Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
OnSeT
őstag
válasz
phanzetomox
üzenetére
Írtam emlékeztető mélt a fizetési határidő elmulasztásáról, csak elküldeni nem tudom mert megtelt a postafiókod. Úgy látszik a többi hitelező megelőzött. ^^

Patch nem volt, és amii edition release se lesz mostanában.

-
OnSeT
őstag
válasz
fantom922
üzenetére
Ravage nem játszik, az kell a drakre, ill csak 20mpként lehet ellőni.
ez nem surge hogy várakozás nélkül spammeld meg hilelje az egész pályát.
60 poweres untira meg minek rádobni 50ért ravanget mikor ott a banner s annyiból már szinte egy újat lehet hívni? ha adna vmi sebzés bónuszt +ba.....
tudom ám mi a probléma, az hogy fire lapokat még csak az ellen paklijában láttál.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
buffolt santa claust t3ra !

-
Zotya21
senior tag
-
fantom922
aktív tag
Neked nem szoktam ellent mondani, mert bölcs isten vagy
és neked köszönhetjük azt a jó kis oldalt, de most kell
Elfeledkezel a Ravage-ról. Azzal 50 powerből felhealeli. Ezzel már szerintem is unfair. Nightcrawlert kell lehozni ellene pure sadónál akit szétszed aztán felhealeli. Ha le akarod szedni akkor life weaving ami 70 power, aztán letesz bannert és lehoz egy újat. Máris mész power hátrány felé. A jó megoldás, ha nightcrawler és mellé 1 mage. Persze jó helyre, mert ha túl közel hozod le eruptol. Naturral simán fogható a sok cc miatt, fossal meg védhető a well és monu. Sadóval macerásabb picit, de fogható. Ezzel együtt én felvinném költségét 65-re vagy 70-re... de ez az én véleményem
Tudjátok sadóelfogultságban szenvedek 
Más: T3-on csak a MO van ami XL és szín független? Mert akkor azt kéne betennem T3-ra pure sadóba
Képzeljétek el az evocator + MO kombót
Bár, ha belegondolok fos is lehet az uccsó monu és akkor evocator grigori, silverwind combó lene a vége. Ott hiába van woidstorm 
-
Cr4Zy
tag
Igen, valamikor a nyár közepén törölték a német szervert, így akkor fel is mentek az árak az ah-ban. Aztán persze jött az Amii-verzió híre, most amiatt visszakúszott egy kicsit, de még mindig nem az igazi, majd a frissítés pontos ideje környékén!
Egyébként ilyen még nem fordult elő velem: lassan 30 perce írja ki pvp betöltésénél, hogy "Waiting for other players". Amint letelik ez a 30 perc, újraindítom a játékot, mert valahogy ez így nem tetszik, hogy nézem a rég lefutott csíkot és közben meg netezek ahelyett, hogy játszanék...
-
Már csak egy szerver van?
-
phanzetomox
őstag
Sajnos kikapcsolták a netem szal most nemtok játszani egy darabig , csak ismerősöknél lépek fel ph-ra is.:/. Onset neked még tartozok bfp-vel majd egy-két hét múlva ha leszek írj rám el ne felejtsem

Amii edition mikor lesz, tudni már ?
Jött ki új patch ?enforcer 50 power az szép
t1-re mikor teszik ? xD -
alpihun
senior tag
válasz
ricshard444
üzenetére
Lol, még shadow maget se halottam, hogy szidják, enforcer 50 powerért fut root alatt és egy ütésből fél hp-ját leveszi egy átlag unitnak, na az unfair...
És elárulom shadow maget naaaaagyon egyszerűen lehet fogni, ha van egy fire orb.Ugyanis minden ütés után megy le a hp-ja és egy bizonyos hp alatt ütni se tud.4-5, de akár hat maget is egy lava fieldel üzemképtelenné tehetsz,a nether meg annyit nem hílel, hogy sokat üthetne a mage, max még béeruptolsz alájuk...
-
OnSeT
őstag
4playeres diff9 lost souls ellen, wheel of gifts nélkül: replay
t3ig pure shadow teszt deckel,
sikerült kihagynom pár fontos lapot, pl t3as unitot nem is raktam be, minekaz
-
fantom922
aktív tag
válasz
ricshard444
üzenetére
Egyáltalán nem unfair a sadó mage, nagyon nehéz vele támadni. A te deckeddel a legkönnyebb megfogni. Ha lő életet veszít ugye azt tudod, ha kevés az élete nem tud lőni. 1 eruption és már csak 1 lövésre képesek. Szóval roots + eruption és portolni se tudja őket a Nether warppal. Ha sokan jönnek lava field + roots. Spellekkel fogható nem is kell hozzá egység
Ha nether warppal életben tartja oink és kezded előről. A spelljeid power költsége gyorsabban visszajön. -
fantom922
aktív tag
válasz
ricshard444
üzenetére
2 eruption pl. Ő sadó/nature volt ezek szerint. Azon én is gondolkodtam

