Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovsol
titán
válasz
gergomester
üzenetére
Ököl szabály, hogy soha ne legyen az email és a hozzá rendelt accountok jelszeva ugyan az ! Vírusok elleni védelemről is gondoskodni kell és emailokban küldött weblapok linkjén soha ne lépjen be senki. Ez nem csa BF hanem mindenre vonatkozik.
-
kovsol
titán
Amit kaptam ajándék kódot a három forgatásból az egyikben egy Firedancer a másodikban egy Forest Elder pislogott rám. Harmadik tök felejtős. Mondjuk nem tudom mi alapján küldte, mert több email címen is van accountom és csak az egyikre küldött ajándék boosteres kódot.
-
kovsol
titán
válasz
xxxbcdhunxxx
üzenetére
nem lehet, hogy túlmelegszik a géped és azért vannak ezek a gondok ?
-
kovsol
titán
válasz
gergomester
üzenetére
legalább örömöt szeretnél egy random embernek !
-
kovsol
titán
válasz
gergomester
üzenetére
hehe kovsol a BF es nevem is amúgy
Diablo3 meg nem tudom miért, de leköt nagyon, pedig nem szoktam oda lenni ennyire az ilyen játékokért. Na meg már kerestem vele több mint 7e Ft -t, remélem még eladok pár dolgot és akkor visszajött a game ára. -
kovsol
titán
válasz
gergomester
üzenetére
én diablozok
Most meg beindult a valódi pénzes AH, így szerintem mégjobban rá van indulva a nép 
talán BFP milliomos vagy, hogy így osztogatod ?![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
kovsol
titán
válasz
phanzetomox
üzenetére
"A lényeg ott van hogy a dio3 hozza a pénzt, a battleforge meg nem. Akkor mért foglalkozna az Ea a battleforge-al ?"
Ez kb úgy hangzik, miért foglalkozna vele, hisz ott a másik ami hozza a pénzt neki.
-
kovsol
titán
válasz
phanzetomox
üzenetére
Csak a diablo3 nem az EA nak hozza a pénzt
ME3 is igen hamar budget kategóriára süllyed. Szerintem most a konzol piacból próbálnak inkább megélni. -
kovsol
titán
Ha kezdő vagyok PvP ben akkor milyen paklit javasoltok ? Nanuture+frosttal /stonskin próbálkozok most, de shadow és lost lapjaim is vannak.
Most nature T1 el kezdek. T2 frost. Ha az ellenfél Harvestert hív le akkor a lyris knight az egyetlen ellenszere amúgy? próbáltam rootolni majd távolságival kiszedni, nem tudom ti mit szoktatok ellene ? -
kovsol
titán
válasz
phanzetomox
üzenetére
ha osztogatni akarsz tudod az ingame nevem

-
kovsol
titán
válasz
ginkotsu
üzenetére
Képes voltál beregisztrálni csak azért, hogy kéregess?

Én is szívesen elfogadnék ingyen kártyákat, és szerintem lenne még tucatnyi jelentkező, de én inkább veszek aprón pontokat, mert nem szeretek kunyerálniSzerintetek várhatóak még új lapok? Mi a hivatalos álláspont róla?
-
kovsol
titán
Jó ideje nem logoltam be és látom kaptam három free kártyát ajándékba. Mindenki ezt a hármat kapta, vagy random volt, hogy ki mit kapott ?
brannoc, soulhunter, deepfang hármast kaptam én. -
kovsol
titán
válasz
phanzetomox
üzenetére
az amii már elég régóta jön kifele

-
-
kovsol
titán
valakinek lenne esetleg egy eladó harvestere (nem promo) jó áron ?
régen vágyok már egy ilyen lapra, nem tudom mennyire lett nerfelve az idők során, most mennyire használható, rPvE re szánom főleg, azt szoktam tolni leginkább. Vagy pedig most mennyi a reális ára? Nehogy túl drágára csapjak le -
kovsol
titán
Az aukciós házból visszajött levelek amiben a bfp és a kártyák vannak azok mennyi ideig maradnak meg? Csak mert beszart a gépem és laptopomon nincs most fent a játék és nem szeretném ha több ezernyi pontot érő lapom elveszne

-
kovsol
titán
Régen dif9 rPvE 4 főst farmoltam mindig a pontokért, erre most volt olyan csapat akivel a dif6 -t is elbuktam
mi történt itt ? wheel of giftet is használt régen nagyon sok ember, most meg kb ha én nem viszek akkor nincs senkinek és rajtam kívül még nem találkoztam olyannal aki Batariel buffolós paklival ment, ezek már kimentek a divatból ? Vagy csak én fogok ki mindig szar csapatot? -
kovsol
titán
válasz
ricshard444
üzenetére
nálam megy
-
kovsol
titán
válasz
LostKnight
üzenetére
nekem is kellene egy harvester
illene az egyik paklimhoz igen csak.viszont az a baszok nevű emberke ... sose értettem milyen felindulásból választ valaki ilyen nevet
-
kovsol
titán
válasz
phanzetomox
üzenetére
kovsol néven
sose toltam HC ban, csak úgy időtöltés, szeretek mókolni a lapokkal és paklikat építgetni -
kovsol
titán
válasz
mikibm
üzenetére
Az nem gyenge, nekem mondjuk összesen kb 5000 bfp értékben vannak lapjaim, de azok mondjuk már egy évesek, most már lehet más lenne az értékük. Most hogy szép grafikát is bír a gépem, megint nekiálltam játszani, mert az a minden lowra lerakott graftól már okádtam sajnos egy idő után

-
kovsol
titán
miért mi várható most ? csak nem az amii jön ki ? azt hiszem ha látom
-
kovsol
titán
válasz
ricshard444
üzenetére
1200bfp ért ? te be vagy rúgva

-
kovsol
titán
válasz
ricshard444
üzenetére
saját magad alá beregelsz, és megkérsz valakit itt hogy lépjen be a kreált kis kamu accokkal, és egy rPvE dif1 -t letoltok 10 perc alatt, ha nem hamarabb, és annak olyan passt adsz meg amit bérkinek kiadhatsz, pl beírod hogy battleforge azt kész
-
kovsol
titán
válasz
popiika
üzenetére
ilyet én is elfogadok

ha esetleg valaki tud küldeni Darkelf Assassins-t ha van fölös neki akkor megköszönném, megtetszett a shadow mostanában
nevem a játékban: kovsol postán szerintem egyszerűbb(#13935) gamer1567HUN Lost Dancer vagy Lost Wanderer ha érdekel azt tudok küldeni az van fölös
-
kovsol
titán
válasz
Juliano
üzenetére
ha nem játszol pvp -t egy idő után esik vissza a szinted, rPvE meg pl nagyon kevés xp -t ad ha csak abból jön neki a szint akkor sokáig kell húznia
sok acc meg arra jó, hogy beregisztrálod magad alá és akkor ha felhúzod level 4 re és megkérdsz valakit, hogy logoljon be az accal és játszotok együtt kapsz tokent és minden harmadik után egy promo grindert
-
kovsol
titán
válasz
TazLeacher
üzenetére
én négykor kelek, szóval szerintem így passzolom a dolgot és mostanában kb minden másnap így kelek
-
kovsol
titán
válasz
ChromeX
üzenetére
nem vágom én most értem haza kb 20 perce eddig epret szedtem a folia sátorban a holnapi piacra, de Zotya is online van és a chat is pörög
amúgy ez a promo lap ára most feljebb mint 500 fölé megint, én meg eladtam délelőtt olcsóbban, na mind1 azért így is kaptam kb 2000 pontot értük a semmiért, szóval nem lehet ok a panaszra így se
-
kovsol
titán
Twiligthos térképen mikor anti magices cuccokat tolnak az ellen a mo szobor harmadik képessége jó lehet? próbálta már valaki ?
-
kovsol
titán
válasz
Zotya21
üzenetére
mákod van, te jó sokat kerestél vele, én az első lappal sokat vesztettem, mert nagyon távolra rakott tőle, tegnap este még 900 ért el lehetett adni, na mondom berakom 888 pontért, erre most logolok be és már 400 ért is van bent és persze az enyémet nem vették meg, szóval én most már elrakom szerintem, aztán ki tudja pár hónap múlva megint jobb ára lesz
míg ezt megírtam már 380 az ára és csak rakják be dögivel, remélem hamar vége lesz az akciónak

-
kovsol
titán
az a nem mind1, hogy olyan accountra is elküldte a kártyát ami még nincs level 4 se, csak ugye nem tudom eladni, meg átküldeni amíg nem lesz meg a level 4
-
kovsol
titán
válasz
LoLHunCsirke
üzenetére
gondolom egyre nehezebbek lesznek és így érik azt el, hogy egy idő után már nem farmolják az emberek
-
kovsol
titán
válasz
LoLHunCsirke
üzenetére
én egy rPvE -t toltam vele négy főst dif9, ha csak üt akkor kb mint egy Mo, a képességeiben van eltérés, 90 powerbe kerül az amikor a földre csap és stunolja is az ellenfeleket, azt jónak mondom, mert elég nagy távolságra hat, de szerintem Mo hasznosabb egység már csak a sebzés növelő üvöltése miatt is érdemes lehozni és T4 re megtartani szerintem
mod: nálam megmaradtak a hármas uppok amúgy -
kovsol
titán
válasz
LoLHunCsirke
üzenetére
nem kell megvárni, amint megölted a küldetés kész lesz és ott tudod elkérni a jutalmat, majd belogolsz és ott fog várni a levélben a lap
-
kovsol
titán
válasz
LoLHunCsirke
üzenetére
oda fognak érni ne félj, nálam is ez volt
-
kovsol
titán
azt amúgy tudtátok, hogy a Mo és a Promo Mo egyszerre is lehívható ?
-
kovsol
titán
990 pontért sikerült eladnom az elsőt, de még éjfél előtt meglesz a második és a harmadik is

-
kovsol
titán
válasz
ChromeX
üzenetére
told végig a tutorialt, majd hogy legyen elég vasad gyárts sok bányát a vasérc mellé, utána a barackot kell feljebb upgradelni, hogy több egységet tudj csinálni, érdemes a város házát level 5 re feltolni mert akkor egy küldetés ad 1500 vasat, és az itemeknél van a reward amit ha usols akkor kapod meg, és az elején amit választottál fejsze is rewardnak az is ott lesz az ad 5000 fát, és sok bányát kell építeni, hogy hamarabb legyen nyersanyagod
a világtárképnél a szőrőknél úgy tedd be a pipákat, hogy csak az Epic Creaturs látszódjon meg a saját városod és a legközelebbi molochot keresd meg, ha nincs a saját szigeteden akkor várni kell és idővel oda is születik egy
-
kovsol
titán
válasz
Sousuke90
üzenetére
csak akik hamar megszerezték azok jó pénzért el tudják adni több ezer bfp, úgy éri meg ha legalább kettőt csinál az ember, egyet elad másikat megtartja
engem 14 óra 22 percre rakott tőle, így majd csak délután ér oda a sereg, de most a második regemnél a szigeten nekem sincs egy darab moloch se, várom jelenjen meg egy, addig épül a sereg még -
kovsol
titán
válasz
Zotya21
üzenetére
lehet olyanoknak van meg akik már előtte is játszottak a játékkal, ilyenre nem gondtál ? ...
#13162) LoLHunCsirke nekem csak 14 óra 48perc mire odaérnek a seregek, és eddig van 12 egységem és ha kész a level 5 főház akkor lesz még 10, meg óránként még több mint tízre jön be nyersanyag, és ugye min 50 kell, mire ez meglesz és oda is érnek lehet már nem is lehet megölni majd

-
kovsol
titán
válasz
LoLHunCsirke
üzenetére
látom van Aliance
-
kovsol
titán
válasz
Zotya21
üzenetére
gondolom csak ideiglenesen jár és örökké nem él az akció, de ahogy nézem nem két perce téma a megszerzése, szóval lehet sokan meg se fogják csinálni, vagy nem is vágják mi is ez.
kb olyan mint a travian ez a játék és egy 50 fős sereggel lehet kb megölni molochot azt írják a játékon belüli chaten
-
kovsol
titán
válasz
LoLHunCsirke
üzenetére
hmm lehet ez jár azért a játékért amit most lehet tolni ? mert king of the molock a neve annak amit lehívsz
-
kovsol
titán
válasz
ChromeX
üzenetére
nálam van megint szerver és 36MB -t töltött le
UPDATE NOTES, 3rd of May 2011
General
Play Lord of Ultima (www.lordofultima.com) with your EA account and solve the BattleForge quest to get a special card in BattleForge.
Cards
Stormsinger: Active Special costs was reduced (65->40 on upgrade level 0 and 1, 60->30 on upgrade level 2 and 3)
Disenchant (Nature Affinity): Debuff immunity reduced from 10sec/12sec/15sec to 5sec/7sec/10sec
Lifestream: Units in target area only receive 20% damage (used to be 30%); transfer to Lifestream has been reduced significant (80% -> 20% on upgrade level 3)
Shrine of Memory: Now only affects the player who owns the shrine.
Girlpower (Frost) female entity gets bonus unconditionally, not only against male units. Now requires 1 fire and 1 neutral orb. Power costs reduced (80 -> 50) -
kovsol
titán
válasz
popiika
üzenetére
goldból bfp -t értsd rá
(#13104) ricshard444 akkor kapsz egy promo grindert ha 3db barátot meghívsz, ők felhuzzák level 4-re a karaktert és játszol is velük egy játékot. De ha te csinálsz három accountot és saját magadhoz regisztrálod, és után felhúzod level 4-re, majd ha van két géped akkor tudsz magaddal is játszani egyet, vagy egy barátot megkérsz, hogy lépjen be azzal az accounttal amit külön regeltél a farm miatt
-
kovsol
titán
válasz
ricshard444
üzenetére
szerintem még mindig gyorsabb egy promo grindert kifarmolni mint goldból aranyat venni
-
kovsol
titán
mennyi értelme van egy pakliba rakni Mot és Lost Grigorit ?
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- OLED TV topic
- Visszakerült a GOG az eredeti társalapítóhoz
- Gitáros topic
- Milyen notebookot vegyek?
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Gaming notebook topik
- 3D nyomtatás
- Kedvenc zene a mai napra
- További aktív témák...
- Asus Rog Strix G513 Laptop Eladó!
- Mobil LTE hotspot router TP-Link M7200 V4 4G/LTE 150Mb/s,WiFi 2,4GHz 300M
- Four Connect Stage2 2x10mm2 prémium hangfalkábel Nakamichi banándugókkal
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro Air 13 - 16" Apple M1 M2 M3 M4 MAGYAR Billenyt AZONNAL DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- APPLE Airpods PRO 3 , Airpods 4 Airpods Iphone 14 15 16 17 Bontatlan Új DEÁK TÉRNÉL AZONNAL Átvehető
- Xiaomi Redmi Note 9 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÁRI TÖLTŐK Macbook Magsafe 1 és 2 Budapest,/MPL/Foxpost
- Samsung Galaxy S23 Ultra - Green - 8GB /256GB - Újszerű állapot!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
nagyon mákos forgatás volt
Most meg beindult a valódi pénzes AH, így szerintem mégjobban rá van indulva a nép 
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

mi történt itt ? wheel of giftet is használt régen nagyon sok ember, most meg kb ha én nem viszek akkor nincs senkinek és rajtam kívül még nem találkoztam olyannal aki Batariel buffolós paklival ment, ezek már kimentek a divatból ? Vagy csak én fogok ki mindig szar csapatot?