Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón 3
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlackTiger
tag
Sziasztok! Játszottam egy unranked pvp meccset és gyorsan legyőztem az ellenségem erre ő elkezdte mondani, hogy hacker vagyok és power hacket használok meg elkezdett lebuzizni és azt mondta, hogy többször reportolt hackelésért és, hogy majd bannolni fognak. De én teljesen tisztességesen játszok és nem használok semmilyen hacket, de már más is mondta, hogy gyorsan szerzek powert pvpben. Légyszi segítsetek és nézzétek meg a replayt, hogy hackeltem-e vagy sem. Már írtam a hivatalos fórumra, hogy ott is megnézzék és mindenki megbizonyosodjon róla, hogy én tisztességes vagyok.
A replay: http://levarts.site11.com/Battleforge/autosave.pmv
Topic a hivatalos fórumon: http://forums.battleforge.com/forum/showthread.php?t=41008
Plusz még reportoltam azt a fickót is (TyranREX), mert aszt mondta rám hogy hackerkedek pedig nem is... remélem nem fogalmaztam félreérthetően mert az szívás... még nem vok elég jó angolból.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fotók, videók mobillal
- Alkoholista nevelde
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Xbox Series X|S
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Nokia 8 Sirocco / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Odyssey G5 C32G55TQWR 32 Ívelt 1000R WQHD Gamer Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3993, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Zalman S2 TG ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest