Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
- sh4d0w: Nyitlocker
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- rdt89: Kedvenc Régi Mesék/Sorozatok (Nickelodeon, Fox Kids, Cartoon Network, Minimax, Jetix)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cr4Zy
tag
válasz
Gyuri27
üzenetére
Ha lagg van, akkor legalább 10 másodperces, sima késés már nagyon ritka, illetve fél másodpercesnél nem hosszabb. Ennek eredménye, hogy tegnap streetkingset, ma obesityt vertem rankeden. Előbbitől 926 élőt kaptam ezen meccs után, a másiktól 930-at, mely itt tekinthető meg. Obesity még végső kétségbeesésében még rám is falazott, de addigra már eldőlt a meccs.

(#21626) Vekerur: hát nemtom, attól függ, milyen egységek ellen szeretnéd használni. Ha medium egységek ellen, akkor talán commandos, ha small egységek ellen, akkor darkelf, ha meg bármi más, akkoris én mondjuk a darkelfet preferálom. De ez egyéni dolog. Főleg úgy, hogy bandit paklival nem is szoktam játszani még pve-t sem...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / RX 580 8GB / 500GB SSD + 2TB HDD / 16GB RAM
- Workstation bazár - Lenovo, HP, Dell - számla, 6 hó garancia
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3497
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest