Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Szólánc.
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sladka_pani
senior tag
válasz csucsbicep #3800 üzenetére
Igen! Ati DirectX 8.1 support, Nvidia meg 7.0, fura ez az egész, 2002-es az nvidia kiadása, 2003-as az Atié.. tényleg nem tudom melyiket válasszam, nincs túl nagy különbség, illetve tévedtem az Ati nem AGP8-as csak 4-es. Hagyom szerintem a GF4-et. :/
...nem mondtuk el, nem hangzott el, mit jelent az Oi! Oi! Oi!...
-
rumkola
veterán
válasz sladka_pani #3796 üzenetére
ezek gyengébbek mint a mostani geforce 4-ed....
-
RootRulez
félisten
válasz sladka_pani #3801 üzenetére
Ha még nem túl késő, akkor én is leírom...
Szóval a két kari épp pariban van, ha pénzt kéne ráköltened ne cseréld le, akkor már nézz vmi 6600, 66GT-t, na az már előrelépés lenne és meg is érne 3-4 ezret. Ennél erősebb karit meg több pénzt nem is szabad AGP-be ölni.
═════════════════════════════════════════
-
Alister71
nagyúr
válasz sladka_pani #3801 üzenetére
Sok helyen el vagy tévedve. Az Ati 9250-es, 128 megás, DX8.1 support, 128 bites, AGP8x-os. 4 pixel és 1 vertex szalaggal rendelkezik, ezért hiába kisebb az órajele, a 4 pixel miatt dupla pixel fillrate-je van.
Alister from Hell
-
-
Alister71
nagyúr
válasz sladka_pani #3809 üzenetére
Akkor az valami SE, butított verzió. Az nem jó.
[ Szerkesztve ]
Alister from Hell
-
Alister71
nagyúr
válasz sladka_pani #3811 üzenetére
Nekem egy Tualatinos P3-as gépbe volt anno egy rendes 9250-es, de az elkente az FX5200-est is. 9600XT-re cseréltem, az már egy nagyon más kategóriás vga volt.
Alister from Hell
-
Ricco_hun
senior tag
Helló!
Adott egy AGP-s Radeon X1650 512MB (d-sub, s-video, dvi). FullHD LCD tv-vel szeretném összekötni. A kérdésem az lenne, hogy egy ilyen átalakítóval megoldható-e a dolog, úgy hogy közben a d-sub kimenetre pedig egy crt monitor van kötve. Természetesen az átalakító és az lcd tv között már egy hdmi-hdmi kábel feszülne.
Később persze le lenne cserélve a videokártya egy natív hdmi kimenetesre, de ahhoz már teljesen új gép is kéne, de nincs pénz egyszerre új konfigra meg lcd tv-re is. De ez csak egy átmeneti megoldás lenne.A nyúl ugrik, a pók mászik, de a teve köp; A vészrendszer nneem működik!; ...ráadásul életveszélyes hazugság. Életveszélyes, mert veszélyes az életre.
-
-
Aucor
senior tag
Üdv, lenne egy kérdésem.
Egyik barátomnak van 2db x1650-e. Az egyik pcie a másik agp. Namármost az agp eddig működött. Ma adta be neki az unalmast, amikor két hangszórókábelt bedugott, megállt a kép. 2 alaplap kipittyegi, (no hardware, nem észleli) egyik pedig meg se mukkan vele. Mi lehet a baja? A pcie-t pedig hibásan vette, hiányzott róla egy alkatrész. Ezt az alkatrészt ő visszaforrasztotta, de nem működik. Előre is köszönöm a válaszokat a barátom nevében is. -
Gabesz02
csendes tag
Sziasztok!
Ma raktam össze az új gépem. Látszólag minden ok, de az everest a VTX6850-emet mindössze szabványos grafikus adapternek látja! Ez normális? Próbáltam játékokat telepíteni, de nem tudtam elindítani egyiket sem Csak ez után kezdtem gyanakodni a VGA-ra:Mi a teendő,kérlek segítsetek,mert megbolondulok!
Előre is köszi:Gábor
-
Gabesz02
csendes tag
Hello!
Ő lenne az:
Alaplap: ASROCK 770 Extreme 3
Processzor: AMD Phenom II X4 955 3.20GHz
Memória: KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz
Videokártya: VTX3D VX6850 1GBD5-DH PCIE
Merevlemez: SAMSUNG 1000GB F3 7200rpm 32MB SATA2 HD103SJ
Optikai meghajtó: NEC AD-7260S Fekete
Ház: SHARKOON T9 Value fekete - zöld
Tápegység: COOLERMASTER GX 450W
OSin 7 Ultimat 64bit[ Szerkesztve ]
-
Putyin90
senior tag
Sziasztok!
Palit GTS450 VGA-m van, van rajta DVI és HDMI kimenet is. Lehetséges az, hogy a HDMI-t rádugom a tv-re és a gépről megy a játék a gépen, a monitoron pedig neteznek?
-
Gabesz02
csendes tag
Bocsi a késésért!
Szóval,megcsináltam amit mondtál, de semmi! A netről leszedtem egy 10.1-es catalyst-ot, de azzal sem látja az everest! Nem vagyok atthon a számítástechnikában,úgyhogy bármilyen segítség jól jön + Hogy látom a válaszod itt az oldalon,mert az előbb is bezártam és mikor visszaléptem akkor láttam hogy már rég válaszoltál!
