Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zotya21
senior tag
válasz
Razuel
üzenetére
Hát igen ez igy van de valahogy nekem a rush sose ment

jaja sadóó deckem az igazi fure sadóó 18 lap ig XD + ravage és soulhunter
hát igen figyelem én de egyszerre csak egy max két helyre tudok figyelni de akor már egyik elvan hanyagolva

jah t1 megvolt bent ebbe is de már a tudat megzavart hogy nem ismerem a t2 őt

-
Razuel
aktív tag
válasz
Zotya21
üzenetére
Pedig ebben a deckedben is egy teljes shadow t1-ed van. Ezzel már simán lehetne verni mindenkit aki arany szint alatt van. (a tudása, nem pedig a pillanatnyi rangja)
Ahogy elnézem, az upgradejeid alapján régen shadow voltál, akkor már van tapasztalatod shadow t1-el. Simán rushold le az ellenfelet az ismert taktikákkal, és pillanatok alatt fel lehet menni fury fölé.Ebben a játékban csak az a lényeg, hogy figyeld az ellenfeled mozgását és próbáld kitalálni, hogy ő mit akar csinálni. Utánna már csak a megfelelő egységekre a megfelelő countereket kell rakni és nyert ügyed van.
-
Zotya21
senior tag
válasz
phanzetomox
üzenetére
háát 59/54 en állok eddig

meg msot nyertem rendes deckel 3 mat lassan visszamegy az aktivitásom meg az experience
-
Zotya21
senior tag
válasz
Razuel
üzenetére
hát én nemtudom amióta jáccok bármivel én még sose birtam elérni eredményt semivel ez miért lenne másként hiába gyakorlom nekem mindegy

Gyuri
Hát én első meccsen a pvp 5 ös elen ugy mentme hogy tiszta egyforma deckünk volt őis sadó/natur vóót
a második meg pure sadóó de az pvp 17 es
elsőnél lemnetünk t2 re egyszerre de ő ügyesebb volt sokal
2. nál meg odaált a 2. orbhoz mnodom nekirontok az orbjának ha nekiáll építeni
rohanok velé ő nekiáll orbot huzni leraktam vagy 8 noxot és az istenér nembirtam megölni az orbját felépült neki oylan 3/4 esre és már egyből lehozott vagy 200 powernyi cuccot és szétszedett -
Murder3
addikt
Itt egy korábbi csata egy legegend,hero páros között
Itt egy legend,reaper páros
Érdekes volt itt én kerültem szembe a legendel és ő is abba a hibába esett mint én annó bandit ellen
commandost álíttotam be ő magekkel,motivatével és nighcrawlerrel próbálta leküzdeni, sikertelenül. -
Murder3
addikt
válasz
Gyuri27
üzenetére
ő igen?
van cc-d,burrowerrel nyomást gyakorolhatsz folyamatosan,buffolhatod,healelheted.
van általános m countered hála az nc-nek,ott a mauler mint l és még egy rakás lehetőség.burrower teszi a nat spalsheketiagzán erősség meg a sok cc heal.
azokkal csak szét kell osztani a támadást shadow révén meg lesz előtted még nagy kapu.
Minden van ami kell messze áll a gyengétől a shadow nature manapság.
t3-one meg a mutatingel brutális tud lenni alázós tud lenni
-
Darkzbane
tag
válasz
Zotya21
üzenetére
Shadow nature sokkal erősebb mint gondolod de pár lap hiányzik a paklidból
Nightguard nagyon must have, ha sikerül lopni egy L egységet(pl war eagle vagy lost reaver) szét tudod buffolni
Hurricane kombinálva darkelf assasin rushhal szinte király ha az ellen nem nature splash
Ensnaring roots is kell
T3 ra cultist master +evocator woe elég jó főleg hogy a cultist masterekre dobsz egy healt és ismét van egy tonna új nightcrawlered
Jól jöhet még motivate, burrower rushoz is pompás, nem csak t1 en
nem kell: Soul splicer,phase tower,ghostspears,mauler,swamp drake
Azt még megjegyezném hogy shadow naturet elég nehéz jól játszani és pure fire ellen például izzadni fogsz,de pl pure frostot war eagle lopással és evocatorr woe val(nem tud ugye glaciert hívni ha oda varázsolod) szét lehet szivatni rendesen)
-
Gyuri27
félisten
válasz
phanzetomox
üzenetére
Hát a do shadow buffal instant win volt. Ezt lássuk be.
Nem véletlenül eröltettem, hogy a do legyen pure. De a do erős volt stonéban is. -
Gyuri27
félisten
válasz
Zotya21
üzenetére
Az a helyzet, hogy a nature és a shadow nagyon messze áll egymástól. Én is próbálgattam. Azt kell mondjam még nem éreztem rá az izére. Viszont mások játszottak vele ellenem. Kemény volt. Némelyik meg is vert. Már csak a meglepetés miatt is. Hiszen kiszámit most még shadow-naturéra?

-
Zotya21
senior tag
válasz
phanzetomox
üzenetére
Dugná fel a szilváit valahova

Máássss:
nah énmeg nekiálltam birizgálni egy sadó natur decket

hátha megyek vele valamire
bár t1 re sztem rengeteg amit beraktamjah meg van még jópár sadóó lapom
zőődből sok nicns de veszekmit kéne benn változtatni ? csak mert még sose mentem még ződdel se pvp -t

bf nem akadály olyan 7000 ig bár csodálkozdnék ha ennyi kéne

hopp kicsit szmájlis lett
énmár csak ilyen vagyok
-
Zotya21
senior tag
válasz
phanzetomox
üzenetére
hát ahogy nézem ez a szilvás gyerek se irt semmit a peccsről

-
phanzetomox
őstag
"Szerók" online, mi a változás ?
-
OnSeT
őstag
válasz
phanzetomox
üzenetére
mér a másik már megy?

szerk: jah, hogy csak egy van

-
phanzetomox
őstag
válasz
Murder3
üzenetére
Szerintem túl sokat agyalsz ezen
ennyire fontos hogy a többiek is egy véleményen legyenek veled ? Szard le hogy mást mit gondol, ugyis mindenki a saját igazához ragaszkodik...
Csak már unalmas hogy állandóan ugyanaz a téma megy, mi OP mi nem...Szerk: Tudni lehet már mikor jönnek vissza a szerók?
Szerk2: (jah immáron csak egy szeró
) -
Murder3
addikt
válasz
Predatorkill
üzenetére
nem tudom először kint fórumra akartam ilyen elemzést féleséget írni de szegényes angolom inkább a rövid és próbáljuk tömörenre hajtott és itt meg miközbe a skeleton warrior meg executor pro és kontráin gondolkodtam eszembe jutott ez.
-
Murder3
addikt
Phanze érdekel Lord Cyrian esnaringokért?
-
Murder3
addikt
Érdekes eszmefuttatás, valahogy megmutatja a játék balance kettőségét
Ha nem értenétek itt kivételesen nem a shadowot védem hanem megrovom amiatt h mennyire i szegényes és kényszerű a választék t1-en.és h a jól balacnolt lapok mért feleslegesek és gyengék pvp-re..pedig tényleg jól balancoltak...
illetve hogy a fenébe van az h a 3 szükséges kötelező lap ami szintén jól balancolt hogy öli meg a többit.
ezek után illene felraknotok magatokank azt a kérdést vajon tényleg a shaowwal van baj h 2 midnenre jó lapja ami nélkül ugye esélye nem lenne a többi szín ellen túl egyszerű használata megöli a többi ténylegesen egyensúlyba lévő lapoakt?
feleslegessé teszi mert igen erről szól az egész forsaken és nox ezek megölik a shadow t1 változatosságát, ámbár itt meg jön a képbe h akkor a skeleton warrior,executor,snappy mert is alkalamtlan legtöbb dologra amire a nox,forsaken meg alkalmas?
Tényleg a nox,forsaekn lenne OP?
Mért van h executor annak ellenére h teljesen illik a shadwo mechanikába(rövid életű pár mp alatt kifejtő dmg dealer) mégis legtöbb esetbe nem tudsz ütésig jutni vele.Ha már itt járunk fire t1 talán a játék legjobb t1-je balancolt és sokoldalú, nicsn op egység vagy spell.
Fire,nature,frostank van 1 passzínv s knock vonala.hol a leghatásosab most nem érdekeljen senkit.
Firesworn,Frost Mage,Hurricane.
nézzünk meg az arcukat
Frost mage:S counter passzínv s knock hatalamas kúp area sebzés így garantáltan a fél armyt knockolhatja,60 power így spammelhető és gyorsan idézhető.
Hurricane:7 vagy 8 szélfuvalalt ami a hatalams távolságba végig söpör, habár kevés a sebzés garantáltan kissemizi az s egységeket.60 power dobálja a voidto gyorsan idézhető...
Firesworn:nem s counter, de passzív s kncokal rendelkezik elég jó sebzése van ám dps-e szenvedi ezt meg lövedéket lő tehát nem képes hatalmas területet knockolni egyszerre, továbba nagyobb a knock mérete így több esélye van h area mellélő és nem kncokol már egyszerre több s egységet, jó l counter 75 pwoerért tehát nem egy gyors spamelhetésű egység és komolyabb mikrót igényel, s egységek is képesek megölni.Ezek alapján ugye UP a firesworn?
Most nézzük az álarcot.
Mind a 4 színnek van egy s knoc kisegítő vonala, ezek egységek nem s counterek, hanem s knockerek amik az s egységek lassításába és akadályozásába továbbá halálba segítésébe játszanak szerepet.
Ez a shadowba feláldozódott egy nem igazán létező úgymond felmorzsolták a kncok szerepet egy jó képesség rovására a shadwoból a knock back eltűnt.
Frost Magenél érdemes megfigyelni, h ahhoz képest h a legjobb kncoker képességgel rendelekzik mert egy kúp alakba igen nagy a knock hatótávja, ezzel meglehetetleníti a kimikrózási esélyt sőt a knock bacn méret visszavevésével ezt biztosították véletlen se essen szét olyan távolságba h ne tudja nem kncokolni a már kncokolt egységeket.
Ennek ellenére még S counter is és 60 power tehát nem kerülsz egységhátrányba mert időbe tuddo lehívni, szembe ha fireswornál már kétszer meggondolod h inkább 50 pwoeres elfeket hozz-e le szal még s bónuszt is kapott, irányvonal eggyértelmű dominated all.
Hurricane szintén ezt követi ámbár spell révén megvan a void boost előnye és ez is 60 power vagyis szintén nagyon gyorsan tudod komolyabb áldozat nélkül használni.
Ugyan nem sebez komolyabban nature ww-kehz nagyon elég fegyver.és mivel 7-8 hullám van így elég idő arra h az egész hadsereg odavesszen, ugyan az mint a frost mage.
Fireswonr már más tészta, sokkalta átgondoltabb koncepció.
Drága és lassú viszont ugye scevenger,striderek-hez pont elég jó arra h kisegítse, ugyan képes nagyobb és telejs sereget knockolni, de kellően széthúzott seregeket már nem mviel egy kör aurába sebez nagya knock rátája és lassan lő,speciel tehát nicsn különmódosítója, de egy kiválló l counter jó átlag sebző és jó mikróval teljesne megfelel knocker feladatának.
Egy jól balancolt lap és arra van amire kitalálták, megfontoltabb játéot igényel és nem billenti eggyoldalúra a mérleget.
Ezek után valóban a Firesworn az UP és nem a mage és hurricane az aminél teljesne elszálltak a fejlesztők a lap valódi lényegétől??De hogy a mérleget kihozzam.
A firesworn esély ad neked az ellenséges s egységek lassításában, jól jön támadásnál és védekezésnél, mindnehol csak annyit tesz amire való, esély ad megnyerni a csatát az ellenség fölött, ugyan akkor esélyt ad az ellenségnek arra h képes legyen kijátszani a firswornot, hagy esélyt az ellenségnek legyőzni téged,Míg a frost mage és hurricane eggyaránt esélyt ad neked h mindne tekintetbe megakadályozd az ellenséges egységeket,komplett pusztítást okozz és még a legcsekélyebb esély se adja meg az ellenségenk h képes legyen tenni ellene valamit, olcsóságuk miatt nem igénylenek sok tétovázást, gyorsan utánpótolhatók és frost mege s count révén és erős sebzése révén mindnefajta támogatásra igen erős.
Hurrican a frost mage támadó erejét a anti fal módszerbe láthatjuk így majdnem fellér a frost mage mindenes tulajdonságával a hurricane is és ne felejtsük el az spellVagyis ezek után ha megnézitek az a bizonyos mérleg hol áll egyensúlyba és hol billen át igen nagyon az eggyik oldalra?
Szóval ég ezek után is a Firesworn lesz az UP és a Frost mage és hurricane a great balanced card?
Remélem ez már elég meggyőző volt és nem csak amolyan natur,frost divatfika meg baromság mert hogy énnekem fogalmam sincs a játékról.
Ja és ha ezek után olyan válaszok jönnek, hogy hát persze nox meg minden milyen jól megöli meg mit ér a hurricane ha nem s egységgel jön úgyse meg így meg úgy akkor nekem ez az illető ne jöjjön azzal h én menyire nem értek a játékhoz meg nem tudok játszani, ne vegye senki személyesen, ne vegye senki magára nem flamet akarok,remélem nem sértek meg senkit csak a multkori picit feldühített többek közt azért is hanyagoltam fórumot a napokba. -
Murder3
addikt
Érdekes eszmefuttatás, valahogy megmutatja a játék balance kettőségét
Ha nem értenétek itt kivételesen nem a shadowot védem hanem megrovom amiatt h mennyire i szegényes és kényszerű a választék t1-en. -
Cr4Zy
tag
válasz
Zotya21
üzenetére
Ez aztán tényleg maratoni hosszúságú!

De most komolyan, hogy lehetnek ilyen barmok olyan szinten?! Treespirit-et lehozni daze-zel, plusz egymás mellé fire ellen, aki azonnal nyomhatja az eruptot... Jó, én sem panaszkodhatok béna ellenfelek terén, de ez azért mégiscsak viszi a pálmát!
-
Zotya21
senior tag
Nah itten van az az eszméletlen hosszu videó alig birtam kivárni már a végét

nemtom mivan a géppel ujra kéne rakni sztem eléégéé akadós mostonába minden igy ezis
de még is vicces
Csensa vs Hotforever

-
OnSeT
őstag
válasz
phanzetomox
üzenetére
Frost Shard
Amii Monument
Voidstorm
Primeval Watcher
Grove Spirit
Winterwitch+ bónuszként a Thunderstorm, ami már fél éve listen van de nem tudják hogy mit kezdjenek vele.
-
Volgafan
senior tag
válasz
phanzetomox
üzenetére
Nincs mas hatra,probald meg eljatszani massal...hatha osszejon
-
phanzetomox
őstag
válasz
BladeHero
üzenetére
Tudom hogy akkor cserélte ki. De semmi nem látszódott belőle, ha nem nézem meg jobban nem látszik hogy kék vagy zőld pötty van a sarkában :/ Pedig figyeltem rendesen, olyat már velem is csináltak hogy másik lapra cserélte ki, de azt észrevettem, de itt akkora volt a hasonlóság, hogy miután egyszer ellenőriztem hogy kék aff, utána már nem is figyeltem rá annyira :/, Hiba volt.
-
OnSeT
őstag
Holnap lesz egy kis leállás, sztetek kapunk vmit?

