Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- Samus: Linkin Park - In The End (Demo)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
Új hozzászólás Aktív témák
-
OnSeT
őstag
antipatch működésre keltette a repem így elkészült a videó.

Infernal Machine, ismét, de ezúttal rankeden, agresszívebb stílusban használva ^^Frost Fire & Pure Fire vs Stonekin & Bandit
Promo Firednacer és Promo Juggernaut is látható a felvételen.videó: [link]
-
Darkzbane
tag
Ha lesz vagy 10 ember a pvp bajnoksághoz szponzorálom az első helyezett díját egy Wheel of Gifts el

-
Murder3
addikt
Ma készül egy friss videó

Egy epic tome battle fordulatokkal és hibákkal meg minden egyébbel.
Egy top 100-as ellen szal mint mondtma arany felett
a versenyről se feletkezzetek el.

-
Sousuke90
aktív tag
válasz
phanzetomox
üzenetére
^ én is ugyanígy vagyok vele
de az ötlet mindenképpen tetszik -
Murder3
addikt
Na most hogy a körülmények is adva vannak, bátorkodnánk meghirdetni egy versenyt.
pvp-ről lenne, szó és Tome sekciós verseny lenne tome deckel kell résztvenni a versenyen.
most mindenki nyithat ingyen.
20bfp-s nevezési díj lenne azt gondolom ez semmi mivel visszajön 20 nap alatt mindentől független összejön.
a díjak a nevezési díjból kerülnének kiosztásra, attól függ h mennyien neveznek.a szabály és lebonyolításoakt még nem dolgoztuk ki, először is afelől szeretnénk érdeklődni, hogy hányan vennének részt egy ilyen kis fun versenybe.
a tome rendszernek köszönhetően most kb egyenlő eséllyel indul mindenki, nyílván szerencsefaktor is van, benne, de ez nem határozza annyira meg a tome harcokat.lehetőleg holnap és jövőhét vagyis amíg aktív ez a tome addig szeretnénk lebonyolítani a versenyt.
tehát holnapra aki résztvenne az jelezze küldje el a 20bfp-s nevezési díjat nekem.
Fontos, hogy ingame mailbe írjátok be a fórum neveteket is máskülönben nem tudom majd h ki küldte.
Ha nem gyűlne össze megfelelő mennyiségű ember akkor mindenkinek visszaküldöm a nevezési díjat, viszont kérlek titeket, hogy csak úgy nevezzen mindenki h akkor részt is fog venni benne és nem fog visszalépdesni, mert úgy nem küldöm a nevezést vissza, hogy 2 nap múlva meggondolja magát.
Nekem Murdeer-nek kell elküldeni a nevezést.
Lehetőleg minél hamarabb, hogy eltudjuk kezdeni minél hamarabb.
-A verseny alatt csak 1 paklit lehet használni.
-Csak az elküldött nevezési díj után érvényes a nevezés.
-aki elküldte ingame a nevezési díjat az jelezze nekem itt is privátba.Én és Onset rendeznék ezt, viszont a nyeremény kiosztás és beszedéssel én foglalkozok.
-
ejfel
csendes tag
Mielött összevonták a 2 szervert müködött,tehát nem hinném hogy az a baj.
-
OnSeT
őstag
Volt már többször is dolgom a supporttal. Mindegyik esetben a google fordítóját használtam és mindig megértették amit mondani akartam és orvosolták a problémákat.

Szal ennyit arról hogy a google fordító xar. ^^
Természetesen át kell fogalmazni egy kicsit a kapott anyagot, mint minden fordító programnál. webfordító se képes tökéletes nyelvhelyességű mondatok készítésére.
-
ejfel
csendes tag
Irtam forumon blackonenak meg nyitotam uj témát meg irtam support@ea.com -nak remélem lesz válasz.
-
ejfel
csendes tag
Uristen és a google forditoval csináltam.
-
Predatorkill
tag
Ahogy látom a piacon minden visszaállt a régi kerékvágásba.
-
ejfel
csendes tag
Ok,valaki tud egy jo fordito programot,mert nem tudok olyan jol angolul.
-
Darkzbane
tag
Router , számítógép restart. ha akkor se jó Battleforge újratelepítése. Ha akkor se utána írj a supportnak mert nagyon lagymatagok.
B tervnek keresd meg fórumon TheBlackOne nevű moderátort és írd neki hogy nálad a szerver offline vagy csinálj egy topikot a fórum/Technical Support részlegébe ugyanerről.
-
ejfel
csendes tag
Valaki tud segíteni?
-
Darkzbane
tag
megkérnék mindenkit hogy akinek van fórum accountja szavazzon egy pályára [link]
-
ejfel
csendes tag
Keresse meg: Windows Start gomb> Minden program> Kellékek
Jobb klikk "jegyzettömb"> Futtatás rendszergazdaként
Fájl> Megnyitás
Keresse meg a BattleForge telepítési könyvtár (Standard "C: \ Programs \ Electronic Arts \ BattleForge" a Windows 32 bites és a "C: \ Programok (x86) \ Electronic Arts \ BattleForge" a Windows 64 bites)
A jobb alsó sarkában, kapcsolja a "Text fájlok (*. txt)" a "Minden fájl (*.*)"
Válassza ki a "settings.ini"> Open
Keresse meg a vonal "updateServerFolder", és a változás minden jogot "=" a: "BattleForge / u / f / eagames / BattleForge / BattleForge / kiskereskedelmi" (nélkül ")
Keresse meg a vonal "updateServerURI", és a változás minden jogot "=", hogy: "static.cdn.ea.com"
File> Save
Zárja be a szerkesztőt, és indítsa el BattleForgeProbáltam eszt a modszert de nem lett jo.
-
ejfel
csendes tag
Hogy tudok irni a supportnak? és ki tudd egy jo forditot?
-
ejfel
csendes tag
Biztos valami hibám van,ezért kérek segítséget,aki tudna tanácsot.
-
ejfel
csendes tag
bejön a battleforge ablak,ott a szerver overlord és ott van egy gomb féle,az ott fekete,tehát jelzi hogy offline.
-
ejfel
csendes tag
Nekem nem megy,ez beszart.
-
ejfel
csendes tag
Nekem nem jo a battleforge,nem tudok kapcsolodni már egy napja,miért? mi lehet a baj? segítsetek.
-
Darkzbane
tag
ez mekkora, a battleforge mostmár nincs az EA hivatalos játékok listáján xD

-
ChromeX
addikt
Gagával rájöttem hogy majdnem 10k pont s pure nature paklim van
az absyy helyett van valami nagyon drága lap 1k körül amire lecserélhetem
? nature
lehet veszek egy treespirit chargeot -
OnSeT
őstag
válasz
phanzetomox
üzenetére
de most ingyen van a tome

kárpótlásul az elmúlt egy napért ingyen lehet aktiválni egy tomet minden accon.
-
Murder3
addikt
válasz
LoLHunCsirke
üzenetére
mivel affra hatnak így elég szarok, rá kell építeni nagyon.
ez még semmi a baj az hogy sok lapból mindig az ellenkező aff a jobb.
amúgy én már gondolkodtam h kéne egy, csak ugye nekem a shadow kéne az viszont lényegébe szar mert a shadow aff bandit pakliba se jobb.
se a stalker,se a commandos.a többi kristály pl nature még do-ra jó lehet de ott is 100 az építési költség és sok a recast time.
stonekin deckbe lehet jó a zöld vagy kék kristály.
-
OnSeT
őstag
válasz
ricshard444
üzenetére
40 amii lap jelent meg eddig , treesipirtből csak a shadow aff érhető el
lista: [link]
-
LoLHunCsirke
tag
válasz
ricshard444
üzenetére
nem az hogy kivették, hanem be se tették
majd fél év múlva talán -
ricshard444
veterán
Nature affinitású Treespiritet kivették vagy nincs is? Kell lennie ,hiszen van Shadow is. Csak AH-ban nem találok
-
Zotya21
senior tag
válasz
LoLHunCsirke
üzenetére
miez fényképnézegetés ? XD

-
LoLHunCsirke
tag
freemka megy élőbe, aki akarja nézni [link]
-
Zotya21
senior tag
sztem egyszerübb lett volna a németet kilóőni aztán kész majd regelnek ujat

meg különben is átlehet lépni ezzel a németre is
-
Murder3
addikt
válasz
phanzetomox
üzenetére
sokkalta szorosabb küzdelmeket hoz a mostani helyzet.
illetve nem kell ezret venni. -
BladeHero
tag
Kösz,tényleg így van csak gondolkoznom kellett volna.
-
Deathson
csendes tag
már most sem lehet 2 tome kártyáit keverni próbáltam ami azt illeti
most erősen azon gondolkodom hogy abbahagyom a játékot elvették most a kedvem tőle
-
Deathson
csendes tag
ebben az a vicces hogy az ez a patch előtti tome nyitást sem lehet már eladni és én előtte nyitottam egyet
amivel nem kis szerencsém volt ki jött egy wheel és egy jugger ami mellett most ott figyel egy egy homokóra eladni nem tudom ugyebár két hét múlva eltűnik tehát a jó édes ......... ......
azoknak akik ezt kitalálták kb 2000 bfp-t buktam ezzl a kis alakításukkal azt hiszem sírva fakadok hihetetlen hogy lehetnek ekkora szemetekegyszer végre szerencsém van és erre ez történik áhhhhhh
-
BladeHero
tag
Miért nem kapok elo scoret ha nyerek egy tome ranked duel-t kiírja hogy kapok pl. 2000-t megnézem és nincs meg ez miért van?
-
-
ChromeX
addikt
Most akkor gyakorlatilag nem csináltak semmit? ugye mer ez a tome-os szerintem hülyeség és nemvalami nagy duranás, meg lelöttek egy szervert? ennyi
-
BladeHero
tag
végre
és lesz még vajon ilyen? nem mondták -
Deathson
csendes tag
nah jó ezt a kis másfél napos kihagyást elfelejtem nekik legyen bár akármilyen más játékban ezért már bucira lett volna verve a fejük gyakorlatilag kárpótlás sincs rendben értem ezt is minek is cseppet sem idegesítő ez a hozzáállás
nah most a soulhunter lost dragon és társai (koponyával jelölt lapok)
nem csak Tome-ból jöhettek ki????
most ezek után ezekkel a lapokkal mi lesz??
sima booster is adhatja??? -
Predatorkill
tag
Váhháháh felengedett

-
mikibm
csendes tag
válasz
LoLHunCsirke
üzenetére
megéri e??? dupláját kapod szinte ugyan annyiért!! járj utána 20 eur 5400huf!!!

-
Murder3
addikt
válasz
LoLHunCsirke
üzenetére
szted ezek dolgoznak?

gondolom hónaponta egyszer tartanak egy találkozót h erre a hónapra mi legyen 3 watchlsit vagy egy patch?
aztán ha patch van úgyis még kell 3-4 ami kijavítja
-
Filionell
csendes tag
jah épp lenne 1 napom 2 nagy vizsgaroham között, hogy játszak kicsit, erre pont ekkor kell ba... úgyértem szórakozniuk... -.-

-
gergomester
tag
Ezek direkt játszanak az idegeimmel!!!!

-
Filionell
csendes tag
kb mennyi ideig tarthat ez a "fixálás fixálásának fixálása??" (tudom, "ne ragozd kuki, mert meghülyülök...")
ehh, mire leírtam kaptam is választ xD
-
Predatorkill
tag
szerintem semmi értelme nem volt ennek az egésznek... 2 napot elvettek a játékosoktól. legalább ha pl 1-2 új amii lap kijött volna...
-
phanzetomox
őstag
válasz
Predatorkill
üzenetére
van hogy 30 perc van hogy 2-3 óra, de sztem este már tudsz játszani.
-
Predatorkill
tag
válasz
phanzetomox
üzenetére
kb meddig tarthat?
-
Volgafan
senior tag
Csigalom,nyugavár,majd jövőhétre talán jó leszXD 7000huf 4500bf?looooool
-
phanzetomox
őstag
válasz
Predatorkill
üzenetére
igen mert most megy a 3. javítás hotfix-e.
-
alpihun
senior tag
-
BladeHero
tag
Nekem már megy kb 3-4 óta
-
mikibm
csendes tag
sziasztok miért nem enged fel a játék??
valaki jó tanács!!!!!
Ja és ha valki szeretne BFP t venni nálam lehett 7000huf 4500bfp!!
ing:baszok vagy mikibm.
-
Murder3
addikt
válasz
phanzetomox
üzenetére
vagyis azok a játékosok akik nagyon csak nyerni akarnak a többsé a legkönynebb verzióakt szedi be.
vagyis pl lsotot.
olyan lapokat és olyan decket állít össze amibe nulla egyediség van tehát kb mintha más deckét másolná.
vagyis kétértelmű jó játékos lehet, de azért mert a leghatékonyabb kombinációakt használja amit sokan mások, vagyis nem saját decket állít össze. -
-
Volgafan
senior tag
Viszont egyre jobban megy a stones deckemmel....nagyon odavágok már véle.....Viszont mákom volt 1 nethert még el tudtam adni......remélem elmegy a többi is,úgy is vissza esik 800 körülre az ára........
-
Murder3
addikt
válasz
phanzetomox
üzenetére
attól függ, aki csak winre játszik az eleve a legerősebb/legkönynebb kombinációra fog menni, aki egm szerete kitűnni,próbálggatni mást játszani az meg elkezd mást is próbálni.
pl pve-re is ilyen. -
Murder3
addikt
jön a szokásos patchfix

-
Volgafan
senior tag
nah akkor szusszanjunk pár órácskát........Játékba keress fel,mutatok neked pure shadowot,lost solut,sztem mind a kettő jól sikerült deck!!!csak nem fér be minden,amit szeretnék.....
-
ricshard444
veterán
válasz
phanzetomox
üzenetére
Hát shadow paklim sosem volt, azért kértelek titeket akik már jártasabbak,hogy mi jobb és mi nem annyira.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Futás, futópályák
- Jövedelem
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- BestBuy topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gyúrósok ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Lenovo IdeaPad 3 FELTURBÓZVA! 8GB RAM, IPS kijelző, 256 GB NVMe SSD, Win 11 Pro
- Ryzen 5 7500X3D +hűtött VRM-es B650M lap +16-32GB DDR5 RAM! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)!
- Razer Blade 15 Base (2021)
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139
- Apple iPhone 14 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- ÚJÉVI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Acer Predator Rift Essential gamer szék
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-8500 32GB 1000GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
nem lehet kellemes érzés oda beszorulni

majd fél év múlva talán