Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ngabor2: Nyugodj békében Bordoi!
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ketogén étrend
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- Gentoo telepítés kezdőknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Predatorkill
tag
Még mindig nincs semmi?

-
fantom922
aktív tag
-
Neró
őstag
Hát... én már elvesztettem a fonalat.

-
OnSeT
őstag
válasz
Clapaucius
üzenetére
változó
általában sneack-peack deckbe rakják
2 deck deckenként 2 amii lap + 10-15 régivagy tome vásárlás mellé 1-1 meghatározott amii kártya
valamint most hozták be cyriant a lord of ultima promócióba.
(phenomic másik játéka, ha ott teljesítesz egy küldetést megkapod bf-be a lapot.)de van hogy csak úgy szimplán elkezdenek osztogatni, mint bf 2 szülinapján, 2 lap mindenkinek régi tagok még +1 extra lapot is kaptak
) -
Razuel
aktív tag
Nézzétek a jó oldalát. Így már biztos, hogy lesz valami féle kompenzáció.
-
OnSeT
őstag
válasz
Zotya21
üzenetére
silva úgy néz ki szó szerint értette hogy elszabadult náluk egy jugger és stamapedevel legyalulta az egész server farmot xD
még szerencse hogy csak baby jugger volt így csak razor semmisült meg végleg és overlordot még helyre tudják pofozni.
de súlyosan sérülhettek mivel nem tudnak t2re menni hogy egy kobold trickel instant megjavítsák szerót xD
asszem ebből nem lesz beta szerver
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Volgafan
senior tag
Vigilnek nem a repülés az erénye

-
alpihun
senior tag
válasz
Volgafan
üzenetére
Úgy néz ki,nem vagyok angol irodalmi nagyhatalom,az angolt olyan 6 éve tanulom,de azt azért észre lehet venni hogy a Friday is péntek,a 17-e is péntek szal ma csütörtök.És ha igaz holnap lesz szeró.
mondjuk kár mert tegnap raktam össze egy durva rpve lost paklit.
Ui.lostra vlmi flying jöhetne, t2 re,t3-on se ártana, a lost vigil idézése drága és a horror meg megfizethetetlen.(Ez lehet hogy hülyeség volt, még nem volt horrorom, de kivülről olyan, mintha repülne.)
-
Zotya21
senior tag
akor legalább rakták volna vissza az overlodot a majmok
egész nap el sütiztek meg kávéztak miközbe kipróbálták milyen jó az amii
lehet pvp -ztek is unalmukba miközbe másolt az egy megás net XDröpülőnél tartunk akor sadóba jöjjöb egy madár t2 re amivel lehet köpni is nemcsak megölni
-
Volgafan
senior tag
Hopp,nálam elindult 1 Kínai szerver!!!!grigorinak is ferde benne a szeme

-
Clapaucius
tag

-
Volgafan
senior tag
"The baby Juggernaut has been given a warm bottle of milk and is now sound asleep back in his pen. However the work required to repair what was left in his wake is considerable. We now expect BattleForge to be accessible once again at 09:00 UTC on Friday the 17th of June.
Once again we apologize for any inconvenience this may cause.
Silvanoshi"
Ez azt jelent,hogy csak holnap lesz server??????

-
Darkzbane
tag
The baby Juggernaut has been given a warm bottle of milk and is now sound asleep back in his pen. However the work required to repair what was left in his wake is considerable. We now expect BattleForge to be accessible once again at 09:00 UTC on Friday the 17th of June.
Once again we apologize for any inconvenience this may cause.
Silvanoshi
-
Volgafan
senior tag
Remélem lost soulra tesznek valami madarat is....lehet lesz új szín?
vagy firedancert kiveszik

-
Deathson
csendes tag
aham megint kapjanak valami frankó kártyát akik az elején megvették a játékot én meg téphessem a hajam azért mert nem hallottam erről a játékról időben
jah booster
-
Clapaucius
tag
amúgy ilyenkor honnan lehet beszerezni a legújabb kártyákat? Booster packokból, vagy máshonnan is?
-
Darkzbane
tag
válasz
LoLHunCsirke
üzenetére
én egy promo deepcoilnak jobban örülnék

-
OnSeT
őstag
ez érdekes lesz.

vagy a patch tartalma, vagy a hszek olvasása a hivatalos fórumon ^^
-
Deathson
csendes tag
Hát nem tudom de ha már van képük reggeltől estig váratni ajánlom nekik hogy valami nagy dolog miatt tegyék

-
Darkzbane
tag
na bazzeg egy csávó találgatott egy ilyet
"Deepcoil worm at t2"erre a moderátor meg:
"
It's interesting that you mention that actually... .Silvanoshi"
itt valami lesz t2 n gyerekek

-
Neró
őstag
Most akkor milyen időpont van megadva? Mikor kellene indulnia a szervereknek?
-
Zotya21
senior tag
ha lesz uj szeró akor gyorsan ott bekéne vásárolni drága ammi lapokból és eladni a régin

bárcsak igy működne de álmodik a nyomor

-
Volgafan
senior tag
Enlinek nem csak a power tett be,hanem az amii mon.megjelenése is....nekem mákom volt,enlit időben eladtam,amiit meg 95-ért vettem 2-őt...már sajnálom,hogy csak 2-őt vettem...
treespiritet könnyű kivédeni,nem éri meg,ha azzal indul valaki,egyből go t2.... -
zoli.22
tag
válasz
LoLHunCsirke
üzenetére
Hopsz, asszem adhatom el a soulhuntert, meg a riotert (a treespirit-et amúgy is el akartam).
-
OnSeT
őstag
válasz
LoLHunCsirke
üzenetére
sztem nem biztos hogy kinyírsz treespirittel xD
vagy a szeróra irányult kérdésed? ^^
az biztos, mármint hogy ilyen néven futottak a beta szerók ^^
de hogy fellövik-e az amii betát már nem
mint mondtam nem lenne logikus pont most.
de ugye aszonták hogy olyan update lesz amire senki se számít.
-
OnSeT
őstag
válasz
LoLHunCsirke
üzenetére
juggernaut néven futott a beta szeró a renegade edition és a lost souls edition megjelenésese előtt is.

-
Darkzbane
tag
It looks like one of our engineers has accidentally let a baby Juggernaut out of it's pen and into the server room. The maintenance window is now wide open. We are working as quickly as we can finish up our work, but it will be a number of hours before that happens. Apologies for any inconvenience this may cause.
Silvanoshi

-
OnSeT
őstag
még fél óra és kapunk egy újabb időpontot ^^
-
Darkzbane
tag
Szerintem az Amii editiont kiposztolták volna előtte mint annó a Lost Soulst ..igaz csúsztak egy hónapot de legalább volt hozzá dátum .

-
Zotya21
senior tag
jah én meg msot lennék ideges ha kijönne az ammi remélem sose jön ki vagy szóljon előtte vki hogy adjam el az soulhuntert meg a 4 rioter's retreatot XD
inkább jöjjön egy pár amii lap mint mostonába amit szoktak

-
zoli.22
tag
válasz
phanzetomox
üzenetére
Mi történt tulajdonképpen az enlighttel? Mert én csak pár hete jöttem vissza és fogalmam nincs, hogy miért ment le ennyire az ára, annyi biztos, hogy én annak idelyén sem használtam soha, el is adtam multkor.
-
ChromeX
addikt
Amugy ha össze vonják a két szervert nem lesz több crash?
-
ChromeX
addikt
válasz
Gyuri27
üzenetére
Én még amikor elkezdtem játszani azután nem sokal vetem egy enlit azota megvolt 1 db, egy hete vettem rá az eslő chargeom most hogy olcsobb

ui: visztont meg a wheelek felértékelödtek anni 900körül vettem a 4dbot, most tobb mint 1300 asszem, szépet keresnék vele ha eladám

-
zoli.22
tag
válasz
Gyuri27
üzenetére
Van benne valami, bár én ki voltam egyenlítve, mert volt enlightenmentem is, meg promo harvim is. Igaz, hogy az enlight-en buktam azért rendesen, de a harvi bőségesen kárpótolt érte.

Valami jó reklámot kellen csinálni a BF-nek, és hátha még többen játszanának vele. Bár nekem szinte minden haverom ismeri, csak már rég leálltak vele, most próbálom visszacsábítani némelyiket.
-
Gyuri27
félisten
válasz
phanzetomox
üzenetére
Akinek enlije volt az nem bukott?
Bukjanak a harvisok is.
-
OnSeT
őstag
válasz
zoli.22
üzenetére
soulhuntert használtam anno, még a nerfje előtt. kemény volt

de annak már egy éve, még tavaly nyáron eladtam őket ( 2volt) mert ara számítottam hogy szeptemberben jön az amii.
az sem volt nyerő döntés
zotya frissebb tapasztalatokkal rendelkezik.

de asszem még van más ph-s is aki azzal tolta nemrég.sorceressel a mortar nerf előtt futottunk össze 2v2ben
fyren mortar+sorceress bázistól bázisig lőtt el középen
ha jól emlékszem azt a kört veled mentem phanze.

-
fantom922
aktív tag
Szevasztok!
Már biztosan mindenki csak rám várt...Én személy szerint örülnék, ha összevonnák a 2 szervert. Rengeteg emberrel nem csatáztam még pvp-ben azok közül akik a német szerveren vannak
és a feljebbjutás is könnyebb lenne. Minél több játékos annál (majdnem anált írtam
) jobban fellazul a mezőny és annál igazságosabb a sorsolás. Plusz amit OnSeT írt mindig lesz játékos egy jó pve-hez vagy pvp-hez, bármelyik napszakban. Én örülnék neki és nem számít nálam, hogy németül is bohóckodnak emberek.Én úgyis a Magyarokkal vagyok

Ui.: de lehet meglepődök és mindenki kap 5 promo harvit meg 2 promó juggert, no meg bilibe lóg a kezem most veszem észre

Ui.: ja és akkor már kérnék 1 promo Swamp Drak-et is meg pisztáciát!

-
OnSeT
őstag
csúszik a restart, 17:00 az aktuális időpont.
hozzák a formájukat
-
zoli.22
tag
válasz
phanzetomox
üzenetére
Azt mondjuk nem mondtam, hogy ez annyira jó is lenne, egyelőre nem jutottak eszembe vidám forgatókönyvek.
Viszont addig szeretném megkérdezni, hogy van e valakinek tapasztalata a bandit összeállítással kapcsolatban, és azon belül esetleg sourceres, spearmen vagy soulhunter-t illetően?
-
OnSeT
őstag
válasz
LoLHunCsirke
üzenetére
azt írták hogy olyan változás lesz amire nem számít senki. xD
-
OnSeT
őstag
3 verziót tudok elképzelni
a legvalószínűbb hogy nem frissít rendesen a bejelentkező képernyő amíg offlineok a szerók és azért nem látszik razor.
b verzió hogy valóban összevonják, ami egyfelől előnyös lenne, mert így délután is lenne elég ember online, másfelől meg problémás hogy a társaság fele angolul másik fele németül beszél ingame

a c verzió hogy razort átalakítják beta szervernek
^^ -
Neró
őstag
És mit hegesztenek rajta azt lehet tudni?
-
zoli.22
tag
válasz
ChromeX
üzenetére
Egyelőre csak pve-re használok nature deck-et, de ott is szépen tudom hasznosítani és még a charge nélkül is elvagyok vele egyelőre.
Ha úgy döntenék, hogy összerakok egy nature-t pvp-re, abban biztosan helyet kapna.Mondjuk indíthatnák már a játékot, mert most éppen ráérek, erre nem tudok játszani vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- DOOM - The Dark Ages
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Projektor topic
- OTP Bank topic
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- PH! Darts
- Le Mans Ultimate
- További aktív témák...
- SCULPFUN S30 PRO 10w lézervágó gravírozó gép + 350x350 méhsejt + Elszívó box + Kiegészítők
- MikroTik RB962UiGS-5HacT2HnT- hAP ac RouterBoard 2,4GHz - 5GHz
- PS Vita 2000 japán dobozos újszerű állapot, új aksi, 16 GB Sony, 256 GB SD kártya, hordtáska
- SZÉP ÉS OLCSÓ! 100% akku és csak 6 hónapos, iPhone 16e 128GB AZONNAL! - Space Black! 155.990Ft
- Jura Ena 8 kávégép
- Logitech G920 Kormány szett 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Eladó Nvidia GTX 650 1GB videokártya
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4143
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

és az a szép az egészben hogy ma egyébként se tudtam volna játszani

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)