Serverwartung 02.08.2011 [link]
Hallo Krieger der Lüfte,
morgen am Dienstag, den 2. August kommt es zu einer Wartung der Server. Die Server werden ab ca. 9:00 Uhr für voraussichtlich 1 Stunde nicht verfügbar sein. Wir rechnen mit der Rückkehr der Server gegen 10:00 Uhr.
Thatto
úgy látom nagy az összhang EA-éknál.
Silvanoshi már 2 órás leállásról ír, legalább így már sanszos a watchliston lévő lapok változtatása.

Server Maintenance 2nd August 2011 [link]
Hail fellow Skylords,
We shall be taking our server offline on Tuesday the 2nd of August at 07:00 UTC in order to carry out maintenance work on it. We expect the game to be accessible once again after approximately 2 hours.
Silvanoshi
-
BladeHero
tag
válasz
phanzetomox
üzenetére
Erről csak annyit,hogy akkor cserélte ki mikor nem figyeltél.Vagyis mikor lapokat pakoltad be.Egyszer velem is eljátszották ezt,mikor egy harvi-t akartam venni 900-ért és mikor tettem be a pénzt ki cserélte egy forsaken-re.Szerencsére épp időben észre vettem és nem sikerült átvernie.
-
Volgafan
senior tag
válasz
phanzetomox
üzenetére
az looooooooool
-
phanzetomox
őstag
Hát nem hiszem, el azthittem már minden scam módszert ismerek de nem... simán lehúztak 400 bfp-vel.
Dryad blue-t akartam venni, srác be is tette a trade ablakba, ellenőriztem kék. Aztán rámirt hogy keveselli a 400-at tudnék-e adni neki pár common uncommon fire lapot hozzá, be is tettem.Miközben tettem be még kék volt a dryad, aztán gondolom kicserélte vagy nemtom, de csere után volt egy szépséges zöldem. -
Volgafan
senior tag
válasz
phanzetomox
üzenetére
Az a baj,hogy rovid idon belul (1 honap)masodszor van ez...most raadasnak szabin is vagyok....
-
Cr4Zy
tag
Köszi a linket, legközelebb használni fogom. A treespiritekhez csak magasabb szintűektől vagyok hozzászokva én is, de nekem még abból az időből vannak, amikor még tome-ban voltak, így még normális áron jutottam hozzájuk. Egyébként korábban is használtam már őket, de nem volt túl sok sikeres támadásom velük, elsősorban védekezésre hívtam le. Tudom egyébként, csak cc-vel simán legyűrt volna (oink és paralyze lévén pure natute volt), akkora powerelőnye volt, hogy behozta volna a visszaáramló voidból ezt és a támadásom visszaverhette volna. Legalábbis én így látom.
-
phanzetomox
őstag
eladó 22 ensnaring roots 58 bfp/ darab, ha valakit érdekel, irjon.
Illetve common lapokból is ha kell 1 bfp/darabja ird meg milyen lap kell, mindenből van amennyit akarsz.
-
Cr4Zy
tag
-
-
Deathson
csendes tag
hát amikor kijött én még szakítottam vele de 80 bfp ért már szerintem nem éri meg de ha eleve grindert farmolsz akkor egy kis kattintgatás nem olyan veszélyes
szegény ember vízzel főz -
phanzetomox
őstag
Pontosan mit kell csinálni azért a lord cyrianért ? érdemes többet is csinálni vagy túl sok vele a meló ?
-
Chimas
csendes tag
Nem tudja valaki hogy EA-en hogyan váltok vagy törlök profilt???
-
OnSeT
őstag
válasz
Predatorkill
üzenetére
-
Deathson
csendes tag
használjatok másik böngészőt
-
OnSeT
őstag
válasz
phanzetomox
üzenetére
nálam sincs ilyen felirat
-
phanzetomox
őstag
válasz
Predatorkill
üzenetére
Hát nálam ilyen nincs.
-
Deathson
csendes tag
én google chrome ot használok böngészőnek simán kattintottam egyet le is jött meg is néztem nincs gondom vele
-
Predatorkill
tag
válasz
phanzetomox
üzenetére
Igen és erre kellene rányomni No preview available
Download (14 KB) ... szerintem... -
Deathson
csendes tag
nálam működött meg is néztem hát igen azt tényleg elbasztad de egyébként nem volt rossz
-
Cr4Zy
tag
válasz
alpihun
üzenetére
Ahogy ígértem, a repet feltöltöttem, és itt is van.
Kezdjük azzal, hogy így visszanézve nagyon elb@sztam az elejét (amazonnal swiftclaw-t foglaltam), s ha hazaküldtem volna az egységét, akkor gond nélkül nyerem a meccset. Viszont ezután egy nem teljesen sikeres védekezéssel (1 wellt buktam, míg ő legalább 8 egységet, de inkább 10-nél is többet). Így ő bár hatalmas voiddal rendelkezett (t1-en orb és well húzása után 140 power, míg nekem 0-ra csökkent csak orb húzással), valamiért nem támadt rám orbhúzás helyett, ami a vesztét hozta... -
OnSeT
őstag
válasz
phanzetomox
üzenetére
nem rajtam múlik

