Csak még mindig bűntudatot érzek hogy ennyi pénzt beleöltem, és csak így elveszik.. és hogy lehetne egy kiválóan profi paklim is, de nem.
Előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Samsung kuponkunyeráló
- Battlefield 6
- Renault, Dacia topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- AMD FX
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Autós topik
- Sokkal jobb ajánlat lett elődjénél az iPhone 17e
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- CSX 2x2GB (4GB) DDR2 800 MHz kit
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5 2600 8GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
- Apple Watch Series 10 GPS+Cellular 46mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Csak még mindig bűntudatot érzek hogy ennyi pénzt beleöltem, és csak így elveszik.. és hogy lehetne egy kiválóan profi paklim is, de nem.