- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- MasterDeeJay: Legújabb retró beszerzésem - 3Dfx Voodoo4 4500 32Mb
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- aquark: RETRO: Idén lesz 30 éves az első full 3D-s játék!
- potyautas: Norvég nyár
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
Új hozzászólás Aktív témák
-
OnSeT
őstag
válasz
zoli.22
üzenetére
béta szeró és amii megjelenés se lesz ma

egyik se lenne logikus lépés.
mivel kiadták az amii fantomot, s így bizonyossá vált hogy a hiányzó két dual orb is az amii editionnal jön ( nature/ shadow már biztos, fire frostot meg merem remélni ^^ )szvsz tuti lesznek még a hiányzó két dual orb lapjait tartalmazó sneak peack deckek az ami release előtt.

-
zoli.22
tag
-
OnSeT
őstag
még mindig mennek szerók

pedig már 2 órája le kelet volna lőni őket ^^ez volt a nagy meglepi, hogy nincs patch

-
ChromeX
addikt
válasz
phanzetomox
üzenetére
az se lenne igazán váratlan

igy belegondolva egy béta nagyon jo lenne -
OnSeT
őstag
válasz
Predatorkill
üzenetére
nekem mindig 1el szokott több jönni középen szólóban ^^
ha ketten toljuk egy se, ha szólóban megyek, akkor meg egy

én egy dragont szoktam leszedni a templomnál aztán megindulok felfelé, s mire a második jönne urzah már halott így a map is done
-
Zotya21
senior tag
válasz
LoLHunCsirke
üzenetére
jajj te szegény 100 bf van bent nekem meg 4000

ha kijön az amii én megütök vmit vagy valakit XD

-
OnSeT
őstag
válasz
Predatorkill
üzenetére
jah szoloban picit gyorsabban születnek

de nem kell velük foglalkozni, csak be kell célozni az összes unital ulzahot, meg persze spamamelni a healt. ^^ -
OnSeT
őstag
válasz
Darkzbane
üzenetére
Core dredgevel az a problém hogy gyak csak épület ellen jó.

más xl meg nincs, vagyis van de az mind pure ^^
jugger + spitfire mind2 pure fire
northland drake +avatar mind2 pure frostlegandaryk közül, santa claus + cyrian nem igazán játszik

mo talán az egyetlen ami ütős de ahhoz meg be kéne dobnom disenchantot hogy érjen is vmit.
mondjuk branok se lenne rossz ha behoznák pl refer promonak grinder helyett

-
Darkzbane
tag
válasz
LoLHunCsirke
üzenetére
a fórumon Béta szerverre gyanakszanak leginkább, hát én pár mapnak örülnék ,nem ártana kis vérfrissítő.
-
OnSeT
őstag
válasz
Predatorkill
üzenetére
hívj le annyi wyrmet amennyit tudsz a maradék ship.
A fő boss insanen L unit szal erre a mapra wyrm jobb választás a sebzés bónusza miatt.
king of the giants solo se rossz, egész könnyen teljesíthető kb 18 perc alatt, oda ship spam kell.a legjobb ha 2ps vagy 4ps mapot szolozol, mert akkor 4 upot tudsz beváltani, 1ps map esetében meg csak kettőt.
offering+ cultist maseterrel lehet nyorsan + charget szerezni wyrmre.
shipből 3-4 elég. az ut megtisztítására maradék wyrm, urzah ellen.secound changet még érdemes kipróbálni, decomposer+ furnace társaságában.
convertert+ duplázót csak akkor érdemes venni ha experten tolod a mapokat, max advanced biz mapnál, mint insane.
alatta inkább csak duplázó+ rpve ( kevés tokent ad a beváltott upokért standard + adv többsége)
-
Darkzbane
tag
Server Maintenance 16th-June-2011
Hail fellow Skylords,We shall be taking our servers offline on Thursday the 16th of June at 09:00 UTC in order to carry out maintenance work on each of them. We expect the servers to come back online after approximately 4 hours.
Silvanoshi
__________________Az egyik moderátor az írta valami váratlan dologgal fognak előállni !
-
dokar
addikt
válasz
ricshard444
üzenetére
nagy kaki az ncore, mozis magyar szikronos vackok vannak rajta, isohunt sokkal jobb

-
mikibm
csendes tag
sziasztok lenne valaki aki tud segíteni nekem?? kellene írni a supportnak de nem tudok eligazodnia netes oldalukon!! hogy hová írjam vagy küldjem a problémám!!mert nem nagyon tudok angolul!!!
ha valakinek van SKYPE akkor miki8624 cím alatt elértek!! ing:::: mikibm vagy baszok előre is kösszi -
kovsol
titán
válasz
ricshard444
üzenetére
1200bfp ért ? te be vagy rúgva

-
Predatorkill
tag
válasz
phanzetomox
üzenetére
igen, most játszok énis ujra kb 2-3 hete, elötte egy jó fél évet nem is játszottam
-
Zotya21
senior tag
válasz
Predatorkill
üzenetére
fogalmazunk ugy hogy a Ship lámább

nah ez még az előzőre válasz

a Dreadchargert meg msotonába 250 körül látom bár régen én is 160 ért vettem
-
phanzetomox
őstag
válasz
Predatorkill
üzenetére
az attól függ, mikor abbahagytam a játékot akkor már 300 volt az átlag ára, elötte volt 160 körül de annak már vagy háromnegyed éve
(bár amíg nem voltam nem tudom hogy változott-e) -
Sousuke90
aktív tag
válasz
Predatorkill
üzenetére
én amikor vittem, akkor vegyítettem a kettőt, mert így kevesebbet kellett várni (csak 1 charge-om van a shipen, szóval még motivate-tel is sok idő lenne)
amúgy amit még javaslok a végére és nagyban megkönnyíti a dolgokat, az a green peace -
ricshard444
veterán
1200 Bfp-ért vagy kb ilyen értékű lapokért (összesen) adnék Ncore meghívót! Nagyon jó ajánlat
Alkudni is lehet!
Írjon akit érdekel, sürgős
-
OnSeT
őstag
válasz
phanzetomox
üzenetére
linekillerrel az utóbbi időben az a helyzet mint a magyar népmesékkel "hol volt hol nem volt" ^^
bár ez rólam is elmondható.
de hamarosan aktivizálom magam

-
LoLHunCsirke
tag
válasz
phanzetomox
üzenetére
én csak a top 100 ba 2v2 be xd, játszik, csak ritkán
-
fantom922
aktív tag
Helló mindenki! Mostanság munkahelyről nincs időm írni... Igen látom OnSeT mit szerettél volna infernallal
Jó ötlet.Na csöcs mindenkinek

-
LoLHunCsirke
tag
válasz
Predatorkill
üzenetére
szentem soulthree experten, nature/shadow paklival szentem menni fog, nézd meg Murder replayét róla
én is úgy farmoltam egy keveset mikor ingyen kapott mindenki a 2 éves szülinapra. bár az csak kb 30at ad de hamar megvan, legalábbis szerintem, de tetod, próbálgasd a pályákat neked melyik fekszik a legjobban.. -
Sousuke90
aktív tag
válasz
Predatorkill
üzenetére
ha megvannak a lapok, akkor Insane God rendelkezik a legjobb idő/token aránnyal
-
Predatorkill
tag
kérdeznék egy olyat, hogy hogyan a legkönnyebb minél több tokent szerezni? ha megvenném mind2 elementet akkor melyik az a pálya amelyiket könnyen megcsinálom és nagyon sok tokent adna? elöre is köszi
-
ricshard444
veterán
Még mindig nemkell senkinek Ncore meghívó bf pontért cserébe?
Megyeggyeznénk, M.o. legjobb torrent oldala
Írjon privátot akit érdekel -
OnSeT
őstag
válasz
phanzetomox
üzenetére
Egyik se kispályás. Thesikaleon a 16. jukaaa a 26. 1v1ben

jukaaa val én is toltam párszor, unrankedre szokott beinvolni 2v2re, legend+osok mellé ^^
Theskaleon? sztem te kevered vkivel

namármost van thesikaleon (nature t1) és thesickaleon ( frost t1)
a különbség kettejük között hogy a naturos 5 perc alatt végzett velem 1v1ben, a frostossal meg én végeztem ue. idő alatt ^^
erről van is vidim

ráadásul sundererrel (nerf után) , sundiról ha jól emlékszem vki érdeklődött nemrég. akkor oda is címezve itt a vidi [link]és nem, nem ugyanaz az ember két karakterrel.
ezt onnan tudom hogy linekillerrel mentünk ellenük ranked 2v2-t ^^
és nyertünk természetesen
top5-top10 ???? a top4 már nem is érdekel? ^^
-
phanzetomox
őstag
Na kíváncsi vagyok arra a vidire, nem hiszem hogy jön patch ha nem mondták (főleg mivel akkor se jön mindig amikor mondják előre
)
Ahogy elnézem 2v2 nem sokat változott, mindenki ellen játszottam már, vagy volt társam, kivéve a Xetrok-Bindo párost őket nem vágom, pedig jó sok meccset nyomtak együtt ahogy elnézem.
Theskaleon jukaaa-val nyomja ??? hát ez poén
jukaaa majdnem olyan jó pure fire-s volt mint Onset, de theskaleon nagyon béna volt, ha jól emlékszem még segítettem is neki lost paklit összerakni, és nem akarta megérteni mért nem kell 4db t4-es lap a pakliba pvp-re. (bár az is lehet összekeverem valakivel
) Ha viszont tényleg ennyit fejlődött akkor ríszpekt!Amúgy amíg nem voltam , ph-n belül sikerült valakinek 1v1 vagy 2v2 top5-top10 környékén tartózkodnia ?
-
OnSeT
őstag
válasz
phanzetomox
üzenetére
Welcome!
Jó hallani hogy visszatérsz 
Egetrengető változás?
Volt. Kijött az első shadow/nature lap
Valamint .... hmm .. asszem ennyi ^^
jaja emlékszem arra a meccsre, onnan jött az ihlet hogy én is kipróbálom.

bár én csak 2 épülettel toltam, de így is sikerült kivívni az ellenfelek elismerését ^^de az egyértelműen látszik hogy ha vmi ritka megoldást használ az ember azzal nem tudnak mit kezdeni.

azóta mentem rankedet is ezzel a deckel pure fire társsal ( promo dancer, promo jugger ahogy azt kell ^^ ) abban már jobban kihasználtam ez épület képességeit és nem volt annyi fail megmozdulásom mint az unrankedes vidimben ^^
lényegében only támadásra volt használva az infernal machine, taktik ugyanaz amit ninjaflute-k használják ellenünk barrier spam az ellen bázisa köré. ^^
bár a ward of the north jelentősen visszafogta a barrierek sebzését, mindaddig amíg nem fogyott ki a chargeból ^^
hétvégén majd összedobom erről is a vidit, feltéve ha nem öli meg egy patch addig a repem, bár annak nem nagy a valószínűsége

-
Zotya21
senior tag
válasz
ricshard444
üzenetére
én még az elején használtam ugy pvp 7 ig

addig jól lehetett szivatni a villámmal de feljebb már nem veszi be a 80%
-
phanzetomox
őstag
Üdv Újra mindenki ! úgynézki lesz gépem, szóval egy hónapon belül újra tudok játszani

Van valami egetrengető változás? Fontosabb új lap ?
Illetve valaki lécci írja le nekem a 2v2 top 10-et hogy lássam mi változott.
Köszi
Onset: Próbálgattad az infernal machine-t ?
Még meg van az a replay amikor ninjaflute-k használják ellenünk (3 machine) , komoly volt, ha nincs mindegyiküknek dd-je főleg a lava field akkor bukó 
-
Neró
őstag
válasz
ricshard444
üzenetére
Nem, szerintem időd sem lenne felépíteni mert azonnal odarobbantana valamivel. Legkevesebb 200 powerből tudnád felépíteni - ebből egy pár egységet le lehet hívni és többre is mész vele.
-
ricshard444
veterán
Az Incredible Mo pvp-ben hasznos lehet vagy neméri meg felhúzni + X pontért aktiválni a képességét?
-
Sousuke90
aktív tag
És megszületett a BH expert solo is.
Remekül mutatja milyen bugos a játék pve része (is) XD
-
Clapaucius
tag
aha, vágesz.
Köszi

-
popiika
csendes tag
válasz
Clapaucius
üzenetére
Hát az nem olyan hogy a meglévő up kártyákat tudod viszaváltanihanem amit mész pve mapokat amit ott kapsz upp lapokat azokat váltja át
-
Zotya21
senior tag
válasz
Clapaucius
üzenetére
ugy hogy rendes pve mapot mész nem pve -t és amit a végén az upgradet azt tudod ott helyben beváltani amikor kilöki a statisztikát a map végén
-
Clapaucius
tag
Skacok valaki leírná nekem pontosan, hogy hogy kell használni az element of conversion-t?
Azt tudom, hogy upp visszaváltásra való (a megvétele után uppolt kártyákat lehet csak visszaalakítani), de ha leszedem az uppot, nem kapok tokeneket... szóval pontosan hogy kell használni?Köszi

-
OnSeT
őstag
válasz
Zotya21
üzenetére
már ki akartam próbálni egy ideje, de csak most gyűlt össze a token a 3as upjára.

az meg mindenképp kell rá, mivel ezzel lehet levenni róla a megépülés utáni 1 perces cd-t.és mivel 260 power a lehívása, úgy elég rizikós lenen használni, mikor 200 ért már grigorit lehet idézni.
viszont 2 felhúzása után már nagyon üt.
60 mpként lehet aktiválni, 15 mpen keresztül minden szövetséges épület 50 hp-t sebez / mp, utána még pluszban az aurával érintet ellenséges unitok 25 hp-t vesztenek 2 mp-ként 15 mpig.szal fél percenként aktiválva egyet-egyet elég nagy nyomást lehet gyakorolni az ellenre. ^^
-
Zotya21
senior tag
válasz
ricshard444
üzenetére
hát mert nicns még olyan lap meg remélem nemis lessz iylen stattal

-
Sousuke90
aktív tag
válasz
Predatorkill
üzenetére
ha még mindig van token converter, és még mindig ugyanazzal az aránnyal vált (azt tudom, hogy egyszer felezték), akkor 150bfp+1 hét farmból egy életre elegendő tokent tudsz szerezni
-
Gyuri27
félisten
válasz
ricshard444
üzenetére
Talán nincs ilyen lap?
-
Sousuke90
aktív tag
emlékeim szerint a sundinak csak a képességét felezték minden szempontból. ha tényleg így van, akkor egészen pontosan ugyanannyi erőfeszítésbe telik leszedni. csak most már legalább nem insta-wellbontás a nem frost t1 ellen a wrecker+sunderer, tudni kell használni.
@predator: valóban csökkent azok száma akik használják, de nerf után is láttam jópár repet, amiben igenis működött. szóval szerintem tegyél vele egy próbát, legfeljebb eladod utána.
-
ricshard444
veterán
-
LoLHunCsirke
tag
válasz
Predatorkill
üzenetére
2v2 re shadow társal, egy hoszabb t1 harcra középen rohadt jól jön
, life weaving, engem 3x egymás után szopattak így XD -
LoLHunCsirke
tag
Jaaa csak úgyXD mivel vagy 3 meccs volt zahadunen, ilyen aranypajzs pvp szinten, mikor is csak időhatárral nyertük 1000 ponttal, de úgy hogy orrba-szájba hívtok az egységeket a végén.. szal vicces volt
ezért gondoltam t4-re, de aztán egyből ki is raktam, nem mentem vele, de amúgy tényleg elég poén volt... h vezettek, aztán csak lehívtunk egy csomó szart, és azzal nyertünk XD -
ricshard444
veterán
Brannoc nincs AH-ban, kivették a játékból vagy csak nincs eladó ? És ha volt valamikor eladó mennyiért ment?

