- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Nyitlocker
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bagyusz: Sony Xperia SP CM11 Zárt Bootloaderre
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
fantom922
aktív tag
Kezdenek elfajulni a dolgok
Skacok ne pöröljetek
ez csak játék, valaki veszít valaki nyer ez van...Köszi a gratulációt! Az utóbbi időben linekiller deckjével mentem sokat, nagyon erős. De az összes meccsem sokféléből jött össze.
Valahogy így:
mostanában pure sadó (nagyon sok) sadó / fos (közepes), lost (nagyon sok) fos (kevés)
korábban (nerfek előtt, közben) pure sadó (nagyon sok) nature / fos (kevés) nature (kevés)A személyes kedvenc a pure sadó, még annak idején azzal kezdtem. Sajnos manapság pure sadóval ilyen eredményt nem nagyon lehet elérni a vegyes deckekkel szemben. Se épület védelem se heal. Se megállító spellek. Az meg hogy a lost milyen erős bla-bla az nem egésszen csak a lost deckre igaz. Ugyanúgy erős a stonekin pvp (ződ rangú is van ilyen küzdöttem vele) ugyanúgy nagyon erős a sadó / nature (pyro heal, oink, roots) és erős a fire / frost. Amelyik pure és tartja magát, továbbra is nagyon erős az a fire és a fos. Én ezt tapasztaltam...
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Futás, futópályák
- Milyen monitort vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Formula-1
- TCL LCD és LED TV-k
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Canon EOS 2000D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel ( 2500 / 4200 expoval )
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- GIGABYTE RX 5500 XT GAMING OC 4GB Garanciával!
- Palit RTX 2060 SUPER DUAL 8GB Garanciával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4322
- Bomba ár! Dell Latitude 7410 - i7-10810U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Új Asus Zenbook 14 WUXGA OLED 10bit HDR Ryzen AI 7 350 16GB 512GB SSD Radeon 860M Win11 2év Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050Ti 4GB Zalman S2 TG DeepCool 400W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4260
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Skacok ne pöröljetek
ez csak játék, valaki veszít valaki nyer ez van...