Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- weiss: Autó költségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Murder3
addikt
válasz
fantom922
üzenetére
mondjuk az én baromságomnak köszönhetően kb -120-al kezdtél

elején beszaladtama weleldhez majd 2 scevit tök feleslegesen elhoztam root-hoz, hogy visszafussak a kezdőmhez
meg nem foglaltam wellt mikor visszatáamdta,m igazából azt gondoltam na bedarálom majd, csak addigra már nem volt,secevi,erupt,íjászból se chargom

-
Volgafan
senior tag
Tegnap kicsit nekiültünk Miklóskával,mindjárt 120-130. hely környékén találtuk magunkat......szegény óvóbácsiék is belefutottak...
jó meccs volt......ha nem bánod bácsikám megcsinálnám annak a meccsét,ok?De kell a hozzájárulásod!!! -
Cr4Zy
tag
-
OnSeT
őstag
válasz
Gyuri27
üzenetére
ez a helyzet ha top200ban van az ember

anno nekem volt olyan nap hogy 4-5 meccsből csak 1et buktam, de mégis -eloval fejeztem be a napot.
a bukás hasonló rangú ellen volt, az -600elo, a win meg reper-archfiendek ellen, az 50-100 +elot jelentett meccsenként. a W/L arány javult ugyan de a rang nem
amint megfigyeltem, unrankeden, könnyebb az élet alacsonyabb ranggal ( gyorsabban lehet ellent találni) viszont már van elég phs online esténként, szal hamarosan én is aktivizálom magam ranked 1v1ben ( is)

s már az új paklival, ami fire/frost vagy frost/fire,
még megálmodom mi legyen a t1. ^^ -
Predatorkill
tag
válasz
Predatorkill
üzenetére
Most nézegetem a térképet.... rögtön azt is megkapjuk egy új accnál?

-
Cr4Zy
tag
Nah, itt is a link a rep-hez:
http://data.hu/get/3980233/2v2.pmv
Most, hogy visszanéztem, a nether warp-al sokszor túl lassú voltam, de egyébként szerintem nem egy túl rossz meccs.
-
Razuel
aktív tag
Bad Harvest standardot a free deckel 20-25 perc alatt le lehet tolni. 2x bad harvest + egy dif 1-3as rpve map és megvan a lvl4. Szóval egy accot meg lehet csinálni egy óra alatt.
-
Predatorkill
tag
válasz
alpihun
üzenetére
régebben csináltam ezt énis 2x, csináltam 1 tökéletes paklit és 1 acc kb 45 perc. de kb 2000-2500 bfp kell hozzá, 1x standarton utána meg experten az encounters with twilight: Battleforge- Encounters With Twilight- Expert
-
alpihun
senior tag
Ah-ban 200 fölött van, de 180 bfp ért szokták adni-venni, 3 acc kell hozza.Egy acc-ot a regeléstől kezdve a 4es szintig kb 2 óra felhúzni,a 3 kari 6 óra+ fél óra a 3 mecs.
Ám a kereskedés is jó mód lehet, gyorsabb is talán, most van 377 bfp-m.
Kereskedek is gyakran viszont sokat bukok, az utóbbi héten 1x buktam kb 105 bfp-t, 1x meg 350-t xd.De ha valaki nem sajnálná az időt, leirhatná melyik lapoknak változik az ára gyakran és mikre kell figyelni, miket nem szabad venni.Bladehero irt volt pár lapot áral eggyütt, azokat és még párat már tudok, viszont sokszor ilyen evocators woe-kal, meg crystalokkal ki***k magammal.
-
Cr4Zy
tag
Tudtommal nem szüntették meg ezt a "kedvezményt", de már annyira lement az ára a grindernek, hogy gyakorlatilag egy jobb piaci érzékkel megáldott játékos több bfp-t szed össze trade-ből annyi idő alatt, amennyi alatt elkészül a 3 vagy 4 acc (már nemtom pontosan mennyi kell hozzá).
U.i.: a 3 gépből, amiről le kell mentenem az adatokat már 2 kész van lassan, ebből már csak olyan fél óra van. A harmadiknak pedig először szereznem kell egy tápot, aztán meg csak imádkozhatok, hogy ne legyen rajta 20 GB-nál több anyag, különben 7 előtt nem tudok elindulni se...
-
Cr4Zy
tag
Bocsi, tegnap nagyon hulla voltam, mire újraindult a lapos, én már nagyban húztam a lóbőrt... Most meg még dolgozom, éppen a főnököm gépénél ülök, de amint hazaérek feltöltöm. Videóba nem csinálom meg, mert nincs rá elég időm, de ennek is megvannak az előnyei (mind a 4 szemszögből lehet látni a csatát), illetve a hátrányai is (nem lehet visszatekerni).
Én azt hiszem lolaa ellen nyertem shadow paklival lost ellen. A játék alapján szerintem legalább 110-es volt a deck-lvl-je, mivel 8-10 AoC-ot benyomott rám, illetve a saját orbjaira, de miután 2x sikeresen megszívatott így (coldsnap-el kombinálva), akkora voidra tettem szert, hogy simán bevertem szimpla void-visszaáramlásból - és persze a nether warp okos használatából. A játék végén a stat alapján nekem volt a meccsen a legnagyobb voidom, valahol 1500 és 1600 között, ami azért nem kevés (a csapattársam és saját legnagyobb voidom összege 2271 volt, erre színtisztán emlékszem).Majd szerintem valamikor az elkövetkezendő 3 órában hazaérek, de sajnos nem mondhatom ezt sem 100%-ra, mert még mindig van munka...
-
alpihun
senior tag
Valaki segitene majd egy kicsit?A Promo Grindert kéne kifarmoljam.A 3 karit regelem, felhuzom lvl 4 re, küldök az egészre pár c-uc lapot.Megadnám a jelszavamat, és meg kéne csináljuk a 3 karival 3 rpve 2player diff 1 et.Kb a 3 meccs ki és be loggolással nem tartana 30 percnél többet , viszont a sok battle token meg a grinder azért nem semmi.
Most kell menjek, aki tud segiteni irjon privit /ingame mailt nekem(ign:alpihun).
Érte fizetni nem tudok,főleg nem bfp-vel(ha tudnék nem kéne grinder
),szal akinek elég egy köszönöm szépen( nagybetűkkel
) és van is ideje az irjon légyszi.Kösz előre is!
UI:bontok tomét rajtuk szal lesz anyag....
-
fantom922
aktív tag
válasz
Gyuri27
üzenetére
Nem akarlak elkeseríteni, de nox-al és dread chargerrel nem lehet legyőzni a naturt. Persze ha az ellen profi. Phassel van esélyed, de az sem tuti.
Noxokat senki soha nem tudja vonalban tartani, de ha vonalban tartod akkor is root és átmész a végére és egyesével leszeded a noxokat.
Mindig azt mondod, hogy azért mondunk hülyeségeket mert nem mentünk még naturral sadó ellen.
Te mentél már sadóval natur ellen, úgy hogy a nature játékos profi?
Na jó tényleg nem fogok többet vitázni smokegyurival és lehet egyszer visszafogad

-
Volgafan
senior tag
nem offoljuk a fórumot,bfen megbeszéljük,ház,anyám főzte a kádbaXDDDD
most komolyan olyan HP van........... -
fantom922
aktív tag
válasz
Volgafan
üzenetére
Nekem nincs bajom smokegyurival
csak vannak dolgok amiben nem értünk egyet. Én a sadót védem ő meg a naturt 
Szívesen mennék vele 2v2-t, nagyon jók lennénk az tuti. De mint mondottam vala, én minden magyarral szívesen megyek 2v2-t vala

Ui.: milyen piád van? Én valamilyen páleszra gondoltam... mondjuk szilva... esetleg áfonya...
-
Volgafan
senior tag
Én csak annyit nem értek,hogy belepofázzak,Murder:miért scavot erőltetted?hagyni kell had jöjjön a bázisodra,ha már jön,íjjászok,úgy scav,erruption,szart se ért volna az enssel....olyan okos vagyok,hogy elájulok magamtól
amúgy nem vágom Gyuri és Bácsi közt ezt az ellentétet....játék skacok,mind a 2-en jó arcok vagytok,totál felesleges,inkább akkor ne szóljatok egymásnak....amúgy nektek inkább egymással kellene menni 2v2!!!Jó shadow,nature,legjobb párosítás!!!Bőven bemennétek top 50be!!!!!Erre még nem gondoltatok?2v2 nature-bármi más isszonyat jó,pláne ha tudják is használni!!!!De ha annyi a gond,menjünk 1 kocsmába,borítsuk italba a gondot és 2 nap múlva(másnap ne!!)mehettek is 2v2....gondolkodjatok el kérlek titeket.Nem jó 2 magyart látni,akik ennyire szívják egymás vérét.És nem az a lényeg,hogy ki kezdte...nem vagytok óvódások!!!!Ha kell hozzám jöhettek inniXDDDDD 
-
fantom922
aktív tag
Murdeer a nyeremény alapot aztán nem elinni!

-
fantom922
aktív tag
Oké hülye vagyok, hát 200 power volt felhúzni őket
tényleg power hátrány... ...de miért ott húztam fel? 
Ui.: jó ez a brassói aprópecsenye uborkasalátával

Murdeer: ma majd küldöm a 200 bfp-t a nyeremény alapba
-
fantom922
aktív tag
válasz
Zotya21
üzenetére
Párhuzamosan dolgoztam is
most meg ebéd szünet...Tegnap láttalak, de már menőben voltam, ezért nem írtam.
A dínók a Scavenger. Szerintem well-t akart húzni vagy monumentet építeni... de igen az nem volt jó ötlet
Lehozhatta volna a bázisánál is és akkor nem is dazed.De én is hibáztam
mikor oltem a menekülő Scavengert közel vittem az íjászokat így 3-at jól leeruptolt + nem vártam meg, hogy a Scavenger-nek megszűnjön a roots védelme
és a 2 well húzás.OnSeT: A well 2x-i elvesztése nem okozott nekem power hátrányt. Azzal a wellel az elején nekem 1-el több wellem volt.
-
fantom922
aktív tag
Majdnem letört a kezem csuklóból, annyit kellett helyezkednem az íjászokkal az erupt miatt
Volt is pár mikor pont odébb mozgattam és Murdeer bukott 10 powert
Az eleje állóháború volt, túl szűk volt a hely, hogy betámadjak az erupt miatt. Gondolkodtam, hogy fent északon befoglalom azt a falat és 2 oldalról támadok, de nem volt rá idő. Meg megosztani a sereget nem biztos, hogy jó lett volna. Ezért úgy döntöttem befoglalom azt a wellt. Az hiba volt, távolabbit kellett volna. Fire ellen nem jó ennyire a közelben maradni. Well foglalás 100 power így nem tudtam védeni. Mikor elbuktam bevárásra mentem, tudtam, hogy tartogat még valamit és jött is a sundi
Viszont arra pont van counterem a T1 natur ládzsások személyében 
-
fantom922
aktív tag
válasz
Predatorkill
üzenetére
Gratulálok!

...de ha lehetne egy-két javaslatom.

Mikor támadsz T1-en főleg és nincs nagy ember előnyöd ne hozz le dazed unitokat. Elpazaroltál 3-4 egységet az elején így. Ilyenkor a legközelebbi bázisát támadd főleg fossal
Van 1 jó taktika, ha elindulsz bázisa felé és látod, hogy lehoz valamit +-ba fordulj vissza bázis közelbe és hozd le annak a counterét és így tovább. Ha úgy látod elég erős vagy már akkor támadás, barrier, home soil
A fos olyan erős, ha sokan vannak, hogy nem bír vele és olcsóbb mint a nature (power előny). Arra próbálok kilyukadni, hogy több T1 harcot, mert az magasabb szinten nagyon fontos.A másik, ha 1 egységet wellnél hagysz, hogy feltöltődjön az okos dolog, de ne várd be máskor a többi egységgel, azokkal támadj. Így kevesebb ideje van, valószínű burrowert se tud küldeni, ha előbb támadsz.
Még valami. Az agyak gyengén támadnak, ne engedd elfoglalni az egységedet, inkább öld le
és agyakat íjásszal szedd le. Sajnos a foglalásnál nincs rosszabb. Ő nyer egy nagyon erős T2-t egy gyengébb helyett, te pedig veszítesz egy nagyon erőset. Viszont véletlenül jól jött ki, hogy befoglalta a skyelfedet... azt szerintem nem gondolta végig
Én tuti eaglet foglaltam volna... Skyelfre meg ráküldök valami olcsó rangedet.De ügyes voltál
A frost neked fekszik. Ja és jól használod általában azt az íjászt ami messzehordós... én sosem tudtam rendesen használni, lecseréltem defenderre
a pure fos deckemben. -
Zotya21
senior tag
válasz
Predatorkill
üzenetére
jóvolt

de különben nemtom elején mit tökölt az a bán rangu

engem a slayerek ugy megszoktak rohamozni hogy berosálok xD
elején jókis döntés volt a sok well
csak ha támadós fajta kaor meg amiatt bukta
-
Cr4Zy
tag
sry skacok, szombaton is este 9-ig dolgoztam, meg azóta is alig volt szabadidőm, ezért nem jelentkeztem, pedig szívesen játszottam volna ellenetek.
Egyébként volt ma egy egész jó ranked 2v2 pvp-m, amint resizem a gépet feltöltöm valahova és linkelem.
-
Murder3
addikt
válasz
Gyuri27
üzenetére
nekem régen volt mikor egy alacsonyabb rangút elvertem kaptam érte 2k elot-t utánna egy magasabb után meg 500-at se.
amúgy a várt döntő egm eltűnt a komik közt

izgalams kis meccs volt sztem érdemes megpillantani -
Gyuri27
félisten
Ez az elo rendszer is korrekt. Szarrá ver egy hero és még le is von 200-t.
-
Murder3
addikt
válasz
Gyuri27
üzenetére
legprofibb pure shadowosok se tudták megcsinálni ezt a trükköt.

ők is tele voltak irányítási hibával..de amúgyis még ha így lehet, is attól még a tény tény marad.
shadwoosnak 4x annyira kell figyelni,ügyeskedni és tilos 1-et is hibázni...de ha egy jó nature rusht nem lehet a phase nélküli shadwokon gemcisnálni akkor angyon tévedsz.,
-
Murder3
addikt
válasz
Predatorkill
üzenetére
gratula

-
Murder3
addikt
válasz
Gyuri27
üzenetére
már nem azért, de ha van sok noxom azoakt nem tudod vonalba mozgatni, hogy a roots ne tegye őket kacsákká a dupla ww-k előtt.
mert be van építve az agyukba, hogy libasorba kell menni meg egyrakásra és így meg max az első nox lő a többi meg áll mint a fasz, de a ww duplasebzése meg simán lesebzi a mögötte álló noxokat is..map meg a roots miatt nagyon is fontos, mert ha olyan a map akkor a ww-kell befoghatod az öszes egységet.
melyik a könnyebb 5 noxot egyvonalba tartani és közbe előre menni vagy ezeket lerootolni?
ha mondjuk kóreai az ember lehet neki az első könnyebb
-
Predatorkill
tag
Megvertem egy 19es szintü, azaz Bane rangú fickót
(a 15ös szintem mellett ez tetszik nekem
)
Battleforge 1v1 PvP Pure Frost vs. Pure Nature -
Gyuri27
félisten
válasz
Murder3
üzenetére
A map egy dolog, bár t1-n sdadow vs naturénál pont nem számit. Amikor érdekes a dolog ugye dancer, vigil. De ez se nem shadow, se nem t1.

Na látod tudod te mi a hiba. Szépen kell mozgatni a noxokat és nem egy csoportba + a chargerrel is lehet cselezni.
Mit lehet spamelni t1-n? Noxnak a hurrikán nem árt. A rootsal meg okosan kell bánni mert ha nem fogod le, csak a powert pazaroltad. -
alpihun
senior tag
válasz
Murder3
üzenetére
Ám nem vagy egyedül, én is amikor támadok, vagy védekezek , minden powert beleölök abba, sokszor egy sereggel rohangálok,és nem takarékoskodok.Mig sparring groundson közbe olyanokkal akadok össze, h 1 buffolt ashboneval az én 3 ashbonemat veri.Ám én se vagyok pure,a 3. orb frost,colsnap, silverwind meg grigori miatt,meg 2v2-n vigilt is használok.
-
Murder3
addikt
válasz
alpihun
üzenetére
nem kifejezetten gyenge hanem nem támogatott.
ha spalsh lapokkal kell rohangálni benne elég dühítő.
főképp h azok elég jók és mindne splashl deckbe ott vannak...
mage nagy előny, de az kevés.
még a darkelfet lenyelem, de h hülye NCn kívül semmi core támadó unit az már sok.
nekem ami lehet pure lapból az bent van.én azért kezdtem el pl banditot játszani mostanában mert meguntam a pure shadowot.
kevésnek érzem a jelenlegi felhozatatl, ezért várom baromira már h jöjjön vmi t2 pure alap támadó egység shadowba...amúgy én már rájöttem a gyengémre....
power pazarlás
eddig felse tűnt pl én mindig beküldtem eszetlen a crawlereket frenzyvel meg sokszor agyatlan spam
bár néha feltűnt, de reflexből midnig ezt csináltam
ulv repeket néztem, asszem most valahogy próbálom kiküszöbölni a power pazarlást. -
alpihun
senior tag
válasz
fantom922
üzenetére
Még nem volt megkötve az üzlet, egyszerűen nem tetszett neki a 80 bfp a cultist masterert, én lecheapereztem, ő meg megfenyegetett hogy adjak neki bfp-t vagy jelent
Murdeer:szentem is naon gyenge a shadow t2, harvi meg shadow mage ami ér valamit ott, meg a nether(eddig nekem csak magera futotta,de gyűjtök)
-és a vigil,grigori ,reaver trión kivűl tényleg nem használnak semmit,esetleg a tornyokat a taktikusabb pvp mapokon, meg shadet
-szentem meg ha a shadow erőssége (kéne legyen) a power manipuláció,akk szentem az a pár tower ritka keveset ér,lehetne pl.:150 pw cost
2 sadó orb
közelharci unit,rendelkezik longrange buffal,
a támadás xy százaléka megy a void pw-be
vagy pedig olyan unit (spell már van)aminek a támadása függ a voidtól/aktuális powertől -
fantom922
aktív tag
válasz
Gyuri27
üzenetére
Nem akarok vitázni, te így gondolod én nem

Ez a játék pont arról szól, hogy ki hibázik és az ellen ki tudja e használni a hibákat.
Ui.: az én phaseimet már nem egyszer fogta naturos... de persze lehet én csinálom rosszul... de te is valahogy bekerültél a legjobb 200-ba...
-
-
fantom922
aktív tag
válasz
Murder3
üzenetére
Arameres magyar
szóval, ha freemka magyar akkor ő az
...de freemka nem magyar 
Minden op megoldás ellen kialakul a counter, azaz hogy lehet legyőzni. Ha nem az van a deckedben akkor nehéz ellen, de ez minden színnek van mármint op kombója. Nem csak a lostnak.
De múltkor mondtam, hogy ha lostot gyengítik, én akkor is sadós, vagy lostos leszek és felveszem a kesztyűt. Olyan akkor se lesz és soha sem volt, hogy instant win.
Ui.: Gyuriba régebben játszott arameressel és magyar tuti, hidd el és nem freemka az
Ui.2: a top 200-ban van pl. smokegyuri pure nature szerintem legyőzött sok lostost hogy odakerüljön
Ui.3: JadeWarlord engem 10-ből 7-szer leöl és ő pure fire, vagy fire/sadó deckkel jön
-
Murder3
addikt
válasz
fantom922
üzenetére
az freemka ha jól tudom

ez az instatn wines dolog meg félig igaz, mert ezeknél az OP kombóknál úgymond az eggyik játékosnak, aki ellen csinálják szinte hiba nélkül kell játszania míg a másiknak igazából szinte félgőz is elég.
Na most ezt nem lehet senkitől elvárni épp ezért unfaierek bizonyos kombók ellen.
Lehet azt mondani h ez meg az kell a pvp pakliba de erre ráfogni azért nem járja, ugyanis nem kötelező sőt sehol nics leírva h csak azokkal lehet, viszont attól még bizonyos lap nélkül meg ha egy kombó védhetetlne továbbra is op.
ha egy fix mondjuk sc2 féle játékról beszélünk akkor ott van eleve minden ott ez nem számít igazán, de ha itt az van h ez meg az kell mert a ez meg az ami enélkül csak amolyan ellenfél kezébe vagy dolog az egész játék lényege veszik el.A többség meg az aktuális legOPabbal fog amúgyis menni szal itt odaveszik az értéke a játéknak.
Persze mert a profi rétegnek minden fogható mindennel, de azért a többség egy átlag kategória még a top 200 nagyrésze is az, nem profi réteg.
maximum tapasztalt. -
fantom922
aktív tag
válasz
Gyuri27
üzenetére
Nem szeretem ezeket a nagy szavakat, hogy a phase az instant win. Ez baromság. Van phasem és sokszor legyőztek már. Ismered arameres-t? Tudod sokáig 1. volt 1v1-ban. Az ő deckje nem lost és nincs phase. Ergó valahogy legyőzte azokat akiknek van
...és Murdeer, arameres legyőzte azokat is akik lost deckkel indultak. 
Az, hogy te nem tudsz ellene tenni, az nem jelenti azt, hogy instant win. Én is tudok ilyeneket mondani, hogy a firedancer + haspók az instant win, meg a do + heal az instant win, meg war eagle + ice shield az instant win, meg ma + home soil az instant win. De nem mondok ilyeneket, mert nem igaz. Erős kombók, de mindenre megvan a counter. Egyébként phase tower egymagában nem sokat ér kellenek egységek amik biztosítják a védelmét és a mozgatását is. Főleg a mozgatás utáni védelme a fontos mert lekapható mozgatás után akár 2 egységgel is simán.
Próbáltad már phaset pvp-ben? Ha nem, olyanról inkább ne nyilatkozz amit ki sem próbáltál használatban.
-
fantom922
aktív tag
Túl fáradt vagyok
...Tehát az előzőben nem kihagytam, hanem próbáltam a twilightot is Vileblooddal

A banditot meg a twilightot viszont csak sparringon próbálgattam. -
Murder3
addikt
-
Murder3
addikt
válasz
fantom922
üzenetére
Pure shadow sokkal gyengébb a spalsh deckektől(frost meg nature ami nem gyenge pure felálásba)
Méghozzá azért, mert az alapjai mindne nyomorék shadow spaslnek ott vannak.
láma NC,szar Darkelf....etc
semmi nincs a pure shadowba t2-n ami helyettesítené a szar NC-t vagy a darkelfet.
persze csomó pure shadowos csak mage meg harvi miatt pure....
az a szánalom h nem lehet egy pure szín pure lapokból kiálítani...Lost meg jóval erősebb, ne mondja nekem senki h nem op felálás.
Eleve ott van a glaceier,kobold ami önmagába op és unfair varázslatok.
ott van a darkelf meg az nc amivel mindent ki tud védeni.
kap hozzá reavert meg még egyéb ilyen frsot finomságot mint pl lyrish,coldsnap,gravity,soulshatter,silverwind....Ráadásul a normálsiabb lost lapokkal a hülye se játszik.
használják a reavert,grigorit meg a vigilt amik ahogy vannak opok..ennyi.ezé lámaság ez a lost mert már eleve látszik h direkt így adták ki, hogy van 3 lap ami kétmilliószor ersőebb a többitől...
és ezt nevezik lost decknek...és akkor ilyen lapokat hoznak ki mint az Eliminator,lost priest...
ami még a hülyének is feltűnik h senki az ég világon nem fogja használni...
de megint jön majd 2 lap ami 100 szor ersőebb lesz a többinél aztán a mellé kijött 20 meg kuka....
szánalom nem is tudom mi alapján találják ezeket ki. -
fantom922
aktív tag
Kezdenek elfajulni a dolgok
Skacok ne pöröljetek
ez csak játék, valaki veszít valaki nyer ez van...Köszi a gratulációt! Az utóbbi időben linekiller deckjével mentem sokat, nagyon erős. De az összes meccsem sokféléből jött össze.
Valahogy így:
mostanában pure sadó (nagyon sok) sadó / fos (közepes), lost (nagyon sok) fos (kevés)
korábban (nerfek előtt, közben) pure sadó (nagyon sok) nature / fos (kevés) nature (kevés)A személyes kedvenc a pure sadó, még annak idején azzal kezdtem. Sajnos manapság pure sadóval ilyen eredményt nem nagyon lehet elérni a vegyes deckekkel szemben. Se épület védelem se heal. Se megállító spellek. Az meg hogy a lost milyen erős bla-bla az nem egésszen csak a lost deckre igaz. Ugyanúgy erős a stonekin pvp (ződ rangú is van ilyen küzdöttem vele) ugyanúgy nagyon erős a sadó / nature (pyro heal, oink, roots) és erős a fire / frost. Amelyik pure és tartja magát, továbbra is nagyon erős az a fire és a fos. Én ezt tapasztaltam...
-
Gyuri27
félisten
válasz
Murder3
üzenetére
Raktad volna ki azt a 3 gyakorló mecset amikor t1-n berusholtalak. Összesen nem játszottunk 5 percet éles deckel (3 mecs alatt).
Maradjunk annyiban, komplet fire t1-t kaptál. Részemről ez lezárva.
Ha úgy érzed, hogy akarsz bizonyitani éles deckell állok a rendelkezésedre. Sőt videót is nézhetsz mivel és hogyan játszom. -
OnSeT
őstag
válasz
Murder3
üzenetére
mit szóltál volna ha nekem meg komplett frost t1et dob a gép?

mondjuk glypt, frost mage, home soil még +ba?egyébként te is kezdhettél volna frost t1el

fire t1el egyébként ha a kezdőmet támadod be megettél volna reggelire

glacier csak egy épületet tud védeni, sundinak meg lett volna így 2 szabad célpontvagy ha akkor mész kezdőhöz mikorra lehívtam jó pár guardot, ugye az nem swift így mire én is felérnék velük egy welemet már simán beütöd.

frost ellen ez egy nyerő taktika, ki kell használni a gyengéjét hogy nincs swift unitja t1en.
thesickaleont így vertem el anno![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
OnSeT
őstag
válasz
fantom922
üzenetére
nemcsak a motkn múlott az a meccs

frost/naturehoz nem vagyok hozzászokva, ez látszott is, hiányzott a dd.
első meccsen 10 percig csak céltalanul bolyongtam a pályán.
ha legalább időben felhúzom cannon towert, lett volna esélyem a t3ra. ^^
mindenesetre örültem volna ha a versenyen pl. csirke hiányos nature t1e ellen kezdek, akkor legalább lett volna idő kicsit belerázódni a szín stílusába ^^
gart az új ranghoz, tegnap átlapoztam top200at és ki is szúrtalak, csak nem voltál online hogy gratuláljak

egyébként 1v1et fix deckel tolod rankeden vagy váltogatsz?
-
fantom922
aktív tag
-
alpihun
senior tag
válasz
fantom922
üzenetére
Xd most történt: akartam venni egy cultist mastert h továbbadjam.
-kérdem mennyi az ára, erre ő azt mondja ajánljak (offer xd)
-mondtam egy 80-t, erre ő azt irja no, és bb (ahon 89 1ébként)
-le stupidnooboztam, hogy hogy tud ennyi cheaper meg minden lenni
-CSATTANÓ:-telispammolta a csatornámat wisperekkel,hogy küldjek neki bfp-t, vagy reportel(jelent v ilyesmi), erre én egy 2 sornyi xd-t válaszoltam, mire ő még 3x spamolt majd megirta hogy jelentett xd
Na,ám a reportoláatól mi bajom lehet, ha egyálalán tudja hogy hogy kel megcsiálni és nem ma kezdte a gamet ? -
Murder3
addikt
válasz
fantom922
üzenetére
nem éppen.
épp az h ellenséges falon nem tud saját eggyáltalán átlőni.(legalábbis nem lenen szabad)
sajáton meg átlehet, de mint mondtma is elég összevissza.pl fire stalker általába semmilyen falon, de dancer meg igen.
persze stalker is át tud valahol.nem pont fedezékként működne.
1 egység fér csak fel szal nem lehet rá játszani e tekintetbe persze attól függ hogy vannak elhelyezve. -
fantom922
aktív tag
válasz
Murder3
üzenetére
Én ezt máshogy tudom. Tudtommal saját távolsági egység a saját faladon nem tud átlőni csak íjász a tetejéről. Ellenséges egység bármilyen távolsági egységgel átlő a faladon. Darkzbane erre gondolt. Nem egység függő, hogy melyik lő át és melyik nem.
Az ötlet jó, a több fedezék
Csak akkor az s unitok kerülnének középpontba jobban, ki tudja mire vezetne... de jól átgondolva jó változtatás lehet 
-
Murder3
addikt
válasz
Darkzbane
üzenetére
Ezek inkább nem akadályozó tényezők.
vagyis nem gyakoribb okok.pl valahol át lehet lőni saját falon pl stalkerral máshol nem.
pl nox át tud lőni, de forsaken meg már nem.megaztán ha t2-n vagytoke nem valószinű h a kezdődet támadja mert lesz közelibb célpont is akkor már.
max akkor próbálkozik be ha látja h ledöntötted és odamegy vmivel, hátha nem figyelsz.
vagy long range, de akkor nem tud a faladhoz bármit is rakni.viszont masszív falas mapon a glaciation jól jöhet

amúgy sztem hogy csak fal szinten vna a fal a pvp mapokon az kicist elég behatárolt.
lehetne sima kis felhúzható akadályok is szétszórva a mapon.
az kicsit taktikusabbá tenné a pvp-t.
és nem láma falazás lenne lépten nyomon. -
alpihun
senior tag
válasz
Darkzbane
üzenetére
Ja kösz,akkor a power meg a stratégia miatt is számit,és low levelen még szivathatsz is vele:
pl falat lerombolod,vérpistike szalad orbot támadni dazed egységeket sorra hivja, én meg a well mellé hivom tehát előnyben leszek és ha visszavertem annyi előnyőm lesz hogy mehetek t2 re vagy countertámadásba kezdhetek.ui: nem értem miért 2x postolta...
-
alpihun
senior tag
válasz
Darkzbane
üzenetére
Ja kösz,akkor a power meg a stratégia miatt is számit,és low levelen még szivathatsz is vele:
pl
falat lerombolod,vérpistike szalad orbot támadni dazed egységeket sorra hivja, én meg a well mellé hivom tehát előnyben leszek és ha visszavertem annyi előnyőm lesz hogy mehetek t2 re vagy countertámadásba kezdhetek. -
Darkzbane
tag
válasz
alpihun
üzenetére
néha a fal jobban akadályoz mint megvéd. pl ha elveszted a kezdő egységed és újat kell küldeni a kezdő orbtól ugye nyisd ki a kaput és csak ott tudsz kimenni. aztán pl nagy hatótávú egység ellen mint firedancer megintcsak a kapun keresztül tudsz küldeni pl nightcrawlert frenzyvel aktiválva ott meg ugyan nem mindegy hogy 2 vagy 8 másodperc alatt ér e oda. persze még az is közbejátszik hogyha csak az ajtón tudsz közelekedni egy wildfire vagy mine elég szivatós lehet,kis helyed van vagy nulla elkerülni. akadnak még ilyen tényezők hogy nightguarddal vagy parasitevel elveheted az ellenség egységét a falon amit szintén power veszteséges lesz . meg úgy nagy átlagban a fal lame' taktikának számít és nehogy azért ne legyen már támadható egy orb mert ott fal van és kb a másik orbod kerül csak támadás alá, ami egyes frakcióknak igen nehézkes lesz.
-
fantom922
aktív tag
válasz
alpihun
üzenetére
Ha lerombolod a falad a void power növekszik picit, több power jön vissza és gyorsabban. Ha pedig legyalogolsz odáig falat felhúzni lehoz valakit leöl és megy segíteni középre. Vagy fostos letesz egy barriert és nem tudsz falat húzni
Az elején az a kevés + power is sokat számíthat profiknál....egyébként én sem rombolom le mindig
Sőtt egyre gyakrabban nem, mert 1x nem figyelsz és annyi a T1-nek.Naturos meg simán leszedheti a falat, hiszen hurricane.
-
alpihun
senior tag
válasz
Predatorkill
üzenetére
jó meccs volt, grat
ám nem ide tartozik,de sok high lvl pvp videón,az olyan mapokon ahol kezdésből fal van az orb és wellek körül(yrmia,elyon), miért rombolják le a falakat kezdésből,hisz hogy ha megtámadják, az ijászoknak a fal nagy segitség
powert ad v csak megszokás v mi? -
fantom922
aktív tag
Oh, Darkzbane-nek meg köszönjük a felajánlást

...de még egyszer, ez felemásra sikerült verseny volt, ezért a 250-ből 200 bfp-t felajánlok a következő versenyre.
-
Murder3
addikt
válasz
fantom922
üzenetére
Én azokat a színeket próbáltam amire van használható keretem, a tome ebe nekem sokat segített mert így volt szerencsém a firét és a naturét is teljes pompájába kipróbálni

De én ezt nem azé mondom, csak mert gyuri is a jobb lapokra panaszkodott, holott firébe pont nem látszott ez mert ami előnyöm a scevi azt ő az íjászokkal vagy wreckerrel könnyen üti.
a sundit is az nekem se hip-hop lehozható egység azé.Viszont pl Onset hiába mondja h hát komplett fire t1-em volt, frostal még guard nélkül is sokkal erősebb és olcsóbb tőlem

Tudom korábban mentem frsot ellen, northguard,ma,imperial.
nekem az olyan ami ezek ellen ér is vmit scevi 10-el drágább és hamar hal az ma-k miatt.
erupt meg frost ellen nem annyira jó magas hp-miatt.+sundit meg hátrány inkább a glacier maitt.
több charge is van a frostnak ellen, szal masszív power előnybe kerül simán.
nulal t2-vel meg már veszve van.Ui.:Hát én kb most mentem nature t1-el normálisan először, de gyanítom, hogy a necro-val végigsöpörtem volna rajtatok

szó szerint
-
fantom922
aktív tag
válasz
Murder3
üzenetére
Igen, én ezt egy szóval nem mondtam, hogy azért
Csak annyit, hogy naturosnak nehéz átlényegülni firébe. Tudom, hogy nem vagy fire te sem, de már biztos próbáltad pvp-ben is. Én is próbáltam már az összes színt. Smokegyuri lehet csak naturral ment eddig ami teljesen más. Ennyit akartam csak. Én firével csapnivaló vagyok például, ha smokegyuri is így van ezzel akkor nehéz lehetett neki.Ezzel együtt te ügyes voltál, mert nem a te színed a fire.

Ui.: ahogy enyém sem a nature
és itt mindenki a megváltozott körülményekkel küzdött meg a szar lapjaival 
-
Murder3
addikt
válasz
fantom922
üzenetére
Mert én fire játékos vagyok?
Nem azért, de ahhoz h ne eruptoljunk 50 pwoeres egységeket nem kell nagy tudás.Nem túl nehéz vele játszani, főleg eruption mellett.
a játék egyik ha nem a legjobb s countere a scevenger.
wrecker meg hab a tortán.
Fő ásznak meg a sunderer.Gyurinak nem volt scevije,sundija, de még mindig ott van a wrecker,strider az mellett bőven tudja slow kezdés miatt tartogatni az eruptokra a powert.
ezzel bőven le tudott volna nyomni hiába van scevim meg sundim.nagyon sok eruptja rossz volt az volt a oka h vesztett nem az mert jobb lapjaim voltak.
na de most majd jön nemsokára a döntő utánna meg még 2 onset meccs.
-
ricshard444
veterán
válasz
Predatorkill
üzenetére
Fire tűnik amúgy legerősebbnek T1+T2ben Pvp-re, gondolom ez nemigaz,mert balance csak van

-
fantom922
aktív tag
válasz
Murder3
üzenetére
Azért smokegyuri védelmében annyit, hogy ő nem fire játékos. Én mikor firét próbáltam pvp-re ugyanígy power pazarlóan játszottam. A fire teljesen más taktikát kíván mint a többi szín. A legeltérőbben a fire játszik a többihez képest szerintem. Mivel smokegyuri fire lapokból kapott használhatót, mint nature specialista nagyon nehéz volt neki. Firével szerintem én is kikapok... bár ki tudja...

-
fantom922
aktív tag
válasz
Zotya21
üzenetére
Köszönöm Zotya a szurkolást!

Murdeer: Azért firében mindened volt ami T1-en szokott lenni kivéve az firesworn-t cserébe nekem nem volt hurricane és shaman meg a szöges dínó. A motkot ellened meg nem használtam. De ne érts félre a roots nagy előny persze. Csirke viszont nyert ellenem 1-et, na az nagy meccs volt
Bár a döntő is izgalmas volt. először ostromoltam Murdeert, majd visszavert, majd én vertem vissza, utánna középen állóháború. És végül power előny és győzelem 
...de remélem felteszed Murdeer a döntőt, nincs szégyellnivalód, jó voltál!
Közben 1v1-ban Grandmaster lettem
(141. hely)
Ezeket nem a nagy arcom írja, csak a büszkeség
Predatorkill: Abba a 2 részes vidibe amit feltett, azért azt hozzátenném, hogy az én ellenem ződ rangú volt, és nem random társa volt. Tehát Predator itt egy minimum arany rangú ellen győzött! Gratula Predator gyorsan fejlődsz!
Még valami, a tome lutri attól függ mit kapsz abból kell gazdálkodni (lásd motk onset ellen, ezúton is bocsánatot kérek
,de ezt előre tudtátok
Ha mellék accal lehetett volna jönni nekem nem lett volna esélyem az tuti, nekem csak ez az 1 van.Ui.: OnSeT-hez csatlakozva 200 bfp-t ajánlok fel a következő, nem tome-os versenyre!!! Így nekem 50 marad mint OnSeT-nek maradt volna
, szerintem így igazságos! -
Zotya21
senior tag
tudom nem ide tartozik de félig még is

valakinek van seed szervere amit megosztana velem pár bf ért ?

megbeszéljük majd hogy mennyiért
ha van akkor pm et küldjön meg ide irs irja hogy küldött mert nemlátok a szememtől

különben Báácsii Gratula megérte drukkolni

-
LoLHunCsirke
tag
Pedig mennyire örülnék neki ha smsel is lehetne, sokkal könnyebben lehetne venni

--
Lightkexel vettünk ugye mind control,most teszteltük mennyire hasznos ez a kis varázslat, hát annyira nem, de a végére vagy 10 elfoglalt lényünk volt(abomaton,twilighthulk) s legyalultuk a pályát, szóval lehet azé hasznos XD (9es difi volt 4playeres,wheel of gifts nélkül) -
OnSeT
őstag
válasz
Predatorkill
üzenetére
Igen Paymo oldalán szerepel a listán, ( mind3 szolgáltató), de nem lehet mindenhol használni.
-
OnSeT
őstag
válasz
Predatorkill
üzenetére
Bfben az a menete hogy bejelentkezel acc adataiddal battleforge.com-on, kiválasztod mennyi pont kel, fizetési módnál meg a Paymot. [link]
Viszont Magyarországról nem fog menni, mivel nincs fent a támogatott országok listáján.
Bfben, viszont folyamosan bővül a támogatott országok listája talán egyszer Mo-ra is sor kerül , Bf herosban nem tudom mi a helyzet. [link]bfp még mindig drága a hivatalos oldalon, de legalább mostmár dollárban lehet fizetni
szóval úgy is mondhatjuk hogy 35%-al olcsóbb
-
Predatorkill
tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Éjszakai műszak
- MIUI / HyperOS topik
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- iPhone topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elemlámpa, zseblámpa
- Motorola G86 - majdnem Edge
- További aktív témák...
- ÁRCSÖKKENTÉS Xiaomi Redmi 13C 8/256 mint az új, garanciával eladó
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Apple iPhone 13Pro 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

jó meccs volt......ha nem bánod bácsikám megcsinálnám annak a meccsét,ok?De kell a hozzájárulásod!!!

),szal akinek elég egy köszönöm szépen( nagybetűkkel

most komolyan olyan HP van...........

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)