Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Szólánc.
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Murder3
addikt
válasz
FlyInMyEye
üzenetére
Tudsz benne segíteni mert nem igen tudom h pontosa h kell. eddig egyszer sikerült néha meg nem.
ha más nincs akkor full minre le kell venni a konfigot az általába javít az esetek többrészébe. -
Rankerz
senior tag
válasz
FlyInMyEye
üzenetére
Én is játszok szívesen ha van hely.
-
Neocskaa
tag
válasz
FlyInMyEye
üzenetére
Nézném, ha nem állítgatnád

Muder3: 4 magos proci nem árt
Amúgy tapasztalataim szerint kb. felére csökkenti az fps-t, játéktól függően... -
Murder3
addikt
válasz
FlyInMyEye
üzenetére
Mennyire kell atomerőmű egy normális streamhez?

én am ha lehet,lehet mennék játszani.
-
linekiller
tag
válasz
FlyInMyEye
üzenetére
már várom 
-
phanzetomox
őstag
válasz
FlyInMyEye
üzenetére
Örülnék ha csak fele ilyen jó gépem lenne

,D1Rect: kérdezz meg valakit aki shadowwal nyomja, én még sosem használtam evo-t csak láttam hogy mire jó.
-
Gyuri27
félisten
válasz
FlyInMyEye
üzenetére
A konfigodat vésd már ide légyszi.
Játékban mi a nicked?
-
Gyuri27
félisten
válasz
FlyInMyEye
üzenetére
Egyébként ezt az élő cuccot, hogy lehet megoldani?
phanzetomox: ahogy meglátok egy kultist már ütöm is szét. Nem várom meg mígy 3-4 lesz belőle. Ha meg épp jön akkor pláne szétüthető. Mivel a pálya másik végéről nem fog clawereket idézni, hiszen csak időszakosak.
-
Neocskaa
tag
válasz
FlyInMyEye
üzenetére
Nálam kb. 2 képet ad be / másodperc.... de a zene az bezzeg üvölt

-
Tucsok04
csendes tag
válasz
FlyInMyEye
üzenetére
Persze, hogy jó játék csak indulna már el:S
Régen nagyon toltuk vele nem sajnáltam volna 5000ft-t kidobni rá csak éppen nem volt raktáron bf pont és mire lett meguntam
Te most megint lenne kedvem játszani csak hát szivat ez a sutyok! -
phanzetomox
őstag
válasz
FlyInMyEye
üzenetére
megnéztem a meccset amit épp játszottál. ( a pure nature ellenfél ellen )
pár tanács:
- az ellenfeled elég hamar húzott egy shrine of memoryt, ilyenkor sietned kell a támadással mert az idő az ellenfélnek kedvez . mégis te elég sokat vártál ( 400 powered volt t2-n és nem támadtál ) ennyi powerből tudtad volna egyszerre támadni a kezdő bázisát, illetve a közeli t2 orbját
- az ellenfél gyakran használt parasite swarmot, te mégis csak drága L-s egységeket hívtál
(deep one , skyfire drake ) amiket nem egyszer el is folgalt. Ilyenkor támadj olcsóbb egységekkel hogy ne érje meg neki az elfoglalása ( bár ha jól láttam a paklid t2-n nem volt más lap ) használhattad volna a drake+ eruption+cc kombót is a parasite warm ellen
- t3-n jól elhúzódott a harc, le kellett volna szedned előszőr a SoM-ot hogy ne kerülj nagy hátrányba
- egyszer mikor az ellenfél támadott téged lehívtál egy deepcoilt, nem kellett volna mivel az ellenfélnek 3 XL counter egysége volt ott, esélye nem volt a kukacnak
- csak egy irányból támadtál, így könnyedén le cc-zték az egységeidkapásból pár lap amit betennék a paklidba : burrower, /és vagy fire stalker, virtuoso, magma hurler
amit kivennék: tunnel, deepcoil, swamp drake,
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- Milyen TV-t vegyek?
- Nem tetszik a PC-gyártóknak az Xbox új iránya?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- BMW topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- OLED monitor topic
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- További aktív témák...
- MSI RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 VENTUS 2X Eladó!
- Latitude 5340 27% 13.3" FHD IPS érintő i5-1345U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Asus ROG STRIX Z890-A GAMING WIFI Garanciális, bevizsgált, GARANCIA: 2028.12.16 - FirstShop
- Gamer PC, RGB ház, i5-8500, 16GB DDR4, RTX-2060 6GB
- TCL 98C7K (248 cm) 4K HDR okos TV 4,5 év garanciával, kifogástalan állapotban!
- TOP PC konfig /Ryzen 7 9850X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB M.2 PCIe SSD/ akciós áron eladó!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 i7-11850H 32 GB RAM 1000GB SSD NVIDIA T1200 Garancia
- Samsung Galaxy S20 FE / 6/128Gb / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Honor Magic7 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Amúgy tapasztalataim szerint kb. felére csökkenti az fps-t, játéktól függően...
már várom