Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- aquark: Zsebszámológépek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
atyauristN
csendes tag
Sziasztok!
Tegnap találtam rá a battleforge-ra. Kipróbáltam és tetszik a dolog. Régen játszottam a magic the gatheringet, és mindig is vágytam egy efféle megvalósításra pc-n. Ha minden simán megy már jövőhéten lesz kulcsom is a játékhoz, addig meg elvagyok az ingyen pakliból. Szóval úgy tűnik ismét lesz kedvenc játékom

Aztán egy pár óra játék után éreztem, hogy jó volna valami magyar közösséget keresni.. és ide vezettek az elszórt common cardok. Szóval üdv mindenkinek! Írjatok, hívjatok, vegyetek fel friendlistbe, vagy akármi

IGN: atyauristN
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Lian Li O11 Dynamic ház + 5 UNI FAN SL120 V2 ventilátor ELADÓ
- DJI Mavic Air 2 Fly More Combo drón szett kofferben
- DJI Goggles 2 FPV drón szemüveg
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Makulátlan Dell14",core i5,8-32GB DDR4,MAGYAR Vil.bill,256-512GB SSD,jó akku,W11
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- PlayStation 5 Slim (lemezes) + kontroller 2027.12.17-ig garancia, számlával!
- 232 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4022
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest