Hirdetés
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Mutasd magad topic!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- gerner1
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyuri27
félisten
Voidstorm nerf nem lesz mostanság?
Gusztustalan lap. Meg az is egy gyökér aki használja.
Hihetetlen, hogy ezt a lapot így kellett buffolni. -
OnSeT
őstag
ezmiez? ingyen bfp, de hogy? [link]
-
Volgafan
senior tag
válasz
gergomester
üzenetére
És oda támadj,ahol nemépített tornyot...első welljét támadod,bukja...
-
Gyuri27
félisten
válasz
gergomester
üzenetére
Ha az ellen 2 well-t vesz. Te pedig orbot. Használd ki a t2 előnyeit. Ne állj be védekezni.
Mehetett volna a reaver + life, reaver + nasty stb-stb. -
gergomester
tag
Parancsoljatok! megint megaláznak, de élvezem
[link] -
zoli.22
tag
Jó, ebben tényleg igazad van, azzzal nagyon nehéz elbánni. Viszont eddig csak a ravage-t használtam rá, a life weavinget valamiért nem szóval ez nem rossz ötlet. Az utóbbi időben kicsit mellőztem a használatát a commandosnak, de egyre inkább látom, hogy az az egyik erőssége a banditnak.
A soulhunterrel meg egyre inkáb úgy vagyok mint Onset is, hogy dísznek van bent, és néha egy-egy gyenge ellenfél ellen hívom elő csak.
1v1-ben kicsit költséges lehozni, de ott még csak-csak használható. 2v2-ben viszont a void miatt felesleges, inkább beraktam kisebb egységeket. -
Gyuri27
félisten
válasz
gergomester
üzenetére
Nem, nem.
De megvertelek ez tény.
Tegnap feltévedt DragonDave is.
Jó volt látni. Irta is hogy, rég járt erre. -
gergomester
tag
Találjátok ki h ki ellen mentem tnap 1v1-et!!!

-
Cr4Zy
tag
válasz
zoli.22
üzenetére
Zoli, én most reggel játszottam 2 db 1v1-et bandit paklival, mindkettőt simán behúztam. Az egyik Fury volt (1-pöttyös arany kör), a másik pedig Bane (2-pöttyös arany kör). Mindkettő ugyanazt szívta be, pedig különböző paklikkal nyomultak (előbbi pure shadow, utóbbi pure fire):
Az előbbi 2 wellt is felvett t1-en, míg én a vesztett t1-harc után instant t2-re mentem. Az utóbbi pedig több powerből tudott csak leverni engem t1-en és még maradt is egy sunstrider-e. Lényeg a lényeg, hogy egy swift egységgel (nightcrawler, vagy az utóbbinál éppen a megmaradt witchclaws) berontottam a t1-éhez - a pure firenél csak egy üres well mellé mentem, de jelen esetben teljesen mindegy -, majd egy rallying banner után azonnal hoztam a commandos-t és benyomtam a képességét, azaz hogy ne tudjon mozogni, de 50% amit sebez gyógyításként visszajön. Innentől csak 2 dologra kellett figyelnem: amikor counterelni próbálja a commandos-t, legyen rajta lifeweaving és/vagy ravage, és ha ellentámadásba lendülne, azonnal hozzam a megfelelő countert rá. Amúgy vicces volt, mikor a shadow mage-ekkel próbálta kiütni a commandos-t, aminek egyébként olyan tulajdonsága van, hogy nem lehet knockback-elni mikor le van állítva és 25%-kal kevesebbet sebződik távolsági támadásból és varázslatokból - egy lifeweaving segítégével kb. 3 mage meghalt és a commandosom full hp-n maradt.
Ha gondolod, délután-este mindkét meccs replay-ét fel tudom rakni a netre.Amúgy e módszer ellen hasonló mennyiségű powerből egyedül a lost reaver tudja counterelni illetve a mauler. Minden más sokkal többe kerül és nem biztos a siker. A shadow elleni meccs azt bizonyítja, hogy milyen nehéz megtalálni a fogást rajta (mindent kipróbált a frenzy nightcrawlertől a nastyig). Egyébként az imént említett 2 counteren kívül még a legalább 4 darkelf assassins egyszerre benyomott speckóval is képes beverni, de az 200 power, s mint ahogy az ábra is mutatja, kevesen ismerik - persze ilyen masszív spamre azonnal jön a lavafield. Illetve ha cc-zik, akkor máris sokkal könnyebben fogható, hiszen nem gyógyítja magát mivel nem támad. De szerencsére a fagyi csökkenti a ráadott sebzést, szóval a ravage ezt megoldja általában, a coca pedig 5 másodperc után elhal ha támadják, ezt a lifeweavinggel könnyedén ellensúlyozni lehet.
De a múltkor egy frost-nature-t vertem be ugyanígy (az meg Annihilator volt - 3-pöttyös arany kör). Nem volt mauler a paklijában, onnantól pedig nem fogható egykönnyen.

-
zoli.22
tag
válasz
gergomester
üzenetére
HZoli a nevem, de este beszéltünk is, szóval majd dél után mehetünk párat.

-
zoli.22
tag
Én még ugyan ott nem tartok, hogy top 41.-et verjek meg, de egyre gyakrabban megyek aranypöttyös(nem tudom hogy hívják a rangokat) emberkék ellen, és van hogy még bírom is az iramot.
Megvannak ennek a banditnak is az előnyei, csak én még nem jöttem rá mik azok.
Egyelőre akár hogyan is alakítom a deck-emet, igazán nem ütőképes. Bár lehet, hogy a bandit deck soha nem is lesz az. Alapvetően támadó pakli lenne, de nagyon hiányolom belőle, hogy nincs igazi seage-es egység. -
gergomester
tag
Most úgy meg hízott a májam h 3vereség kellett mire megint rájöttem h nm is vok jó....

-
Gyuri27
félisten
válasz
gergomester
üzenetére
Játékban mi a neved?
-
Gyuri27
félisten
válasz
gergomester
üzenetére
Megyek föl. Dobj egy ing-t pls.

-
gergomester
tag
Gecc naon kemény vok ha levertem Rulazt a 40dik pvpést???

-
Volfid
csendes tag
http://bfcards.info/search.php?i=viewdemo&id=57
1v1 a top 41 ellen én nature ő fire
amiért feltettem, az az, hogy miután kilépett elkezdett irogattni, hogy dryad spam fire ellen stb szerintem ez bőven nem dryad spam volt de érdekelne a ti véleményetek is.Am grat lostknighéknak a 2v2es helyhez

-
fantom922
aktív tag
válasz
gergomester
üzenetére
Na ja, ez igaz. Ez a játék már sajnos dual orbbal jól játszható csak. A pure deckek kora kezd leáldozni.
Ui.: én sem vagyok nagy szám, csak több tapasztalatom van mint neked ennyi
Oké már voltam 124. 1v1-ban persze LS deckkel, de te is eljuthatsz oda. Kitartás kérdése 
-
gergomester
tag
válasz
fantom922
üzenetére
Még naon nm vok profi, de szeretnék az lenni! Csak nekem van 1hobbim ebben a játékban, és az pedig abból áll h aki már a top 200ban benne van és hajlandó velem játszani azzal akár 15-20 pvp is lenyomok, csak azért h tanuljak és ellessem a taktikákat, szeretnék olyan jó lenni mint te vagy akár LoLhuncsirke, gyuribá, onset stb.! Egyébként szerintem ha pure fire-el elveszted az irányítást t2őn akk azzal is cumi van! Azért köszönöm az elismerő mondatokat!

-
fantom922
aktív tag
válasz
gergomester
üzenetére
Grat nektek Darkzbane és Lost!

gergőmester: Gratulálok neked is, én nem védtem senkit csak én is váltottam és azzal a deckkel közel sem vagyok olyan jó mint ls-el. Ez tény. És mint OnSeT mondotta vala (egy kis elfeledett régmúlt igeidő
) ez elmond sokmindent a játékról. Vagy op vagy vagy hátul kullogsz, sajnos ez van....de még egyszer nagyon szép volt, azért shootert megverni mégha el is szúr dolgokat nem egyszerű. Nekem pure sadóval nem ment (persze ő losttal volt) a bp-k és cc-k hiánya megpecsételte a sorsom. Pure sadóval 1x elveszíted az irányítást és véged. A többi szín még visszahozhatja. Persze jó játékossal szemben.
Nem ismerem Csirke mostani T1 harcát, de xRyoughi az általam ismert legjobb T1 rusher naturéban. Na persze sadó nagy ellenfele T1-en a nature...
Nature T1 könnyebben verhető firével, de mint mondottam vala ez mit sem von le gergőmester (alias profi) teljesítményéből 
-
Darkzbane
tag
válasz
LostKnight
üzenetére

-
LostKnight
csendes tag
én + darkzbane vs. tamma + medvejhok ( vagy mi
) rank 28 voltak , sztem szépen odavágtunk nekik
[link] . ja asszem top 20 ba ezzel bekerültünk darkal. 
IGN: LostKinght
-
OnSeT
őstag
pve-re én csak ritkán nézek rá, már lenyomtam mindegyik pályát nem egyszer experten, szal csak akkor esek neki egy mapnak ha találok vmi érdekes taktikot, mint pár hete a t4 és repülő unit mentes kog solo kör.

úgy még jelentett némi kihívást a map, amíg rá nem éreztem hogy mit, mikor, hova
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
amúgy azt tudtátok hogy az út végén nem rohan be Rogan a stonekin fő boss városába amíg az nincs megtisztítva?
én csak most jöttem rá mikor ezzel a taktikkal mentem, mivel t4es köröknél mindig fényévekkel megelőztem

rpve meg azért unalmas mert csak a wog stackról és spirit ship spamről szól.
előbbit remélhetőleg még a héten nerfelik, utóbbit meg a közeljövőben. ^^ -
OnSeT
őstag
válasz
Memorampage
üzenetére
Kobold Trick helyett shaman ( 70bfp körül megy)
Healing Gardens, Equilibrium(frost) csere , swamp drake, silver lancers reNorthland Drake szintén ki, promo grinder meg be ( ezt farmmal be tudod szerezni.) [link]
-
OnSeT
őstag
válasz
gergomester
üzenetére
csak ügyesen kis padavanom.
xD -
OnSeT
őstag
válasz
gergomester
üzenetére
torony nélkül nem igazán. nécsörnek csak az épületekkel van gondja t1en, meg a frost mage spammel. xD
a welledről meg is feledkeztem, azt merész húzás volt megépíteni.

Shootert nagyon osztjátok, de arra kíváncsi lennék hogy melyikőtök tudta volna kikerülni azt a minet.
Elég szűk a mapnak az a része. Nyilván ha középen húzza be Gergő a wellt akkor jobban szét tudta volna szórni Shooter is az unitokat, s akkor már problémás lett volna a védelem power hátrányból. 
-
Memorampage
csendes tag
Sziasztok!
Szeretném a segítségeteket kérni, hogy mi kéne még ebbe a frost/nature (khm..) PvE pakliba:
T1: Windweavers, Surge of Light, Primal Defender
T2: Cannon Tower, Kobold Trick, Stone Hurler(shadow), Ray of Light, Curse of Oink, Breeding Grounds, Ghostspears, Stone Shards(fire)
T3:Healing Gardens, Equilibrium(frost), Stone Warrior(frost)
T4:Gemeye(nature), Giant Wyrm, Northland Drake,RegrowthEz körül belül 50 bfp+néhány megmaradt lap, ha valami olcsóbbacska lap még kéne bele, maradt 109bfp pontom

-
Volgafan
senior tag
válasz
gergomester
üzenetére
Senki nem oltott,de Shooter ezt úgy ahogy van elcseszteXDDD shamannal csak sétált azt se tudta merre van arccal,inkább hagyta volna meg shaman árát healra...de amúgy szép volt.Én vidijeim közt is találsz SmokeGyuriról videót...
-
Gyuri27
félisten
válasz
gergomester
üzenetére
smokegyuri
használd a válasz gombot plsHa jó nature rusht akarsz látni: dekka-stoxx meccseket keress.

