Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- --HARDCORE--: Hogyan adjuk meg a Foxpost címünket hatékonyan?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
fantom922
aktív tag
válasz
ricshard444
üzenetére
Amúgy Skycatcher jóval drágább mint a 3 bfp-s Giant Wyrm
Tehát a charge jóval kevesebb, ha nincs bfp-d Skycatcherből 4-et venni. Amúgy persze erősebb egység a speckó képessége miatt és powerben is olcsóbb. -
fantom922
aktív tag
válasz
ricshard444
üzenetére
Igen előfordul, hogy látunk T4-et 2v2-ban, de ritka. A legtöbb pvp nem jut el T4-ig
azok az egységek már túl drágák és T3-al is foghatóak. Én ezért nem használok 2v2-ba se. Ráadásul fontos lapokat szorít ki alacsonyabb monunál!Tehát, főleg, ha kezdő vagy ne használj T4-et pvp-n, inkább erősítsd a T1-et vagy T2-t

-
Volgafan
senior tag
Nem csak neked a swamp a kedvenced! De az ára............ mondjuk 54 db van az egész játékba belőle
-
válasz
ricshard444
üzenetére
2v2be néha előkerülnek
A lényeg az hogy megéri e lecserélni akár pve-re? -
Darkzbane
tag
Batariel és Sow használata még azt mondom komoly, de magma fiend teljesen felesleges egy pure fire pakliba. Moloch nagyon szituációfüggő. T1 és t4 en semmi védekezési lehetőséged nincs (Volcano,Comet Catcher,Mortar tower). T2 teljesen felesleges a 2 fire orb ha nem használsz dancert vagy wildfiret. T3 mon magma hurlerrel el lehet szórakozni de juggerrel komoly előrelépst tehetnél és XL egység(főleg hogy a legjobb statú t3 mon) életet menthet. Hogy naturehoz hasonlítsam hiába van forest eldere az embernek(ami ugye nem olcsó) ha alaplapok mint sámán vagy living nélkül elindul.
Ahhoz hogy ez komoly pakli legyen kell belefektetni bfpt vagy hagyd pure firet és menj fire nature ra(grimvine olcsó és erős t4, van egy csomó heal is), erre értettem az "olcsó" jelleget.
Az egy dolog hogy aki ezer éve pve zik annak szinte bármi jöhet és képes teljesíteni a mapot,de azért ha meg akarod könnyíteni a dolgod akkor jobban válogass lapokat a paklidba és jobb is lesz a játékélményed mint pure fire emberke ^^
-
mate07789
csendes tag
-
OnSeT
őstag
Empire expert by Darkzbane
Promo harvi és promo construct is látható a felvételen
videó:[link]
-
Volgafan
senior tag
Kérdezd Killert...szopatott már be T4-el.........de amúgy T4 tényleg felesleges,főleg 1v1 be reménytelen!!!
-
Gyuri27
félisten
válasz
mate07789
üzenetére
Hát a frost nem bonyolult. Viszont a t2 habitus függő.
Én frost-frost-shadowot ajánlanék. Könnyen játszható erős pakli.A t1 nem nehéz:
Lightblade, archer, guardian, soil, mage, barriel, frost bite (lila). Jöhet glyp of frost még.T2: ranger, eagle, lyris, coldsnap, shield ezek kötelezőek t2-re. Innen pedig habitus és bfp kérdése. Gravity, defender, phalanx, area ice shield, trick, cannon, stromsinger, montentaunieer, skyelf templar.
t3: szerintem a legjobb: silverwind, nasty, vilgil (zöld), grigory, soulshatter. Jöhet izlés szerint tremor, aura of corruption.
Pure nature szintén felejtős sajnos. Nature-nature-shadowot ajánlom. De ezzel meg az a baj, hogy t1-n a legnagyobb ellenséged a phase, t2-n a dancer, t3-n a giant slayer.
Azt irom amit én használok (izlés szerint módositható).
Dryad (kék), wind, surge, roots, spearmen, hurrikán.
Som, do, ep, swarm, parasyte, spirit, ghost, mauler, oink.
Pyro, aoc, shatter, fathom, drake.ricshard444: pvp-re minek t4?
-
Pvp-re megéri lecserélni a Giant Wyrm-t Skycatcherre? Ha nem akkor inkább megspórólom azt a pontot amibe kerül

-
mate07789
csendes tag
Sziasztok. Azért írok ide mert bár régen nyomom a Battleforget, a pvp terén még mindig béna vagyok. Valaki nem segítene összeállítani egy decket?
Főleg T1-2 pure frostra vagy pure naturera gondoltam de azt se tudom hogy kezdjem el. láttam már pár szép replayt de inkább profikra bízom
.Az egész deckre Kb 750-800 bfpt szánok de ha kevesebb jobb 
A pure frosthoz már van némi elképzelésem de csak gyengébb olcsóbb lásd: area ice shield,ice guardian,frostmage,stb. Nem tudom hogy a home soil mennyire szükséges de abból is van
Remélem segítetek éd előre is kösz.

-
Darkzbane
tag
Nem igazán értem miért mész pure fireval ha nincsenek kulcslapjaid. Olcsón hozzácsaphatsz nature varázslatokat például
de azért kérésre:
Pure Fire Olcsó pakli Soultree Expert -
dshfg
csendes tag
Most kezdtem a játékot és lenne pár kérdésem
A fejlesztéshez szükséges pontokat hogyan lehet beszerezni?
Hol lehet kártyákat venni? -
Volgafan
senior tag
csak figyejjé!!!Holnap jövök!!!!Hogy állunk?
-
Volgafan
senior tag
Ilyenkor kb ennyit szoktam írni: fucking_your_mother@noob.com....stb...de ált.nem is válaszolok

-
OnSeT
őstag
és akkor a support árny oldala. nem foglalkoznak az ingame kereskedéssel és scammerkedéssel.

amiről írnak a levélben az ingame jelentés ( /report) nem került már letiltásra?

mert én úgy tudom de.
Hello,
Thank you for contacting EA Games Support.
We are really sorry to hear about this happening to you. Please be informed that we do not support in- game trading. To lodge complaints about a cheater in Battleforge please use the following /Slash command to file a report through ingame chat:
/report <Player name><Description>
Note: Make sure you include a brief description of the issue in question.
To learn more about inappropriate behavior according to the BattleForge Rules of Conduct, please go through the link mentioned below:
http://eabattleforge.custhelp.com/app/answers/detail/a_id/299
Should you require further assistance about this or any Electronic Arts games in the future please visit our website and review our extensive Self Help knowledgebase (http://support.ea.com).
Regards,
Allan
EA Online Support. -
OnSeT
őstag
válasz
Gyuri27
üzenetére
hmm, egy legendtől ez már durva.
ellenem egy low palyer csinálta 2x. egyazon szituáció mind2ő, gyak. támadni nem tudott csak védekezett( már ahogy) aztán mindkétszer mikor csak 1 wellje maradt benyomta desyncet.
csöppet felhúzott mikor másodszor is ugyanúgy pofátlanul bontja a kapcsolatot pár mpel a győzelmem előtt.
szal ment is levél supportnak. ^^
pár levélváltás után mondták hogy utánanéznek az esetnek.
utána napokig nem jött semmi mél, már le is tettem róla, de aztán egy hét után írtak hogy valóban csalt ( többen is jelentették, megnézték az adott meccs adatait, statot, ill. figyelték a további tevékenységét stb ) így megkapta a megérdemelt bant.
desync esetén én automatice nyomok print screeent, szal a levél is képekkel megtámogatva ment
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
amit kértek infót:
mikor és melyik szerón ment a meccs, résztvevő felek neve.
ehhez dobtam bónuszként a képeket.desynk technikai okok miatt is lehet, szal nem 100% a csalás, viszont az adott szituációból le lehet szűrni hogy mire nagyobb az esély.
írj nekik te is, ha technikai hiba okozta a szakadást úgyse kap büntit. -
Cr4Zy
tag
OnSeT: egyébként látom, még nincs a honlapon Blight expert vidi, ha kell, akkor majd szívesen megyek és segítek, a bal felső spotot álmomban is teljesítem.
És azért csak talán, mert nemtom mennyit ajándékoztam el eddig. De asszem pont van egy fölös belőle.

-
Gyuri27
félisten
Mai story. Kromsatel. Haldurra dobott be a game. Én battle ő legend. Én a szokásos nature-nature-shadow, Ő frost-frost-nature. Kicsit cicáztam vele. Mert vertem minden tieren. Mondom kapok érte rendesen elót. Erre a gyökér nem csinál egy desynket. Na az ilyen bukja is el az összes hármas upját, aranyait, de még a rangját is. Egy lowtól is rosszul esik. Egy legend esetében nem találok szavakat. Persze a rep se mentődött.
-
Volgafan
senior tag
ÁÁÁÁÁ most nézem,már tegnap elhozhattam volna a lapot...holnaptól végetekXDD
-
Sousuke90
aktív tag
ezzel egy baj van, shadow húz egy wellt és kész. ha nat támad, akkor shadow hazai pályán van. ha wellt húz megint lehet phase-el támadni, mert nem mehet well mögé a nat. ha akarod részletezem is.
fantom: ha ~3 hónap múlva még mindig fennáll majd a probléma, szólj és megyünk ilyen felállásban (miután visszaszoktam a játékba)
-
Cr4Zy
tag
válasz
fantom922
üzenetére
Azért írtam ezt, mert van nat t1-es és shadow t1-es pvp paklim is, és emiatt mindkét oldalról ismerem ezt, így tudom mekkora kihívás. Addig, amíg senki sem vesz fel wellt, a nature előnyben van, mivel nem halnak olyan gyorsan az egységei. Amint viszont valamelyik fél felvesz egyet, a másik helyzeti előnybe kerül és azonnal támadnia kell. Ez a lényege a shadow-val való támadásnak a legtöbb esetben t1-en. A nature-nek magyarul elég annyit tennie, ami korábban elhangzott: kicsit hátrál, helyezkedik, közben ensnare-surge, viszont addig nem vehet fel wellt, amíg nincs legalább egy 50-60-as power-előnye, mert ezesetben megadja a lehetőséget a támadásra, ami shadow ellenfél esetében könnyedén azonnali vesztéssel járhat pont a phase-ek miatt...
-
Cr4Zy
tag
válasz
Murder3
üzenetére
Azért azt hozzátenném, hogy csak külsőleg ugyanolyan a két egység, a tulajdonságaik egy csöppet mások, ami pozitívum, főleg ha mondjuk a gladiatrix-et és a stormsinger-t nézzük meg: kívülről csak színben különböznek, belülről meg az egyik a disenchant-ot tudja, a másik meg a gravity surge-t, amik egyébként külön spell-ként benne vannak a játékban, csak hozzá kellett rendelni a kettőhöz, így gyakorlatilag a színkódon kívül az orb-igényt, a számot és a betűt a támadásnál illetve az életnél és egy számot kellett átírniuk a programozóknak ahhoz, hogy megalkossák a másik egységet...
az előző témához visszatérve, ahol a nature vs. shadow-ról volt szó, hozzá kell tenni, hogy gyengébb szinten a shadow egyértelműen jobb, viszont ha ténylegesen erős játékos van a nature t1-rush mögött, akkor azt shadow t1-en szinte lehetetlen megfogni...
-
fantom922
aktív tag
válasz
Zotya21
üzenetére
Nekem is van egy deepfang
Mennyiért lehet mostanság eladni?Amúgy a támadásának hatása hasonlít a hasonmásához T4-en. Tudjátok az a tarélyos föld felett repülő piros gömböc ami tüzet okád.. vagyis mindenkire köpködi azt a jeges gázt ami egy bizonyos tölcséren keresztül mindenkit sebez és a sebzés megoszlik. A baj az vele, hogy a sebzés nagyon megoszlik és olyan mintha az ellenen a fire sebzés megosztás spellje lenne...
...ha eszembe jutnának a nevek könnyebb lenne

-
Zotya21
senior tag
pedig nem olyan rossz jószág aza deepfang multkor megvettem de nem maradt bf em és eladtam de legalább kiprübáltam.
a 2 critterrel elég erőske
vissza tudnak neki tölteni 2x 1000 hp -t az up 3 mas 3200 vagy 3100 mellé már nemtom pontosanmeg megvan aza képessége mint a mo nak hogy 50% al erősebbek akikre ez éppenséggel ráokád XD
-
-
Cr4Zy
tag
Szerintem nem érte meg, mivel ingyen is hozzájuthattál volna, ami mellett a 380 power amibe fáj kész rablás érte. Úgy gondolom, hogy használhatatlan emiatt. Minden színnek megvan t3-on a saját tankja (illetve a 2 amii verzió kivételével a stonekin-nek egyedüliként nincs), azok szerintem sokkal jobbak a tulajdonságaik miatt, ha nem is olyan iszonyat stattal rendelkeznek, mint ez...
-
OnSeT
őstag
vettem egy Lord Cyriant 90 bfp-ért. Mit mondtok megérte?

-
dokar
addikt
segítség! soultree expertet szeretném megcsinálni pure fire-rel!
ilyen kártyáim vannak:
banner of glory
blaster cannon
eruption
firebomb
makeshift tower
nomad
scavenger
sunstriders
thugs
wrecker
enforcer
fire stalker
global warming
lava field
pyromaniac
rageclaws
rallying banner
ravage
rocket tower
skyfire drake
giant slayer
inferno
magma hurler
magma spore
shrine of war
sun reaver
tower of flames
unity
virtuoso
vulcan
batariel
bloodthirst
boom brothers
emberstrike
fire dragon
fire sphere
magma fiend
moloch -
Murder3
addikt
egy jó hír Milotic újrakezdi a repgyártást

nyitott threadet, lehet postolni a repket

-
Murder3
addikt
válasz
Zotya21
üzenetére
s egység főleg az időzített bomba m counter skeleton nem játszik.
well ellen jó, de ott a count rá és annyira nem jó s ellen.dred kell h közbe még tudd tramplézni is az s egységeket.
mass noxal meg elintézhető, más nincs is rá.
képességével lehet operálni de az nagyon jó mikrót igényel főleg h arra is figyelni kell h a 25 power mindig meglegyen, ha több noxla csinálod ezt akkor meg annyiszor 25 különben csak besülnek és nem csinálnak 6mp-ig semmit. -
Murder3
addikt
válasz
Razuel
üzenetére
bármi meglepő az a leginkább ami ér valamit az egységek közül s egységek ellen is.
de csak ha sok van belőle, mg a képességével mikrózni de az nagyon jó mikrót igényel.Volgafan:
Igen, de hátránya óriási azzal h s egységet lő+ a ww eleve dupla sebzés.
surge meg megint ott van.
egyenlő értékűt nem lehet építeni.
és az oylan egységekről mint spearmen vagy dryád ami megitn szopatja a noxot rendesen,erre a ww-k,shamánok...
annyival jó a nox h olcsó és még midnig tudod utánpótolni.
persze kell a dred támogatás de az ugye alap ezért nem is mondtam. -
Volgafan
senior tag
válasz
Razuel
üzenetére
De elfeledted,hogy kevesebb powerbe is kerül....nyílván nem csak noxot teszek le....meg ha a wellem környékét támadják,már hiába fogja meg a dreadot enssel,már robbatja is be magát,akkor teszem le,ha már van annyi power,hogy egyből tudjon robbantani....a többit már intézik a noxok...kell néha forsaken is,hogy költösn hurricane-ra.....és ismét power előny...mind1,ha jó lesz a gépem,állok a naturek elé....
-
Razuel
aktív tag
-
Volgafan
senior tag
csak nézd meg a vidinket csirkével,hogy fogtuk meg a naturet....igaz az 2v2 de a nox azért csodákra képes....sztem nature legnagyobb ellensége,nem tud vele mit kezdeni.....olcsó,hurricane,root semmit nem ér ellene.....és a + képessége miatt isszonyat jó...
-
Volgafan
senior tag
Igen Murder ezt mondom én is...de ha látom,hogy ww-el indul,már készülődök én is.....nem építkezek ész nélkül....
-
fantom922
aktív tag
válasz
Gyuri27
üzenetére
Na jó, nem okoskodok tovább, hanem megpróbálom kivitelezni amit írtál. Legközelebb úgy próbálom, ahogy írtad. Középre well, phase 2, dreaddel feltartom és nem teszem közel a tornyokat, hogy ww-k csak egyiket öljék... Aztán beszámolok, hogy ment

Smokegyuri, a béke jegyében nem gyakorolunk majd együtt?
Ígérem nem losttal megyek, hanem pure sadóval... -
Volgafan
senior tag
Hát naturenak igen rég sikerült engem lerusholnia....de ha végre lesz gépem folytathatjuk Gyuri a megkezdett gyakorlásunkat!!!
-
Gyuri27
félisten
válasz
Volgafan
üzenetére
Ez így nem igaz. A nature rusht nem könnyű fogni (se frostal, se firével, se shadowwal). Meg lehet de nem könnyű (igaz egy jó rushert alapból nehéz fogni bármilyen szinnel). Shadownak a nature rush ellen csak annyit kell csinálni, hogy lehoz 2 phasét és nem egymás mellett tartja őket. Ahogy alattam irták. A nature nem egy olcsó dolog és nem lehet észnélkül spammelni. Ált 3-5 egység amit nature lehoz. Mert a többi power kell a surgéra-rootsra. 2 phase leütése meg ha sikerül is, annyi powert felemészt, hogy az ellen rég t2-n van.
-
Volgafan
senior tag
Igen,de ha ww-el kezd akkor látszik,hogy rusholni próbál majd.....olyankor tényleg 1 well középen,mellé max 1 phase....ha nemj ön rám elbontom,hamar visszajön az ára.....és ha látod,hogy továbbra is jön feléd,nem vált itány,még phase....rámész a dreaddal,hogy feltartsd!!!úgyis meg fog állni,hogy dreadod kinyírja addig megépülnek a phasek és nincs gond!!!!
-
fantom922
aktív tag
válasz
Volgafan
üzenetére
Nekem se volt problémám vele soha, csak mióta megcsinálták velem azt amit leírtam. De megpróbálom azt amit írsz ha találkozok azzal aki ezt tette velem
, csak nox... meglássuk. félek nem elég shaman miatt. Ő ugyanis 2 ww-vel kezdett nem swifttel.de mondom megpróbálom.
-
Zotya21
senior tag
miylen pofátlan emberek vannak tegnap vettem egy promo mo -t mondom megnézem azt még sose láttam nálam

aztán jó láttam akor eladom 1200 ért vettem akor mondom 1280 ért adom kiirom chatbe mondom ugy gyorsabb
erre rámir vki ok 1280
hivom tradere berakom erre birja 1080 már majdnem accepteltem mielőtt amikor megláttam xD -
Volgafan
senior tag
Bácsikám sztem nature rusht a legkönnyebb kivédeni.....de ez csak az én véleményem...Úgyis sw-al kezd(max amazon,de az is ritka)Noxal 1 lövés temetés....és powerve se vagy lemaradva,mert ugye sw,drágább,mint dread..onnantól már csak és kizárólag nox!!!Dreadot pont az ens miatt nem hívok le...Ezért szeretem,ha nature megpróbál lerusholni,azt tudom a legkönnyebben kivédeni,fire,frost már bajos tud lenni,nekem legalábbis....
-
fantom922
aktív tag
válasz
Sousuke90
üzenetére
Lehet őket egyszerre? Hogyan? Shortcut?

Ja 8 phase azért volt mert egyikünk se ment fel T2-re
Az már hülyéskedés volt, próbálgattam mit érnek. De leszedte az íjászokkal mozgatás után... persze protectekkel...Én arra keresem a megoldást, hogy hogyan tudom kivédeni mert ÉN nem tudom.
-
Sousuke90
aktív tag
válasz
fantom922
üzenetére
szerintem darkzbane arra gondol, hogy állandóan azzal érvelsz, hogy neked nem ment/téged így is elvertek, akkor biztos nincs igaza a többieknek.
amúgy meg, ha 8 phase/10 ww-nél jártok, akkor már régen rossz. már rég csatának kellene lennie. amúgy meg lehet őket "egyszerre" mozgatni. tedd őket shortcutra ...
-
Zotya21
senior tag
válasz
fantom922
üzenetére
Bácsi csak eszembe juttott hogy játékban kicsit erősebben próbálkozz nálam mert sajna kicsit elvagyok mindig varázsolva

vagy tálcán vok vagy piacon lés belemélyedek vagy msn ezek vagy nemtom

tegnap amire észrevettelek már árkon bokron túlvoltál

bg re általába szivesen megyek ha van időm de pvp mostonába vhogy nem teccik

-
fantom922
aktív tag
válasz
Darkzbane
üzenetére
Ne haragudj, ha megbántottalak kis mimóza lelkű
Mindig azaz érvem, hogy a másik szar játékos? Mikor érveltem még ezzel?De mondom, ha tudod a megoldást a problémámra írd le, vagy mutasd meg game-ben.
Gyuritól is azt kértem, hogy gyakorolhassak vele nature rush ellen, nem?
-
fantom922
aktív tag
válasz
Darkzbane
üzenetére
Nem, én voltam a béna.
Ha tudod hogy védjem ki mutasd meg pls. és nem írok erről többet
Nem makacs vagyok, mert mihez tartsam magam, ha senki nem írja le hogy védjem ki
Bocs de nem lehet makacsul ragaszkodni olyan dologban ahol senki nem mond neki ellent, csak hogy "béna voltál" Köszi, de ez nem segítség 
-
fantom922
aktív tag
A lényeg, hogy nem veszekedni szeretnék.ű, hanem fejlődni. Lehet neked megy és simán kivéded azt a nature rush-t amit írtam. Nos akkor gyere és mutasd meg hogy csinálod és nem jártatom a számat

-
Darkzbane
tag
válasz
fantom922
üzenetére
Neked mindig az az érved hogy a másik fél szar játékos? Oké,úgy látom előbb másban keresed a hibát mint egy picit magadba néznél. Ez a pvp is tipikusan olyan hogy más paklijából jobban okoskodik valaki mint a sajátját használná rendesen. Én mindkettőt elég magas szinten játszottam és ezt akárhányszor írod még le egy kis ésszel bíró játékos cáfolni fogja. Én már nem, mert látom felesleges, túl makacs vagy ahhoz .
-
fantom922
aktív tag
válasz
Darkzbane
üzenetére
8 phase towerem volt, neki 10 ww-je + surge of light
Miről beszélsz? Szerinted mozgatás után hány towert veszítettem? 2-t/mozgatás. Egyszerre nem lehet mozgatni őket csak egyesével. 3/mozgatás már így a veszteség.Úgy látom sosem harcoltál jó naturos ellen

Hogy lehetett 10 ww-je. Úgy hogy már leölt 2-3 dread-et meg pár noxot is rootssal míg védekeztem. Okos és nem megy távol csak, hogy a tornyok ne lőhessék és arra vár, hogy elkezdjem mozgatni az egyiket. Mozgatást követően leszedi dreadet, noxot és 2 tornyot majd surge és hátrébb lép. Elég 2 mozgatás és vesztettem 2 dreadet és 4 tornyot.
gondolkozz mielőtt írsz és játssz profi naturos ellen majd meglátod miről beszélek.
Tovább gondolkozz. Ha veszítek noxot és dreadet ő power előnybe kerül. 1 rootsra és surge-ra van powere ne félj.
-
Darkzbane
tag
Ha 8 phase towert elvesztettél ott már baj van : D
4+ phase tower felett nature esélytelen és ezt nem én állítom hanem valami top1 nature játékos. Ja igen ez a hátrálás szép és jó de a phase tower taktikának az a lényege hogy hiába hátrál a power wellt beütheted vele az meg nem tud hátrébb menni.
Én játszottam mindkét színnel t1 et elég sokáig és ismerve mindkét oldalt naturenak vagy nincs elég powerje túlélni vagy olyan hátránnyal sikerül leszedni a phase towereket hogy a meccsnek annyi. Bírom ezt a még ww még root még surge álláspontodat,nature se szüli a powert... -
fantom922
aktív tag
Még egy. Tegyük fel bázis köré építem a phase-eket. Halott, ha nem mész középre a naturos húzza a welleket. Ez a legrosszabb megoldás. Mire oda mozgatod a phase-eket power előny, nem kicsi.
-
fantom922
aktív tag
válasz
Gyuri27
üzenetére
Elmesélem mit csinál egy pure naturos phase-ek ellen...
Tegyük fel, hogy felépül a 2 torony. Neked van 2 ww és 1 shaman. Persze meg akartam állítani ww-ket (2-t) az elején dread-el, te roots és leölted. Robbantás nem ér el oda. Felépül a 2 torony. Most kedveztem a sadónak. 2 ww mellé lehoztad sámánt és dryadot. Én nox és dread. Nem jössz közelebb. Én megyek Dread és nox. Miért megyek és nem várok? Mert te hülye leszel közelebb jönni, az idő neked dolgozik a ww-ket hoznád le, ha nem indulok el. Te vársz és mikor kellő távolságban vannak az egységeim roots. Én közelebb portolom a tornyokat, te leölted a dreadet, nincs robbantás mert nem ér el odáig és leölöd a noxot is. A 2-t egyesével roots alatt. A tornyaim lőnek, ha esetleg baj lenne surge és hátrálsz, nem, maradsz ott a tornyoknál. (noobok ott szoktak maradni és bukják persze) Én lehozok újra dread és nox és kezdődik elölről. Nem tudok több egységet begyűjteni, mert akkor te is hozod le az egységeidet és tudjuk mire képes 5 ww + dryad és shaman. Visszatérve már előnybe kerültél, mert nem tudom mozgatni a tornyaimat egység nélkül. Ha lehozok egységet leölöd roots és ww. És mikor én veszítek neked egyre nő a ww-k száma, meg a sámánoké is.
Másik amit próbáltam. Felépül tegyük fel a 2 tornyom. Várok és építek mellé még 3-at. Te hozod le a ww-ket, dryad 1 és shaman. Elhasználtam dread, roots leölöd. Az 5 tornyot közelebbröppentem, dread-et leölted (lásd fent). Mozgatás után a tornyok sebezhetőek. 5-6 ww shaman és dryad simán leöl 1-et. Mikor szétlőttem majdnem 1 egységedet surge, majd hátrálsz.
Ennyi a sadót leölni naturral. A fentiek közül mindkettőt próbáltam, profi natru-ös simán megcsinálja. Volt olyan, hogy 8 phasem volt, de mire mindet oda mozgattam leszedték már az egyiket és hátrált. És ezt így tovább.
Gyuri javaslom ne dryad spam-re menj, hanem olyan felállással amit itt leírtam és akkor sadónak esélye sincs T1-en. Ha gondolod gyakorolhatjuk sparringon csak T1-et. Nekjem is jó lenne, mert megtanulnék ellene védekezni, te meg beütnéd a sadót

Választható közepes megoldások profi natur ellen.
3 dread-et hozol le és 3 irányból támadsz. Csak egyiket tudja leszedni és rootsolni a másik 2 berobbantható. Ez viszont csak akkor működik, ha erre számítasz. És kockázatos, ha megfog 2 dreadet akkor az a 2 halott a 3. robbant, majd surge. A nasty újratöltődés miatt ha sikerül sem biztos, hogy bejön. (linekiller alkalmazta csak mikró sadó meelével)Másik megoldás T2-re rögtön felmenni. Megintcsak kockázatos, mert power előnybe kerül. Jelentősbe!
Harmadik megoldás, hogy well és dreadekkel robbantasz a welled körül, mert roots miatt nem jutsz távolabb. Viszont a well 100 nem marad tornyokra és a nasty a welledet is sebzi. Nagyon kockázatos.
Mindegyik jó megoldás a naturnak kedvez, ha nem hibázik a sadó bukott, fordítva nem igaz.
Szóval smokegyuri várlak sparringon. Semmi lost, csak natur - sadó T1 gyakorlás. Natur-hoz a legjobb T1. Sahaman, ww, dryad, roots, surge, hurricane.
-
Volgafan
senior tag
Ébresztő emberek!!!
-
Murder3
addikt
válasz
Zotya21
üzenetére
hát pedig már 18 leszek

de tényleg elég szar a hangom
torzítanom kellett volna
néha tűrhetőbb máskor meg visszaesik, meg sokszor leharapom a szó végét a hadarás nem jön jól vissza mikrofonon
van ahol még én se értem mit is mondtamXD
na de a többi már ebből a szempontból is jobb lesz

-
popiika
csendes tag
nem tudja vki hoymikor jön ki uj lap vagy valmi a shadow/nature pakliból ?
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 45GS95QX - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo 90W szögleges laptop táp + kerek átalakító egyben eladó
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- ASUS TUF Gaming F17 - 17.3" FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 16GB - 512GB - RTX 3050 Ti - 1,5 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Tehát a charge jóval kevesebb, ha nincs bfp-d Skycatcherből 4-et venni. Amúgy persze erősebb egység a speckó képessége miatt és powerben is olcsóbb.

a másik meg hogy nem is kell foglalkozni az ilyenekkel

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

ettől függetlenül megpróbálom azokat amiket javasoltatok, hátha bejön az egyik...