-
fantom922
aktív tag
válasz
Razuel
üzenetére
Szvsz
Ja persze lost deckben én is grigorizok csak valaki feljebb gondolkozott Avataron pvp-ben és gyorsan megpróbáltam lebeszélni
mert fogható könnyen Csirke is leírta naturral hogy.Sadó life weaving + koc vagy aura + bármi, losttal life weaving + Grigori speckója... a többi színnel nem én tudom

-
ricshard444
veterán
válasz
ricshard444
üzenetére
És persze,hogy levertek 1 perc alatt...
Mégiscsak skillesebbek,mint én -
ricshard444
veterán
Shadow mage rush-t mi veri vissza? Nature/Fire kezdéssel? Maulerrel felfogok párat,de még küld bogarat is akkor vége. Olyan szemét unfair egy lap...,50ért idézni..pff
Amúgymeg egy nagy sz@r a pvp 1v1 párosító rendszere a játéknak, amint megközelítem a top1000t, egyből beküld ilyen top50 playereket..., 1018ik voltam 10 perce, játszottam 3 meccset, 2 arc volt top 200 a másik meg top 50

-
Clapaucius
tag
hali!
Tényleg lesz mostanában Ami edition? És ha igen, akkor mikor?
-
ricshard444
veterán
Megelégeltem,hogy a Pure Frost folyton lever a Skyelf Templar + War Eagle párossal. Betettem a paklimba (feláldozva ezzel a Creeping Paralysis-t) a Blaster Cannon-t...,eszméletlen durván leépítette a k*csög frost kombót

-
fantom922
aktív tag
válasz
LoLHunCsirke
üzenetére
Igen Avatart már minden színnel lehet fogni T2-n. Tehát pvp-ben powerkidobás... Sajnos, mert így fos T3 XL nem igazán van. A sárkány azt annyi. Nem mintha sadónak lenne
de legalább neki ott a harvester T2-n. Satanael, de az ranged és nem túl erős. Harvestert lehet használni T3-on is esetleg. -
G4ga
őstag
koszonom a tippeket es tanacsokat.
mindegyikotoknek tenyleg koszi h vettetek faradsagot es az idot nem sajnalva segitettetek. le a kalappal elotettek.
amii ritualbol gondolom a kek affos a hasznalhatobb, amit ajanlotal az oldalon ajanlotattok.
xl: parazitat volt alkalmam tapasztalni Csirke ellen... utaltam erte, az osszes eaglem ellopta.
lattam csirke is hasznalt mo-t.
eleg draga az a 350power erte... esetleg azt berakjam, vagy amelle nem art a power visszaforgato support gondolom?az ugye tobbet sebbzest nyel el 80%, mig a zold 60% es gyogyit.
igazabol teljesen mindegy h mejiket hasznalom vagy tobb ertelme van magassabb sebbzes elnyelesnek? -
Zotya21
senior tag
nah nem lessz videó kiirta egy másfél óra konvertálás után ogy befosott a fraps kódek aztán nekiálltt félképet konvertálni és leállt a vegas XD
mégegyszer nemvagyok képes rá

-
OnSeT
őstag
egész jó lesz, már kezdesz pvp stílusban játszani

XL-t mindenképp rakj be, különben pure nature ellen csak szenvedni fogsz t3on.
tapasztalat, parasite swarmmal mindent átvesz.sztem maradjon drake, avatart könnyű leszedni ha van shadow orb ( life weavinges unit)
de nature is megöli 2 shadow affos envenom rányomásával 100 powerrrel olcsóbban.amii ritual brutális védelem

észrevételek a meccsről:
nomaddal érdemes vigyázni, spec képessége sebzi a légi unitokat.
ha felmész t3ra, akkor utána ne t2es unitokkal támadj, mert akkor felesleges beleölni 250 powert a tier váltásba.
hiányoltam a building protect spellek használatát. glaciert 1-2x nyomtál, + kobold tricket se vitted túlzásba.
white rangers, long range, távolról használd támogatónak, ice barrier+ képesség aktivál.
ha közelről akarsz támadni akkor inkább defenders. olcsóbb és L bónusza van ami légi unitok ellen kifejezetten jól jön. ( +védelmi állásban 60% sebzés csökkentés) -
-Blöki-
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Eladósorba került 8000 bfp, érdeklődni privátban lehet.
-Blöki-
-
OnSeT
őstag
válasz
fantom922
üzenetére
Az hatásosabb lett volna, viszont ha a vilere egy fél mpel korábban lövöm eruptot, akkor lett vna powerem hogy még dazedbe leöljem azt a harvit ami sunyi mód alul betámadott.

vilevel is azért szenvedtem annyit mert egyfelől kapta a buffot a shadowtól, másrészről én meg behúztam +2 wellt az elején, s amíg azok ára megtérült hátrányból védtem.
ha olyan a map Church elég kemény tud lenni, pl fyren, ott nem lehet kerülő utat választani, viszont stridersel még akkor is inaktiválni tudom az épületet.
voidstorm csak unitra hat, de elég szívatós, az mondjuk látszik is hogy a meccs felétől mindenki 500+os power menyiséggel rendelkezett és mégis csak kevés unitot hívtunk le.
mindenki próbált tartalékolni, meg minimalizálnia voidot, ami így is 1000felett volt![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
de ilyen meccs még nem volt hogy kifogytam a rallying banner chargeból

-
G4ga
őstag
válasz
Volgafan
üzenetére
Köszi az észrevételt.
Megfogadom a tanácsokat.
Azt gondoltam h a well hatranyom hiba... nehéz megszokni, h több fele kell figyelni.
Támadni, védekezni, figyelni mit csinál az ellen és aszerint csinálni a dolgokat! Nem könnyü, majd megszokom.Tanulsag akkor ha jol értem... t1-t2 letámadni és ott harcolni, t3ra nem is nagyon kellene menni. BladeHero is ezt mondta mikor jatszottunk.
Ice guardian mitol olyan jó? ... ha ennyire kell asszem vehetek akkor

Onset és Csirkenek. Izgalmas meccs volt

Durva h kis tamogatasal 1 upon lévo Mo megette a promo Mot, pedig azt is supportoltak rendesen
-
OnSeT
őstag
válasz
Gyuri27
üzenetére
A negationnak nem kedvezett ez a map, vagy inkább az nem ahogy, meg ahol építette.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
2 épült fel, és 2t lőttem ki erupttal. Amiket lelőttem azokat, jó helyre akarta építeni, pl a kezdőbázisnál ahol 2 orbot ( a legfontosabb orbokat duál deck esetén) tudott vna védeni, csak mindegyiket akkor kezdte el felhúzni mikor már javában zajlott ott a fight.
Amik meg felépültek sok vizet nem zavartak, ezen a mapon eléggé szét vannak szóra a bázisok, szal egy kis kerülővel máshol támadtunk.
3.orbjánál nem tudom miért húzta fel, azt már védte egy fal, meg épített egyet egy solo well mellet, ami szintén power kidobás volt, de ha már így tett érdemes lett volna a másik 2 wellt is felhúzni mellette. -
Volgafan
senior tag
Isszonyat mákod volt,hogy ilyen lolka-bolka ellen mentél....power nélkül mentél t3ra..Ő 30-ért beparalizált,te 75-ért fagyisztál,stb...forst nagyon erős t1-t2-n inkább ott erőltesd...terjeszkedj,ha nem szeretsz rusholni!!!!!ne legyél soha well hátrányba,ha nem rusholsz!!!!annyi war eaglet beáldoztál,hogy az valami hihetettlen...
-
Zotya21
senior tag
válasz
Volgafan
üzenetére
nekiálltam videót csinálni ez a fraps vmiér hibás lehet te is ezt szedted le amit én hosszabb hangot csinál mint képet
ugylátszik neked is azért voltak bent üres részekén azért kivagdalom de igyis ugye ugrani fog de szedek másik frapset próbálj meg sztem teis
az enyém 3.4.5 ös
szóval ez szar legalább is nálam
-
Volgafan
senior tag
Nah akkor sztem...:legközelebb húzd szét az egységeidet,ha nem rusholsz legalább a felső,vagy alsó well+orbos bázisnál tegyél le barriert,hogy később tudj terjeszkedni,fire ellen húzd szét az egységeidet,make ellen,ne íjjásszal menj,hanem barrier és guard...madárral ne olyat támadj,aki úgysem sebez téged..nomadot támadtad a tower,vagy íjjász helyett...az eleje olyan félszeg rush volt,pedig ha erőből rámész fire nem tudja magát megvédeni!!!Guardian,mage,íjjász,barrier,home soil és vége is a meccsnek...kis map a frostnak kedvez!!!
-
fantom922
aktív tag
Grat a győzelmekhez!
Én az ellen harvesteres ügyködéseit kritizálnám picit. Lehozza az elsőt és van még + 250 powere. OnSeT lehoz 2 Lyrisht ami xl gyilkos. Erre nem vált taktikát hanem erőlteti a life weavinges szokásos fantázianélküli kombót. Amit OnSeT nagyon ismer.
A helyett, hogy: Corps explosion + nasty harvesterre + mielőtt harvestert nastyzza és még nem robbant a corps explosion lehozni egy egységet ami lassan jelenik meg. Erre OnSeT tuti nem számít és 2 well-t bukik + 2 Lyrisht + felhúzok egy wellt merthogy nekem egy egységem éppen akkor jelent meg mikor ezek történtek. Rá ugye nem hatottak a spellek
Hát én Lyrish mellett így kombinálok. A 3 welles részen kivédhetetlen wellbukás. A másik. Churchöt lehozni csatába az 100 power kidobását jelenti 
Persze nem tudom én mit csináltam volna ellenetek

Látom használtak woidstormot. Az épületre is hat vagy csak egységekre?
És grat. Gaga!

-
Zotya21
senior tag
jó persze rusht én is csak mnodom mert rássolni énse tudtam sose de ugye jólenne tudni

hát nemtom megpróbálni meglehet nicns vesztenivaló még
megkell találni mi jön be 
az csak tovább birja mármnit az avatar nekm is iylen szinten ahol vagyok elég az egy soulhunter mondjuk az jóval buffolhatóbb cucc
aztán amire nagynehezen megölik ha megölik már van másik
mehetünk persze elvileg én egész héten deélelőtt ráérek simán vagy még egész nap is nemtom a kedvemen mullik

-
G4ga
őstag
válasz
Zotya21
üzenetére
Köszi a gyors észrevételeket...
ebböl tanulok. ha az okosabbak elmondjak mit hogy kell.
Igy van kevesebb volt a charge. a masik accjan egy erösebb deck volt, ott ki is jött hogy tapasztaltabb mint en.
megin a rush ...
lassan megkell akkor szolknom h ez a jatek a gyors gyilkolásrol szol... nem fekszik nekem az a jatek stilus... 
1 db avatarom van... 3as upon. gondolom arra ne nagyon épitkezzek!
lehet azért tünik gyengusznak a sebbzése a draknek mert területre sebbez, nem pedig egy célpontott?az 5. észrevétel ... hmmm... akkor nem felfele hanem lefele fejlödök

ha van idöd és szivesen gyakorolsz velem jatszhatunk majd!
-
Zotya21
senior tag
nah én meglestem

szóval a legelejétől

szóval
1. megnézed pl azt a nomádot 1 es uppon van ezért lehet neki belőle max 8 sunstriders meg talán uppolva se volt
ebből következik hogy letudtad vonla russholni már az elején
2.
kövi amikor nekimentél az elején azzal a kb 3 master archersel és nekiállt építeni makeshiftet nem kelett ovlna elfutni és t2 őt nyomni hanem amig épül leszedted vonla a towert és utána ment volna a gyikálás
3. elfelejtettél elég wellt huzni meg ugye sok votl a várakozás

neki volt 9 wellje neked meg 6
ha lett volna charge neki eléégéé eldurvult volna 
szóval ha huz akor neked is kéne hamarosan ha lehet

4. hát ahogy nézem ennek a drakenek a sebzését avatar erősebbnek néz ki

de ugye az ára is jobban néz ki XDés sztem mindenképpen kell az xl cuccos már aggresszor miatt is mivel xl ig mindent knockol
hát jah jólnézki az amii ritual de nemtom megéri e 150 powert költeni arra hogy 30mp ig kb védjen majd megmnodják az okosabbak