-
popiika
csendes tag
az baj ha nem írnak visza? szombat reggel óta? a support?
-
Neró
őstag
válasz
Predatorkill
üzenetére
Régen jó volt a Sunderer de amióta nerfelték nem egy népszerű lap, hamar le lehet kapni. Szerintem nem kell a deckbe.
-
mikibm
csendes tag
válasz
Predatorkill
üzenetére
szerintem érdemes lenne
még ha nem válik be bármikor el tudod adni ugyan annyiért!

-
Predatorkill
tag
Pure fire pvp pakliba sunderer jó t1re? érdemes lenne megvennem?
-
mikibm
csendes tag
sziasztok nem tudjátok mikor jön ki az AMII edicion??

-
OnSeT
őstag
válasz
Darkzbane
üzenetére
1001 éjszaka meséi
10 bfp-ért megmondom miért ez a cím XD -
Deathson
csendes tag
hát ez nem igazán akarja az igazságot kedves Onset

-
OnSeT
őstag
Nos Ovobacsi ezért mondtam én neked tegnap este hogy olyan decket hozz amiben van barrier
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Infernal Machine avagy hogyan támadjunk Ice Barrierrel xD
Frost/Fire & Fire/Frost vs Lost Souls & Shadow/Nature
Bónusz látványosság: Witchclaws shadow aff ( shadow t1 amii lap ) + Lyrish Knight promo
vidi: [link]
-
Neró
őstag
Valakinek nincs kedve 2v2-ni? Frost/Lost, ha kell még Pure Frost is de T3-n inkább Lost.

Ha valakit érdekel vagy valaki szeretne top 200-ba jutni akkor keressen meg.IGN: Jampec
-
OnSeT
őstag
válasz
LoLHunCsirke
üzenetére
ez már majdnem top100

grat.t4 minek?

-
Murder3
addikt
azé lol ez a Bandit Stalker

ezt ha van folyamatosan van powered buffolni,támogatni még a knockolás se counter neki
csak kár h a lila nagyon gyenge a zöldhez képest...most is beszedtem vele egy egész bázist.
commander támogatással.
de kb úgy kell elképzelni, hogy mage spam,lyris knight,nightcrawler,cannon tower,war eagle mellett
később aggressor és stonekin warrior társaságába még 1 wellt sikerült leszednie
és még csak u2 meg a revage is és commandos is.
amúgy commandosnál h nem tudod rögtön letenni siege módba elég unfair.
pl war eagle rögtön tud sonic screamezni....de sajna tényleg látszik banditba kell az aoc

itt sajna nincs mi megmentse az ormbo vagy bázisom ha sok erős cucc támad.
le lehet őket verni, de vele pusztul az orobm,wellem is
-
OnSeT
őstag
válasz
Predatorkill
üzenetére
sztem mindenképp, eddigi videóid alapján nem tudlak elképzelni defenzív stílusban .

-
Darkzbane
tag
válasz
Murder3
üzenetére
nem a semmit gyűjti,ez a taktika elég sokszor használatos PvE ben
beaktiválod embalmert(hogy sok sok corpse legyen)
soul splicernek két tulajdonsága van
-beaktiválod a corpse szórást, az ugye megy a furnace of fleshbe és teljesen kiüríti a voidot
-amíg ez történik beaktiválod saját magára a coprse gyűjtést is,saját maga által szórt corpseket be tudja gyűjteniígy a végén a void full üres + a soul splicer tele lesz állandóan corspevel. olcsó és gyors void ürítés
-
OnSeT
őstag
Fire/Frost & Lost Souls/Fire vs Stonekin & Lost Souls 2v2 videó
~6perc t1 harc középen fire & shadow vs nature & shadow felállásban, majd a vidi második felében egy power manipulációs taktika látható shadow részről. ami megkel hagyni elég hatásos.

azt a részt Murdeer neked ajánlom .

vidi: [link]
hoho most nézem
betöltöttem az 1000-t itt ph-n

-
OnSeT
őstag
válasz
Predatorkill
üzenetére
Sousuke90 összefoglalta a lényeget.
banner mindenképp kell, fire unitoknak alacsony a hp-ja, egy lava és végük, ha dazedben hívod le.
2 drake vs templar & eagle esetében először a templart szedd le, csak az tud lőni légi unitot, utána már ráérsz foglalkozni az eaglevel.
drake leszedés pedig egy hit a saját drakkel vagy gladal + erupt, ha rögön megy a spell még ravangevel együtt is leszedi az ellen unitját.
instant t2 felejtős, főleg ha pure frost ellen mész.
frost ellen csak akkor van esélyed ha volt egy hosszabb t1 harc, egyébként nem lesz elég powered védeni a shieldelt unitok ellen.a játékstílusod tökéletes pure firehez.

-
OnSeT
őstag
válasz
Gyuri27
üzenetére
jóféle meccs volt.

pár dolog amire érdemes lenne figyelned:
glypt: szinte mindbe belefutottál.
középen mikor húzott egy wellt és befalazta, egyszerűbb lett volna a védtelen bázisait támadni.illetve még arra is figyelj hogy ne legyen tétlenül álló egységed, mikor oldalt támadta orbod középen kb. 200 power értékben volt unitod amivel betámadhattad volna a bázisát.
ez azért is előnyös mert így meg kell osztania a powerét a védekezés és támadást között , és könnyebben véded a bázisod.jól sejtem hogy már te is ráuntál az upgrade és tokenfarmra?

csak ezért kérdem mert amint néztem van még pár nature lapod ami csak 2es upon van.
-
Predatorkill
tag
fogok felrakni az uj paklimmal is videókat, majd egyszerre vagy 10et
-
Predatorkill
tag
köszi az ötleteket, még kezdö pvps vagyok minden tanács nagyon érdekel

-
Sousuke90
aktív tag
válasz
Predatorkill
üzenetére
ezt mintha nekem címezted volna, azért vissza fogom magam:
lajesh
falat meg kell építeni, vagy figyelni és egységet hozni
a kútnál a belsővel érdemes kezdeni, mert ha rádhúzzák a falat, akkor sem érik el
wallbreaker általánosságban fölösleges, vannak hasznosabb lapokwazhai
dancerek visszahúzása helyett, ravage/banner használat inkább
akár knockolhattad is volna a ww-ket az elfutás helyett
az a banner tényleg kéneUro
általában érdemes a hármas well clusterrel kezdeni
mirrorban 1 egység ellen nem idézünk ugyanolyan dazed egységet ha egyedül van (ld. drake)
2. glad helyett eruptionWazhai (cont.)
ha a lenti clusterrel kezdesz, akkor a well föntről lőhető rangeddel
vegyél egy bannert, vagy rakd benagy általánosságban, nem érdemes insta t2-re menni
-
Predatorkill
tag
itt van a youtube csatornám cime: [link]
5 pvp video van fent, és 2 pve expert, a pvp videokban lécci ha tudtok keressetek hibát, tudjam min kell javitanom. folyamatosan teszek fel videókat, naponta minimum 1 felmegy. elöre is köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- LG LCD és LED TV-k
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- LEGO klub
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 8GB DDR4 256GB SSD GTX 1650 4GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4434
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4511
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia / Akku: 85%
- Beszámítás! VALVE Steam Deck OLED 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Insane god-nál én sem írtom ki. Mikor megvan a T4 irány urzi

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)