Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Mutasd magad topic!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- Intelligencs: Karrierváltás - Első rész
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Gurulunk, WAZE?!
- Klaus Duran: RCS
- Yutani: 20 év a Prohardveren
Új hozzászólás Aktív témák
-
Góliát
őstag
Aggyáneki.....

-
Razuel
aktív tag
válasz
Volgafan
üzenetére
Hallod, így csak magadat égeted.. Ha elkezdessz vitatkozni valakivel, akkor legalább tanulj meg mondatot szerkeszteni és értelmezni, de érvelni se ártana.
Gyuri: Hát persze, botrányos mindegyik, de gondolom te sokkal jobb vagy. A shard meg csak annyira op mint a többi színnél az az 1-2 must have egység..
Zotya: Azért nem volt t3 egysége, mert a t4-el akarta helyettesíteni. Arany pajzs 3 pöttyel (nem tudom a nevét) volt a rangja, szóval gondolom be szokott válni a bloodhorn. Én is szennvedtem volna vele stone warrior nélkül.
-
Volgafan
senior tag
válasz
Razuel
üzenetére
Kavar a jó....nem mondom ki...nem zavar,hogy te nem látod a fától az erdőt?ha sokan mondják részeg vagy ülj le,mert részeg vagy.....senki nem azt mondta,hogy frost verhetettlen..nyomorék....hanem,hogy T1-en messze a legerősebb.....te magyaráztad ,olvasd visszamha gnóm vagy:se-shaman.dryaddal megfogod frost rusht.......
-
Zotya21
senior tag
-
Zotya21
senior tag
válasz
Predatorkill
üzenetére
akkor is telifog cocázni

-
Predatorkill
tag
válasz
LoLHunCsirke
üzenetére
esetleg játszhatnánk majd újat mert nem voltam jó passzban

-
Razuel
aktív tag
Kösz, szerintem is jók voltak. Főleg a Simai. Ott azt hittem, hogy kikapok amikor a razor + maulerekkel szétszedte a welljeimet. Szerencsére a t3 megmentett.
ui: Bár azt meg kell jegyeznem, hogy szerintem nem túl szerencsés 3 helyet feláldozni t4-ért. (amii, earthshaker, bloodhorn)
Itt egy frost t1 harc, bár a közepétől átment t2-be, de lehet látni, hogy jó microval és cc-vel meg lehet verni t1-en a frostot. LINK
-
Deathson
csendes tag
Hmm a mostani helyzetre is meg minden előző ilyen vitához is csak annyit fűznék hozzá hogy ne veszekedjetek már gyerekek mi értelme van??
ez csak egy játék nem kell vérre menő vitákat folytatni állandóan
béke van
egyébként jó meccsek voltak tényleg grat hozzá t1 en tetszenek a módszereid ahogy kikényszeríted az idézést miközben te spórolsz vele -
-
LoLHunCsirke
tag
válasz
Predatorkill
üzenetére
Akkor még jó hogy nem mentem fel t2 re ellened ma reggel^^.
amúgy minek hoztál ellenem vagy 3-4 íjászt?? az orbom nyírta ki őket hurricane közbe..xd -
Razuel
aktív tag
Na itt vagyok. Mi az ingame nevetek, mert ilyen nevű player, hogy Merarogh nincs.
-
Razuel
aktív tag
válasz
Volgafan
üzenetére
1. T1-en nem tudsz befagyasztani. (Glyph-el nem fogsz azt most elárulom.)
2. Ha be is tudnál fagyasztani, szerinted cc terén van esélyed nature ellen?
3. Egyáltalán nem erősebb a többinél. Meg kell tanulni játszani..
Megmondtam, aki bizonyítani akar az szóljon és játszok vele egyet.
Deathson: SW -> swiftclaw lenne
ui: Most vertem meg egy frost Grandmastert. Itt a rep: LINK
-
Volgafan
senior tag
válasz
Razuel
üzenetére
Senki nem azt mondta,hogy frost verhetettlen!!!!sztem nature rusht a legkönnyebb megfogni(nekem)de ez lényegtelen...Frost is verhető,mint bármelyik szín,de az tény:frost T1-en messze a legerősebb!!!!nem véletlen nincs gyors egység benne....tudom sw-shaman dryad mire képes,de mit csinálnak,mikor pl be vannak fagyva?
-
Deathson
csendes tag
nem féltek én senkit

repet csináljatok kíváncsi vagyok rá
(mi a fene az az sw?? fáradt vagyok én az ilyenekhez
) -
Razuel
aktív tag
válasz
Volgafan
üzenetére
Ahogy látom egyre inkább elkanyarodunk a témától. Csak úgy emlékeztetés képp: Szerintetek a frost OP a többi színhez képest. Szerintem nem.
Amúgy sok féle képpen meg lehet kerülni azt a pajzsot, de ez most lényegtelen..
Hidd el az sw, dryad, shaman hármas csodákra képes.. Nem tudom ki az a Merdarogh, de szívesen játszok vele ha gondolod, csak szóljatok mikor lesztek fent.Gyuri: Persze, hogy fogták már meg a rushod, nekem is, ha nem így lenne akkor már a top 5-ben lennénk. De vertél is már be jó frost playereket, szóval meg lehet verni őket. Ezért is nem értem, hogy a frost mért lenne op. Aki két kikapás után ráfogja egy színre, hogy op az tanuljon meg játszani.
Deathson: Nem kell félteni Gyurit, ő is jól játszik. Szerintem jó mecs lesz.

-
Volgafan
senior tag
válasz
Razuel
üzenetére
Nem kell összerakni, Merdarohl-al tolj 1-et,kétlem,hogy bevered T1-en!!Most már belevauzok én is...igen avatarnak 500 a HP-je de alapból pajzs van rajta...azt miért nem írod le???neked van csőlátásod,nem murdernek....kétlem,hogy sw-dryad-shaman combóval bevered a frostot-home soil,pajzsok támogatása mellet.....sw-nek szinte hpje sincs omg.....De olyannal told,aki tud is frosstal játszani: Merdarogh barátommal...ha lerusholod becsókolok neked...
-
Gyuri27
félisten
válasz
Razuel
üzenetére
Ha jó formában vagyok én is berusholok naturéval sok mindenkit (legyen az shadow, frost, fire). De fogták is már meg a rushom, mindhárom szinnel.
Sokáig én is azt hittem a nature rush foghatatlan. De nem az. Nagyon nem.
Mint mondtam nem vagyok frost player, ettől függetlenül szivesen megpróbálom a dolgot. -
Deathson
csendes tag
Razuel te Xrougi(bocs ha rosszul írtam)néven játszol nem??ha igen emlékszek rád
egyszer nagyon kikaptam ellened pedig az elején nyerésre álltam hát mit mondjak Gyuri szerintem ki fogsz kapni te is
jah pure frost voltam
-
Neró
őstag
válasz
Razuel
üzenetére
"Viszont egy frost player meg nem tud mit tenni a DO + heal + cc ellen. Valamit valamiért."
Hát ebben így kb semmi igazság sincs. Lightblade-el simán be lehet ütni, hiába healel meg okoskodik csak az időt húzza vele. Mikor kifogtam egy ilyen DO-s okostojás, felment T2 én maradtam 2 kúttal, próbált berusholni DO + Heal de nem tudott bejönni a 2 kút pedig nekem termelt - utána írta is "I hate lightblades."
A nature nem nagyon tudja berusholni a frost T1-et - nekem inkább a Nox (shadow) rushal van gond (amúgy frostal játszok én is).

-
Razuel
aktív tag
válasz
Gyuri27
üzenetére
Viccelsz?
Egy swiftclaw + dryad + shaman comboval szétszedek neked bármilyen frost t1-et, nemhogy DO-val. Top 150 alatt vagyok, úgyhogy játszok azért jobb playerekkel is és hidd el vertem már be nem egy frost playert. A vitát meg itt be is fejeztem, inkább rendezzük le pvp-ben a dolgot. Rakjatok össze egy frost decket, én állok elébe. Ha nyertek akkor elhiszem amit mondtok. -
-
Sousuke90
aktív tag
válasz
Razuel
üzenetére
csak a kiegészítés kedvéért, mert a válaszaid most elég vaskalapos, csőlátásos, nevezd-aminek-akarodnak tűnnek.
ha az eagle 650, nézd meg a drake hp-ját. vagy a windhunter-ét.
guardian meg alapból shielddel jön le. olyan mintha magasabb hp-ról indulna, és lenne egy self-heal képessége. (aki meg field summon-t tol guardianra, az magára vessen)@OnSet: köszi az infót.
-
OnSeT
őstag
2 hét után törlődnek, szal ha 2 hét után is akarsz tome pvpt játszani akkor újra kell venned.
és ezek nem fix lapok, random kapod őket a választott tomenak megfelelő kiadásból.tome pvpben csak ezt tudod használni, ott ellenőrzi a rendszer hogy a paklidban csak 1 tomeból származó lapok vannak- e
tehát nem lehet toem pvp esetén keverni 2 tome lapjait.
de ha colectionos pvpre mész ott már több tomeból és tomen kívüli lapból is válogathatsz.
sima lapokkal jobban jársz, de azokra upot kell szerezni
(#15349) Sousuke90 igen, nincs korlátozás, ha pvere, rpvere vagy colectionos pvpre használod
ja de van, nem lehet őket u3ra vinni

-
alpihun
senior tag
válasz
Razuel
üzenetére
Anti-air alatt szerintem gravity-t értett.
Ám Murder, engem kihagyhatsz a vitából, én nem vagyok senki és semmi pártján, én csak elmondtam, hogy ez nagyban függ a stilustól, nekem pl frost-al bajom nincs pvp,de a pure fire a dancerrel nekem olyan op, hogy már 3x fogok neki fire dekket csinálni.

Mondjuk én lost deckel vagyok, tehát azért frost erősségeit kihasználom.Ám az oroszlános vicc jut rólad eszembe amikor az oroszlán listát ir az erdő állatairól, mindenkit meglátogat, kioktat és aki nem hisz neki megeszi.
ui:Ez igy leirva nem olyan vicces, de ez egy vicc.
-
Razuel
aktív tag
válasz
Darkzbane
üzenetére
Gondolom a Guardian a 400, Avatar 500, Eagle 650 hp-jával beletartozik a legtöbb hp-s egységek közé, mert ugye ezek must have-ek egy pure frost playernek..

Persze ettől függetlenül lehet, hogy a pve egységeknek sok hp-juk van, de a fentebb felsoroltaknak azért van kevés hp-juk, mert a + pajzsal már túl imbák lennének.
-
Darkzbane
tag
Gőzöm sincs miről folyik a vita, de frost rendelkezik a legtöbb hp-s egységekkel. Utána nature, utána shadow és legkevesebbel fire csak hogy korrekt legyen )
-
Razuel
aktív tag
válasz
Murder3
üzenetére
Na jó inkább nem vitatkozok veled, mert te mindenre írod a hülyeségedet, bárki bármit mondhat neked az hülye, te vagy a legjobb, legtapasztaltabb játékos. Na szép napot.

-mindenre van countere - Melyik színnek nincs mindenre countere?
-mindenne van - Szintúgy.
-legtöbb ezek közül sokkal olcsóbb megoldást nyújt mint amit kicounterelsz vele.
- Hülyeség.
-magas életpontok - Elmondanám, hogy a frostnak egységeknek van a legkevesebb hp-juk, ezért van pajzsuk. pl eagle, avatar, guardian
-olcsó egységek - Szín sajátosság, mellékesen a shadownak is olcsó egységei vannak
-cc - Egy drága lassú cc-je van, és?!
-egyedüli épületvédelem - Szín sajátosság.
-egyedüli pajzs - Ezért van low hp-juk az egységeknek.
-anti air(ez máshol nincs) - Ezzel nem értem mire célzol. Melyik színnek nincsennek levegőbe lövő egységei?
-legjobb egységvédelem - wtf?! -
OnSeT
őstag
válasz
Sousuke90
üzenetére
kiegészítésként a tome részhez:
a vásárolt tome a korábbi 900 bfp helyett csak 300 ba kerül, 2 hétig használhatók a lapok, keverhetők a kollekciós kártyákkal is. ha csak tomes lapokból építesz decket 80as deck leveled lesz, nem kell hozzá külön upokat vadászni.azt hogy melyik map milyen uput dob itt tudod megnézni: [link]
(#15346) Fl3x
meg tudod venni belőle egy adott lap upgradjet, s nem kell pve mapon vadászni rá. tokent még a random pve mapokon is tudsz szerezni.igen, ahban vedd meg ami kell, amit ott veszel az véglegesen a tied.
-
Sousuke90
aktív tag
Szia!
"Ez a play4free játék tartalmaz minden lapot csak BF pontokat kell venni ha akarunk
vmit elérni a játékban? Vagy kell meg kell venni a játék nem free változatát, hogy elérhető
legyen minden lap?"Igen, mindet tartalmazza. Nem nem kell megvenni, elég csak bfp-t venni. De ha van időd és türelmed, és kereskedsz kicsit ingame, akkor még azt se kell.
"Számít az, hogy PVE-ben más paklival játszom mint amivel majd PvP fogok,
mármint arra gondolok h a lotokat PvE pályákon a paklimhoz igazítja vagy teljesen random?"Mivel teljesen más típusú paklik kellenek PvE-re és PvP-re (pl. t4 kérdése), ezért legalább 2 külön paklid lesz. Az viszont, hogy PvE-ben milyen upgrade-t kapsz, az a maptól függ. Mindegyiknek van egy pool-ja, amiből random kapsz.
"Mit jelentenek az h t1, t2, t3?"
Hány orb szükségeltetik az adott lap kijátszásához. A tier szóból jön. T1, 1 orb kell, T2, 2 orb kell, és így tovább.
"Mik azok a totemek? Hogyan lehet őket szerezni?"
Szerintem te tome-ra gondolsz. 4 booster-nyi kártyát tartalmazó csomagok. Bár legutóbbi patchben eléggé megváltoztatták, majd a többiek kiegészítenek. Talán még mindig 1 hónapig él, de utána elveszted az összes lapot. Alapból u2c2-n van minden lap, amit így szerzel. És ezzel tudsz tome pvp-t játszani, ami dupla token van jutalomként.
"Nature/shadow PvP paklit szeretnék majd összedobni, de mi a különbség a Nature/ Frost Shadow közt,mert neten sem naon találtam az utóbbit és az oldalon is csak az elsőnek említett pakli van?"
Nem teljesen értem a kérdést, de ha az a kérdés, hogy mi a különbség nature/frost és nature/shadow között, akkor a válasz a második orbod színe (frost vagy shadow).
"Kombók az pontosan micsodák? Honnan tudom én milyet használhatok és h mondjuk mikre figyeljek oda ha le kell egyet védekezni?"
Nem kell semmi extrára gondolni, sima kombinációk. Mint a TCG-ben a synergy a lapok között. Nincsenek igazából előre kifejezetten meghatározott dolgok. Bármit használhatsz, amihez van lapod.
Na asszem mindenre válaszoltam, a tome-ot valaki majd egészítse ki. Ha valami maradt ami nem világos, kérdezz nyugodtan.
-
Fl3x
aktív tag
Hát hol is kezdjem nem rég kezdtem el nyomni a játékot és nagyon megtetszett, szeretnék vele komolyabban is foglalkozni. Lenne pár kérdésem ami elég sok és elég alap dolgok de az alapoktól kell kezdeni gondolom

Ez a play4free játék tartalmaz minden lapot csak BF pontokat kell venni ha akarunk
vmit elérni a játékban? Vagy kell meg kell venni a játék nem free változatát, hogy elérhető
legyen minden lap?
Számít az, hogy PVE-ben más paklival játszom mint amivel majd PvP fogok,
mármint arra gondolok h a lotokat PvE pályákon a paklimhoz igazítja vagy teljesen random?
Mit jelentenek az h t1, t2, t3?
Mik azok a totemek? Hogyan lehet őket szerezni?
Nature/shadow PvP paklit szeretnék majd összedobni, de mi a különbség a Nature/ Frost Shadow közt,mert neten sem naon találtam az utóbbit és az oldalon is csak az elsőnek említett pakli van?
Kombók az pontosan micsodák? Honnan tudom én milyet használhatok és h mondjuk mikre figyeljek oda ha le kell egyet védekezni?Válaszokat és a segítséget előre is megköszönöm mindenkinek

-
BladeHero
tag
Nézegettem,hogy mennyi mapot csináltam már meg és ezt látom:Standard mappsolved:25/23 vagyis 25 mapot csináltam meg a 23-ból?

OnSeT és Zotya22: ez igaz én is tapasztaltam OnSeT-nél. A Vulcan jó lap csak majdnem ellentéte magma hurlernek inkább attól függ milyen a stílusod.
-
OnSeT
őstag
válasz
BladeHero
üzenetére
giant slayer ölésre vulcan jobb

2400dmg + 50% bónusz M unitra, és még a spec képessége be sincs nyomva.
valamint ez területsebzés. így mire igazán beindulna slayer ( rage, charge) már halott
hurlernek egy előnyét elfelejtetted, mégpedig hogy légi unitot is képes lőni, viszont hiába van s, m knockja, slayer ellen az hatástalan.
-
BladeHero
tag
Átláthatóbb,szebb lett és a pvp deck ajánló is frissült,de nem értem miért jobb vulcan magma hurlernél?Kezdjük azzal hogy magmahurler L counter vulcan meg M,t3-on viszont,kevés az olyan lap ami M méretű. Volcan nem tud knockolni persze t3 on már nem nagyon jön s méret se,és még valami magma hurler 100 power, volcan 120,tehát nem értem miért jobb.

-
Murder3
addikt
válasz
LoLHunCsirke
üzenetére
nem éri meg max az 1 egységes buffok ellen jó.
viszont az ritka a soka rcane miatt szal igazából kb eliminator szint, de kétségtelen h még mindig több potenciál van benne. -
LoLHunCsirke
tag
A a mumbo jumbo nevű nature amii lapot 3as upgraden mennyi power kijátszani? vagy milye változik uppolás után? megéri megvenni/pvpben használni?
-
Murder3
addikt
Alpi,Fantom,Razuel...
figyeljetek.
nem jól közelítitek meg az egészet.Annak, hogy mivel mit/kit/hogy lehet legyőzni és annak hogy melyik az erősebb/gyengébb semmi köze egymáshoz.
Teljesen eggyértelmű h mindennel le lehet győzni mindent, de egy meccsen más tényezők inkább meghatározzák az egészet.
*tegyük fel ha ő támad és teljesen véletlen az összes egységét megöli én emiatt nyerek.
*teszem azt rossz ütembe eggyneként hozom az egységeket emiatt vesztek
*laggolok és emiatt vesztek
*ellenfelem hibázik sokat emiatt nyerek.ezek példák eggyike se kötődiik a szíínek tulajdonságaihoz, mégis lehet miattuk veszteni, nyerni.
nem jelzik a színek erősségét vagy csak szimplán balszerencse/szerencse. -
Murder3
addikt
válasz
Razuel
üzenetére
Előbb írtam le

kezdem hátulról.
lehet gyengébb elemmel,tárgyal akármivel megtanuzlni az erősebbek ellen játszani midnne játékba, többek közt a profik minden játékba ettől lesznek profik, DE ez először is nem lehet ok, másodszor pedig egy rohadt nagy görbe tükör.most akkor kezdem elölről.
"Mert szerinted miben mutatkozik meg az "op" hatás"
szóval,,, mindenbe...
felsoroltam...
-mindenre van countere
-mindenne van
-legtöbb ezek közül sokkal olcsóbb megoldást nyújt mint amit kicounterelsz vele.
-magas életpontok
-olcsó egységek
-cc
-egyedüli épületvédelem
-egyedüli pajzs
-anti air(ez máshol nincs)
-legjobb egységvédelem
-etcetc...
És ezek legtöbbje minden spalshnek ott van.a szar freezel kapcslotaba meg nézz pár freemka repet.
nem az a lényeg h profi, hanem h a szar fagyasztásra hogy tud +50 meg 100%-os sebzést nyomatni.vaknak vagy elfogultnak kell lenni, hogy azt mond h de nem ez a lényeg.
mik a legerősebb szín kombók?
ahol frost van.
eggyértelmű előnye van a nature spalshekkel szembe mert a naturéba nicsn védelem, míg a frostba van cc,védelem és olcsó unitok.(azé nature mert azok a frost spalshek után a második legjobb színalapok.) -
OnSeT
őstag
Elkészült az update: [link]

phn behalt képlinkelés, no mind1 akkor nem kaptok mintát ^^
-
Volgafan
senior tag
válasz
Predatorkill
üzenetére
Fontos,de pl én is elvagyok nélküle......
-
fantom922
aktív tag
válasz
Predatorkill
üzenetére
Igen, lehet át kell térjek... csak akkor 2 egységem bánja, mert kell barrier is meg akkor már soil...
-
fantom922
aktív tag
válasz
Razuel
üzenetére
Igen, ha lehoz... Jó ellenfél esetén a legtöbbször a T1 meghatározza a játszmát. Lehet vele nyerni, de nagyon nehéz a pure shadóval. A jobb ellenfelekhez a lost sokkal kedvezőbb. Persze kivéve hozzád
ellened még kitalálok valamit. No meg a többi stonekin ellen...eszembe is jutott... Agressor counter a nightguard, vagy beteszem moont. Még nem tom

-
fantom922
aktív tag
Frost T1-en nagyon erős abban murdeernek igaza van, de ha látod, hogy íjászokat hív le gyorsan fel T2-re vagy sok lovast és robbantgasd szét. Heal-je nincsen és lassú. A frostos nekem sem nehéz. Én a naturral vagyok gondban, ha rushol.
murdeernek viszont igaza van, hogy a pure shadow nem veheti fel a versenyt a többi pure deckkel. A legtöbben meg vegyes decket használnak, azzal végképp nem tud mit kezdeni. Pure frostban nincs cc, heal. Néhány erőssége van csak. T1-en a phase, T2-n a koc, T3-on a pyro? nem igazán... Harvester meg 350.
Persze a támadásról beszélek. Védelembe még mage és aura...A fő baj mégis a cc és heal hiánya.
Ez persze a pure shadow nem a lost souls...
A pure fire viszont kezdetben volt nekem gond a lost souls simán veri. Nekem lost soulssal pont Razuel deckje a gond, mert mindenre van countere. Méghozzá olyan counter ami foghatatlan losttal. Illetve még nem jöttem rá a razor shard + aggressor + heal + cc kombót mivel fogjam. Valaki?
Murdeer nem op hatásba ütközött, hanem a pure shadownak nmagyon nehéz a pure frost ellen. Szerintem Murdeer menny rá a phse használatára vagy instant T2.
-
alpihun
senior tag
válasz
Razuel
üzenetére
Ehhez annyit szólnék hozzá, hogy szerintem minden deck overpowered ha tudjuk jól irányitani, vagy nem tudjuk counterelni.
És minden deck unpowered ha nem tudjuk kezelni, vagy az ellenség ha vele van,könnyen countereljük.
Murder: Lehet hogy a frost szerinted erősebb (szerintem egyáltalán nem), de nekem pl nem fekszik a stilus.ui: Na jó ezt az okosságot nem én találtam ki de szerintem igaz...
-
Razuel
aktív tag
válasz
Murder3
üzenetére
Mert szerinted miben mutatkozik meg az "op" hatás, ha nem abban, hogy melyik szín ellen vannak gondjaid pvp-ben?

Frostnak van egy szar cc-je (coldsnap - lassú, +defet ad a fagyasztott egységeknek), épületvédelme és olcsó egységei. Ugyan akkor a legtöbb egysége slow, nincs t1 swift stb. De ez mért baj? Ez a szín jellegzetessége. Én gond nélkül verem a nállam nagyobb rangú frost playereket (Na persze nem mindíg, de sokszor.), akkor most vagy én vagyok nagyon jó, vagy te értékeled túl a frostot.
Hidd el a shadowodba is van legalább annyi op lap mint a frostban. Fire-re meg azt mondani, hogy szegényes egységei vannak.. Sundi, Firesworm, Firedancer, Enforcer, Drake, Dragon Slayer, Juggernaut, ezeket mindennek csak nem szegényesnek lehet nevezni. Nem egyből más színekre kell azt mondani, hogy op szar, hanem meg kell tanulni játszani.
-
Murder3
addikt
válasz
Razuel
üzenetére
Itt nem az a lényeg mivel van gondod.
Bárhogy nézed a frost OP.
-mindenre van countere,legtöbb sokkal hatékonyabb mint bármi másik színbe.
-olcsó erős egységek
-csak neki van nem is akármilyen épület védelem
-cc és tele shielded
-fagyasztásés ezek nagyrésze minden frost spalshbe ott van.
pure részről ne is beszéljünkmelyik másik szín tud ilyent felsorakoztatni?
max a nature de az legalább drágá.(mégha oda is jönnek ezek a ultiuamte egységek driád,treespirit félék.)
+ott még mindig nincs ennyi táp mint a frostba.ezekkel szembe a fire és shadow baromi szegényes.
jó fire a long range még midnig elég op ha olyan a map illetve jókat sebeznek és van repülő, de kb ennyi.
shadow még ennyit se mondhat el magáról -
Razuel
aktív tag
Szvsz a pure frost csak bizonyos mapokon op az eagle + pajzs + soil comboval. Nekem mostanába a pure fire-el vannak gondjaim. Fossa magából a dancereket meg az enforcereket + wildfire meg egyéb finomságok... nagyon idegesítő. Shadow ellen megszoktam a taktikákat, azokat nagyrészt mostmár elverem, ha el nem baszom, és jó napom van. Ami idegesítő még az a lost a grigori + vigil, de ez nem újdonság..
-
Deathson
csendes tag
én is így vagyok vele pure frost annyira nem a stílusom hogy hihetetlen de épület pajzsozás fagyasztás és egyéb jóságai nélkül egyszerűen nem tudok meglenni

-
Murder3
addikt
eggyértelműen a frsot a legopabb szín a játékba.
bármilyen kombóba az. -
Deathson
csendes tag
hát nálam már nem is az a lényeg mivel megyek hanem mivel nem

hát shadow/fire,shadow/nature,fire/nature,fire/frost
ez az az igen hosszú lista amivel még nem próbáltam
bár shadow/nature tesztelés alatt van,fire/nature pvp paklit már csináltam másnak
kb ennyi lenne sztem
én is voltam már top 200-ban egyébként kb fél éve 194-ik voltam konkrétan jég árnyékkal
csak hát utána elegem lett elkezdtem paklikat cserélgetni összevissza kerestem a stílusom
hát ennyi kísérletezgetés tesztelgetés során arra a döntésre jutottam hogy lost deckem lesz
D ami lassacskán kész is van gyűlik rá a pontocska 1 hét és elkezdem felküzdeni magam újra -
OnSeT
őstag
válasz
Murder3
üzenetére
pure fire kihúzható a nevem mellől.

egyébként senkinek sem sikerült 100%osan eltalálnia hogy mivel tolom jelenleg. ^^
viszont csirke állt hozzá a legközelebb
de elárulom, 4 eltérő paklival tolom, mindegyikben fire és frost lapok vannak.
csak a színek sorrendje és mennyisége változik.
ha minden jól megy holnapra kész a videók és a deck ajánló rész átalakítása az oldalon, s miután visszakapcsoltam őket a 4ből 2 deckem megtekinthető lesz az oldalon.

-
alpihun
senior tag
válasz
LoLHunCsirke
üzenetére
Én egyébként shadow/frost -al nyomulok.A kedvencem a pure sadó, azt viszont csak később fogok játszani, mert egyelőre harvira meg nethere nincs bfp.
Ám a tob 20-30 ból ki lostos? -
Murder3
addikt
válasz
LoLHunCsirke
üzenetére
Merdarough(nem tudom pontosan h is kell írni a nevét ő pure frost és régóta top 100-b van.)
magyar ő is. -
LoLHunCsirke
tag
Végre annilhator vagyok, de még 2k pont kell a top 200 ba, azért haladok

--
amúgy megéri enlit használni pvpben? -
Predatorkill
tag
válasz
LoLHunCsirke
üzenetére
Nekem annyi a stonekin h t2ig pure frost és 1 db stone warrior.. x)
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo 13w Yoga 2in1 Gen 2 AMD Ryzen 3 7330U 8 GB RAM 256 GB SSD Premium garancia FHD IPS TOUCH
- Legolcsóbb!! Brutál erős Lenovo E16 g2 (Core Ultra 7 155H 16Gb DDR5 512Gb SSD) 2 hónap gyári gari!
- Asus VivoBook S14 - 14,1 "FULL HD IPS - i5 1135G7 - 16GB - 512GB SSD - Win11 PRO - MAGYAR
- I9 10900+B460-F
- DLSS3 Gamer PC / Intel i5 12400 / 16GB DDR4 / RTX 4060 / 1TB NVME SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- Lenovo Thinkpad P15 Gen 2 - 23 akkuciklus - 27% ÁFÁS
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 12/512GB zöld használt, megkímélt 6 hónap garancia
- AKCIÓ! Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Grat mind2töknek jól nyomtátok