- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Kempingezés és sátrazás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sousuke90
aktív tag
válasz
Iginotus
üzenetére
Na akkor egy kis ismétlés/részletezés/kiegészítés:
Én azért mondtam a 2x twi 2x renegade tome-ot, mert ott a legnagyobb a %-os esély, hogy profitálj, a lapok ára és száma miatt. Legalábbis régen (értsd 3-4 hónapja még az volt).
AH-ban meg ha rám hallgatsz, akkor nem csak azokat nézed, ami neked van, hanem olyat keresel, ami népszerű lap, ergo sokat cserél gazdát, ergo gyakran ingadozik az ára. Nézz esetleg repeket, vagy kérdezz itt, nézd meg OnSet oldalán a paklikat, hasonlók.Mint Zedroxine mondta, long-ra nem érdemes biddelni, shortokra megéri próbálkozni. De én majdnem mindig buyouttal kerestem, mert azzal gyorsabban lehet. Meg persze ott a direct trade, ott majdnem mindig olcsóbban kapsz lapot mint AH-n.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Realme 11 5G 8/256GB / 12 hónap jótállás
- Lenovo ThinkStation P300 Workstation,i7-4790,8GB DDR3,500GB SATA3 HDD,2GB VGA,WIN11
- 27% - NZXT Kraken 120 vízhűtés!
- HP ProBook 445 G10 14" Ryzen 5 7530U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Dobozos ÚJ ASUS TUF 17 Ryzen 9 7940HS 16 GB DDR5 512 SSD RTX 4070 (8 GB) 2.5K 240Hz Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest