Hirdetés
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
OnSeT
őstag
válasz
Predatorkill
üzenetére
mert az már az 5. cc volt amit egyhuzamban kapott.
coldsnap+ oink első körben
fathom képesség+ ensnaring másodszorra
végül ismét coldsnap.most nézem utána még egy + oink is ment rá 6.ként ~ 30mp leforgása alatt.
ez már túl sok.
minél többet küldesz rá egymás után annál rövidebb ideig fog hatni.
egyébként az sem szerencsés hogy mind2en dobtok rá egy-egy cc-t egy időben.
elég egy s annak várjátok ki a hatását.vidit sztem hagyd meg, jó szemléltetőnek, a bukásotok úgysem látszik rajta

-
Zotya21
senior tag
válasz
Predatorkill
üzenetére
én arra tudnék gondolni hogy nem egyforma uppon van a snap

De azok a gyors olvadások tényleg durvák
-
OnSeT
őstag
válasz
Predatorkill
üzenetére
pont erről beszélt Razuel

tisztán látható a megállított résznél az oink okozta immunitás jelzése.
ezért van a -10 mp. -
Deathson
csendes tag
hát nem számoltam de volt ott vagy 3 oink 1 kővé dermesztés és az volt a harmadik fagyasztása juggerre szóval az ezekből eredő immunitás miatt jött ki jóval hamarabb mint te
-
Predatorkill
tag
válasz
Razuel
üzenetére
Még egy párszor megnéztem ezt a replayt és van benne olyan, ami elég furcsa. Mo-t mikor cc-zzük akkor van hogy a számláló ugrik pár másodpercet ezért hamarabb kijön belőle. Igy van a fagyasztás, az oink és a paralizálás. A legvégén pedig megállítottam, meglehet nézni hogy egyszerre fagyasztjuk egymást, és nekem 30mp-től számol (ennyinek kell rendesen lennie) neki pedig 20mp-től számol. A játékos neve: Vplus.
A videónak nem adtam semmien nevet, mert miután kaptam egy érthető választ rögtön letörlöm. (egy vereség árt a hírnévnek
)
[link] -
OnSeT
őstag
PvP Guidek németül: [link]
Általános leírások mellett, részletes infó van az alábbiakhoz: ( zárójelben a szerző(k) )
Pure Nature (Stoxx & Elendil)
Bandit (GreenPlum)
Pure Frost (xXMeGaMeNXx)
Shadow/Frost (MutantMatt, DragonDampfi)
Stonekin (Fenris)Itt meg egy német/angol BF szótár a lapok beazonosításához
: [link] -
Gyuri27
félisten
válasz
Murder3
üzenetére
Az a baj, hogy nem így müködik sajnos. A hurrikán pl halál felesleges. Mert nincs az az ökör magasabb szinten aki s unitot spammel. Ha pedig hiv is s unitot pont azért, hogy a naturés nyomja a hurrikánt. De akkor max 1-2 s unitot hiv le, akkor amikor már megfelelő mennyiségű m unit lent van (de elsőnek azt is a rootsba dobja bele).
Frost: lightblade + mage + frostbite + barriel + soil. Itt aztán annyi hurrikánt nyomhatsz amennyit akarsz. A roots se ér semmit. Ráadásul a dryadokat már jó előre le kell lehivni mert addig csak altat.
Ráadásul a surgéra és a rootsra tartalékolni kell a power. Ami eleve nem kevés. A többi szin ebből hiv wellt és nem dazedbe idéz (a fire amúgy se). 4 dryad ami minimum kell a rushoz az 240 power + a surge + a roots 365 power. Ebből az ellen kutat húz és kivédekezi azt a 2-3 percet amig a power hátrány tart. Ugyanis 265 power nem kevés mikor 50-60 powerért lehet spammelni saját well mellé az unitokat.Szóval ezt az olcsó spam cc-t felejsd már végre. S unitot nem hivnak nature ellen. A roots meg a noob guardianosok és wreckeresek ellen jó.
Mage, sworn, nox (phase) ellen ritkán jó csak. Mage, sworn ellen meg felejtsük el a ww spamet (mondjuk 70 poweres dazed unitok lehivása egyébként se spam).
A swift meg nem az igazi sajna. Mert vagy swift vagy erős. A frost rányom egy bitét kinyitott tüskékkel és oda se ér már megdöglik. Fire ráküldi a gyikot ami alapól lassitja. Shadow meg kiszedi noxal 25 powerért.Szóval nem úgy müködik a dolog ahogyan azt te leirod/elképzeled.
Amit az is bizonyit hogy kevés a nature t1 és mégkevesebb a pure nature.
Ha stonekint, twit vagy shadow-naturét látsz ott az első orb ált nem nature. -
Murder3
addikt
válasz
LoLHunCsirke
üzenetére
ezt én nem mondanám, sow.. t3 igaz.. de burtális, csak kevesen használják pvpbe
Semmi köze a kettőnek egymáshoz.
egy kiadósabb t2 harc után már annyira nem számít.
am eleve minden rusht meg kell gondolni, de fontosabb, hogy végig ügyelj a mikróra akkor mindennel be lehet szedni az ellenfelet well mellett.
és nem érdemes well előnyt engedni neki akkor ne csodálkozzatok h olcsóbb egységek miatt előnybe kerül. -
LoLHunCsirke
tag
válasz
Murder3
üzenetére
ezt én nem mondanám, sow.. t3 igaz.. de burtális, csak kevesen használják pvpbe
am meg ha wellt vesz akkor igen át kell gondolni a rusht szerintem.. (: játszál már naturel is ha ennyire jónak képzeled
nekünk se fenékig tejföl az élet, mer gyakorlatba csak nehezebb mint most így leírod 
-
Murder3
addikt
válasz
Gyuri27
üzenetére
firének nincs somjai amivel ebből kimélezlen mennyiségű power kreállna.
do-val nem lehet tankosat játszani?
do+sol simán wléf+cc ezekkle simán bonthatsz wellt bázist minél több sol+cc-t nyomsz bele a támadásba annál nagyobb power előnyöd lesz, ep-vel meg még szopathatod is az ellent és powert terelsz el tőle.
ha jól csinálod még az ep-ket is megmentheted.
breedinget meg minden naturés használ szinte és burrowereket vagy pure esetébe még do-ka,ep-ket szedve belőle nem kicsit hatásos.naturénak kell a legkevsébé kút t1 harcnál..
miért? van heal spellje olcsó spam cc root személíébe és anti s hurrikán személyébe.
driáddal már van paszív defense, ww dupla sebzsé,univerzális counter a spearmen személyébe és swift meg még részbeni siege és swift is egyben.
magas életpontok és az s egységeid is darabosan vesznek oda simán szét healeled őket veszteség nélkül, kis mikróval meg a ww-ket simábban megtartod mint gondolnád.shadow nak és firének kell leginkább well, bár a fire wrecker személyébe tudja pótolni.
frostnak meg olyan h ha van akkor ő dupla erejű lesz. -
Gyuri27
félisten
válasz
Murder3
üzenetére
A wildfire jobban pörgeti a voidot és még rombol is pl.
2 do-t meg surgézni már nem igen lehet. Ráadásul 2 do 240 power.
A nerf előtt lehetet tankosat játszani a do-val. Ma már nem.Burrower-breeding? Ha breedinget épitesz az ellen keményen fog támadni. Esélyed nincs burrowerezni. Ráadásul kevés az olyan map ahol az egyik orb csak a másikon keresztül támadható. Simán megkerülnek és buktad a breeding árát. Amivel veszitettél is.
Nature t1 rushnál azért nem húz kutat mert 100 power nem fér már bele.
Szóval gondoljuk ezt a power dolgot kicsit át. -
Murder3
addikt
válasz
Gyuri27
üzenetére
jó de a som-al a do+heal+cc és ep kombó pl nagyon gyártjaa voidot.
simán lesz végig annyi powered h támogasd a do-kat amíg ki nem szeded a bázist pl.
do meg bőven erősebb a többi szín védelmétől amit lehet ellene hozni, kivéve frost.
aztán ott a burrower+breeding áradat
ha nem is söpröd el rögtön a bázisát masszív power előnyöd lesz t3-ra ha odáig megy. -
Gyuri27
félisten
válasz
Murder3
üzenetére
A som sajna nem op.
Vegyük azt az alapot, hogy pure shadow vs pure nature. A shadow player simán összespórol egy harvira való powert.
Vagy pure fire vs pure nature. Ott is firésnél a power előny.
Sok esetben nem is tudsz somot hozni, mert nincs rá 100 power.De lássunk a dolgok mőgé. Pl t2-n nincs olyan univerzális counter mint a többi szinnél ami t2-n is kivállóan alkalmas (lásd: lightblade, sworn, nightguard).
T2-n nincs jó m counter. Ami lenne az 120 power és nem fér be a deckbe. A légi unitok helyzete se rózsás.
Aztán ott a t3 slayer, silver, sun reawer, pyro, bandit lancer, cultist master stb-stb.
Vannak 120 poweres unitok. Amik elég drágák. power egyenlőség esetén már rég rombolja az ellen a champet mire idézel valamit.Szóval nem véletlen van som a naturéba.
Nyilván a stoxx féle játékosok megoldják enélkül is. De nem lehet mindenki stoxx. Ezért szoktam azt mondani, hogy ha egy játékos van egy szinten más eredményeket tud elérni különbőző paklikkal. Nem véletlenül annyira népszerű a shadow t1. Nem a legerősebb ezt nem tagadom. De "könnyebb" vele boldogulni szerintem.
-
OnSeT
őstag
Frost/Fire/Shadow vs Pure Frost/Nature sparringról:
Frost t1 mirror eltérő lapokkal, t2n Stormsinger narure aff, t3on Sandstorm fire aff. teszt.
videó: [link]
-
Juliano
tag
van még bőven BFP az érdeklődőknek változatlan áron...

-
Darkzbane
tag
válasz
Murder3
üzenetére
Ti többet beszéltek a PvP ről mint amennyit játszotok komolyan

No egy pár ember már kapott e -mailt az egyik "díj" egy ingyen tome kód
9YX3-62QP-JFLC-HU8RA másik meg 25% kedvezmény EA játék vásárlásra.
Hogy ez lesz e a valódi díj azt passzolom én még nem kaptam mailt és sokan vagyunk még így, de ha ennyi lesz akkor elég szegényes egy jutalom...
-
Murder3
addikt
válasz
Gyuri27
üzenetére
azt meg be kell neked látnod h som op,EP op...
legalább annyira mint shadowra a razor.
De a játék no balance és inkább a lámulásra buzdítja a játékost.dual colorból pl a stonekin ami tényleg az a többi csak részbe, de lostnál pl nem kell több mint a base shadow,láma reaver és néhány op protect spell....
pure naturénél se van több mint do skill.
twiligt vicc ott a vilén kívül mást nem is ismernek,nincs twilight deck
bandit még elmegyy ámbár ott se a bandit lapok dominálnak még.legtöbb esetbe az orbkiosztás szar, máshol meg csak van 1 op lap ami ellehetetleníti a többit....
-
Murder3
addikt
válasz
Gyuri27
üzenetére
mert immobile amit még ír is a leírás, de ha szted ez bug akkor az is h pl root alól nem lehet kiteleportálni, vagy a siege módba lévő egységeket se lehet, se tempestet,se razorleafet..stb..stb.
razor baja, hogy sok szín nem kapott rá counter+-ba meert max akkor lenne balanszos.
Mauler képesség ikonja is tovább számol mint a hatás tart mint a cc-knél, ez eddig nem tűnt fel nektek base naturésoknak?
-
OnSeT
őstag
válasz
Gyuri27
üzenetére
mauleres részt passzolom, donál viszont ugyanaz van mint a nether warp esetében, azzal sem lehet teleportálni a root vagy wintertide hatása alatt lévő unitokat.
viszont másik oldalról nézve, egy spirit hunters ki tud végezni féláron egy aggressort.

néha hátrány a knock

-
Gyuri27
félisten
válasz
Razuel
üzenetére
Ha összevetődünk véletlen. Kilépek.
Nem célom a felvergődés (még jó hogy nem személyeskedünk).
Majd akkor fogok feljebb menni mikor kijön az imba amii shadow-nature.
Akkor is csak azért, hogy régi jó pajtásaim orra alá borsot törjek.
Bizonyitván imba combókkal mindenki tud.
Itt jegyezném meg, hogy emlékezzünk laminglegendre.
A szin váltást nem csak rád vagy kimondottan rád értettem.
Persze ettől a tömeg mindig mozdul valamerre. Emlékezzünk a twi megjelenésére. Instant t2 (max egy + kút, semmi harc) burrower+lava vagy instant ville.
Én a pvp-t nature-frost és/vagy stone lapokkal kezdtem. Se soil, se gravity. Amikor komolyabbra fordult lett a pure nature. Utánna mivel értelme nem volt a nature t3-nak váltottam t3 shadowra.
Igaz én még a naturét ep, som nélkül kezdtem. De be kell látni enélkül nem megy. Sokáig driadot se vettem. Vissza lehet olvasni. Viszont dryad nélkül nem sok esélye van az embernek frost vagy fire ellen. Shadownál meg mindegy. Mert vagy insta t2 vagy phase. Ott meg már nagyon ügyetlennek kell lenni, hogy nature ellen bukjon az ember. -
Razuel
aktív tag
válasz
Gyuri27
üzenetére
Sose voltam más színnel, mindig is nature, nature-frost irányba mentem. Egyébként egy kezemen meg tudom számolni, hogy hány stonekinnel játszottam mióta a top 200-ba vagyok, szóval nem hasonlítanám a losthoz. Mostanában pure frost, sha/sha, sha/frost, fire ellenfeleket kapok.
Majd ha sikerül fentebbvergődnöd a ranglistán talán egyszer összefutunk rankeden.

-
Gyuri27
félisten
válasz
Razuel
üzenetére
Nem hiszem, hogy személyeskedtem.
Ettől még tény, hogy a razor pro skill sajnos. De ezt már megszoktuk az új lapok érkezése esetén. Mint ahogy azt is, vannak emberek akik az új megjelent imba szineket, combókat felkarolják.
Nagyon kevesen játszanak azzal a szinnel amivel elkezdték. Ilyen az ember. Mindent, könnyen és gyorsan szeretne. Ezt egyértelmüen példázza a lost megjelenése is (vagy a soulhunter, shade is jó példa stb-stb). Sokan váltottak lostra (de ha nem is lostra shadow-frost dualorbra mindenképp). Emlékezzünk mikor minden második player instant shade-t tolt. Most ez van a razorral is. A shadét is nerfelték. Ezt is fogják.Az, hogy ellenem mire mennél nem tudjuk. Mert ha emlékeim nem csalnak mi még nem játszottunk. Nyilván ezután se fogunk. Mert a játékostársaimat megválogatom.

-
Razuel
aktív tag
válasz
Gyuri27
üzenetére
A kis ikon a cc-knél azért tart tovább mint a hatás, mert az immun időt is beleszámolja. Szóval a 20sec-es coldsnapnál 30-tól számol vissza, 10sec-nél kijön a fagyasztásból a maradékba meg immunis. Megnéztem, ha knockolja akkor valóban érdekes.
Neked is elmondom, hogy nem vagyok a barátod, úgyhogy ne személyeskedj, én se teszem. A pro skillről meg annyit, hogy ellened nincs szükség razorra..

-
Gyuri27
félisten
válasz
Razuel
üzenetére
Ne a forgéban teszteld.
Alapeset razor vs mauler. Razor lő mauler ráüt. Mauler repül mivel a razor kockolja. Mire a mauler megint oda megy a razor újra lő. Ergó nem 13 sec-ig van lebénitva.
Tudom, mert próbáltam élesben!
Ez pont annyira bugos mint az oink vagy bármely cc. A cc-t egységre rákattintasz ott van pl az oink egy jó darabig. De már rég nem malac.
Az, hogy én mit szeretnék barátom egy dolog. Az, hogy mi lesz egy másik. Márpedig a razor nerfelve lesz. Szóval ezzel a pro skillel most tessék feljebb jutni a ranglétrán, mert utánna nem lehet.
Murder: miért is? Xl egységeket teleportál a do. Ezt miért nem? A leirásban semmi nem utal arra, hogy az egység nem teleportálható.
-
Razuel
aktív tag
válasz
Predatorkill
üzenetére
Ha spammeled a cc-ket akkor egyre rövidebb ideig fognak hatni. Bár az nem 1sec, de ha feltöltöd a reppet akkor pontosabban megtudom mondani.
-
Razuel
aktív tag
válasz
Gyuri27
üzenetére
Látom nagyon szeretnéd, hogy a razort nerfeljék, de azért nem kéne fals infókat terjeszteni..
Csak neked, csak most, leteszteltem. A razor bombing raid stancebe váltásnál immobile állapotba kerül (ugyan az mint a rootnál), ezért nem tudod teleportálni, mint ahogy a rootolt egységeket sem lehet. A mauler buffja meg ugyan úgy 13secig van rajta mint minden más egységen. De egy kis ésszel könnyen ki lehet játszani a razort/tempestet, mert ha stancebe vált és a mauler elkezdi ütni se lőni, se mozogni, se a stance-et váltani nem tud.
-
Predatorkill
tag
válasz
Gyuri27
üzenetére
Köszi, csak olyan sok fura dolog történt egy meccsen, ezt is benne volt, hogy pl a mo-t meglehet fagyasztani? és lehet oinkolni? igen lehet, de ez kb 1mp ig tartott rajta, és mielőtt valami megkérdezi, nem, nem volt disenchant ja egyiknek sem, sőt fire orbjuk sem volt. Aki nem hiszi el az kérje hogy töltsem fel a videót. ja és persze még valami, a mot megfagyasztottam, és ezzel egyidőben ö megfagyasztott engem. ennek ellenére ő másodpercekkel hamarabb kifagyott. Ha valaki tud egy érthető választ adni, akkor azt megköszönném.
-
Gyuri27
félisten
válasz
Predatorkill
üzenetére
Ami a razorra megy az kb mind bugos. A mauler ha valamit megüt az egy ideig nem tud lőni. Razornál ez hamar leesik + nem lehet a do képességével teleportálni.
Majd javitva lesz egyszer ha sokan nyavajognak a kinti fórumon (vagy nem). -
Predatorkill
tag
Van egy fontos kérdésem, ugye ha az amii phantommal valamit megütünk, akkor nem tudja használni a távolharci képességét. ez a razorshardra is igaz?
-
Predatorkill
tag
Battleforge PvP 2v2 Predatorkill & Lightkex vs. Pure Frost & Pure Fire
Grandmaster és Bane volt az ellenfelünk.
-
BladeHero
tag
Hogy kel ezt a hirlevelet engedélyezni?
-
Darkzbane
tag
Aki nem tudja frissíteni battleforge.com on, próbáljon meg az EA.com on bejelentkezni az accountjával és ott elvileg Help fülön ugyanúgy ott lesz a hírlevélre való feliratkozás lehetősége

-
OnSeT
őstag
map editor nálatok is hibaüzenetet dob? vki nézze meg plz.
-
Deathson
csendes tag
hát ez nekem eleve be volt jelölve szóval várom a hihetetlen elképesztő jutalmat ami azért gondolom jelképes lesz

-
Predatorkill
tag
válasz
Predatorkill
üzenetére
Megnézegettem és azthiszem hogy lehet rendelni kér telefon számot is 20ast de 860 bfp 2000 ft

-
Predatorkill
tag
Figyu. Én megpróbáltam ezt hogy be x-elem ''Contact me about BattleForge and other EA products.'' ezt és mikor visszamegyek hogy megnézzem akkor nincs bejelölve. Ezt mért van?
És találtam egy valamit, a fizetési módnál ottvan a paymo, de még mindig nem lehet használni?
-
Murder3
addikt
Unsteable Demon amúgy nagyon álla egység, leginkább hibája, hogy sokszor hamar szívja fel az életét fullra és korán robban be, így nem tudod a sebzést kiosztani időbe.
-
Darkzbane
tag
"BattleForge rewards are on the way!
Hail Fellow Skylords,
“Over three withering days the thick mists of time have gradually given way to reveal a newly arrived entity, a swirling vortex sent from an unknown point in a future not far off, with the sole purpose of providing a tunnel in time through which an eminently important message has been delivered.”
If you haven’t already opted in to receive emails from EA informing you of the latest BattleForge news and giveaways etc , then we would highly recommend that you do so now if you want to receive some great BattleForge rewards in the not too distant future!
Follow these easy steps to ensure that your BattleForge account has opted in to receive email from EA:
Sign into www.BattleForge.com using your BattleForge game account
Click on the “Account” button in the left column
Click on “Manage User Account”
Make sure the checkbox beside “Contact me about BattleForge and other EA products.” is marked
Then click “Update Account” and you’re doneIt’s as simple as that!
We will soon be sending out emails containing brilliant BattleForge rewards for all our loyal fans using this email opt-in list. You don’t have long to wait now!"Szóval hamraosan érkezik valamilyen jutalom azoknak akik engedélyezik a EA hírleveleket. Lehet tippelni mire számíthatunk )
-
Volgafan
senior tag
Olyan kérdésem lenne,még nem próbáltam,ha juggert megfogom Churchhal,disenchant kiszedi,vagy sem?Sztem nem,de nem vagyok benne bittos...Bácsikám:tegnap volt a Holló a film+-on,remélem nézted!!!
-
OnSeT
őstag
válasz
LoLHunCsirke
üzenetére
3 bázis védelme 3 spirittel 300 power. biztos megéri?

egyébként képessége ingyen van?amúgy önmagában sandstorm nem szed be egy orbot ( még wellt sem) egy + unit mindenképp kell hozzá.
sebzésben azt tudja mint inferno [link]
előny hogy csak 230 power a 300al szemben
max 8 charge ami inferno esetében max 4.
valamint blokkolja a lap kijátszást.hátrány a +1 szín

infernóra mehetne egy kis buff, (charge duplázás), mert jelenleg mindent összevetve sandstorm lehívása jobban megéri.
-
OnSeT
őstag
válasz
Gyuri27
üzenetére
Infused Desert Sand ^^
csak megelőzni lehet előre felhúzott shieldel vagy unit spammel, védeni már nem a motk effekt miatt.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
ha power előnnyel megyek t3ra a megelőzés se megy, mert azzal kezdek hogy 2-3 bázishoz indítok egy -egy lancerst aztán ahol a legkisebb a védelem oda megy a strom. ^^
egy picit OP.
-
Murder3
addikt
válasz
LoLHunCsirke
üzenetére
ha előre hozod, ha már kijátszotta a sandet nem tudod lehozni a terület mellé..
-
fantom922
aktív tag
Csináltam új Lost decket
Most frost/shadow/shadow.Olyan szívesen visszatérnék pure shadóra... de gyenge.
Azért majd próbálkozok az új lapokkal. Azzal a spellel ami gyengít és nem lehet healelni, meg T3-on azzal ami hatástalanítja a spelleket vagy egységeket. Abból melyiket ajánljátok?
-
Deathson
csendes tag
az a helyzet nem tudom kipróbálnám én de most drága a dryad 180 én nem veszem meg
végignézném a spelleket pedig mire jó mire nemértelek én de azért a lehetőség adott ha valaki pvp-ni akar akkor merjen egyedi taktikákat kipróbálni mi baj lehet?? magasabb szinten ugyan nem mindegy hogy a kedvelt kombóidat használván az ellenfeled reflexből nyomja a recountert érted??
vagy meg kell állnia egy pillanatra és elgondolkodik hogy akkor most mi a f.sz van ez mit csinál??nem kell mindent rögtön visszautasítani csak azért mert lehet nem jó ki kell találni köré kell építeni egy adott taktikát stílusodat megtalálni(azért nem árt ha hatásos is
)
és elől találod magad
nem kell messzire menni Obesity taktikája a well előnyre épít
Dekka és freemka rushjai eszméletlen jók
Dragondampfit és Feagult hagyjuk ők elég univerzálisak inkább nem skatulyázok
Maranv nem használ t3 at
Onset fire frost taktikái is elég meggyőzők
vagy Razuel múltkori ellenfele is a t4 es taktikája is felettéb egyedi mégis 70 edik helyen van ami azért elég előkelő -
Murder3
addikt
válasz
Deathson
üzenetére
Igen, de a közkedvelt taktikák nem véeltlen azok.
Hány és hány oylan meccset láttam ahol agyonverték t1-en pl, felemtn t2-re mi maitt nyert, mi miatt hozta vissza a reaver,do és effélék miatt.
De még lehetne ezerféel ilyet mondani.a zöld driáad gynegítésekre tesz immunisá.
pl snapjaws, de nem hiszem hogy az aura az lenne, de nem tudom.
múltkor kiderült h a widnhunternek még a képessége is bugos mert nem vette le a buffot, tehát ki tudja h ezekből mi működik úgy ahogy azt eredetileg elképzelték. -
Deathson
csendes tag
Hát az a helyzet hogy ugye vannak a tömegtaktikák mindenki adott affos lényeket használ mert a nagyok is azt nyomják adott taktikákat mert az bevált stb
de szerintem zöld dryad elég szívatós tud lenni ha jól tudom immunissá tesz az aura of corruptionra is próbáljátok ki nem biztos de így azért már annyira nem rossz gravity s affosa pedig tán Onset mondta még régen olcsóbb is egyrészt másrészt ha sok ütős egységgel támadgatsz jellemzően akkor az is jó főleg ha szegény vagy
nether pedig szintén másabb taktikát igényel mert shadow mage nether kombó elég hatásos az tény de a másik affos nether + aura is elég durva tud lenni mert úgy szinte esélytelen kijutnia a körből ugye sőt grigori bombát is elég szépen védi juggerről nem is beszélve mert egy jó pályán elég szépen lehet vele hátráltatniannyira nem egyértelmű ez az affos dolog jól ki van ez találva(persze vannak sz.r lapok is ahol nincs értelme) de csak azért mert vannak közkedvelt taktikák és a játékosok 90%-a azzal nyomja lehet azért mást stílust is nyomatni csak hát nem annyira népszerű legfeljebb de az annál jobb mert nem ismerik

