- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- valakiyt: A világ mindennek az alja!
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- potyautas: A teljesség igénye
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cr4Zy
tag
válasz
Gyuri27
üzenetére
Köszi, a Brannoc pont az ilyen esetekre van bent, mikor az ellenfélről tudom, hogy a cultist mastert (pl. shadow mage-el, roottal, esetleg nastyvel) meg az ashbonet (pl. cultist masterrel, silverwinddel) elég könnyedén meg tudja fogni. Mert a brannoc a képessége + lifeweaving-heal miatt mondjuk úgy, hogy lyrish knightokkal és giant slayerekkel is ölhetetlen. A mauler meg tényleg jó lenne, de akkor már inkább amii phantomot használnék, csak hát nincs hely a pakliban. A brannoc miatt is egy szinte kötelező lapot dobtam ki a paklimból: a burrowert...
(#21680) Volgafan: Tudok róla, viszont még így is tudja tartani a patriarch rangot (ha meglesed, akkor láthatod, hogy 90% experience + 10% bónusz mellett legend még most is), szóval nem éppen egy kezdőről van szó! Amúgy meg a meccs előtt nem voltam biztos abban, hogy Obesity-e az, vagy más, de a "t1-csata" közben rájöttem, hogy nem ő, hanem egy gyengébb játékos, mert ott nagyon kikaptam volna amiatt, hogy csak 1 forsakent idéztem le. De Obesityhez visszatérve, amint láthattad pár napja a replayt, őt is elvertem rankeden. Az már más kérdés, hogy bandit paklival játszott.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen routert?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- PlayStation 5
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Elbaltázott tankolás miatt csúszik a NASA Holdutazása
- Energiaital topic
- Windows 11
- Robotporszívók
- Jövedelem
- További aktív témák...
- iPhone 16 Pro Max 1TB Dual SIM 96% akku független dobozos
- iPad 7 (Wi-Fi, 32 GB, Asztroszürke)
- iPad Air 11 Wi-fi + Cellular M2 2024 128GB , Space Grey
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M1 Max 32GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M4 32GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L - i5-1135G7 I 8-16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4219,100% Akksi
- Apple iPhone 13 mini / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- 199 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest