Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
Új hozzászólás Aktív témák
-
fantom922
aktív tag
válasz
Murder3
üzenetére
Igen, én ezt egy szóval nem mondtam, hogy azért
Csak annyit, hogy naturosnak nehéz átlényegülni firébe. Tudom, hogy nem vagy fire te sem, de már biztos próbáltad pvp-ben is. Én is próbáltam már az összes színt. Smokegyuri lehet csak naturral ment eddig ami teljesen más. Ennyit akartam csak. Én firével csapnivaló vagyok például, ha smokegyuri is így van ezzel akkor nehéz lehetett neki.Ezzel együtt te ügyes voltál, mert nem a te színed a fire.

Ui.: ahogy enyém sem a nature
és itt mindenki a megváltozott körülményekkel küzdött meg a szar lapjaival 
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3963
- Utángyártott 90W töltő 7,4x5.0mm
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Csak annyit, hogy naturosnak nehéz átlényegülni firébe. Tudom, hogy nem vagy fire te sem, de már biztos próbáltad pvp-ben is. Én is próbáltam már az összes színt. Smokegyuri lehet csak naturral ment eddig ami teljesen más. Ennyit akartam csak. Én firével csapnivaló vagyok például, ha smokegyuri is így van ezzel akkor nehéz lehetett neki.