[ Szerkesztve ]
-
Joshi
titán
Lenne egy olyan problémám hogy a videókártyám egyik monitor kimenete nem ad jelet tehát halott. Mivel a TV-t is rá kellene kötnöm a vga-ra így gondban vagyok mert elég macerás minden alkalommal ki-be dugdosni a kábeleket.
Viszont van alaplapi integrált vga is ami ha jól tudom egy ATI 12xx-as valami. A kérdésem az lenne hogy össze lehetne hozni mindkét vga működését egyszerre? Sajnos a kártya az egy nvidia 8800GT az integrált pedig egy ATI. Szerintetek megoldható lenne vagy ne is kínlódjak vele?(#3821) Putyin90: asztal kiterjesztésével megoldható lenne úgy hogy az elsődleges kijelzőn a játék a kiterjesztett asztalon meg megnyitod a böngészőt, de mivel a hardvert eléggé lefogja a játék így nem tudom mennyire lenne életképes a dolog. Próbáld ki hátha.
[ Szerkesztve ]
-
kaliber
aktív tag
Ezzel kapcsolatban van valakinek tapasztalata?
Gép az adataimnálSziasztok!
Asus HD3850-el van problémám XP kék halál azt írja ki: a videokártya memória állandó ciklusba került indítsa újra a gépet, újraindítás után pedig nem kapcsolja be a monitort ill. próbálná bekapcsolni, de csak a monitor led felváltva villog, a BIOST sem látom (gondolom driver v. op.rendszer hiba kilőve) Ilyen állapotban hagytam a gépet félóra múlva megnéztem és működött. Mi lehet a baja? Jól sejtem, hogy a videókártya haldoklik (4 éves a gép többi összetevőjével együtt)?[ Szerkesztve ]
Miért jársz futni? Mert az élet rövid, a futástól kicsit hosszabbnak tűnik :)
-
t0Mi
tag
Sziasztok!
Hallottam olyan rémhíreket, hogy AMD chipset-es alaplapban nem viselkedik jól az Nvidia kártya. Mi igaz ebből?Illetve még egy kérdés. Már kérdeztem, de azóta kibővült a válaszlehetőséget tárháza.. Szerintetek a meglévő árak mellett melyik videókarit lenne érdemes megvenni ár/érték arány szempontjából? Azért mondom, hogy meglévő árak alapján, mert csak itt tudnám beszámíttatni a jelenlegi kártyámat. Köszönöm!
6870 51.425
560Ti 62.893
6950 67.843:-)
-
t0Mi
tag
Lenne még egy gyors kérdésem: van ugye a Geforce 560 Ti nevű kártya. Ha ott van a nevében, hogy OC, az overclocked-et jelent? Vagy nem arra utal? Köszi!
:-)
-
KrAt
veterán
Ha egy 4850-en van egy 8 pines tápcsati, oda rá tudom baj nélkül dugni a 6 pineset, vagy az sehogyse fog menni?
Mert a spec-ben 6 pines volt írva, erre 8 pin van rajta..
-
Joshi
titán
Elméletileg gond nélkül rá lehet dugni a 6pin-es csatit a 8pin-es foglalatra, igazság szerint forma kódos mindegyik ér tehát rossz helyre nem is lehet csatlakoztatni.
Nekem pl volt egy régebbi tápom(most már új van) és ott ugyan ez volt csak a CPU tápcsatlakozóval, a régi alaplapokon 4pin-es volt az újabbak meg már 8pin-sek és gond nélkül rá tudtam dugni. Próbáld meg.[ Szerkesztve ]
-
Irvkhf
aktív tag
Sziasztok !
A monitoron ami előtte normális volt tiszta lilás lett minden. De volt olyan hogy egy pillanatra jó volt. Tönkre mehetett a Vga ?
[ Szerkesztve ]
-
Irvkhf
aktív tag
Le állítottam a gépet és amikor állt le egy pillanatra jó lett. Be kapcsoltam és most jó. Ez mitől lehetett ?
-
t0Mi
tag
Na akkor már csak arra a kérdésre nem kaptam választ, hogy van e alapja annak, hogy nvidia kártyák amd chipsetes alaplapban nem viselkednek tökéletesen? Köszi ismét!
:-)
-
DJ WOKKY
addikt
igen: ez egy gyártó
Egyébként nekem személyes tapasztalatom nem volt vele eddig.
Van egy ismerős, ő vett egy vga kártyát, eddig minden rendben van vele, pedig szeret játszani nagyon
Így a garral kapcsolatosan, ileltve hasonló tapasztalatokkal kapcsolatban, nem tudok nyilatkozni.[ Szerkesztve ]
-
Alister71
nagyúr
Én leírtam már sokszor, nálam egyik verzió sem működött rendesen. Sem az AMD chipset nVidia párosítás, se az nForce - Radeon pár.
Egy 8800GT nem számottevő, 780-as lapban nekem is ment a 9800GTX, csak fura hosszú betöltési idők voltak, amik nem is tűnnek fel, ha előtte nem láttad normális párosításban.
Intelhez bármit lehet rakni, a másik kettőt szerintem nem érdemes keverni.
Lehet, de én kerülöm.[ Szerkesztve ]
Alister from Hell
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MSI GeForce RTX 3060 Ti GAMING Z TRIO 8GB (ingyen posta)
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Sapphire Pulse AMD Radeon RX 6600 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- Gainward RTX 2060 Super Ghost 8GB használt videókártya eladó garanciával! AKCIÓs
- JÉG Kisbironak!ASUS TUF GAMING RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest