Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Cr4Zy

tag

válasz OnSeT #15070 üzenetére

Bocsi, tegnap nagyon hulla voltam, mire újraindult a lapos, én már nagyban húztam a lóbőrt... Most meg még dolgozom, éppen a főnököm gépénél ülök, de amint hazaérek feltöltöm. Videóba nem csinálom meg, mert nincs rá elég időm, de ennek is megvannak az előnyei (mind a 4 szemszögből lehet látni a csatát), illetve a hátrányai is (nem lehet visszatekerni).
    Én azt hiszem lolaa ellen nyertem shadow paklival lost ellen. A játék alapján szerintem legalább 110-es volt a deck-lvl-je, mivel 8-10 AoC-ot benyomott rám, illetve a saját orbjaira, de miután 2x sikeresen megszívatott így (coldsnap-el kombinálva), akkora voidra tettem szert, hogy simán bevertem szimpla void-visszaáramlásból - és persze a nether warp okos használatából. A játék végén a stat alapján nekem volt a meccsen a legnagyobb voidom, valahol 1500 és 1600 között, ami azért nem kevés (a csapattársam és saját legnagyobb voidom összege 2271 volt, erre színtisztán emlékszem).

Majd szerintem valamikor az elkövetkezendő 3 órában hazaérek, de sajnos nem mondhatom ezt sem 100%-ra, mert még mindig van munka...

Új hozzászólás Aktív témák