-
BladeHero
tag
Jah,bocs nem tudtam,meg kellet volna néznem mielőtt írtam,az ilyet hívják úgy,hogy a fagyi visszanyalt

-
Gyuri27
félisten
válasz
Deathson
üzenetére
Ez a halálom. Vársz 15-20 percet sokszor. Mire dob egy ellenfelet.
Nyilván a gyenge testemhez rak egy min legendet. Persze beüt. Nincs is ezzel baj. De, hogy elót veszitek az gusztustalan. nem bántom a legendeket. A játék készitőit annál inkább.
Ez kb olyan mint Koko vs Tyson.
Ma ezt kb 2x csinálta. Persze legyen kedved játszani, legyél nyugodt és haladj előre.
Lehet picit ki kéne hagyjam, várni az amii-t. Hátha ilyen apróságokat javitanának mint a roots bug. Ugye rootsban a charge müködik, sőt a nyilasok is simán felmásznak a falra.
Talán pure nature kapna valami anti air unitot végre.
A mapok is elég ramatyok. Vagy középre sprintelős. Ott meg ugye megvan melyik szin üti melyiket. Ez nem a legjobb. A másik fele a dombos, hegyes falas. Ahol instant dancerrel, razorshardal szét szopatja az agyát az embernek.Szóval az ea bekaphatja. Egy remek játékot sikerült elbaltázni.
Holott a közönség elég széles úgy gondolom. Orosztól, az izreilig, a brazilon át játszik mindenki. Azaz játszana. Ha müködne a játék és nagyjából lenne ballansz.
Amit véleményem szerint tovább rontott az affok bevezetése. főleg úgy, hogy az egyik aff használhatatlan a másik meg aranyárban van. Lásd dryad, gravity, warp stb-stb.Decemberben jön a diabló III. Ahogy a játékosokat lefelezte az scII úgy ez be is teszi neki a kaput.
Azt meg az ea se gondolja, hogy a bfII-re megint ennyit fog költeni az egyszeri halandó.
Mert még igyis, hogy olcsóbban vettem a bfp-t. Egy scII-dio3 benne van már!
Ami pedig elég bizar dolog úgy gondolom.BladeHero: leszedi.

-
Deathson
csendes tag
hmm pont tegnap sorsolt össze Obesity-vel saját bőrömön tapasztaltam ezt a well szo..... ill taktikát
komoly arc az tuti
(jah kikaptam persze
bár sejtettétek szerintem
) -
OnSeT
őstag
a mai patchel kinyírták a map editort. ismét hozták a formájukat

(#15515) Murder3
cahrgot? az mi akar lenni? új lap ? ^^ -
OnSeT
őstag
válasz
Gyuri27
üzenetére
a mai patch előnye hogy nem kell antipatchet futtatni a repeken .

Szép meccs volt elég combos t3 felhozatal ellen.
de azt nem értem miért erőltette ennyire a pyrot, meg hogy a churchöt is miért akkor kezdte el építeni amikor épp támadtad.
bár vszeg nem gondolta hogy van shattered.

videó: [link]
-
Murder3
addikt
válasz
Sousuke90
üzenetére
szánalom, nem értik meg h amíg nincs vmi komolyabb nyeremény a kutya nem fog tomozni?
Most eleve csak adtak a szarnak egy pofont.
mert most a tome változtatás pozitív részét meg is ölték.
kb mindenki fire vagy frostal fog menni.
frost a mage miatt nagyon nagy előnybe van míg fire scavjével meg kb már van egy erős alap fire t1...Fogalmuk nincs az egészről, szánalom.
-
Gyuri27
félisten
Azért ezt a 100 poweres stampedét is lehet nerfelni.
Kicsit combos a dolog ugyanis.
-
Volgafan
senior tag
Juliano:küldtem Pm-et!!!
-
BladeHero
tag
Az miért van,hogy mióta volt a patch 5 percenként ledob a battle forge-ról?

-
Sousuke90
aktív tag
válasz
LoLHunCsirke
üzenetére
nagyon nem tudják mit csináljanak ezzel a tome-mal XD
a pluszba adott kártyákhoz meg annyit, hogy komolyan van aki blaster cannont használ pvpben? lenne inkább mondjuk fire stalker (t2, splash, nem vészesen erős)a DirectX bugot meg szintén sikerült végre egy olyan bő év után kijavítani XD
kíváncsi vagyok, hogy az empire bugot megjavítják-e egyszer ... (ha már esetleg javították volna és nem láttam volna az adott patch notes-t, szóljatok) -
LoLHunCsirke
tag
patch tartalma : UPDATE NOTES, 14th of July 2011
General
Tomes
Tomes buffed!
Tomes now contain the equivalent of 7 boosters plus the following cards: Scavenger, Frost Mage, Nox Trooper, Swiftclaw, Blaster Cannon, Defenders, Darkelf Assassins and Spirit Hunters
Mixed tomes consist of the equivalent of 5 twilight boosters plus 2 boosters of another edition.
Random PvE
Fixed a bug that could lead to a crash when an Eternal Warden was defeated.
Fallback for graphics adapter issues
BattleForge now catches errors in initializing the graphics adapter, automatically switches to DirectX 9 fallback mode and restarts.
UPDATE NOTES, 16th of June 2011 -
Murder3
addikt
válasz
BladeHero
üzenetére
tudom, Obesity is.
Obesity viszont nagyon gyilkosan jó t1 játékos és nagyon jó power jhátékos.
pl sok ilyen t2 lsot lámer akik rögtön mennek t2-re vagy minél hamarabb és az erős egység miatt nyerik meg a meccseket azok ellen azé jól kitűnik h obesity sokszor t1-en simán marad és védi meg törekszik a well előnyre.
Néha horrorisztikus hogy menyire elwellezi az ellent akik nem ilyen tip-top noobok hanem top 20-as játékosk és akkora a különbség h vicc az egész.
ezér mondom én h ott nagyon kevés az a játékos aki a nagy skille meg proosága miatt van ott.köszönöm amúgy, sztem most ezek elég szarok lette...főleg h a hangot se tudtam normálsian felvenni így nicns alatt a játékhang..meg hajnalba nagyon ilyen halkan kellett beszélnem.
-
BladeHero
tag
Murder jók lettek a vidik

Amúgy a top10-be van pure fire játékos. -
Juliano
tag
...öszinte legyek?...fogalmam sincs az árakról pontosan.
Én 3500 forintra gondoltam....és persze jár az emlitett Gold mennyiség. -
Murder3
addikt
válasz
Volgafan
üzenetére
nem tudom halaltszik is h elröhög magam mikor kb 2.-jára is shadowot mondok a frost helyett

de az a komikus benne, hogy előtte még le is szögezem h frsot meg hogy nincs shadow mikor először félre mondom aztán következőbe mikor megint oda érek h kimondjam a frostot shadowor mondok helyette
De mondjuk annál midn1 még jó is h ebenn van amúgyis csak ilyen debil verzió az a vidi

eleve elég szar meccs volt egm gyakorlás ezért nem vettem azt komolyan
Új hozzászólás Aktív témák
- DDR3 so-dimm 8GB notebook RAM modulok - több db
- -40% ÚJ DOBOZOS Lenovo Thinkpad T14 Gen 5: Ultra 7 165U/32GB DDR5/512GB/400nit/5MP/vil.MAGYAR bill.
- -300e Ft KEDVEZMÉNY:ÚJ Lenovo Thinkpad T14 Gen 5:Ultra 7 165U/64GB DDR5/512GB/400nit/vil.MAGYAR bill
- iPhone 16 128GB Független Karcmentes/2028.12.30.Gar./Akku 100%/p4665
- Intel passzív csúcsgép: 4,7 GHz Intel i7 1255U, 10 mag / 12 szál barebone
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 15T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Autós kamera eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

nekünk se fenékig tejföl az élet, mer gyakorlatba csak nehezebb mint most így leírod

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)