- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
Új hozzászólás Aktív témák
-
Murder3
addikt
"Backlash nem DD, legalábbis olyan értelemben nem mint lava vagy inferno pl."
Az h milyen értelembe az majdnem mind1.
lava field:
1.azonnali hatás ami x sebzést kioszt minden a célterületen lévő egységre/épületre...mellék kb effect.
2.fix sebzés
3.csak ellenségre hatInferno:
1.azonnali hatás ami x sebzést kioszt minden a célterületen lévő egységre/épületre..mellék kb
2.meteoronként sebez
3.fix sebzés
4.csak ellenségre hatBacklash:
1.azonnali hatás ami kioszt x sebzést mindenre célterületen
2.void befolyásolja....
3.ellenségre hata sebzés nem fix, de attól még dd.
más alap használata van mint az eruptnak vagy lavanak.
attól még az.Backlash amúgy is fail dézign a firébe sokkalta inkább illene a shadowba..
firébe ahogy van hülyeség void függő cucc. -
Murder3
addikt
sok hülyeséget írsz most le.
a Baclash dd, voidstorm messze van a támadó spelltől.
Voidstorm gyakorlatilag remowal spell.Backlas a voidtól függ te stabilan x négyzetbe sebez,ellenségre.
míg a voidstorm szétosztja a saját egységeken a sebzést, minden játékos nak csak a saját egységein sebez, a voidtól függ.elve vagyis h a sebzés mértéke a voidtól függ, de mind az effektje vagy hatása olyan szinten messze áll egymástól mint ide japán.
Voidstormal nem tudsz támadni.....mivel nem támadó spell.
ennek az értelmezése picitt összetetteb annál, minthogy mind2 sebez a voidból így nagyon leegyzserüsíted ami összemossa a 2 lapot."lényegében voidstromból egy blacklash2-t csináltak, erősebb beállításokkal, shadow beütéssel, rizikó megvan,. mivel az ellen voidjátol függ hogy mennyire fog sérülni."
Na mondok egy példát mikor lenne backlash 2 a voidstormból.
az aktuális void 2000%-át sebez egy 40m-es területen minden egységet,épületre....
így lenne az amit te mondasz.
de cáfold meg amit mondok, bár nem igazán tudoda másik emg h a 25%-os sebzés limit meg kell azért h ne legyen mindent leölő cucc, a ansty-nál,corpsenél is azért van mert nem lehet korlátozni.
vagyis míg van egy fix sebzés pl 700-azt nem tudod növelni vagyis lehet de nem léynegesen.
míg egy corpse exploisonnál már lényegébe olyan szintű sebzés lenne ami relatíve hamar kb instnat bázist jelentene.
Backlashnél ez az ok mert a void minél nagyobb a ahrc annál nagyobb lenne épp ezért kell.
Voidstorm viszont nem ilyen. -
phanzetomox
őstag
Van valami korlát hogy account mikor törlődik ? úgy értem ha egy adott ideig nem lépsz fel (pl: 1évig) akkor törlik ?
-
OnSeT
őstag
válasz
Murder3 #16592 üzenetére
ne másolj, tesztelj
de ne forgeban, mert ott nem fogsz különbséget látni mivel mindkét lap a void alapján sebez. de van egy olyan gyanúm hogy még egyiket sem használtad.
Backlash nem DD, legalábbis olyan értelemben nem mint lava vagy inferno pl.
voidsrom és blacklash működési elve ugyanaz.
szal ha Backlash dd akkor voidsrom is az.amit írtál az mind téves információ.
Backlash 150 power, ellenséges egységekre és épületekre van hatással, sebzés mértéke az aktuális saját voidtól függ, x + x *330%, sebzés limitált , célpontonként 25%, és adott terültre hat.
Voidstrom 135 power, globális hatás, ha a térkép egyik felében elnyomod a másik felében is halnak az unitok. épületre nem hat ( még szerencse) sebzés : minden player a saját voidja 2000%-val sebzi a saját unitjait.
( a sárga játékos voidja a sárga egységeket, a pirosé a pirost, stb. sebzi. )
tehát az egyes játékosoknak okozott sebzés eltérő.lényegében voidstromból egy blacklash2-t csináltak, erősebb beállításokkal, shadow beütéssel, rizikó megvan,. mivel az ellen voidjátol függ hogy mennyire fog sérülni.
pure nature ellen nem fog semmit érni a som miatt, amíg a nature unitok csak épp karcolódnak addig a sajátjaid behalnak. persze nem akkor kell használni mikor van egy nagy sereged mellette meg nagy void. csak ugye 2v2ben a társ ha akkor nyomja be...
Backlash eddig is gyenge volt, a strom buff után meg különösen az, eredetileg fire a támadó szín, most mégis ott tartunk hogy shadow erősebb pusztító spellekkel rendelkezik t3on.
Backlashról vagy a 25%os célpontonkénti limitet kellene levenni vagy a 330as szorzóját növelni hogy használható legyen.
de inkább rakjuk át t2 re
-
OnSeT
őstag
válasz
phanzetomox #16593 üzenetére
fixálják a toplista hibáját. map editor is halott, de szetm azt nem csinálják meg.
-
phanzetomox
őstag
szerver 30 perc múlva lekapcsol... hotfix ?
-
Murder3
addikt
Onset:
Nem túl jó összevetni a kettőt mert 2 különböző spellről beszélünk, a Backlas DD ami nem lehet olyan erős mint a voidstorm ami saját egységre sebez és saját void befolyásolja.
kintről másoltam be
-
Murder3
addikt
Komplett script leíró fájl.
-
BladeHero
tag
Top lista miért nem tölt be?Csak egy szürke négyzetet mutat a patch óta.
-
válasz
LoLHunCsirke #16583 üzenetére
Az szép volt
-
Volgafan
senior tag
Így kell Lexiusékat bezúzni:
[link] -
Darkzbane
tag
válasz
Gyuri27 #16579 üzenetére
Nekem nincs mert pvp zek de régen megcsináltam az összes leírt taktikát sőt ennél még tovább is lehet menni t4 nélkül vagy torony nélkül vagy Ingyenes paklival vagy szólózva is. Youtube és Kinti Fórumot ajánlom figyelmedbe. Ha gondod van egy taktika kivitelezésével szólj itt és adnak neked replayt is. Bár biztos vagyok benne hogy kis gyakorlással még újabb taktikákat is kivitelezhetsz.
-
Darkzbane
tag
válasz
Gyuri27 #16577 üzenetére
Pure nature: Nyilas vagy mana wing start ,T3 ig takarítasz velük majd enlighenement de akár swamp drakek is kibírják amíg t4 en leszel. T4 től teljesen mindegy milyen egységet használsz szinte csak "spamelni kell" szóval ezt nem részletezném.
Pure Fire. Nyilas start és/ vagy nomad + mine. T3 tól tower of flames t4 re comet catcher még az utolsó hullámot is szétszedi.
Pure frost: Frost mage+ home soil+ice barrier. T3 tól Northland Drake de t2 től war eagle is bevédi a falat amíg t4 re érsz. Onnantól Dreadnought +Construct vagy csak szimpla 4x Worldbreaker gun(+képessége) és az utolsó hullámot is szétszedi.
Pure Shadow: Nox trooper /Forsaken vagy Phase tower start. T3 tól necroblaster ,t4 szinte nem is kell, de ott is Altar of chaostól kezdve deathray spamig minden.
Bandit: Lásd fire vagy shadow kezdés. T3 tól necroblaster vagy tower of flames, T4 től Tortugun is beinvitálható ha adz neki cultist masterrel némi "élelmet")
Stonekin: Lásd nature vagy frost kezdés. T3 tól hammerfall, T4 tól deepgorge és gemeye vagy Worldbreaker gunt húzol fel hátra.
Lost soul: T1 shadow vagy frost taktika. T3 tól Church übererős védelem. T4 spirit ship univerzális bármire
Twilight: T1 lásd fire vagy nature kezdés. T3 tól Tower of flames de enlightenmenttel még annyi dolgot is idézhetsz. T4 re ha szereted a ritkán használt lapokat Volcanot ajánlom nagyon erős csak senki nem ismeri.
Fire Forst: lásd fire vagy frost t1. T3 tól Construction huttal bármennyi towert lerkehetsz t4 től meg Fire dargon.
Shadow nature: ...túl könnyű Wheel of Gifts spammal de már Necroblasterrel és Enlightenmenttel is unott fejjel tolhatod végig a pályát.
-
Darkzbane
tag
válasz
Gyuri27 #16575 üzenetére
Majdnem minden paklival meg lehet csinálni minden pályát amúgy ^^
Voidstormot leteszteltem hogy egy egységemre life weavinget nyomva vajon a sebzés szétszóródik e power wellre és orbra de nem. AMúgy egy bizonyos mennyiségű void után 3-4 ellenfél egységet leszed 135 powerért ami elég komoly.
-
-
fantom922
aktív tag
válasz
Razuel #16571 üzenetére
Egyet kell értsek Razuellel. Na nem az inzultálásban! Én is szeretek PvE-ni és expert mapokhoz néha elengedhetetlen a T4. A primevalt meg különösen imádtam eddig is
Viszont Gyurival is egyetértek abban, hogy miért nem szednek össze minden lapot ahol változás kéne és csinálják meg egyszerre, mint tunderstorm ami tényleg nagyon gyenge.
Más...
A T4 egységekkel pvp-ni lenne igazán nagy dolog szerintem. Csak ahhoz új mapok kellenének amik nagyobbak.... meg még egyéb változások, de nekem tetszene.
-
Gyuri27
félisten
válasz
Razuel #16571 üzenetére
LOL
Az, hogy te mit vonsz kétségbe a kutyát nem érdekli!
Leszel szives vissza venni az arcból! Nem tolerálom ugyanis sokáig amit ezen a fórumon müvelsz, úgy általában!Legyen on is.
Egy rakás lap van amit lehetne buffolni, mivel senki nem használja.
Ezek a buffok vajmi keveset érnek. Már csak azért is, mert egyes pve mapokon az idő a meghatározó. Ott pedig nem lehet a szépségre játszani.
Pl guns of lyr. Ott is van 3 taktika max és kifújt. Mással lehetetlen végigcsinálni sajnos. -
Razuel
aktív tag
válasz
Gyuri27 #16569 üzenetére
Mivel pvp-n t4-et nem használsz, így ott semmi értelme. Viszont pve-n meg rpve-n lehet használni őket. Az senkit sem érdekel, hogy te elvoltál nélkülük. Vannak olyanok akik csak pve-t játszanak, őket is számításba kell venni. Ez az "elvoltam" is gondolom annyi, hogy végigszennvedted az expert mappokat walkthroughtal.. Próbáld meg ezt a Community Challenget. Kétlem, hogy meg tudnád csinálni..
Az amii monut meg jól tették, hogy nerfelték. Ha rajtam múlt volna, még nagyobb nerfet kap. -
phanzetomox
őstag
Nemtom mi van de csak nekem nem megy a battleforge-ba regisztrálás ? beregelek, de nem küld mailt, és belépni se tudok.
-
Darkzbane
tag
Onsetnek köszönjük a verseny szervezését , én összességében jól elvoltam )
A Watchlisthoz meg annyit hogy ez tényleg szép lett, mondjuk Amii monumentre mást vártam de ez is komoly. Ja és Voidstorm lehetséges hogy egy új megalap lett, le kell tesztelni.
-
phanzetomox
őstag
válasz
phanzetomox #16565 üzenetére
voidstorm érdekes lehet 3 orbon, bár még nem próbáltam.
-
Razuel
aktív tag
válasz
phanzetomox #16565 üzenetére
Na, mi lelte ezeket? Még aztán elég értelmes változtatásokat eszközöltek..
-
phanzetomox
őstag
Máris online a szeró,
Winterwitch: Added immunity to pushback; increased the strength of the Iceshield 850/900/1000/1000 to 1250/1350/1500/1500.
Grove Spirit: Added immunity to pushback; Healing Song costs reduced (100 to 90); Orb requirement changed from 4 Nature Orbs to 3 Nature plus 1 Neutral orb
Primeval Watcher: Damage of first hit increased (360 to 500); the special is now free but the recast time was increased (10 to 30)
Voidstorm: Requires one Shadow Orb less (now 2 Shadow Orbs plus 1 Neutral Orb). Increased damage percentage (850/900/1000/1000 to 1700/1800/2000/2000)
Frost Shard: Power costs decreased (200 to 150)
Amii Monument: Power costs increased (150 to 250) -
phanzetomox
őstag
válasz
LoLHunCsirke #16563 üzenetére
Jahm aztán semmi változás nem volt...
-
OnSeT
őstag
Server Maintenance 18th August 2011
Hail fellow Skylords,
We shall be taking our server offline on Thursday the 18th of August at 11:00 UTC in order to carry out maintenance work on it. We expect the game to be accessible once again after approximately 1 hour.
Silvanoshi
Nem tom mi lesz most, de igen ritka hogy ennyi Phenomicos egy időben van online.
-
OnSeT
őstag
válasz
phanzetomox #16552 üzenetére
igen, Almodo hozzáállása tényleg dicséretes.
az összesítésnél már nem látszik, de kiemelném, neki is voltak győztes meccsei : [link]csak sajnos azokat törölnöm kellett a visszalépések miatt.
fantom922 verseny a közeljövőben tuti nem lesz, mivel Murdeer kedve is elment a szervezéstől. az hogy 1-2 ember visszalép mert közbe jön neki vmi, ekkora létszámnál, bele volt kalkulálva, de az már nem hogy az indulok kb. 50%-a adja fel a versenyt, s aki marad ők se játsszák le minden meccsüket.
-
Razuel
aktív tag
válasz
phanzetomox #16557 üzenetére
Expert Oracle Mappon:
Vagy Pure deck + legendary, vagy F2P lapok + legendary lapokkal kell menni.
Ha Pure deckkel mész akkor a következők tiltottak:
- T2-es repülő unitok (eagle, drake, parasite, phoneix stb)
- SS, MA, WW, F (a négy t1 íjász)-t a játék elejétől a végéig összesen 3x lehet lehívni.
- Nincs Enli.
- Nincs Amii Monu.Ha F2P-vel vagy akkor ezek nem érvényesek. Az F2P deckeket lehet variálni, az a lényeg, hogy f2p lapok legyenek.
A map teljesítésének feltételei (mind a 2 deckre):
- Mind a 4 firechanters-t életben kell tartani a játék végéig (amik a map elején a kutad körül baszakodnak).
- A dél-keleti arany ládát fel kell szedni.
- Ne építs 6 nál több wellt. (Az alap 4 + 6).
- Nem lehet wheelt stackelni.
- Nem szabad wellt veszíteni (Csak ha magától lerombolódik, mert kifogyott az energy).
- Ne veszíts egy orbot se.A reppeket egy jelszóval védett rar vagy zip fileba kell feltölteni valahova és sparrownak pm-be elküldeni a jelszavát.
ui: A mana wingben nem vagyok biztos, a szabályba csak t2 van tiltva, de a forumba valahol azt írta egy válaszra, hogy amíg 2orbnál több kell hozzá addig lehet repülő egységet használni. (Lehet elfelejtette, hogy nat t1-en ott a mana)
-
Razuel
aktív tag
13th Community Challenge
Akinek bfp kell és jónak érzi magát.. -
fantom922
aktív tag
OnSeT ne haragudj, hogy nem tudtam feltölteni a meccseket, de egyszerűen otthon nincs időm. Vagy későn érek haza mostanság, vagy más jön közbe. A felét lejátszani sem tudtam.
Azért köszönöm, hogy feltüntettél
Remélem legközelebb nem jön közbe semmi... ha lesz legközelebb.
Nem tudom mennyire ment el a kedved a verseny rendezéstől.
-
Murder3
addikt
válasz
phanzetomox #16552 üzenetére
ja neki én is, elég nagy teljesítmény, így látva h kik,hogy mikor,hol véreztek be és min
-
OnSeT
őstag
I. Ph! BattleForge NoLimit* 1v1 PvP verseny! eredményhirdetés:
Bővebb infó a pontozásról: [link]
A győztesnek gratulálunk!
És azoknak is akik kitartottak a verseny végéig. -
Murder3
addikt
válasz
phanzetomox #16548 üzenetére
mért mi lesz?
-
phanzetomox
őstag
Holnap tudni már mi lesz ?
-
Murder3
addikt
válasz
phanzetomox #16545 üzenetére
ha nálam midnen jól megy a spearmenes üzletet visszatolom 3400ra
az amii kijövetele előtt -
Darkzbane
tag
válasz
phanzetomox #16545 üzenetére
Ennyit még magamnak se adnék kölcsön : D
-
phanzetomox
őstag
Valakitől szeretnék kölcsön kérni 5000 bfp-t, vissza adom, tudjátok mindig vissza szoktam
Nagyon megköszönném, esetleg kis kamatot is adok rá
Az ok az hogy pár napja a kelleténél több harviba és elderbe fektettem be, erre most lehet kijön az amii és mindennek már most 100-bfp-vel lement az ára... bukás nélkül nem lehet eladni semmit. Ezért inkább megtartom az amii utánra, akkor már visszalehet emelni az árakat a magasba -
Gyuri27
félisten
válasz
LoLHunCsirke #16542 üzenetére
A soulhunteresek sirni fognak az biztos. Meg a treespiritesek is. Gyanitom a másik aff mokányabb lesz.
-
OnSeT
őstag
válasz
phanzetomox #16536 üzenetére
akkor is ha rare lapot csinálnak belőle?
-
Cr4Zy
tag
válasz
phanzetomox #16528 üzenetére
Engem a bandit sorceress érdekelne 4 db ilyen áron, mivel az is common lap!
-
phanzetomox
őstag
Márr kezdem érezni az amii hatását az aukciós házban, :/ lehet már korábban el kellett volna adnom a lapjaim
-
Juliano
tag
BF pontok a továbbiakban is eladóak a szokásos kedvezményes áron. Lehet készülni az AMII editionra....
10000Bfp= 6500 HUF + 20000 arany
20000Bfp=12000 HUF + 100.000 aranyA fenti árak NEM alkuképesek.
Érdeklődni privátban.
-
OnSeT
őstag
válasz
fantom922 #16525 üzenetére
Este zárom a versenyt, ha addig le tudod tolni a meccseket, linkeld őket.
Ha nem akkor sry, de ki kell zárjalak, másképp nem tudok igazságosan pontozni.
+3 napnál járunk, többet már nem akarok adni, mert ez már így sem korrekt azokkal szemben, akiknek a nevezése azért lett visszautasítása mert csak hét közben érnek rá gémelni.(#16530) BladeHero
Ti hoztátok fel ismét a témát, én már lezártnak tekintettem a dolgot.
