Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- arabus: 256GB-os DDR5 memóriamodul 5700 USD.
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is.....
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hcl: Amúgy mi a terv?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fantom922
aktív tag
válasz
Zotya21
üzenetére
Köszönöm Zotya a szurkolást!

Murdeer: Azért firében mindened volt ami T1-en szokott lenni kivéve az firesworn-t cserébe nekem nem volt hurricane és shaman meg a szöges dínó. A motkot ellened meg nem használtam. De ne érts félre a roots nagy előny persze. Csirke viszont nyert ellenem 1-et, na az nagy meccs volt
Bár a döntő is izgalmas volt. először ostromoltam Murdeert, majd visszavert, majd én vertem vissza, utánna középen állóháború. És végül power előny és győzelem 
...de remélem felteszed Murdeer a döntőt, nincs szégyellnivalód, jó voltál!
Közben 1v1-ban Grandmaster lettem
(141. hely)
Ezeket nem a nagy arcom írja, csak a büszkeség
Predatorkill: Abba a 2 részes vidibe amit feltett, azért azt hozzátenném, hogy az én ellenem ződ rangú volt, és nem random társa volt. Tehát Predator itt egy minimum arany rangú ellen győzött! Gratula Predator gyorsan fejlődsz!
Még valami, a tome lutri attól függ mit kapsz abból kell gazdálkodni (lásd motk onset ellen, ezúton is bocsánatot kérek
,de ezt előre tudtátok
Ha mellék accal lehetett volna jönni nekem nem lett volna esélyem az tuti, nekem csak ez az 1 van.Ui.: OnSeT-hez csatlakozva 200 bfp-t ajánlok fel a következő, nem tome-os versenyre!!! Így nekem 50 marad mint OnSeT-nek maradt volna
, szerintem így igazságos!
Új hozzászólás Aktív témák
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Elden Ring
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- CES 2026: árad a Panther Lake az Inteltől
- Gumi és felni topik
- Elektromos autók - motorok
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Arc Raiders
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- ÚJ CORE I5 14400F GAMER MAX PC 16-32GB RAM 512GB NVME SSD NVIDIA RTX 2060 6GB DDR6 2ÉV GAR!
- Új (kibontott) Sage Express Impress SES876BSS
- ÚJ ASUS TUF AMD RYZEN 5 5600X GAMER MAX PC 16-32Gb RAM 512GB SSD ÚJ RTX 5060 8GB DDR7 2ÉV GAR
- Laptop hűtőpad 15' laptopokhoz
- ÚJ 4K CORE I5 14400F Gamer MAX PC 32Gb RAM 512GB NVME SSD ÚJ GAINWARD RTX 5060 8Gb DDR7 2ÉV GAR!
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- iKing - Xiaomi 14T Pro Titan Gray Vékony, prémium kivitel, nagy kijelző 12/512
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3910
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Bár a döntő is izgalmas volt. először ostromoltam Murdeert, majd visszavert, majd én vertem vissza, utánna középen állóháború. És végül power előny és győzelem
,de ezt előre tudtátok