-
phanzetomox
őstag
Onset valamikor feljöhetnél rég játszottunk együtt

-
alpihun
senior tag
válasz
Predatorkill
üzenetére
Fagyit nyom mi van? Addig nem stampedel, ha fagyi jött disenchant és mehet/ vagy pedig disenchant és az véd fagyitól pár mp -ig.Akárhogyis nézzük az ott hiba volt tőlük, és mindenki hibázik, a top 1 is.Tökéletes nincs.
-
Volgafan
senior tag
válasz
Predatorkill
üzenetére
Mindenki hibazik.....csak ugy lehet nyerni,ha az ellen hibazik,ez akar korai well huzas stb,barmi lehet....
-
Fl3x
aktív tag
válasz
Predatorkill
üzenetére
te fügőőőőőő
Köszönök ám minden segítséget

-
Predatorkill
tag
Hahahahahahaha megérkeztem a Balatonra és van a szállóban net szóval néha felfogok ide nézni meg a játékba is
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
alpihun
senior tag
Várjuk a repet.
Ja és onset,predator, a ti meccseiteket is élvezettel néztem.A predator meccsének eredménye nagyban függött attól, hogy az ellen óriásit hibázott, akart stampedelni orbra+2 wellre , és nem ért el odáig, tehát benyomta stampedet, felgyorsult és orb előtt megállt, túl messziről kezdte .Úgy is megnyertétek volna, de ez sokat könnyített.
-
Cr4Zy
tag
Aztaa! Úgy tűnik, kezdek ráérezni a treespirit használatára!

Sikerült egy olyan meccset lenyomnom, amiben az elején wellt vesztettem nature-val, mégis nyertem!
Az ellenfél is pure nature volt mint én, csak t2-ig éppenhogy eljutottunk, s így a void-ja nem áramlott vissza elég gyorsan, emiatt pedig a treespiriteimmel legyalulhattam a bázisát (3 well és egy orb). Ekkor már nem volt kérdés, hogy mi lesz a vége.
Plusz levezetett közben egy iszonyat gyenge ellentámadást a 2. orbomra, olyan hibával, amilyet kb. csak kezdők szoktak véteni (egy swiftclaw-t meg 3 vagy 4 burrower-t leszedtem 1 ghostspears-szel + 1 oikkal)U.i.: Az ellenfelemet nem tudom ki volt pontosan, de az tuti, hogy nem egy pro. Viszont szerintem az ilyen meccsekből lehet a legtöbbet tanulni, mivel ha a legjobbak meccseit nézzük, akkor csak azt tudjuk meg, hogy mit lehet, vagy mit kéne csinálni. Azt nem látjuk igazán, hogy mit nem kéne. Itt pedig hibák, de nagyon jó megoldások is voltak bőven.
A repet még ma este felrakom ide.
-
alpihun
senior tag
Én is csatlakoznék az előttem szólóhoz.Holnap megyek el és egy hétig hűlt helyem sem lesz.
-
Predatorkill
tag
válasz
Volgafan
üzenetére
Természetesen bírja a gépem, de nem volt nagyon időm rá, még ma fel akartam rakni, mert pakoltam össze mert holnap megyek el egy hétre kirándulni, szal offline leszek ne keressen senki

Onset: Visszaolvastam persze meg is találtam de valamért nem olvasta be az avit. Azért amugy kösz

-
OnSeT
őstag
válasz
Predatorkill
üzenetére
tessék visszaolvasni kb. 10hszt.

de most jófej leszek és linkelem ^^ [link]csináld úgy ahogy le van írva, akkor összerakja.
-
Volgafan
senior tag
válasz
Predatorkill
üzenetére
Ha az alaplapod birja
rakd ossze sonyval...... -
Zotya21
senior tag
válasz
Predatorkill
üzenetére
jaaaa mondjuk szerintem csak megkel nyitni mindkét vidit de mnodjuk azt még nem használtam
vegas jobb ha rájöszz mit hogyan de onset bittos megmondja virtual dub ba hogy kell

-
Predatorkill
tag
válasz
Zotya21
üzenetére
Köszi szépen
azért két részes mert legnagyobb fpsre vettem a frapsot és 8gb be vette fel ezt a 7 percet, és 4gbnél másik fájlt csinál. Onset: a virtualdubot nem sikerült használni az összeillesztéshez
Jó nap volt ez nekem, Top 4. éket megvertük, Shooterrel a top20.akat, Akkor bmwalpina is megvolt 2v2ben
de sajnos az 1v1 nem megy nekem... majd csak belejövök abba is 
-
Zotya21
senior tag
válasz
Predatorkill
üzenetére
jók ezek a vidik

de külnöben az első két két részes amikor kb 7 perc össz ?

eza csirke meg csak cocázik cocázik cocázik

-
OnSeT
őstag
Pure Nature & Lost Souls vs Lost Souls & Twilight by LoLHunCsirke [link]
-
Predatorkill
tag
Battleforge 2v2 PvP Pure Fire & Shadow-Frost vs. Pure Fire & Shadow-Nature
Itt pedig BMWalpina és Noviia ellen játszok -
Predatorkill
tag
Battleforge 2v2 PvP Pure Fire & Shadow-Frost vs. Pure Fire & Pure Frost part 1
Battleforge 2v2 PvP Pure Fire & Shadow-Frost vs. Pure Fire & Pure Frost part 2ChristianIII és oOChrisOo-ék voltak hahaha

-
Light kex
csendes tag
Valaki tud valamilyen módot hogyan vegyem fel a videót mert tanácstalan vagyok

-
OnSeT
őstag
válasz
Predatorkill
üzenetére
19GB ból 600 MB fél óra alatt kb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei Watch GT3 46mm Rozsdamentes acél váz, számlás, dobozos
- JBL Boombox 2 Brutális hang, számlás, dobozos, patika állapot
- Apple iPod Video (5. Gen) 30GB - A1136 - Wolfson DAC - Gyűjtői állapot!
- Asus Dual Radeon RX 5500 XT EVO 8GB GDDR6 Számlás, dobozos, újszerű!
- Canon EOS M50 Mark II Travel Kit Számlás (2023), újszerű, minden tartozékkal!
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Victorinox jellegű svájci bicska eladó
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R5 2600X 8GB DDR4 250GB SSD 120GB SSD GTX 1050Ti 4GB Gamdias Argus E1 400W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4237,100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
, bár felelsleges ezen agyalni, annyira azért nem érdekel az a vidi