-
gergomester
tag
Igazatok van!
Csak azért nézzmeg engem! én alapból vettem 1kutat! (azért az nm gyenge hátrány...)
Mi a játék neved? Nm találok vidiket, pedig tényleg kiv vok rá!
-
LoLHunCsirke
tag
válasz
gergomester
üzenetére
A 2 íjászát egybe tartotta fire ellen, a sámánnal nem áll meg healelni hanem fut a dryad mellet, majd mindent egy helyre visz és várja az eruptitont, aztán fire ellen középen felveszi a t2t, majd még vesz 1 wellt, amire semmi szükség nemvolt, vagy már csak azért is felvette mert rájött h itt a vég. Tehát én nem mondanám rá h jó rush volt. Te pedig firel lerakhattál volna 1-2 íjászt a rootba, nem tudta volna elfújni, és az íjászok M counterek, neki pedig csak 1 sámi meg 1 dryad. Az aknád viszont jó húzás volt, szerintem nem is számított rá hogy van neked.
-
Gyuri27
félisten
válasz
gergomester
üzenetére
Nem.
Az a rush nem volt jó.
Keress tőlem videót. Ott talán találsz türhető esetenként elfogadható rusht.
-
gergomester
tag
Hát ez kész....

Szerinted az volt a nagy hiba h szinte alá raktam az aknát és igazából elég nehéz lett volna nm bele menni!!!!
Most ennyire zavar titeket h levertem 1igenis jó rusht, 1csicska deckel??? -
Gyuri27
félisten
válasz
gergomester
üzenetére
Hát az a nature játék tré volt. Egyenesen sz.r.
Egy vak ló jobban játszott volna.
-
gergomester
tag
Nah végre h vkinek még tetszik is!

Naon szépen köszönöm!
Valóban elég hülyén kezeltem, most nézem én is, de már késő este volt xD
És am 1jó naturt is meg lehet fogni ha jó fire vagy! De ez amit csináltam csak mázli volt
-
OnSeT
őstag
válasz
gergomester
üzenetére
Nice.

A kamerakezeléssel szépen megtévesztettél. Csak a végén jöttem rá hogy te vagy a fire s ő a nature. xD
elején még nem hittem vna hogy fire nyer, u2es lapokkal, mortar nélkül beütni a kimaxolt nécsört t1en kb. a lehetetlen kategória.

többieknek:
Deathsonhunnak is LS a main deck, Merdat pl. azzal verte el legutóbb.Meccstől függetlenül:
az hogy már 3an állítjátok hogy LS-al vagytok a legjobbak az összes eddig használt decketek közül, jelent vmit. s asszem mindenki tudja hogy mit.

-
gergomester
tag
Most úgy mondogatjátok mintha, meg kéne védeni azt a srácot, pedig senki nm támadja...
észre vettem h jól játszik a gyerek!
jah és én is Ls-el vok a legjobb... -
fantom922
aktív tag
-
gergomester
tag
Jó kis meccsek voltak!

Am meg az igazsághoz hozzá tartozik h levert v 10szer a srác engem
-
G4ga
őstag
válasz
gergomester
üzenetére
Azt gondolom tudod hogy ö is magyar 
-
gergomester
tag
áhh levertem a topp 25 srácot
[link] -
Murder3
addikt
válasz
ricshard444
üzenetére
igazából ez a játék már mikor free lett meghalt, hisz gyakorlatialg akkor dobta az ea.
fejlesztések utánna már megáltak szinte az összes mostanáig kiadott lapok ugye létező már a játékba lévő modellek voltak.
egy-kettő új, de ugye a story az már akkor megált főleg h az összes renegade map még tavasszal kijött.
azóta se a háttér story se semmi nem lett tovább csinálva, vagyis abszolút meghalt csak az új editionokkal még kiszipolyozzák a játékosokat, de pl az amiinál látszik, hogy már az új edition se jön. -
Murder3
addikt
válasz
Gyuri27
üzenetére
pont ezér van ennyi a játékba, EA-t már nem érdekli a Phenomicot se meg ha igen az is mind1 mert láthatod, mennyire foglalkoznak a játékkal, egyszóval ennyi van a játékba 1 év múlva se lesz javulás.
Olyan téren, hogy normális balance meg ilyesmik végképp nem.
Ha az Amii ki is jön ami még így is azt mondomg idén se hiszem, azután mi lesz vele?Aki akar ellámulgathat vele még amíg végképp nem unja meg, de több nincs benne.
Mert borítékolható, hogy nem lesz ebbe semmi fejlesztés.
Más kiadó meg nem fogja pátyolgatni, lehet temetni a játékot. -
Gyuri27
félisten
-
Murder3
addikt
balanszra ne is várjatok, nem lesz úgyse az amii se hiszem h idén kijönne.
sztem ezt a játékot el lehet felejteni már.ebbe a játékba ennyi van semmi több.
Mindenki jobban jár ha eladja sztem a cuccait benne. -
fantom922
aktív tag
Gondoltam jövök okoskodok picit...
A régi taktikák miatt írok. Azok voltak a szép idők még az elején. 4 szín és mégis sokkal élvezhetőbb játék. Volt church akkor is, de nem volt lost souls így church és bp nem volt elég nyerni. Nem igazán voltak op lapok... na de mindegy régen volt. Ekkor még pure fire vitte a pálmát.Én is balance-ra várnék. Persze van nálam sok jobb játékos, de nem azzal van bajom, hogy kikapok. Inkább azzal, hogy nem mehetek azzal amivel akarok, mert kikapok... ha értitek a különbséget.
A lényeg az lenne, ha bármilyen decket is állítasz össze azonos összetétellel (pl. ugyanannyi T1 T2 és T3 és ugyanannyi s,m,l,xl egység és ugyanannyi épület és spell persze körülbelül) kapj ugyanolyan erős decket persze körülbelül. Ez volna a lényeg... Lehet valamelyik alapból erősebb, de akkor a másiknak legyen sokkal erősebb speckó tulajdonsága. Nagyon jót ki lehetne hozni ebből a játékból... de nem akarnak.
-
Cr4Zy
tag
Ha úgy nézzük, akkor ebből a szempontból nekem még jó dolgot is tett az, hogy elvitték a legjobb kártyáimat. Hogy miért? Azért, mert így azóta részben a PvE-kre és a kihívásokra is ráálltam. Ez alatt azt értem, hogy P4F paklival játszok szinte mindent. A múltkor pl. Flameforge haverommal meg akartuk csinálni a PtD expertet P4F paklikkal, persze szólóban. Csak éppenséggel nem volt fent senki olyan, akit harmadiknak hívhattunk volna emiatt, így bele se kezdhettünk... Így aztán a Crusade expertet toltuk le ingyenes paklikkal.

Amúgy meg örömmel mondhatom, hogy egy újabb korábbi Hero ranggal rendelkező játékos tért vissza, ez pedig Napzek - ő a napokban. Jah és Imonk is visszatért, ő azt hiszem péntek éjjel! Emellett kb. egy hónapja xXMarkoXx is újra játszik, aki az előző 2 játékoshoz hasonlóan korábban Hero rangú volt! Szóval azért lassacskán kezdenek visszatérni a régebbi nagyobb játékosok is, ami azt jelentheti, hogy valószínűleg lesz egy kisebb pezsgés a magasabb szinteken miután visszaküzdötték magukat oda.

-
G4ga
őstag
Hát erról beszéltem amikor elkezdtem jatszani pvp.
érdekes, amikor egy kezdö mondta ezt senki nem értette h miröl beszélek, most hogy Onset is ezt mondja már érthetö ugye?a pvp nálam is jégen.
elkezdtem mapokat tolni.
Király a Slave master Solo vidid. Pár lap hiányzik a deckemböl, de siman megtudom már én is csinálni a tied mintájára.ma 6 szor csináltuk meg Mikivel, elötte én 3 szor. és közelse se untam annyira mint mondjuk a pvpt!

-
gergomester
tag
Annak a csicska, Bolond nevű köcsögnek semmit ne adjatok és tegyétek ignorra!!! M 1tolvaj fasz!!!! Kölcsönkért 1bladhoornt és eladta a faszomba!!!!! az árát meg baszta küldeni!!!! De szétbasznám azt a csicska kis 14éves fejét....

-
Darkzbane
tag
Én egyszer értem rá egész héten, konkrétan ma és a kutya sincs fenn

-
OnSeT
őstag
válasz
Volgafan
üzenetére
Nem az a probléma hogy nem tudjuk verni a voidstormos csapatokat. Még akkor is levertük őket mikor fél év után ismét pure firevel jöttem, méghozzá úgy hogy nem egyszer stempede alatt ölték a juggert. ( s ekkor a képesség költsége is kuka ( 100power)) és term. storm mellett még church tenger is volt részükről a mapon. erről még vidi is van.

régi taktikákat meguntam, huntival szeretnék menni....
egyébként nemcsak ezért jegelem most a gémet, a gyenge balansz miatt untam rá. ( lényegében mindenki ugyanazokkal a lapokkal tolja)
jelenleg ha látod hogy milyen orbot épít az ellen t2nek már lehet tudni 95%-ban hogy milyen lapok vannak a deckjében. ( mindezt úgy hogy már van vagy 600 lap ingame)
a watchlistet felváltó balanszolos megoldást, amiről még szeptember végén írtak én jobban várom mint az amii editiont.
mivel hiába adnak ki 100+ új lapot, a 20 slot így is szűkös, max 1-2 új kerülne csak be az egyes deckekbe az amii lapokból.
nektek a decketekben lévő 20 lapból mennyi származik a twilight editionból ?
erről beszéltem.

-
gergomester
tag
Hát nm tudom h miről beszélsz,de nekem a Grigori a személyes kedvencem, m olcsón hozom, erős is!
-
OnSeT
őstag
válasz
gergomester
üzenetére
mer nem tetszetős az animációja, ahogy a lord cyriannak se

-
gergomester
tag
Miért lenne már gagyi a grigori?
-
OnSeT
őstag
válasz
Gyuri27
üzenetére
Az kéne még hogy kapjon még egy nerfet.

Voidstrom buff a problémás tényező, ezek szerint még nem futottál bele.
Huntit nem érdemes lehívni, én megidézem 260ért az ellen meg elnyom egy voidstromot a map másik felében 135ért és már be is halt az összes többi L, M stb. unittal együtt.
Még az se segít ha van rajt buff, akkor csak többet sebez a storm.Ha lehívom instant ölik féláron, ha nem hívom le akkor meg feleslegesen van deckben.
Voidstrom akkor lenne balanszolt ha max. a hunti hpjának felét vinné le.Míg nem volt XL unitom,sandstorm volt bent, az meg képes pusztítani void alatt is.

Most vissza dobhatnám deckbe, de már ráuntam hogy azzal lámulok.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Grigori be fért volna eddig is mint XL, de az gagyi. xD
-
OnSeT
őstag
válasz
Volgafan
üzenetére
Tegnap belogoltam kb. 5 percre. Épp csak addig, míg felvettem a bfp-t az egy héttel korábban ah-ra kirakott lapokért.

Meguntam hogy csak a lámulás megy. Majd ha megoldják hogy Soulhunter pvpben is használható legyen felnézek. Így nincs értelme az egésznek hogy csak pve deckbe lehet betenni....
-
Gyuri27
félisten
No. Játsztam GreatKudi nevű anhival. Ő nature/fire én frost/frost.
Kicsit megdádáztam.
A lényeg: a lyris + rogan + soil kombó brutális.
-
BladeHero
tag
válasz
ricshard444
üzenetére
Milyen windows-od van?
-
dokar
addikt
kint van már az amii?
-
zoli.22
tag
Olyan meccset játszottunk nemrég mikibm-el, hogy beszarás.
A végén letelt a játékidő és powerelőny miatt elhoztuk, de nagyon nem bírtunk a mi sem a két másik mellesleg elég jó playerrel, és ők sem tudtak végleges csapást ránk mérni.
Volt benne minden, és persze nem egy profi meccs volt, de ha miki is beleegyezik lehet, hogy megosztom valahogy. -
Volgafan
senior tag
válasz
gergomester
üzenetére
Én mindig vagyok és mindenre kapható....de jó lenne látni Merdát,Onsetet,Ovóbácsit,Linekillert,Gyurit,Murdert,stb...Németeknek kicsit odavágni....
-
gergomester
tag
igaza van gyuribának meg a többieknek is h iszonyat unalmas a játék már, és alig játszanak vele! Pedig ha össze verődnénk groupokba akk sokkal jobb lenne!

Csak megkell nézni a német playereket, azok olyan bajnokságokat meg 2v2 ős szarokat rendeznek szinte minden héten h még ha akarnád sem tudnád megunni...
Természetesen azt is megértem ha már 1szerűen nincs kedvetek az egészhez, de nekem lenne csak ugye nincs kivel
-
-
Murder3
addikt
Liga senkit se érdekel?

-
LostKnight
csendes tag
Nah én vagyok a videó egyik szereplője és jöttem megoldani a rejtélyeket
bár nem vagyok KostKnight hanem Lost
Nah szóval mik is voltak itt, sandstorm piros affot használok mint mindenki, ami mindent blokkol abban a körzetben ( tom h OP de ha church nether , meg voidoznak akkor valamivel csak visszakell vágni), az ice shieldet egy tized másodpercel hamarabb rakták ki mint én a sand-ot
amikor leraktam még nem volt shield értitek? Az az állat meg vagy rds vagy abama volt akir egy soulshatter-el lebontotta a barrier-em ami közel volt az orbjukhoz, és a voidstrom után onnan besandozhattam volna az orbjukat inkább rányomta
na kb. ennyi várom a további kérdéseket

-
G4ga
őstag
sziasztok.
Darwen riddle ( rem jol irtam ) Slave master es Gunsra kellene nekem solo video.
Neztem youtobot. Ott nem egyertelmu a dolog.
Ha valakinek van deckje es megcsinalna a viditket kerlek jelezze.
Nagy szukseg lenne ra.
elöre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen külső akkumulátort mobileszközökhöz?
- MWC 2026: Megnéztük a Lenovo Idea Tab Pro Gen 2-t
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Szolnok és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Makulátlan Samsung S24 Ultra 512Gb !!! Garanciával + sok kiegészítővel !!!
- Western Digital Caviar Green 3TB HDD (WD30EZRX) 100/100 / Beszámítás OK!
- ThinkPad P53 15.6" FHD IPS i7-9850H T2000 16GB 2x 256GB NVMe SSD magyar vbill gar
- SK Hynix 16GB modulok egyben (1x16GB) 4800Mhz - több db elérhető - akár 32Gb 64GB ram
- DELL Precision 3480 fóliás új kijelző! //Core i7 1360P // Nvidia RTX A500 4GB GDDR6 // 16Gb /1TB SSD
- Xbox One S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
- Akció!!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i7-1355U 16GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Lenovo T495 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, újszerű állapot, számla, garancia
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Disc Edition ( Lemezes Slim PS5 Konzol.)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)