Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
OnSeT
őstag
válasz
Deathson
üzenetére
holnap este majd én is küldök lapot

supportal mindenképp vedd fel a kapcsolatot.
nemrég Wartac acc-ját is feltörték, ő 13k kártérítést kapott, de mint írta ez csak töredéke a régi acc.ja értékének. szal a bukott lapjaid értékének egy részét várhatóan neked is meg fogják téríteni.Wartac történetét ebben a topicban olvashatod: [link]
az ő esete durvább volt, mivel nemcsak a lapjait vitték el hanem a nevével is visszaéltek, a friend listáján lévő emberektől is kért kölcsön bfp-t a scemmer mikor be volt logolva. és kapott is....
-
Deathson
csendes tag
Deathsonhun néven vagyok fent ami azt illeti
nem is tudom mit írjak hirtelen ezekre a hozzászólásokra nagyon rendesek vagytok még hogy a magyar bunkó népség kicsit ettől most jobb kedvem lett ez a játék az állandó monoton munka után régóta kikapcsolódást jelent preddy ha common lapokat küldesz megkereslek és bántani foglak
azokat meghagyta a barátom
gyuribá nem csak frosttal mentem volt frost,shadow/frost és nature frost paklim is -
BladeHero
tag
Én is

-
Darkzbane
tag
Vírusirtó, EA support , új account vagy e -mail vagy password ilyenkor a teendő szerintem nehogy megint meglopjanak
-
Volgafan
senior tag
Frost a srác,és ez a neve(deathson)!!!Amúgy nekem is az jutott eszembe:dobjunk neki össze paklit,kinek,mije van......Ha fellépsz bfre bfp-t is adok!!!Mutassuk meg,hogy össze tudunk fogni 1 jó ügyért!!!!!sztem ,ami a legnehezebb lesz újra uppolni mindent....a többi könnyen megoldható,ha a többiek is segítenek!!!
-
Deathson
csendes tag
"ismert játékosok nevében"
igen itt volt a hiba, tudtam ugyanis arról hogy próbálkoznak vele, de azt nem hogy más nevében teszi, így ismert játékosok által feltöltött vidik fájlformátumára nem figyeltem oda. Főleg ha már vagy 30 at megnéztem belőlük, meg is van a letöltött fájlok között az a szar Imnewb nevében nyomták fel én meg megettem, El se tudjátok képzelni milyen érzés az mikor másfél év játék után miután a vagyonod 10000 bfp re rúg kb., végre kezded elérni a céljaidat 2 győzelemre vagy a top 200 tól és ez történik veled,főleg hogy ez a játék hihetetlenül egyedi a hibái ellenére az egész világon. Hmm hát igen nem kellemes az biztos kár érte nagyon kár.
Látni fogtok még online mert ez a kedves ember aki meglopott meghagyott kártyát úgy 300 pont értékben valószínűleg eladom és üzletelgetek benne kitudja lehet szerencsém lesz,láttam már avatar of frostot 3 bfp ért felrakva ,üzletelgetek lehet mire rendes paklim lesz megint vége a játéknak,dehát ez van ha Online vagyok bárki nyugodtan írhat rám játszani nem fogok de beszélgetni lehet attól még. Tapasztalatlanabbak tanácsokat nyugodtan kérhetnek ha gondolják és bár erősen búcsúüzenetre hajaz az írásom azért még ide is firkálgatok fogokhelyesírási hibákért elnézést kérek nincs erőm most valahogy szerkesztgetni
-
alpihun
senior tag
Ám engem is nagyon sokszor dob ki.Ma pl lightkex-el 2v2-tünk high rankosok ellen, az eleje a túlélésről szólt, ám lightkex az egyiket addig szivatta amig ki nem lépett.És amikor már biztosak voltunk a győzelemben...kidobott mind2-ket.
-
alpihun
senior tag
1.A hangfelvételt kipipáltam volt,de a macska elvitte...
Gondolkoztam, hogy valami jó kis ütős zenét berakok alája,ám ahogy az izlésemet ismerem,senki se hallgatná.2.Repeta alatt mit értesz?A majmolást?Ha azt, akkor erre annyit tudok mondani, hogy e egy fun videó, már régebbről ismertem sozz tome dekkjét, szal tisztában voltam hogy esélyem határos a nullával.
Hogyha komolyan vettem volna, avval csak égettem volna magam.3.Ez egy fun videó, és ez a poén benne.Vagyis akart lenni.Ám nem ment volna,mert ha unitot hivok azt támadta volna.
Ám még azelőtt obesity-vel is összedobott,vele csak cseteltem, meg védekeztem vlmit....
-
Predatorkill
tag
Ez így van, az EA-nek megvan mindenki belépési kódja, de minek neki ha egyszer ő csinálja a játékot akkor bármit csinálhat magának

-
BladeHero
tag
Ilyen levelet én is kaptam múltkor,sőt kaptam még anno egyet,mikor még keeper voltam,de tudtam már akkor is,hogy ez átverés mivel a support soha nem kérne semmire,senkitől jelszót.
-
Murder3
addikt
ez nem ötletes, csak néhány retard mindig bedől neki, ez van.
nem tudom ki az a hülye aki bármilyen elvélre megad bármiféle jelszavat is, főleg ha mod admin kéri.
mod pl nem is kérheti neki semmi köze semmihez, adminak meg ahhoz h bannoljon vagy bármit csináljon nem kell tudnia a jelszavad....ennek ellenére jómilliószor le van írva minden....
-
LoLHunCsirke
tag
válasz
Deathson
üzenetére
keylogger se jön csak úgy a gépre.. véletlenül nem próbáltál meg hackelni? kevesebb pénzért bfpt venni valahonnan? vírusírtók közül érdemes eredetit használni, és nem crackedet, igen a jelszó változtatás semmit sem ér, mert öcsém fake hacket töltött le magának
(el is lopták a kártyájit.. szerencse h akkor még csak 1 promo grindert kapott, de az ő gépén nemvolt vírus írtó, csak mondtam neki h változtassa meg, hát nem ért semmit) a bfpd soha a büdös életbe nem fogod viszont látni, ahogy én se a promo grinderem -
OnSeT
őstag
válasz
Deathson
üzenetére
miket töltöttél le az accod feltörése előtt?
bfcards.tk-n volt pár scammer próbálkozás az utóbbi időben, keyloggert töltöttek fel ismert játékosok nevével regisztrálva replay helyett.
ezért rakta ki thescilakeon a figyelmeztető üzenetet hogy csak .pmv fájlokat töltsünk .exe-t ne!
hivatalos fórumon is érdemes vigyázni, anno ott is volt egy keyloggeres próbálkozás, pvp videókat kellett beküldeni verseny keretében, amit csak a rendező által megadott gyak. noname progival lehetett elkészíteni.
( hivatkozva arra hogy szeretné ha egy speciális formátumban lenne az összes vidi )van pár gyanús topic jelenleg is a kinti fórumon, pl. az Angelscar féle amiben egy progit ajánl az user mapok ellenőrzésére feltöltés előtt.
ami fura hogy mindezt egy friss acc-al pár hszel és gyakorlatilag szintén egy ismeretlen programot ajánlva teszi.de a modiknak úgy látszik nem szúr szemet.
ugyan írtad hogy esetedben nem ingame scammerkeésről van szó, de ettől függetlenül megemlítem: a legújabb ötletes próbálkozás [link]
ingeme levél, hogy jön a lord's of light edition és ha elküldöd a bejelentkező adataidat ellenőrzésre a feladónak akkor kapsz 3 lapot belőle.

-
Predatorkill
tag
Igen engem is de ezt tudjátok

-
BladeHero
tag
Hát,mostanába engem is sokszor ledob...
-
zoli.22
tag
Azért az szégyen az EA-tól hogy naponta többször kidob a játék hibaüzenettel. Általában akkor, amikor csatlakozni akarok mondjuk 2v2-be.
Starcraft2 acc-omat egyszer nekem is fel akarták törni, de azért ott kicsit komolyabb a fejlesztőbrigád, meg a védelem is. Azonnal letiltott még engem is a rendszer, nem tudtam belépni. utána kiderült, hogy valami vírussal a gépemen megpróbálták feltörni a jelszavam, erre a rendszer azonnal zárolta az acc-ot. Írtam nekik miután letöröltem a vírust és szerencsére gyorsan meg is nyitották.
-
BladeHero
tag
De ha tudod,hogy ledob,akkor miért rankedezel?
-
Predatorkill
tag
Beadott ellenem egy Destroyert, azaz 14es szintüt erre megint lefagy a játék... most kivételesen csak 900 ELO pontot vesztettem. De szerencsére bedobott egy Annihilátort és megvertem azt visszaadott vagy 750-et.
-
Fl3x
aktív tag
nincs valakinek véletlenül Stone Warrior (Frost) és Grinder kártyája amitől megválna?

-
Deathson
csendes tag
de leellenőrizni le lehet ezeket a dolgokat kinek küldtek levelet milyen ip címről meg ugye hogy milyen országból lépett fel egyáltalán teszem azt nem adtam meg egy orosz vagy belga barátomnak a jelszavam hogy ezt eljátszhassam hát szerintem egy próbát megér veszteni nem veszthetek
-
Deathson
csendes tag
pedig ellopták a keylogger megvolt rögtön jelezte a vírusírtóm változtattam is a jelszavat rögtön léptem be de már nem voltak meg
supportnak érdemes írni segítenek vajon??
összes paklim bfp-m mindenem eltűnt másfél év munkája áhhhhhhhh rég nem voltam ilyen ideges az tuti -
Razuel
aktív tag
válasz
Deathson
üzenetére
Olyan nincs, hogy feltörték az accodat. Olyanoknál keresd a lapokat akiknek megadtad a jelszavad, vagy rakj fel egy vírusírtót, mert keylogger van a gépeden. Esetleg ha olyan BF-el foglalkozó oldalra regisztráltál ahol ugyan azzal a email-jelszó párossal regisztráltál, akkor ott is ellophatták.
-
Deathson
csendes tag
nagyon úgy fest hogy egy életre vége a battleforge karrieremnek
valaki volt olyan kedves és feltörte az accomat ellopta minden értékes kártyámat és vitte a bfp-t is van ötletetek mit csináljak??van értelme írni a supportnak vagy valami?? -
Volgafan
senior tag
válasz
Gyuri27
üzenetére
Google chrome és fordítsd le vele......."Azóta megjelent az elmúlt hónapokban sok útmutatók, gondoltam kéne neked össze az idők, és a szál ragadós (vagy valaki más fogja megtenni, ha ez nem itt szép elég), vagy pedig az összes útmutatók PvP / Stratégiai Fóruma és az összes ragadós. Áttekintés: szervezett játék: Deckbauhilfe minden színek magyarázata pDroh (valamivel idősebb) Deck épület hatékonyságát ötletek a Dark Force (valamivel idősebb), alacsony költségvetésű fedélzetre, a MuttantMatt Alapvetően PvP PvP FAQ útmutató, a Madnor PvP Guide, a SHRG Közös rövidítések kártya neve, a Xiku útmutatók az egyes színek: tiszta természet, a Stoxx és Elendil banditák által Greenplum Pur Frost, a xXMeGaMeNXx Shadow / Frost, a mutáns matt árnyék / természet, a Keksmonster (nem kész) kő klán minden változatban, a Fenris (valamivel idősebb) Shadow / Frost, a DragonDampfi (főleg a részleteket, és nem fosztogatókat Lost) , aki szeretne hozzáadni egy másikat, vagy akar írni semmi szépet újra: Kérjük, ne. Azt hiszem ez csak bosszantó, ha az egész PvP útmutatók oldal tele van, vagy az igazán szép útmutatók eltűnnek a Versenknug. "
-
alpihun
senior tag
Na,itt is van.
A videó elején sozz-t majmolom,majd amikor beigazolódik , hogy semmi esélyem, elkezdek futni ice barrierekkel a bázisa felé...
Hát jó, nem egy Murdeer féle Obesity vs. YenisYoo, ám amig megjön a 4. rész (ami remélhetőleg nem üt majd el a 3-ól) addig ez is megteszi...
-
Volgafan
senior tag
válasz
Predatorkill
üzenetére
csak a lóvéra mennek már jó rég óta..........se új map,se semmi...max új lapok,amiből bf lesz,de már azok se nagyon jönnek.
-
Volgafan
senior tag
válasz
Predatorkill
üzenetére
Nekem is egyre többször fagy le......de ne hagyd abba........most mindent 1 lapra feltéve fogok pvpzni,keddtől szabin vagyok.....sárga pajzsig meg se állok
muaha

-
Predatorkill
tag
Azon gondolkozok hogy abbahagyom a játékot... így nem tudok mit csinálni már k.vára unom hogy egy több szinttel nagyobbat verek el és erre lefagy a játék..
-
Zotya21
senior tag
válasz
Predatorkill
üzenetére
nem azért mnodtam ám csak hogy ne lepődjön meg ha nagy

-
Zotya21
senior tag
válasz
Predatorkill
üzenetére
2 giga tiz perc ?

jóis lenne nálam általába olyan 46 gigát szokott csinálni

oylan jó belekötni valakibe

-
alpihun
senior tag
válasz
Predatorkill
üzenetére
Minő meglepő:Van fraps a gépemen, és konvertáló progi is.Régebb,még anno amikor burnout paradise-t játszottam, non sok videót csináltam, youtuben is van pár belőlük, csak ennyi érdekelt,fog menni simán kösz,én azt hittem, hogy a replay filet kell konvertálni xd.
Na most kell menjek, de holnap reggel remélhetőleg már bé lesz linkelve a videó ide...
-
Predatorkill
tag
válasz
alpihun
üzenetére
Átalakítani? sehogy
Van egy olyan program amivel fel lehet venni játék közben amit csinálsz. A neve: Fraps Szoval játék előtt beindítod, belépsz a játékba, rámész a felvenni kívánt replayra, eliditod a progit hogy vegye. Felszveszed a játékot ls minden happy. De, ez a program 10 perces videót kb 2gb-ben vesz fel. Van egy másik progi, az Ultra Avi Converter, amivel kb 100 megába lelehet konvertálni és fel is teheted. De ha bonyolult akkor nekem vagy OnSetnek elküldöd a replayt és megcsináljuk. -
alpihun
senior tag
Ám 2 meccsel ezelőtt , amikor utoljára néztem, hogy hogy állok,tome rankeden 26. voltam,meg lehet nézni,ám azóta tuti javult xd.
-
alpihun
senior tag
Valaki leirná röviden-ám pontosan-,hogy replayt hogy lehet youtube -ra feltenni?
Youtube accom van,a replay el van mentve..
Konkrétan a replay videóvá alakitása érdekelne...Nem,nem 2v2 videó
, tome ranked összedobott sozzzz -al.
És nem, nem nyertem
, viszont jó videó lesz azt garantálom.UI: Bladehero, te tudod, lécci ne lődd le a poént...
UI2: Onset:Van még hely az oldalad Fun PvP videók tékájában? -
Predatorkill
tag
Úristen de nagy a csend
valaki írjon már valami szépet 
-
Deathson
csendes tag
Istenem szinonímák,hasonlatok bonyolult nehéz világot élünk

-
Murder3
addikt
Amúgy van egy akkora idióta saját magát megszégyenítő dologa játékba..
vázolom.
tehát van az a képesség típus ami dmg reduction.
pl stonekin alap képesség.
védő spellek,life weaving és hasonlók.na most ez működik ha sebzést kap a célpont ergó valami sebzi.
hol itt a probléma?
BEFALLEN CURSE..
mért?
mi is van a befallen desc-jébe?
loss life
vagyis nem damage
és mégis reduálják ezek a hatását...nagy hülyeség ergó azt mért nem dmg-nek írták ha erre meg hülyék.
mer pl unsteable vagy ashbone életvesztésére meg nem hat azt meg nem reduálja miért is?
logikátlan baromság -
Zotya21
senior tag
válasz
Predatorkill
üzenetére
há mé nem csirke ?

-
OnSeT
őstag
Shadow T1 & Nature T1 vs Shadow T1 & Frost T1 by Csire és Lightkex
videó: [link]
-
Gyuri27
félisten
Lemaradtam a nagy 2 éves szülinapi osztogatásról?

-
OnSeT
őstag
válasz
LoLHunCsirke
üzenetére
jah, itt nyugodtan lehet gyakorolni t1et és nem kell attól tartani hogy a megbeszéltek ellenére az ellenfél instant t2zik a DO miatt

-
Sousuke90
aktív tag
válasz
mikibm
üzenetére
"legalább 300 400 woid kell"
hol is itt a probléma? mire eljutsz odáig, hogy felépítsd őket bőven van akkora voidod"sok power kell 30+50+50+60+50=240power és ez nagyon sok hátrányba tesz!!"
nem tesz akkora hátrányba, mert az építési költségen kívül mindent visszakapsz a használatkor -
Predatorkill
tag
válasz
LoLHunCsirke
üzenetére
És persze rádöbbentett ez az t1 map arra, hogy frost mage és frost sorceress rush jó natúr ellen

-
Predatorkill
tag
válasz
LoLHunCsirke
üzenetére
Állok elébe
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Zotya21
senior tag
válasz
LoLHunCsirke
üzenetére
tartozol 3 bf el ám ugye tudod

-
Predatorkill
tag
válasz
LoLHunCsirke
üzenetére
Jó map ugye?

-
OnSeT
őstag
válasz
LoLHunCsirke
üzenetére
grat

-
alpihun
senior tag
ÚÚ ember!
A fenti kóddal nyitottam egy tomét...hát 4 darab full pvp dekk van benne xd(a multkori se volt rossz,a wareagles dekel tome rankeden 84 . helyig jutottam,ám evvel garantált a top 40).
fire:alap scavenger+skyfire drake+raceglaws+eruption+lava+sunstriders+baner of glory+makeshift t+firestalker+ravage és még pár t4, de az nem fontosshadow:alap nox+alap dsarkelf+wrathblades+unholy power+undead army+nc+T3
HURCH OF NEGATION +CULTIST MASTER+MUTATING(ja xd örülök neki...)frost:alap mage,defenders+tremor+juice tank+war eagle+northguards+master archers+construction hut+ice barrier
nature:swift+shaman+spearmen+surge+mauler+ghostspears+revenge+spirit hunters+breeding+swamp+thornbak+oink
Na, lesz pár pakli,a jobbikat fogom használni majd :frost/frost/nature
frost/shadow/shadow
shadow/nature/shadow
nature/sshadow/shadow -
OnSeT
őstag
T1 Fight! Spectator map : [link]
-1v1 pvp t1es lapokkal.
-2x kezdőbázis ( 1. és 3. játékos részére)
-2x spectator pozíció (2. és 4. játékosnak)
-2x bázis 2 wellel
-2x bázis 3 wellel
-20 slot a t1es lapoknak.több orb hely nincs, így a t2re lépés kizárva, kezdésnél biztosított a szokásos power, a power poolban ill. a voidban .
Minimap:
Replay: [link]
Lehet tesztelni a t1es taktikákat, ill. az eddig helyhiány miatt nem használt lapokat.

-
Sousuke90
aktív tag
válasz
mikibm
üzenetére
1. megépíted az embalmert/fof-ot/splicert (splicert és fof-ot egymáshoz közel)
(2-4. lépés nagyjából egyszerre zajlik)
2. idézel egy egységet és kinyírod a splicer közelében (ha csak nincs már ott egy hulla)
3. aktiválod az embalmert
4. aktiválod a splicer megosztás képességét, valamint az AoE hullaszedés képességét a 2. lépésben megidézett lény fölött (nem volt splicerem, de szerintem a két képesség sorrendje cserélhető)
5. hagyod, hogy a void visszapörögjön
6. heppi vagy, az ellenfél meg szitkozódik -
mikibm
csendes tag
sziasztok!!!tanácsot szeretnék!!=)Embalmer's Shrine+Soul Splicer+Furnanc of Flash kombóról!! mi a helyes taktika?
-
Murder3
addikt
azé érdekes ez a ranglista kb 10 meccset játszottubk onsettel és 600x. helyről simán felkerültünk a 64. helyre.
és még nem is vetettk be a gyilkos tatikát

-
OnSeT
őstag
válasz
Predatorkill
üzenetére
későn szerkesztetem, mind1

Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- OLED monitor topic
- Milyen okostelefont vegyek?
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Gaming notebook topik
- ZEN.com
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Éjszakai műszak
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4195, 94% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Zalman T4 Plus be quiet! 600W
- Keresünk iPhone 16/16 Plus/16e/16 Pro/16 Pro Max
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

de a bfpre számithatsz 

+M+G akiket vertünk OnSettel top3.!!!!!!

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
HURCH OF NEGATION +CULTIST MASTER+MUTATING(ja xd örülök neki...)