és 5. sztem multkor ellenem keményebben nyomtad

jah meg más nehogymá ujat irjak

majd én is csinálok egy 2v2 vidit ne unatkozzatok itt má

mégha nicsn is értelme
-
G4ga
őstag
ime elsö olyan meccsem ahol ugy éreztem tényleg volt valami közöm a meccshez!
Utana kiderült persze h a srácnak van egy másik accountja ahol egy jobb deck van. jatszottunk avval accjaval is. ot persze ö gyözött 2, nekem egyszer sikerült.
Ha van valakinek kedve és végig nézni és pár tanaccsal ellat azt megköszönném.
Hibám, hogy a falat fölöslegesen hagytam sokáig...
Köszönöm a tanácsokat elöre is!
kérdés... 3 orbra bajba vagyok az XL lénnyel. Blade-del sokáig beszélgettünk, h az avatar esetleg jobb lehet a nortland drake helyet... nagyon kell amugy 3 orbos XL?
Nézegettem a deck ajánlot. lehet bevállalnám az amii ritualt ( asszem ez a neve ). szimpatikus h 150 powerért jó védekezö lap.
-
BladeHero
tag
válasz
Predatorkill
üzenetére
Ok,semmi gond,így már más

-
Predatorkill
tag
válasz
BladeHero
üzenetére
Ezt megkaptam igen, de ha elmagyaráznám más lenne a tészta. az egész meccs alatt vagy 3x-4x elmentem a géptöl mert megmostam a szemem annyira viszketett és szarul is voltam (allergiás vagyok ^^ ) a meccs után mentem lefeküdni és tesóm ült a géphez játszani. szóval bocs hogy nem köszöntem el de így alakult...
-
BladeHero
tag
Predatorkill máskor jó lenne ha el is tudnál köszönni

-
OnSeT
őstag
Magyarország - Lengyelország 1: 0
[link]Promo Harvi kiütés 2x, Voidstorm + Church of Negation, Mo vs Promo Mo
-
Murder3
addikt
nyílván nem votl dekbe ha nem hozott, amúgy forsaken nem m egyésgekre lényeg hanem wellt bondtani...
amit pl érdemes egfigyleni, h pl forsakenekkel fire ellen és shadow ellen pláne nagyon könnyen lehet olyan szituba kerülni h már nem lehet megfogni a welltbontást, hiába van a firének is elvileg rá ellenszere.
de frost,nature kszönhetően a gigamega imba lapjának simán tudja fogni bármikor ugye.
egyébként a frostról annyit h indolkolatlanul is túl van tápolva t1-en,t2-n meg t3-on is.
többi szín rohadtul nincs annyira túltápolva mint a frost és itt a sima színekről beszélek csak a szimpla lapokról.viszont nature akkor is előny 2v2-be shaowal szembe, itt jobban kijön a support szerep.
-
Cr4Zy
tag
válasz
ricshard444
üzenetére
Mit értesz ez alatt? Ha arra gondolsz, hogy fel fog menni az ára a nomad-nak, akkor azt ők döntik el, mert felvásárolják szinte mindet 1-3 bfp/darabját majd kirakják mindet 5-10 bfp-ért a piacra.
-
Cr4Zy
tag
válasz
tibi206
üzenetére
Fel akarja vinni az árát 5-10 bfp-re darabjának, ezzel a módszerrel legalább 2-3 bfp-t tud nyerni darabonként, ami azt jelenti, hogy 200 bfp-ből (ha nem is sikerül eladnia, csak a felét, akkor is) 500 bfp-t csinál. Így működik a piac, egy-két ember felvásárol mindent, aztán felviszi az árakat, mikor alacsonyan van. Ez drágább lapoknál jobban észrevehető, mert ott akár pár száz bfp-t is nőhet az ára egyik napról a másikra, mikor ilyen módszert használnak!
-
tibi206
tag
válasz
ricshard444
üzenetére
?
-
tibi206
tag
Nem tudjátok miért vesz mindenki több 100db zöld affos nomad-ot?
-
OnSeT
őstag
válasz
Murder3
üzenetére
Cr4Zy már összefoglalta a bukásuk okait, nox spam többet ért vna nature ellen mint a forsaken.
sundi és mortár ellen is tudok neked mondani kapásból 4-5 megoldást amit megjátszhattak vna.

egyébként a nature supportos sundit könnyebb leszedni mint azt ami life wevinget kap a shadow társtól. közepet meg már a sundi heal előtt bukták, ha behal, a mortár és az ott levő s/m untiok is bedöntik a megmaradt ~fél hp-s welt.
a probléma lényegében az volt hogy az elején sok powert vesztettek s így már nem volt miből védeni.
a frost opságáról meg: nézd újra a meccs végét, amikor Csirke betámadja 3 burival Matost.
210 power buriban vs 4icebarrier *20 + 2 glacier*50 +1koboldtrick *50 = 230 powerés ez csak ideiglenes megoldás, a burikat nem támadja semmi.
a vidin az nem látszik de ha kéred feldobom vhova repet s megnézheted, hogy hullik Matos wellje a frost support ellenére
TBPetinek thx a gratért