-
OnSeT
őstag
válasz
mikibm #16526 üzenetére
azt írtad hogy egy meccset sem játszottál, le. akkor meg mi vette el a kedved?
ha nem éreztétek magatokat felkészültnek egy versenyre akkor miért neveztetek?
nem volt kötelező az indulás.másrészről meg ha végigtoljátok a meccseket akkor a visszalépett 5-6 kezdő mindegyike, gyűjtött vna be wineket, az egymás elleni meccseik során.
egyébként nem a visszalépések okozták a legnagyobb problémát.
-
phanzetomox
őstag
Eladók common lapok !
Mindenből van nagyon sok, 1 lap 800gold, vagy 1 bfp, ird meg mit szeretnél és hányat. -
fantom922
aktív tag
Persze most nem tom kivel kéne játszanom, ha mindenki abbahagyta akik még hátra vannak...
Más: Elég jól nyomtam pure sadóval. Gyorsan reagálok, jókat hozok le és persze szerény vagyok!
Viszont rájöttem egy nagy hibámra. Nem figyelek a poweremre. A meccseken ahol kikaptam mindig az volt a baj, hogy az ellen előbb ment T3-ra mint én. Nem figyeltem. A helyett hogy lehozok T2-es egységeket várnom kellett volna.
Persze nem mindig.
Csirke lenne azért kaptam ki mert felment T2-re. T1-en vertem... volna ha fel nem megy. Aztán ott cc-k, heal... stb. Nekem meg mi a védelmem ellene? Koc aztán csákány. A koc-ot meg kivédi 1 oinkkal vagy rootssal. Razuel detto. 1 hiba pure sadóval és vége, sajnos.
De ezért váltottam lostra
Ja Razuel legyőzött losttal is és Csirke is sokat fejlődött. Tehát nem azért nyertek, mert rossz a deckem, de közrejátszott
-
mikibm
csendes tag
Igen sok mindenben igazad van!!!!!
de ha valaki 10 mérkőzésből 10 bukik milyen kedve legyen????
tapasztalat szerzés igen ott is van igazad!!!! de ne a versenyen szerezünk már tapasztalatot!!
igen nagyon sajnálom h így széthúztunk!nem ez volt a célunkUTÓIRAT:mindenkitől elnézést kérek a VERSENY kihagyást!!!!!
-
fantom922
aktív tag
válasz
Gyuri27 #16500 üzenetére
Szia! A pure sadó sajnos nem eszi meg az ellent, főleg nem a pure naturt. Nézd meg pls mennyi pure sadós nyom pvp-t. Én egyet sem tudok. Ez azért van így mert a koc-on kívül egy olyan lapot sem kapott ami a korábbihoz képest igazán erősítést jelentene. A naturnál inkább nem sorolnám mennyi jó lapot kapott az újak kijövetelekor.
OnSeT: Sajnálom, hogy eltűntem. Én nem adtam fel, ha lesz időm lejátszhatjuk az elmaradt meccseimet mindenkivel aki elmaradt. Sajnos most összejöttek a dolgok nekem ezért nem voltam.
Ui.: tőlem is elhangzott, hogy gyenge a deckem. Persze, ha tétes verseny lett volna lost-tal jövök
Ja grat azoknak akik legyőztek!
Ui.2: persze engem is zavar ha legyőznek, de ki szereti? Viszont ez csak játék skacok!
-
Le is bontottam az egyik paklim az új lapok miatt, 2300 pontból csak kikerül vmi
-
Murder3
addikt
válasz
phanzetomox #16522 üzenetére
reméljük
-
OnSeT
őstag
válasz
mikibm #16516 üzenetére
és szerinted mégis mi alapján kellett vna felosztani a társaságot?
rang nem jelent semmit. a csapat fele delayen van.
ha reapernél meghúzom a vonalat akkor pl. én is megyek a kezdők közé.másrészről több embert eddig névről sem ismertem, aztán vannak azok akiknek a neve ismert volt számomra, de hogy pvpben milyen szinten vannak már nem.
tovább megyek, több ember is másodlagos, harmadlagos gyak. teszt deckel indult amivel nem szokott ranked pvpzni.
esetükben meg hiába a magas pvp rang ha nem szoktak azzal a deckel játszani akkor gyengébb teljesítményt mutatnak mint amit a rang alapján feltételeznénk.
pl. ha valaki eddig csak lost soulsal tolta pvp-t s azzal elérte a legend rangod, ha a versenyre pl. twilightra vált amivel korábban még nem játszott, azzal jóval gyengébb teljesítményt fog mutatni.
nem a deck erőssége miatt, hanem azért mert más stílusban kell azzal játszani.
az alapok megegyeznek, de minden más eltér.a versenynek nem volt tétje, se nevezési díj, se nyeremény.
ezért nem értem ezt a nagy visszalépési hullámot, mert nem arról szólt hogy elnyerjük a kezdők bfp-jét, de mégis úgy akarjátok beállítani a dolgot.ha mindig csak kezdők ellen játszatok, nem fogtok fejlődni, ahhoz az kell hogy tapasztaltabbak ellen is menjetek.
ehhez meg kiváló lehetőség lett volna ez a verseny, csak nem éltetek vele.
a kezdők szinte egytől egyig visszaléptek.tisztelet a kivételnek.
illetve amit ingame is beszéltünk:
egy hétig volt lehetőség a jelentkezésre, mindenki annak tudatában adta le nevezését hogy körmérkőzés lesz. de mégis a verseny félidejénél kezdtetek el nekem a beosztásra panaszkodni, hogy miért kell top200asok ellen menni.ezután felajánlottam nektek hogy a kezdők számára összeállítunk egy külön tabellát az összesített mellett. ezzel a lehetőséggel NEM ÉLTETEK!
valamint a regisztrációs időszak alatt, megvolt rá a lehetőség hogy jelezzétek ha vmit problémásnak találtok. viszont nem jött semmi visszajelzés az idő alatt.
a verseny egyik célja az volt hogy kicsit összébb hozzuk a társaságot, de amint látom pont az ellenkezőjét értük el vele...
-
Murder3
addikt
válasz
phanzetomox #16519 üzenetére
sztem jönnek az amii boosterek
-
mikibm
csendes tag
SZIASZTOK!!!!!!!!!!!Nekem semmi bajom a versennyel nem volt!!Még lejátszott mérkőzésem sem volt!De hogy lehet összerakni top100 pl. olyan emberrel akinek még rangja sincs???Szerintetek mi lett volna az esély??,??A leggyengébb nyerte volna a VERSENYT????Kellett volna rangok szerint felosztás úgy még lett volna esély a GYENGÉBBEK számára is!:::::::::::
-
BladeHero
tag
De a 4 alapszínből (fire,frost,shadow,nature) is lesznek új lapok?
-
Murder3
addikt
lost-hoz,shadow naturéhoz várható de lehet már bandithoz is lesz,fire/frostmég lehet nem lesz csak kövi edition fog rákoncentrálni
-
Murder3
addikt
-
Murder3
addikt
indítsunk 1 játékot, hány op kártya lesz a shadow naturéba,lostba,twilightba és fire/frostba?
-
Darkzbane
tag
AMII EDITION SZEPTEMBERBEN hivatalosan !
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP Elitebook 745 G3 érintőképernyős laptop (14FHD/I5-G6/8GB/256SSD)
- RTX 4090 / RTX 3090 videokartya hütő ventivel olcson! Dobozzal!
- Thinkpad T14s Gen4 14" FHD+ IPS i5-1345U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- HP Elitebook 840 G3 laptop (14FHD/I5-G6/8GB/256SSD/Win11)
- Eladó Samsung Odessey G6 S27DG600SU Monitor!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG FLATRON L1942s 19"-os 1280x1024-es monitor eladó
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged