Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Óraátállítás
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- Hieronymus: Hogyan parkolj hátramenetben profi módon
Új hozzászólás Aktív témák
-
fantom922
aktív tag
Kezdenek elfajulni a dolgok
Skacok ne pöröljetek
ez csak játék, valaki veszít valaki nyer ez van...Köszi a gratulációt! Az utóbbi időben linekiller deckjével mentem sokat, nagyon erős. De az összes meccsem sokféléből jött össze.
Valahogy így:
mostanában pure sadó (nagyon sok) sadó / fos (közepes), lost (nagyon sok) fos (kevés)
korábban (nerfek előtt, közben) pure sadó (nagyon sok) nature / fos (kevés) nature (kevés)A személyes kedvenc a pure sadó, még annak idején azzal kezdtem. Sajnos manapság pure sadóval ilyen eredményt nem nagyon lehet elérni a vegyes deckekkel szemben. Se épület védelem se heal. Se megállító spellek. Az meg hogy a lost milyen erős bla-bla az nem egésszen csak a lost deckre igaz. Ugyanúgy erős a stonekin pvp (ződ rangú is van ilyen küzdöttem vele) ugyanúgy nagyon erős a sadó / nature (pyro heal, oink, roots) és erős a fire / frost. Amelyik pure és tartja magát, továbbra is nagyon erős az a fire és a fos. Én ezt tapasztaltam...
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Óvodások homokozója
- OLED TV topic
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- További aktív témák...
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 32GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Skacok ne pöröljetek
ez csak játék, valaki veszít valaki nyer ez van...