- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
Új hozzászólás Aktív témák
-
Murder3
addikt
Frost vonalon a fagyi vonalra koncentrálnék.
Frosty Wind
90 power spell 2 charge.
hasonló lenne mint a hurrikkán azzal a különbséggel h ez nem knockolna hanem lassítana majd fagyasztana.
kiválasztott cél lokáció közöttegy folyamatos fagyos szél fújna ami lelassítja az összes érintett nem frost egységet és 4mp-ként valamelyest hátralöki őket, ez a szél 10mp-ig tart ezután az összes érintett egység 12mp-re megfagy.
kék változat:
20mp-ig fagyaszt
piros változat:
freeze alatti dmg redukciót megszünteti ezen egységek alatt.Gravity Interfere
75 power spell 4 charge
Ez egy vicces spell lényegébe anty gravity
lila:
Célpont földi egységet a magasba repíti 20mp idejéig.
Az egység ez idő alatt képes támadni ha tud de mozogni nem.
kék:
célpont földi egységet a magasba repíti és megbénítja 28mp-ig de ez idő alatt nem elhet támadni.Skylancer
60 poweres repülő L egység ami egy skyelf ami egy frost sárkángyíkon lovagol.
2 charge.
L1350/L800
skyelf sebzése egy az egyben, csak légi egységet kéeps támadni.
Gravtity Interfere képességgel rendelkezik mint a stormsinger.Fire vonalon meg tribe spellek és mégtöbb dd ami jó lenne.
Shock
65 power 5 spell
Piros
Célpont ellenséges egység 550 életpontot veszít instant illetve mégbénul és nem fog tudni támadni a további 8 mp-be, ha ez idő alatt meghal tovább 500-at 15m-es körzetbe az ellenséges entititásokon.
lila
110 sebzést szenved el a célpont ellenséges egység és a további 8mp-be halálos hullámokat lövel ki mindne mp-be ami 100-at sebez egy 15m-es területen.Orc's Power
50 power 2 arcane
Egy 25m-es körzeten belül az összes orc teremtmény 100%.a többet fog sebezni.tart30mp-ig. -
Murder3
addikt
Nature vonalon lehetne egy Forrestkin t1-et csinálni ami nélkülözi a ww-ket.
kéne egy spell először is ami kifejezetten a forrestkineket erősíti.
Forrest Soul
spell,2 charge,60 power lenne
zöld:
2%-os gyógyulást biztosít 12mp-ig és erősítia Linked Fire képességet.
30%-al.
piros:
30%-al több sebzést 12mp-ig és erősíti a linked fire kéepsséget 30%-al.Treehunter
Egy S forrestkin íjász. 90 power 5X6-os
4-et sebeznének minden 2mp-be és akit meglőnek az 7 mp-ig a földbegyökerezik.
nagyon lassan mozognának és immunisak lennének a knock backre.ranged egységek 50%-al többet sebeznéne rá maleek 10%-al ekvesebbet.
statt:*240/s910
zöld verzió
linked fire:ha az egység rootba áll immobiel lesz és minden kapcsoólódott root networkös unit után 50%-al többet sebeznek
-többi forrestkin egység 25%-al kevesebb sérülést szenved el, nem forrestkin egységek nem hívhatóak ezen egységek 25m-es körztébe.
lila verzió:
linked fire:ha az egység rootba áll immobiel lesz és minden kapcsoólódott root networkös unit után 20%-al többet sebeznek,
a megtámadott egységek a root ideje alatt mindne mp-be 50 életpontot vesztenek.Treeshaman
egy szupporter.
Shámán szerepét tölti be amoylan forrestkin módra.
M méretű 80 power:4 charge
statt:m410/m880
lila verzió
Passzív képesség:Egy ellenséges egységen meghosszabítja az éppen rajta lévő debuff hatását 4mp-el tovább.
Aktiválható Képesség:
Treeshaman feláldoza magát, majd a helyén nő egy Szent fa ami a saját 20m-ese körzetébe az összes ellenséges egységet 30%-al legynegíti és több sebzést fognak elszenvedni illetve 25 életpontot vesztenek mindne mp-be, az összes saját egység 50 életpontot veszít mindne 2.mp-be.tart 20mp-ig a fa
zöld verzió:
Aktiválható Képesség:100 power
Treeshaman idéz egy Szent fát ami a 20m-es körzetén belül az összes saját egységet 21 életpontal regenerálja mindne mp-be és mindne forrestkin egységre 100%-al erősebb regeneráció jut mindnen regen képességből.illetve 4 további root netwörk kapcsolatot engedélyez.tart 20mp-ig.Living World
ez pedig egy szimpla economy spell.
90 power spelll 2 charge
zöld változat
célpont saját power well forrestkin páncélt kap így az őt ért közelharci sebzés 50%-át elnyeli.
A célpont well továbba 50%.al gyorsabban fogja a power termelni az elkövetkezendő 30-mp-be
lila változat
Célpont Ellenséges well összekacspolódik egy saját forrestkin egységgel, ha az a érintett well 25m-es körzetébe van.
Amíg ezzel az egységgel a well össze van kapcsolódva az ez alatt az érintett well 200%-al több et és 200%-al gyorsabban fog termelni, de nem a power poolba hanem a hozzá kacspolódott egység életerejét fogja regenerálni.
Az érintett egység immobiel lesz, de képes lesz támadni.no egy ilyenre beneveznék
-
Murder3
addikt
A játék jelenleg legnagyobb Balance failje h lényegébe építhető olyan deck aminek nincs gyengesége...
És ne adj isten valamiért ezen deckekbe a frost lényeges szerepet játszik...
A szituáció ha már a frostnál tartunk elég meleg...
Mármint, elviekbe egy védekező frakcióról beszélünk...
Na most a pofátlanság legteteje h a védelem rovására nem megy semmi.
Gondolkozzunk logikusan, a védelem oltárán kellene áldozni is valamit nem?
hagy szemléltessek pár fail dizájnt t1-en a frostból.
-Home Soil
-Frost Mage
-Glacier Shield
-Ice Barrier
-Ice GuardianEzeken gyönyörűen látszik a hozzá nem értés, a semmit nem áldozás, a mindent megkapsz esete.
Home Soil:
Nevébe is benne van HOME, vagyis a hazát védi és erősítve egységeinket legyőzni az ellent....
Ha csak hazai vizeken lehetne használni akkor nem is lenne vele baj, na de open fielden és ellenséges bázis mellett is hozható....védő spell ez 40 powerért?
Elég barom dézingje van...
Ha a védelemre koncentráló lapot akarok nem lenne szabad open fielden vagy ellenfélnél barrier meleltt kijátszani(mellesleg a barrier nem épület hanem barikád nemjelent othont...FAIL
Csak saját orb/well mellett aktiválódik a hatása.
Ice Barrier:
Barikád aminek elsődleges szerep elvenni az ellen terét,blokkolni a aura dmg-t ezzel is védve, addig jó is no de ezt nem lenne szabad épületként venni,se lysih,se semmi ami saját épületet követel nem számíthatná be, mert nem az csak egy felfogó barikád.
Ice Guardian
Ez is csak barrieres shieldelést kellene tiltólistára tenni.
Glacier Shield:
Ez a legérdekesebb midn közül..
Elsőnek is ezt a lapot nem szabad olyan szinten hagyni h t2-re vagy t3-ra hasznos legyyen.
Azon két egyszerű oknál fogva, hogy amíg ez t2-re vagy t3-ra hasznos addig Op lap marad mind1 mit csinálnak vele, másrész a frost minden tieren tele van BP spellekel.
Na most ezen oknál fogva értelmetlen egy t1-es olcsó lap ami simán elég t2-re,t3-ra...
Ennél mégis relevánsabb az a valamit-valamiért elv ami szerint működni kéne, na most ha a játékos védelmet akar akkor valamit, jelen esetekbe a slotokat kell rááldozni.
Mert ahogy most is jól muatkozik semmi áldozatot nem követelnek és elég nagy előnyt jelentenek mindezek ellenére.
Ezért fontos h a glacier csak t1-en legyen balanszos t2-re a kobold elég, t3-ra a shield building vagy még jópár védő spell van...
50%-os dmg reduce 800-990 pontig.mindne más marad.Majd ha még jön ihlet osztom majd az eszem
(nyílván aki továbbra is lámán tekint a lapra az ahogy van "utálom a frostot és összevissza beszélek", de ha belegondoltok a helyzetbe és csak a tényeket nézitek és h az én általam vázolt verzió ugyan úgy jó lenne abszolút t1-re) -
Murder3
addikt
egység széthúz és kivárni.
a scevit kilőni ha lehet majd mindig hátrál, ha kellően szétvan húzva healle kiszedhető a mortar de ilyenkor érdemesebb hátra menni és wllezni meg majd menni t2-re.
szituáció függő.
mert ha van elég swift támogatás azok szétszedik hamar ba mortart,jó hurrikán vagy csak heal is elég ww-.k leszedik az összeset.
ezeknél általába nagy seregekre szoktak csatázni aminél könnyne csúszik a irányítási hiba és azon mehet a meccs is le.
szimpla ww sapm is ha jól körbe veszi jó irányítással+heallel hatásos ellenük meg akkor már hurrikán ha nagy a baj.elég szituáció függö nem mindig éri meg támadni mapból kifoylólag(főleg random mapoknál szokott ilyen területi előnyfélesé lenni)
-
Murder3
addikt
nc azért van benn mert a ghostspears s és nagyon low az is így inkább még megéri at.
assasin,spirit,mauler,oink,ray of,tunenl,burrower,burrow ritual.
t3-on meg még a cultist.
ha vmire építeni akarsz akkor ez van...(már ha nem sima lámulásra meg)de hidd el nekem nem tudom minél utálom kevésbé az NC-t de hiába pure deckbe is be kell tenni, mert annyira nyomorék a játék balanszolása meg felépítése.(reaver,do,pyro..és társa féle no skill lámulásra gondolok itt)
am is utálom a no skill lapokat ezért is nem várok pure shadowba l egységet mert az ilyen egy fos üsd-vágd szerencsétlenség lenne. -
Cr4Zy
tag
válasz
Deathson #16194 üzenetére
És az, hogy mivel nyomom, változó, de mostanában a pure nature-t tanulgatom. Egyébként még vannak stonekin, lost és pure shadow paklijaim, amikkel ugyanezt a szintet tudom hozni.
U.i.: De én mára már lelépek, mert reggel menni kell munkába... De ha van valami ötlet, hogyan védekezhetnék a sunstriders-spam + mortar tower + 1 scavenger ellen, akkor annak örülnék (hurricane nem épp a megfelelő dolog erre, mert azzal csak késleltetem a támadást)
-
Cr4Zy
tag
válasz
Murder3 #16190 üzenetére
Murder, akkor mi van a shadow-nature paklidban, ha a használható lapok felét most felsoroltad?
Jójó, a múltkor mondtad már azt az ollókezűt, a 2 heal-t. Ennyit használnál t3-on össz-vissz?!Öhm, a t2-őn meg gondolom burrower-nightcrawler páros elég erőteljes
(és csak úgy halkan megjegyezném, hogy pure nature-ben is alap lap a burrower, mert azzal a legkönnyebb figyelemelterelést és/vagy well-döntést megcsinálni ott is az alacsony powerigénye miatt - burrower 70, DO 120 -, s 2 burrower már 2 cc-vel garantáltan wellt bont, míg egy DO-t könnyebb counterelni - jójó, most épp nem a pure shadow-ra célzok, ahol pont fordítva van a mage miatt, de az más tészta, az ellen minden színnel egy kicsit máshogy kell játszani)
szerk.:
Deathson: enyhe célzások voltak, minthogy sunstriders volt az ellenfélnél, plusz pár napja a long range és a légi unitok elleni védelemre kérdeztem. Szerintem elég egyértelmű, hogy a fire-re gondoltam, de ha találsz még egy paklit, amiben mindezek benne vannak és használják is, akkor gratulálok (fire-bármi szóba jön a stalker miatt)!
-
Murder3
addikt
na nem megmondtam én de megint én vagyok aki hülye a játékhoz
na de akkor dobok egy jó kis témát fel ide is.
Új shadow t1 core ötlet
kivételesen ez kint is pozitív visszajelzéseket kapott
ennek lényege a forsaken kiváltása.
fontos h kb ugyan olyan erős mégis másféle irányzat.Skeleton Archer 50 power M360/S660 5X6 squad unit
Corpse gather képesség:ha tárol hullákat 12dmg-t oszt ki 2mp-ként, ha nem tárol akkor 6 -ot sebez.Revive:Az egység ha meghal elkezd gyűjteni hullákat és ha összegyűjtött 300 hullát újraéled.Bármennyiszer újraéled, de akkor már csak 3-at sebez.
más kategória és játékstílus mégis egálba van a forsaken használhatóságával..
és igen jó potenciál a dreadcharger reaping képességének -
Cr4Zy
tag
válasz
Deathson #16187 üzenetére
Úúúú, ezt valamiből gondoltam
Egyébként kb. középtájra tenném magam. A játékban Archfiend vagyok, de csak egy dolog miatt: van egy szín, amelyik ellen nem tudok olyan hatásfokkal játszani, s érdekes módon kb. minden második ellenfelem azzal kezd...A múltkor (csütörtök-péntek) kikaptam egy zöld rangjelzésű ellenfelet, s ezzel a színnel kezdett. Meglepődtem, mert nagyon sokáig tartottam magam, sőt! A 2. orbját és 2 welljét le is szedtem (igaz, közben ő is elkapott engem, s sajnálatos módon ő jobban jött ki az egészből), és még a treespiritjeimet sem tudtam normálisan használni, mert sunstridersekkel jött.
Jah és azért volt ilyen csend, mert hétvége volt, s mással foglalkoztam, így nem dobtam fel egy olyan témát, amiből 100 post jött össze 2-3 nap alatt
2v2-ben meg sajnos nem vagyok olyan jó társ esténként, mert nem szeretek, illetve fáradtan nem is tudok egyszerre több helyre figyelni (jójó, versenyszinten sakkozok, de a versenyekre nem fáradtan szoktam menni, míg játszani csak egy-egy fárasztó munkanap befejeztével tudok menni, illetve néha így vasárnap esténként, de ekkor még fáradtabb vagyok)...
Szerk.:
Rájöttem, hogy az energy parasite ha jól használják egy kib@szott jó lap:
- 50 power, azaz ha meghal csak 5 power bukta és 45 void
- ha célbaér és leszív egy wellt, akkor 25 powert nyer azonnal a felhasználhatóba
- counterelni annyi idő alatt, hogy leszívja a wellt gyakorlatilag csak a fire tudja, méghozzá legalább másfélszer ennyi powerből (eruption, esetleg a drake, de az már 100 vagy 110 power, s esetleg a frost a skyelf templarral, de az is 100 power)
- magyarán ha csak egy leszívás után szedik le, akkor 50-et ráköltöttél, 25 visszajött a power pool-ba, és 45 a voidba, szóval 50-ből csináltál 70-etHa mellé még egy SoM is lemegy, akkor a void sokkal gyorsabban jön vissza és gyakorlatilag ott vagyunk, hogy instant lehet hívni az egységeket és mellettük a t3-at is húzni, mert annyi power gyűlik ilyen módon össze.
-
Murder3
addikt
válasz
Deathson #16187 üzenetére
én vagyok az utolsó meg hát nem is értek a játékhoz tőlem csak jobb lehetsz
(én lehet test deckel megyek majd rajta, bár kimondott 1v1-re nincs is deckem most
a pure shadowosom erőltetett az én szájízem szerint szal az sajna nem effektíve hanem inkább erőltetett meg még így se fér be az össezs amit akarnák, banditból egm én csak bandit meg pár szükséges shadowegységet tartok firéből épület meg spell és minél több bandit lap a cél, szal arra meg még nincs full bandit corom, banditos még kéne fullon, de az egm 0-s)a sha-nature deckem meg nem csak upgrade low szint hanem oda is sajnos néhány gányadék unitot muszáj betenni
motivate,soulshatter nem fér be
(nem a hurricane miattmert a nekem nincs és nem is nagyon kell ámbár opsága miatt jó lenne úgy már a nat t1-et is megtudnám játszani
)
aoc meg nem is lesz azt soha nem használtam nem is fogompyros sincs túl unalmas az a lap ahhoz h azt használjam
a láma drone-ról nem is beszéljünk -
Deathson
csendes tag
hát ha tudni akarod megmondhatom hátul elől vagy középtájt
egyébként mi ez a nagy csendesség errefele??
-
Cr4Zy
tag
Épp nyaralni fogok ekkor (pont 12-től 14-ig), emiatt nem jó, másrészt pedig ha egy másikat is szerveznétek (amit kétlek), akkor meg a hétvége miatt nem lenne jó, szóval sajnálatos módon nem tudom igazán összemérni az erőmet veletek... Pedig jó lenne tudni kb. hol állok a rangsorban a ph-sok között.
-
Murder3
addikt
vki küldene nekem pár skeleton warriort?
-
alpihun
senior tag
Na Szevasztok!
Megjöttem én is-ha csak pár napra is.Visszaolvastam a fórummon mindent, amiről lemaradtam, látom a long ranget jól megosztottátok.És a sh-naturét is.Az utóbbi érdekes, mivel én is mielőtt elutaztam volna sh-nat-sh dekket készítgettem.
Egyébként pecs?bugfix?tome kód ingyen?akármi?
Nem azért , a szállodában volt ingyen net,de nekem valahogy a tenger jobban tetszett
.
-
Zotya21
senior tag
Tudtátok hogy az unstable demon
unstable és még robban is ?
-
Murder3
addikt
válasz
Gyuri27 #16178 üzenetére
pedig nem volt bonyolult egyszer még ott is hagyta, csak addig kell figyelni amíg kijelölöd az utat meg a térképet h jelenik-e meg ott vmi egy pillanat múlva meg csak elhúzni őket amennyire lehet.
az ide,oda ingázás meg a több bázisos támadásra hasonlít, ha jobban belejössz nem oylan emberfeletti azért.
másik nem is azért szidták mert az ellenfele meg csak lámultno de
Funmatch Series#2: Desert Storm (starring with Shooterasd,Onset and Phanzetomox)
és tényleges bandit decktettem fel újjabb repet, itt a sivatagi vihart lehet látni.
kiegészítés:Shooterasd is magyar és Legend aki nem tudná, Gyuribá ismeri őt. -
OnSeT
őstag
válasz
Murder3 #16172 üzenetére
adok neked egy közvetlen bfcards.tk linket, sztem ezt akarod mutatni
[link]
röviden instant t2 ( towerek miatt) 1 well, ellenfél húz 2-t, de dekka ne követi hanem ep spam minden bázishoz, amit -100 powerrel nehéz védeni, közben som épít , aktivál, t3 még egy kis ep roham , még egy som aktiválás , s befejezésnek Mo ^^
-
Murder3
addikt
am ezt pure shadow elvileg evoval tuja védeni, de nem tudom mennyi a recast time, mert ha több bázison megy akkor gyorsan kell pl 2 bázisra tolni+még egységeket is...
fullon az evo meggy egyezik a silverrel, csak nem tudom h férne be az evo...
Enisyoo is kilépett eladta az accját
-
Murder3
addikt
válasz
Gyuri27 #16170 üzenetére
de kiírja h rapid construction
meg gyorsan is épül
hidd el napokba néztem dekka repet.tessék itt van ni, dekka vs enisyoo kettő is van belőle mind2 ugyan az
ne utánozni akard, hanem elemezd a játékát, majd lassan építsd be az elemeket a te játékodba. -
Murder3
addikt
válasz
Gyuri27 #16168 üzenetére
hátulról.
de van
mondom az az épület amelyik a linked firét segíti.Root nexus talán a neve,lvl2-n rapiddá váliksomot nem úgy kell nézni h mikor vált ki előnyt.
akkor hozod amikor kell, vagy asszeritn harcolsz ha van som.Ep-ről most kicsit hosszabb ismertető
persze h igen, de...
a helyzet az h az ellen mindneképp kell h countolja meg is próbálja majd.
ezzel elvon powert onna ahova jobban kéne, ha több helyre tolod őket méginkább megosztod.
ezek után ezen egységeket vagy ott hagyja tudván h akkor nem kell idzni az ep-miatt, de akkor meg tétlenül áll sok powere, elfogja onann vinni.
ha még van védelm is akkor is ha beküldöd őket utolsó akcióra simán szívnak még egy-egyet.
és nem csak a powerpolod fogod ezzel erősíteni, de ne felejtsd el a voidodba is adagolja a powert.
meg több bázisra tudod őket invitálni, az ellen vagy hoz mindenhova és figyel is vagy egyszerűen hagyja őket, az neked előny.
kell mikró, persze meg odafigyelés, de gyakorlással menni fog.
ep nem kell másra.
elterelés,power boost,void....
(dekkának szted mi a titka?ep,som,do, ha az ep-t az ellen nem tudja jól kivédeni ilyen +600-as power előny szinten kell gondolkodni.do-ra meg megy a support.az dobja a voidot som és van power mindenre..)
csak kis oda figyelés kell. -
Murder3
addikt
válasz
LoLHunCsirke #16166 üzenetére
nastyval még mindig jobb mert az bepusztítja a bázisát
bár azt nehezebb és elég kockázatos is.ugye soul majd nasty mikor elfoglalná a pyrot.
-
Murder3
addikt
válasz
Gyuri27 #16164 üzenetére
mondjuk igen a som az simán kivált 3 wellt is.
meg az ep is elég izmos.
no offense, de ezek elég láma dolgok azért valljuk be pont ezen ok miatt.
aoc-ba elvileg nature részről is van megoldás.
a 75 poweres rapid root nexus segítő épület.
ha a naturés linked firére játszik az azért elég jó oda.
PeterZweaget pl azokkal játszik, spikeroot,lived tower...
(h mindig az nem tudom de amennyi repet eddig tőle láttam ő tényleg az igazi nature specialitást követi)am van nasty a deckedbe?
ha el akarják venni a pyrodat egy az egyben countereli
swarn megpusztul és power előnyben jössz ki.
az a lényeg h akkor kell kijátszani mikor már majdnem eltűntek a paraziták. -
Gyuri27
félisten
válasz
Murder3 #16162 üzenetére
Pure naturénál mint mondtam nem kell a map control feltétlen. Ha meg ő welleket akar huzogatni tegye meg. Hivok egy somot aztán t3. Ő akkor még t2-n bogarászik igaz van vagy 2 well előnye. De pyrok + heal + shatter ellen a t2 semmit nem ér lehet akármennyi powerje és legyen bármilyen szinű. Egyedül az aoc ami segit más nem.
-
Murder3
addikt
válasz
Gyuri27 #16160 üzenetére
random mapokon nagyon is fontos a map controll meg sok egyéb mapon is.(nem mindegyiken olyan nagyon..)
ha ezen a téren hátrányba vagy akkor well hátrányba is kerülhesz vagy orbba elég könynne.
pl a fent említett meccsen én azért nem tudtam t3-ra menni mert t2-es harcba elfelejtettem a map controllt. -
Murder3
addikt
válasz
Gyuri27 #16160 üzenetére
nem tudom de pl tuunel+burrow ritual burrower
elég izgalam én a shadow naturét erre építettem meg t3-ra a healing garden+mutating+ray of ligh.
jó majdnem az összes nature lapom 1 uppos van amelyik 0-as
én ezt a vonalat akarom majd felfejleszteni mert jobban tetszik ez a kombó.
ha belegondoslz h tunenlt szétszórod a mapon definiálhatod a tunnel exitet úgy ahogy akarod burrowerek meg hol itt hol ott.
burrwo ritual meg nem csak gyors súlyáthelyezőnek jó hanem mentő spell is.
egy pure frosts ellen mentem vele nem egy lehetetlen, de az eagléket életbe ahgytam neki mondjuk azokkal nem törődtem csak a tunnelt meg burrow ritualt próbálgattam
tény h nagyon nahéz, sok mikrót és odafigyelést igényel meg ugye nekem még a tapasztat tapasztalat is hiányzik a nature részről+alig uppoltka azok az egységek.másik része, nem hiába mondom h soak a lsot maitt vannak ott.
az h reavert spamel emg 50-es bp-ket az nem skill kérdése.
pl
volt egy meccsem régen egy 3 szinű ellen.(bane volt)
shadow,frost,fire vagy nem tudom, de t1 shadow volt neki.
nekem elég sokáig a shadow t1 ellen problémám volt, úgy elvertem t1-en, hogy rossz volt nézni húzott t2-t én is ugyan lenyomott 1 wellem de én az összes wellét kiszedtem.
én lényegébe csak az embalmer+corspet erőlettem azzal akartam mindneképp legyúrni, harvit eszem ágába nem votl lehozni sőt t3-ra se menni.
hosszú élvezetes harc volt t3-ra ment ott meg a voidja maitt lenyomott.
ha elég sokáig ki tudja húzni és t3-ra meg te nem tudod időbe követni simán győzhet.
itt ne erre a meccsre vonatkoztass,(ranked volt de én iagzából a corpses taktikát szoktam gyakorolni
múltkor is rankedon gyakoroltam ezt mondom agyonvertem stonekines ellenfelm mondom csak azért is rárobbantom a harvit ne hoygmár csak simán üssem le+corpsesem embalmer meleltt...hát nem üresbe robanntottam beXD.
utánna t3-az ott és elvert
ezek után unom meg mikor van egy jó élvezetes t2-es harc az meg rámegy t3-ra, meg mikor annyiból áll h eaglékeat meg reaverekkel támad..
erre mondom h én is csinálhatnám h nc harass,sog->harvi vagy t3...de ez unalmas, én egyedibb taktikát akarok nem a sokmilliószor használtat amit már te is unsz. -
Gyuri27
félisten
válasz
Murder3 #16157 üzenetére
Na játék indongzalog-l. Legend és az összes skillje az, hogy húzza az időt. Majd t3 silver + nasty. Ettől kapok idegrohamot.
Élő példa arra, hogy nem az kerül oda ahova aki tud játszani. hanem az aki megtalálja a legynagyobb noob kombót a játékba!A burri számomra ott halt meg. Mikor rájöttem, hogy a mapok többsége egy centrummal rendelkezik.
Naturéval t1-n nehéz mapkontrolt elérni ezeken a pályákon. Ráadásul a drága és nem swift egységek miatt nem is érdemes a campeket egymástól távol foglalni. -
OnSeT
őstag
I. Ph! BattleForge NoLimit* 1v1 PvP verseny! [link]
Bővebb infó a megadott linken, a versennyel kapcsolatos hszeket, és a jelentkezéseket oda írjátok. -
LoLHunCsirke
tag
-
Murder3
addikt
válasz
Gyuri27 #16156 üzenetére
burri ugyan úgy jó máshova is.
burrower a folyamatos nyomsáról szól hol-itt hol ott.
nature cc-i és heale simán elég arra h az ellent kényszerűen újjabb és újjabb egységekre költse powerét ami a burrower countereli.cc,elfutsz máshol támadsz cc,fókusz well down..
és egyidő után simán dönthetsz wellt vele ha fókuszász.
gyorsan utánpótolhatod,fentarthatod őket.
meg több helyre támadsz.
2 burri 80 pwerért fullos lesz...
breeding mellett még inkább megéri.
pure naturéba a do miatt értelmetlen...
frost ellen pont jó(eagle már erős de a frost bp-ket is ki lehet vele játszani és ha több helyre támadsz nem feltétlen lesz eagle minden helyre olyan gyorsan.
de pure frost ellen sok minden gyenge -
Gyuri27
félisten
válasz
Murder3 #16154 üzenetére
A burri sokat veszitett a jóságából. Nem is használom. Fire ellen semmire nem mész vele. Mert olcsón countereli. Ahol van egy shadow orb megint nem sokat érsz mert clawler megeszi. Frost ellen meg megint édes kevés. Az eagle miatt, az eaglére dobhatsz ugyan cc-t mikor neki van épület védelme.
Igazából a burri fire-naturéba és stonéba jó. Ott halom cc + barriel+ soil. Fire naturéba cc, heal, dd. -
Murder3
addikt
válasz
Predatorkill #16151 üzenetére
dred jobb mint a witch sokkal.
am a jól bevált nox+forsaken bár ezt dazedolva frosnál nehéz úgyhogy ne nagyon rusholj főleg ilyen mapon ne.. -
Murder3
addikt
hivatalos fórumon Kyguya(aki xLxExGxExNxD és grandmaster álítása szerint)
miket leművel
szrinte a fire t1 esélytelen shadow t1 ellen meg a olyan random hülyeségeket(fire anturéval tolja)
minek kellett a villét nerfelni szerinte így gyenge,burrowerek mennyire szarok mert a magek egy az egyben kiveszik.XD
de nagyon durva dolgokat állít...na itt van grandmastre top mattomén hanyadik és mennyit ért a játékhoz
ennyit erről a "csak az ért a játékhoz aki topples felsőt hord..." dologról... -
Murder3
addikt
válasz
Predatorkill #16147 üzenetére
amikor betámadta a welled egy glacier elég lett volna rá az megette volna a sebzés nagy részét majd hozni a reavert a nastyzott NC helyett.
kb ennyi lett volna a meccs.a másik támadása már gyenge lett volna csak pazarolt volna a powerjét majd lerusholod reaver spam. -
Murder3
addikt
válasz
Gyuri27 #16146 üzenetére
azzal még nem fog megoldódni az a probléma h bizonyos egységeket nem ashználnak emrt nem éri meg.
executor,snappy,skeleton...
az a baj ha ezeknél nerfeled a forsaken,dread meg noxot a shadownak nem lesz sok esélye többi szín ellen, ha nem akkor meg hogy buffolod úgy fel ezt a 3 lapot h megérje, a mindenre jó forsaken,dread meg nox mellé berakni 20 slotos deckbe és ne legyenek op-ok?
a spaslh deckeke eggyértelműen túl erősek főleg purékra nézve(kivéve frost annak mindene)
dual color meg gyak csak a stonekin a többi nem létezik dual colorba.
bandti dual lapjai kb olyan problémával küzdenek mint a shadow t1.twilight az vicc főleg a fire/nature deckbe az olyan szinten van h ha csak nem csinálják op-ra nem éri meg a twilightokat ahsználni annyira erős a fire/nature.
lost az csak reaver,grigori,vigil..lámaság mind de megint olyan erős a frostal kombinált shadow főleg ha kap még hozzá ilyen erős egységeket...annyira sok az olyan lap benne és itt a 2 leginkább érintett frakció amire meg külön kellene balanszolni ezeket az a pure fire meg shadow.
a pure fire még annyira nem is mert neki igen erős dd-i,long rangei meg van disenchantja is.de a shadownak semmi..
ha már van 1 nature orbja cultis masterrel szanaszét zúz te max ellen cultisozol, de ő cc-zik és max nézed h megpusztul az egész bázis...
de van millió más példa regényt lehetne írni ezekből meg az op kombókból.
pure shadow se nem támadó,se nem védekező..semmi
és spalsh lapok képezik az alapjait....
pl a Nightcrawler egy OP lap ha spaslhbe van. -
Zotya21
senior tag
válasz
Predatorkill #16149 üzenetére
attól függ milyen rangú volt
Különben nemtom
Talán phase tower meg dread meg talán forsaken
Frostot régen kaptam máq fingom nincs -
Zotya21
senior tag
válasz
Predatorkill #16147 üzenetére
nekem tetszett bár t1 en azért csinálhattál volna vmit
Majdnem beszpattak
Azér szeretem a pure sadót mert amikor enyien vannak hozok egy dreadet rá a befallent és végigfutok mellettük
de viszont nem tudtam volna mivel javítani a welltMa de sztem izgalmas jó meccs volt még igy telón is
-
Predatorkill
tag
Battleforge 1v1 PvP Shadow/Frost/Frost vs. Frost/Shadow
Véleményt kérek
-
Gyuri27
félisten
válasz
Murder3 #16145 üzenetére
Nem nerfelni kéne. Hanem a decket bőviteni. Azokat a lapojat kell csak nerfelni, ami op combókra lámaságra ad okot.
Mondok példát: silverwind, sun reaver. Ezek amiket t3-n 80-100 powerért szét lehet spammelni és mivel egy szines orb igényük van elég meredek és op kombókat lehet velük csinálni. -
Murder3
addikt
válasz
Volgafan #16143 üzenetére
ja tényleg ezt most még én is félre értem ha visszaolvaom
rosszhelyre szúrtam be a devekenest az lenne h van devekentől fent h más stílusú lsot deck taktiak.
ami annyiból különbözik h nc helyett eliminatort használ meg néha lehívott wanderert shieldelni a reavert.
de mivel eliminatornak 1 mp-ig nem használta vagy akarta a képességét lényegébe mind1 h mi van reaver mellett mert azok döntötték el a meccseket.
reaver egymagába elég gyakorlatialg, mert lehet rá még okoskodni wandererel nem feltétlen éri meg mert helyette hozol még 1 reavert mész más helyen támadni.
ez meg is mutatja a lost értelmetlenségét.
vagy a do is ebbe a cipőbe ját. addig senki nem fog spikerootra kénszerülni amíg a do is olcsón elérhető.
vagy a shadow t1-en a forsaken,dread,nox amíg ezek mindenre jók ki fog az executor,snapjaws vagy skeletnokra nézni?
vagy az ashbone...etc,etc
jót tenne a játéknak egy jó nagy nerfelés, az agyon használt egységeket lenerfelni drasztikusan a többihez képest így az emberek akarva akaratlanul mást kezdenének el használni helyettük így nem lenne olyan unalmas a játék.
De ehelyett itt úgy megy h 10 új egységből hozok 2 opot a többi szar,értelmetlen,gyenge és akkor ez jól van nekik így.
meg van a játékba nagyon sok lap amit a kutya nem használ de minek is azokhoz nyúlni jók azok dísznek...
ahogy jön ez az amii úgy lesz egyre szánalmasabb ez a játék. -
Murder3
addikt
válasz
Deathson #16140 üzenetére
igen enis nem rég óta kezdett többféle lapot is használni amúgy eddig ő se volt több az ilyen reaver lámától...