-
Cr4Zy
tag
válasz
Murder3
üzenetére
A sunderer ellen ott a firesworn a fire oldalán, ami pár másodperc alatt leszedi azt, hihetetlen erős az +150%-os támadása az L unitok ellen, annyira, hogy akár még t3 unitok ellen is használható (hogy pontosítsak: 262,5 -et sebez minden 4 másodpercben L unitok ellen, ami egy 1000-es életű sundererrel számolva 4 lövést jelent - illetve a tulajdonságát használva 875-öt sebez egy L unitnak u3-on)!
A shadow-nak meg mint mondtam, phase towereket kellett volna tennie, nem forsakeneket. Igaz, arra meg kapja a sunstriders-nek a suppression-jét, viszont cserébe máris nyert egy kis powert a fire-rel szemben (a phase 60 power, míg a sunstriders 50 és asszem a tulajdonsága még 20)
Emellett hogyha használta volna a nasty-t a shadow player, mivel nagyon össze voltak húzva az egységek, elég sok kárt tudott volna okozni. Úgy, ahogy a fire ellenfél sem használta a dd-jét, azaz az eruption-t (illetve egyszer előtte, de akkor meg pont olyan helyre, ahol volt egy max. 50 életes dryad és semmi más)...
Hidd el, voltak olyan hibák, amik miatt vesztettek, nem a szín volt a főbűnös. Egyszerűen ilyen gyenge összjátékkal, vagy rossz célpontok támadásával (pl. amint megölték az első dryad-et, a normál támadó egységeket célozták, nem a következő lehívott dryad-et); egy összeszokott páros ellen semmi esélyük nem volt.U.i.: most figyeltem meg részletesebben a videót, a fire is a sunstrider-eket nyomatta, ami nature ellen hatalmas hiba. Főleg hogy Onset is több sunstriders-t tett le, amik ellen a scavenger sokkal hatásosabb lett volna.
U.i.2.: Ki beszél itt nature-shadow vs. fire-shadow -ról? Az egy teljesen más szituáció lenne. Emellett pedig a forsaken nem az egyetlen ellenszere a shadow-nak az M unitok ellen, ezt tudhatnád shadow létedre... Ahogy azt is, hogy bár nehéz megfogni a nature-t shadow-val, de nem lehetetlen semmilyen szinten.
-
Murder3
addikt
lol most mi van?

előnyük volt nature miatt...
sundi ellen így nem lehet védekezni, ha lett volna frost t1 akkor simán megoldható ezért írtam h mennyit számít
2v2-be meg főleg előny a nature shadow ellen mert a fő fegyó a forsakenek szét lehet fújni.
ott fire shadow volt, itt fire nature.pl nature shadw,fire shadow-nál közel lehetetlne kivédeni, van rá ellenszer de az sokakl drágább így hosszú harc során igazából könnyeb kifókuszálnia wellt másik oldalról meg hurricane övön alul megoldja.
ezért is előny a frost is nem csak a glacier miatt...
firének nincs olyan op lapja ami így kiveszi a komplett s armyt.ezen a mapon meg könnyebben kijön az előny mert kiélezetttebb a harc a közepén.
-
Cr4Zy
tag
válasz
Murder3
üzenetére
Nem volt frost t1 sehol, azt meg ne mondd nekem, hogy a nature-t nem tudja t1-en beverni a shadow, mert tapasztalat alapján (mindkét oldalt tapasztaltam) az olcsóbb egységek miatt meg lehet oldani, csak éppenséggel a phase segítségével "egy csöppet" könnyebben ment volna neki...
De majd holnap írok bővebben a gondolataimról, mert mára már totál készen vagyok... -
Cr4Zy
tag
Szép meccs, de már az elején eldőlt, amint sikerült felépítened a mortar tower-t középen. Illetve az ellenfeleitek nagyobb hibái: nature ellen S egységeket dobáltak először, sőt, a barom Matos még a forsakenekre rányomta a frenzy-t is. Nem dolgoztak úgy össze, ahogy csinálhatták volna, illetve talán a legnagyobb power-kidobás az a scorched earth volt, amit csirke 2. orbjára dobtak... Emellett a pálya sajátosságához hűen, akik megszerezték a középső részt, azok simán le tudták hozni a meccset.
Amúgy meg figyelemre méltó az összjátékotok, látszik, hogy összeszokott páros vagytok! Gratulálok!
alpihun: Egy valami nagyon fontosat kihagytál: az ice barrier nem csak a lyrish knight-hoz kell, hanem pl. a vigilhez is, de a home soillal még t3-on is nagyon hasznos lap lehet a lost paklikban!
-
ricshard444
veterán
3-4 napig arany pvp-seket aláztam összesen 1x vertek be 15 meccs alatt, láttam előre a lépéseiket,most meg egy bronz pvp-s is lever. Az a baj,hogy ezek az időszakok hosszabb ideig szoktak tartani

Ezelött talán 1 hónappal voltam 2 hétig olyan formában,hogy egy meccs választott el ,hogy ripperről feljebblépjek, aztán -10k ELO a kövi napokban ...pff -
alpihun
senior tag
válasz
Zotya21
üzenetére
Az nem számít ebben a helyzetben.Nincs sok bfp-je be kell osztania.
Ám lfgaga, vagy ki jó decket állított össze,de t3 ra 7 lap teljesen fölösleges.
Így hogy kezdő infect teljesen fölös, azt használni is tudni kell és voidstrom is ugyanaz,neki kb arra jó, hogy saját seregét kinyírja.Oda szentem grigori+silwervind+ashbone/vigil+soulshatter bővön elég t3 ra.
t1 ha shadow nox dread forsaken motivate lifew nasty esetleg + phase okés.
T2 meg nagyon a stílustól függ,de egy alap t2:darkelf nc reaver lyrish, aoc kobold glacier coldsnap gravity unholy power , de ez csak alap.Lehet, hogy valamit kihagytam.
De ezt most elmondom,más által összeállított dekkel nem fogsz tudni jól játszani,mindig lesz valami amit nem használsz, nem érzed fontosnak.Én is régebb ide jártam dekkemet összeállítani de azóta teljesen más a dekkem (főleg így , hogy nincs is meg lost, hihihííí
).
Pl shadowban aura of corr must have lap de én valahogy sohase használom, lehet, ki is veszem,csak még nem tom , hogy mit érdemes helyette tenni be. -
alpihun
senior tag
Murder: Nagy hírem van!Hozhatod a pezsgőt!Tegnap este végleg megszabadultam ettől a "noskil, üsdvágd,béna instant top200-as op mocsok " lost dekktől.A sok upgradet sajnálom de mindegy...A bfp a sh nat dekkem javára fog menni, mert úgy látszik evvel a dekkel sokkal jobb vagyok.
UI:Evvel most nem tibi kedvét akarom elvenni,hogyha jó neki a lost hát hajrá.Ám én lost varlordra instant 900 bfp-t nem dobnék ki, ha pve-pvp dekket akarsz,ami mindenre jó, akkor inkáb lost spirit ship és overlord.A 2 kb 600 bfp.
-
OnSeT
őstag
Onset/Csirke vs Matos/bluebarry
Fire/Frost / Pure Nature vs Lost Souls / Pure Fire 2v2 vidi: [link]
-
G4ga
őstag
Kicsusztam a szerkbol:
2.orbra egyseg Lost Reaver, Nightcrawler, Lyrish Knight ( akkor erdemes Home soil + Ice barrier ) Skyelf Templar, darkelf Assassins,
3. orbra egyseg Lost Grigori, asbone pyro, Lost Vigil, Silverwind Lancers
Ezek a tippjeim. Bar annyira nem ertek meg a pvphez, en ezeket hasznalom
kisebb nagyobb sikerrel! 
-
G4ga
őstag
válasz
tibi206
üzenetére
1.orbra Life Weaving, Motivate - Spelleknek beteheted ezeket is. Motivate nem olcso, de jol jöhet!
2. orbra Spellek : Coldsnap, Aura of Corr, Unholy Power, Kobold Trick akár Glacier Shell
3. orbra Spellek : Void Storm, Soulshatter, InfectPersze ezek csak az én tipjeim... javitsatok ha tevedek

-
Cr4Zy
tag
válasz
tibi206
üzenetére
Egyébként oké, lost souls, de milyen kezdettel csinálnád? Frost vagy shadow? Mert ettől függően mondanánk t1-es kártyákat.
Emellett pedig majd egy másik kérdés lesz, hogy mi legyen a 3. orbbal, illetve hogy az milyen színű legyen. Mert ez úgyszintén majd a játékstílusodtól függ. -
zoli.22
tag
Eladósorba került 5000bfp-m, akit érdekel privátban várom a levelét.
Az árban megegyezünk.
Ha valakinek ennél több bfp kellene, akkor az is megoldható kicsit kedvezményesebb áron természetesen. -
tibi206
tag
Azt hiszem a lost souls mellett döntök abba milyen kártyákat ajánlotok?(kb 1500 bfp)
-
Cr4Zy
tag
válasz
Predatorkill
üzenetére
Emlékszem rá, ez tényleg így volt.
tibi206: Először neked kell eldöntened, hogy milyen színnel/színekkel szeretnél játszani. Ezután már tudunk segíteni, de addig csak pár sablon paklit tudunk mutatni az egyes színekből.
Ezen a honlapon a "PvP deck ajánló" menüpont alatt (a bal oldalon) megtalálsz majd minden lehetséges színkombinációra egy-két átlagos példát. De mint minden paklidat, ezt is a saját ízlésed szerint kell majd alakítgatnod. Miután sikerült eldöntened, tudunk segíteni neked, addig nem igazán...
U.i.: A színek kb. azonos erősségűek egy-két kivételével, amikhez nem kell olyan nagy skill, csak menni előre és használni az ismert és könnyedén használható kombókat. Ilyet én személy szerint azért nem ajánlok kezdésnek, mert nem tanulsz meg velük mikrózni normálisan, így más színekkel sosem tudsz majd játszani.
-
Predatorkill
tag
válasz
tibi206
üzenetére
Ismerős a helyzet
mikor elkezdtem pvpzni én is ugyan igy kérdeztem, de azt hiszem hogy mindenki csak annyit tud mondani hogy neked kell eldönteni hogy milyen paklival akarsz játszani. Én vagy 6 féle paklit próbáltam ki, pure fire volt egy huzamosabb ideig, utána pure frost, utána megint fire és végül a lost pakli mellett döntöttem. Szóval döntsd el te hogy milyen paklit akarsz, utána tudunk benne segíteni. -
tibi206
tag
Sziasztok!
Nemrég kezdtem el a játékot és azt szeretném kérdezni, hogy milyen paklit ajánlotok PVP-re. Nagyon megköszönném ha leírtátok hogy milyen paklit és azon belül miylen lapokat. Max1200-1500bfp-m lenne rá.Előre is kösz a segítséget! -
Zotya21
senior tag
tessék ne unatkozzatok néznivaló

nagyon változatos a t1 4 db sadó
az én rangom archfiend szomszédé sadó sadó fire meg savage asszem sadóó zőőd sadó az igazi rangját nemtom mert biztos kamu

ellenfél meg öö archfiend meg meg bane és mind a kettőő lost
most lusta voltam vidit csinálni belőle most volt vagy egy órája

-
alpihun
senior tag
válasz
LoLHunCsirke
üzenetére
Lehet, én nagyon nem tom, nekem 3ason van de én annyira emlékszek, hogy amikor mikitől kértem a lapot akkor 65 volt, azóta uppoltam de nagyon nem olvasgattam, annál jobb.

-
alpihun
senior tag
válasz
Zotya21
üzenetére
Ja de azért engem ne magaddal hasonlíts össze, én ma du értem el a reapert.
Ám új lapok csak a bejelentettek lesznek vagy lesznek meglepi-k is amiről senki se tud semmit?
UI: Már annyiszor hallottam ezt a coca-t,főleg csirke körül,hogy muszáj lesz megkérdeznem: Mi az a coca? Annyi világos, hogy valami (pure) nature dolog.Tovább sötét..
-
Zotya21
senior tag
megint eza rohadt fury én megőrülök már megin az ver el má
ez a mumus amint jön egy arany végem rohadna meg mind
ráadsául a hülye cocával idegesített azis
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Warhammer 40.000
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Diablo IV
- Vezetékes FÜLhallgatók
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Háztartási gépek
- OLED TV topic
- Anyagi helyzetek és életutak
- További aktív témák...
- Huawei Watch GT3 46mm Rozsdamentes acél váz, számlás, dobozos
- JBL Boombox 2 Brutális hang, számlás, dobozos, patika állapot
- Apple iPod Video (5. Gen) 30GB - A1136 - Wolfson DAC - Gyűjtői állapot!
- Asus Dual Radeon RX 5500 XT EVO 8GB GDDR6 Számlás, dobozos, újszerű!
- Canon EOS M50 Mark II Travel Kit Számlás (2023), újszerű, minden tartozékkal!
- RAPOO 7100P 1000DPI optikai rádiós 5GHz egér
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- Új Xiaomi Redmi 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

és neked köszönhetjük azt a jó kis oldalt, de most kell
Tudjátok sadóelfogultságban szenvedek

(a méreg sebez pajzs alatt) 75 pontba kivan szedve az avatar