ezen az olyanon van devekentől is h más stílusú lsot meccse(de megfigyelhető mindenkinél reaver az alap az h mi van mellett majdnem midn1)
meg érdemes megfigyelni több meccsén is milyen könnyne védi a bp-kel ki a több irányú támadást..és még a bp nem op -
Deathson
csendes tag
itt van egy lost vs fire meccs enisyoo vs bemido külön murder a te kedvedért megmutatom hogy van aki rendes lost lapokkal játszik
egyébként felettébb jó meccs mindössze 30 perc ajánlom figyelmetekbe:
1v1 en belül a "30 min game vs Bemido" című az fentről lefele a kilencedik
(nem engedi linkelni csak a főoldalt azért az útmutatás
)
-
Fl3x
aktív tag
Köszi szépen mindenkinek a segítséget, tesztelgetem majd őket
-
Volgafan
senior tag
Ez 1 olyan kerdes,ami magadnak kell kifejlesztened....nekem pls 2 shadow-2 nature van a deckembe...shadowal kezdek..utana nature a breeding miatt,megint shadow,meginbt nature...amik vannak a deckembe:forsaken,embalmer,nox,furnace,breedin,phoenix,cultist,wheelek,ashbourne,malac,meg meg sok lamasag,de ezekkel 9es sima,masik deck:ww,dryad shaman,breeding,coldsmap,constructing,malac,wheelek,ashbournbe,furnace...kb ennyi t4 es egysegeket nem is haznalok,mert annyi wheelt szoktam pakolni,de van pl frost kezes is:frost mage,ijjasz stb ...ha 4-en mentek gyakorlatilag t4-ig el lehet menni t1-es lapokkal...parszor menj,kikapsz,maskor mashogy csinalod....nem nehez....En LSbol alapbol kilepek,nem azert ,mert nem tudom megcsinalni,de a vege elott ugy is kibasz...
-
Zotya21
senior tag
válasz
LoLHunCsirke #16134 üzenetére
jah a láma shipppel
-
Fl3x
aktív tag
PvE-ben 8-9-10 körüli nehézségen milyen deckel érdemes játszani?
-
BladeHero
tag
Volgafan: Na akkor jó,csak nem hiszem,hogy mind szavazott,de ez nem derül ki.
Zotya21:hát én egy archfiend vagyok,és nem is játszok olyan jól.Ha gondolod mehetnénk együtt 2v2-ni is ha van kedved. -
BladeHero
tag
Néztem OnSeT oldalát,és észrevettem ezt:Szavazás:Ha indulna PvP verseny részt vennél benne? igen:40 szavazat
nem:8 szavazat
Ki lesz az a 48 játékos,aki szavazott?Mert összesen is alig van szerintem 48 játékos.Én kb.vagy 20-at ismerek,de persze azokból sem mind aktív. -
zoli.22
tag
Nagyon tetszik ez az ötlet, hogy church-be sorceress-t berakni
Bandittal vagyok, sorceress-t éppen most próbálgatom a deck-ben, ráadásul a társam lost-al van. Church-öt eddig nem használtam, de akad belőle, így mindenképp ki fogjuk próbálni mit alkotunk amint tudjuk.
Egyelőre rioter's retreate-hoz próbálgattam a sorceress-t, de úgy vettem észre, hogy ha már sikerül a riotert felépíteni, akkor nem is kell bele, mert commandosok intéznek XL kivételével majdnem mindent. AoC kicsit nem tudja nehezíteni az akciót, igazából csak akkor van gond, ha az ellen fel tud menni t3-ra(azt meg ha kicsit már jobb leszek nyílván nem hagyom). -
Murder3
addikt
infernak machine és körbe éípteni vagy pedig körbe építeni és vulcan a épessével letudja közelről is szedni anélkül, hogy dezinelné, megnéztem mindne mást ha támad elszív csak a vulcánt nem.
vagy max cultist+soulshatter de más már tényleg nincs -
Volgafan
senior tag
válasz
Volgafan #16115 üzenetére
igen megy a sandstorm....azt hogy??? Es ami fontos:nem orb kozvetlen kozeleb kell tenni!!!ezert van a nether,hogy odavigye a churhoz...meg glacier van a churchon....amugy beteszem azt a frost spellt,ami minden epuletre vedelmet tesz,azt hozhatod a sandot....megvan mar annak is az ellenszere....hiaba tamad Onset 3 helzre sanddal O lehivja 230/ert en meg 150 ert a spellt....lehet szamolni...
-
Volgafan
senior tag
Nem csak vedkezesre jo a chucrh.....felepitem orbod kozelebe es barmit lehivsz netherrel viszem oda,harcoltam mar igy,tudom mirol beszelek....raadasul 2 LS deck mellett el nem bontjatok az tuti......es,hogz epitem fel az orb-well kozeleen?nos lassuk barmit lehivsz megy a fagy,utana lehivsz valamit megy a nether.....akadalyozd meg.....panairossal mentunk igy akkora hatranyunk volt,mert bealudta az elejen,megis churchokkal megforditottuk.....hozhat az ellen,amit csak akar....mindkettonk deckjeben ott a kobold,glacier bontsd el,de ha vegre sikerul is annyi powert beleoltel,arrol nem is beszelve,hogy nyilvan valahol tamadunk is.....Bacsikam:remelem tudod ki vagyok....most harcolok kozben az Iponnal,valamit basszanak mar...felhivtam az MSI-t forgalmazo ceget is,haladjanak mar!!!!mara igertek valaszt,ami azt jelenti:hetfonel nem lesz korabban gepem....
-
Murder3
addikt
válasz
Razuel #16109 üzenetére
pl pure firéébe ninc mindenhol maulers
tény, de az az eggyetlen ami jó ellen ha agyon van buffolva.
még az usntable se jó rá ha ful buffos amúgy usntable is buffolva képes legyakni ha nicns full buffon, persze itt a nature tényezőt nem számítsuk mert akkor jön a heal.vagy regen de az ritka h vki túlláson a healen.amit érdemes tudni ah full buffon van az ashbone ami kell neki folyamatoson magas dps..(ez buffolva igen brutális szám ha a regent és dmg redukciót is belevesszük és a gainelt életet a bónusz százalékokkal+a siege damageel.)
amit a frenzy crawleren kívül kevés más tud biztosítani...pure shadówba pl konkrtéan semmi.
vagy úgy általába sahdow vonalon.
az még működhat ha hátulról is tudod pl koc-al támadni de az buffolva már kevés.
legjobb a befallen curse rá, de az eleve 120 de megéri mert ha elkezdi buffolni nicsn más elhetőség.
ha több egység vagy ashbona van akkor éri meg pláne, no de azt meg nehéz bepaszíroznia deckbe, uygan t2-n is jól jön mégis áldozatokat kell hozni érte. -
fantom922
aktív tag
Azaz Matter Mastery. tudom, hogy T2-es
pont azért olyan jó churhc ellen. Murdeer3 nem kell végleg nekem a church csak amíg lerombolom a mögötte lévő monut és wellt
OnSeT, közel megyek a cultist-okhoz az 1. támadásod után és nether warppal a church mellé portolom őket akár egy firedancert
Nagyon messziről nem tudsz velük jönni, mert Crawler elhal.
Viszont itt mindenki úgy ír mintha csak a chrch-öt kéne leszedni. Ő csak védekezik
közben Grigorik, Silverwindek, Soulshatterek és Vigilek támadják a bázisaitokat méghozzá coldsnap segítséggel
Ha eljutok odáig, hogy felhúzok 2 churchöt csak a hülye tudja elrontani
-
Murder3
addikt
válasz
fantom922 #16108 üzenetére
de ha folyamatosan kapod a churchöd se fogja bírni sokági.
repülő egységek oszt a viigl nem ér semmit
az meg úgy nincs
a stone spell csak időre veszi át ami véglegesen az csak t2-es xx pwoerűt tud átvenni.
ha esetleg bandit gunnerrel megy az meg megkerüli a védelmedet 100%-osan
agyon buffolod és akkor a vigil se jó ellene és a churhc is hamar pusztul...nem veri az olyan simán, megvan ugyan az a védelmed csak erősebb támadóid sora.
-
OnSeT
őstag
válasz
fantom922 #16103 üzenetére
csak crawlereket kell beküldeni, cultistok maradnak a bázisnál.
te elköltesz egy rakat powert glacierre, tricjre, aocra vagy amire akarsz, addig feltölt a cultistok hp-ja és mehet az újabb roham. és mivel ingyen megy a crawler idézés...akkor warp+instant nasty, még anno linekiller mondta ezt a taktikát.
viszont foul playel is robban ha jókor teleportálsz.
ez kb. olyan mint amikor nastyzod az unitod akkor mikor veszi át nightguarddal.
ha jókor lövöd el, lesz egy ingyen guardod, az ellennek meg egy hullája -
Razuel
aktív tag
válasz
Murder3 #16100 üzenetére
Ezt nem értem, hogy nem mindenhol van Mauler. Ha nincs valahol akkor rakok le egyet. Az ashbone az 100 power, hozzá képest a 75-ös Maulert spammelni tudom.
A második mondatodat se értem. Mit supportálsz az ashbone-on ha az nem tud támadni a mauler debuffja miatt? Azt mondtam, hogy ha másik egységgel próbálnád kiszedni a maulert akkor én is hívok valamit, mivel energy előnybe vagyok.
L knockolni meg csak az aggressor tud, ami drága (150), azt csak akkor hívom le ha valami olyan jön amit mással nem tudok megállítani.
Cultist master se ér túl sokat a nature splash ellen, simán cc-zem a crawlereket.fantom922: Az a stoneskin spell, matter mastery az t2-es..
(félre olvastam, azt hittem, hogy a spellre írod, hogy t3.. szóval nem szóltam) -
fantom922
aktív tag
válasz
Murder3 #16104 üzenetére
supression ugyanazt tudja mint a sunstriders, Glacierrel és kobold trickkel meg Vigillel simán életben tartom church-öt mire lejár a hatása... persze elveszítem a wellem és a monumentemet akár, de ezért van ott az aoc és a Nether... távoltartásra
Ami kivédhetetlen: Van stonekinnek az a spell ami lenyúlja a T3-as épületet kis időre, vagy enlight / amii monu és earthshaker
Ja az "imba" Lostot simán very a Stonekin
-
Cr4Zy
tag
Én szerencsére még csak a marketban láttam bandit sorceress-t, de nem véletlen, hogy olyan drága is az... Arra viszont eddig nem gondoltam, hogy church-be is bele lehet tenni, viszont így átgondolva az egyik legjobb kombó...
Csak akkor már meg van szabva, hogy bandit és lost játszanak együtt, ami megint korlátozza egy kicsit a lehetőségeket (hangsúlyozom: KICSIT) -
fantom922
aktív tag
A crawlereket hogy akarod használni? A foul play nem tom mi
Mielőtt válaszolsz a church köré tudok aurát is lerakni és lehívni egységeket, az tudod mivel jár, church-ön meg Glacier
Ja tom mi a foul play
nem robban felé az a bibi, disintegrat alatt nem robban semmi
sunstidersnél is fentieket csinálom míg elmúlik a hatás... persze közben Vigil
-
Murder3
addikt
válasz
fantom922 #16091 üzenetére
anynira nem jó, az inkább shadó naturéba..healing garden+ray of light+nyomod a képességét meg buffolod...az úgy durva
unstable jobb tőle én azt ajánlom h használd.
kb mindnere jó ami kell t3-on core táamdó,buffolható m counter,magas sebzése van jó az életbentartási lehetősége és a végén még robban is akár.
sztem sokkal inkább balanszosabb lap mint az ashbone.satanael jó lenne de nem éri meg sztem.
eleve könnyű counterelni.fantom:wrathgazer
(mért nem tudjátok ezt
)gondolom snappy is idegen nektekXD
-
fantom922
aktív tag
Héééé, hallgass
Murder3: Mi az a wratti?
Razuel: 2v2-ba is elég 2 church
Volgafan ugyanis és én is rendelkezünk Nether Warppal, kobold trickkel és glacierrel is. A nether segítségével igen messziről oda tudom portolni az egységeidet. De, ha gondolod kipróbálhatjuk. Mindenki felmegy T3-ra és lerakok 2 churchut
aztán gyere...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kedvenc zene a mai napra
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Ízléses, masszív és praktikus mikrotorony jött a Jonsbo műhelyéből
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Jövedelem
- Google Pixel topik
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Autóhifi
- További aktív témák...
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Crucial 240GB SSD eladó
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged